[Update] Lainez: 'Betis de juiste beslissing'

BartVeenstra, 11-01-2019 om 20:45, 14887 views, TDN |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Diego Lainez wil naam gaan maken in Spanje. De Mexicaanse aanvaller leek lange tijd op weg naar Ajax, maar op het laatste moment ketste de transfer naar de Amsterdamse club af. Donderdagavond werd bekend dat Lainez gekozen heeft voor Real Betis.

Tegenover het Mexicaanse kanaal TDN - geciteerd door Mundo Deportivo - sprak Lainez over zijn keuze voor Real Betis. 'Ik ben iemand die graag uitdagingen heeft. Ik zal ervoor vechten om naam te maken. Ik wil op een ander niveau spelen en ik wil zoveel mogelijk winnen met Real Betis. Het is een geweldige club, zo is mij verteld, en ze hebben geweldige spelers. Ik zou er graag al willen zijn.'

De Mexicaan geeft verder aan dat de supporters veel te maken hebben met zijn keuze voor Real Betis. 'Het is heel mooi om te zien hoeveel mensen mij welkom heten. Iedereen weet dat het een geweldige club is, waar Andres Guardado een belangrijke speler is', aldus Lainez, die verder niet sprak over Ajax.

Update - 20.45 uur (15 januari 2019) - Lainez: 'Betis de juiste beslissing' 

Diego Lainez heeft voor het eerst, al dan niet indirect, gereageerd op zijn keuze om voor Real Betis te kiezen in plaats van Ajax. Bij zijn spelerspresentatie van zijn nieuwe club in Sevilla werd hem een vraag voorgelegd over de Amsterdammers. Voormalig trainer Ricardo La Volpe stelde onlangs dat Ajax een betere keuze voor Lainez was geweest, maar daar is de Mexicaanse dribbelaar het niet mee eens. 'La Volpe is een grote trainer en ik respecteer zijn mening, maar ik denk dat ik de juiste beslissing heb genomen om naar Betis te gaan', zo tekende TVC Deportes uit de mond van Lainez op. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kevinski94
goed verhaal, is het nu klaar?
0 0
Freddy Al
Eerlijkheidshalve begrijp ik wel dat hij deze uitspraken doet, hij kan moeilijk roepen dat Ajax een beter idee was geweest maar dat hij zich heeft laten overhalen door Guardado.
Bij Betis ligt de lat lager als bij Ajax,hij kan dus in relatieve rust wennen aan het Europees voetbal in misschien wel de sterkste Europese competitie , als hij het goed doet zal hij sneller opgemerkt worden door de Spaanse top .
Intussen heeft hij te maken met een meer met zijn eigen Mexicaanse achtergrond vergelijkbare taal, cultuur en klimaat.
Ik had hem graag hier gezien maar kan zijn keuze wel billijken.
0 0
vdhaas
Slim gedaan van die club america. Lekker lang rekken en de publiciteit zoeken maakt voor makkelijk scoutwerk voor clubs als betis.
0 0
NR9
"Ik wil prijzen pakken met Betis Sevilla" deze club heeft in de hele historie 3 prijzen gepakt, laatste landstitel is van begin vorige eeuw. Dit. Zegt wel wat over deze jongen , die heeft zich er niet goed in verdiept, is oliedom. Bij Ajax had hij veel meer perspectief , rustig naar de top. Nu waarschijnlijk een foute stap en gevolg horen niet veel meer van hem. Lekker management heeft deze jongen, kijken alleen naar geld. Zonde en oliedom
0 0
Danny.S
Hij mag al snel tegen Real Madrid spelen, alleen is dat niet voor de champions league :)
3 0
Redrum
Precies, hij mag al snel van heel dichtbij meemaken hoe een echte topploeg eruit ziet. Niet in het veld vermoedelijk, maar daar zal onze Diego vast vrede mee hebben. Ik ga ervan uit dat Real Betis heel erg eerlijk en open is geweest tegen deze kleine dribbelaar. Ze zullen hem vast geen onrealistische basisplaats beloofd hebben, want dat zou een vorm van oplichting zijn.
1 0
Boer Gijs
"Het is een geweldige club, zo is mij verteld." Haha, dat moest wel even verteld worden dus...zegt genoeg. En door!
1 0
Redrum
"Ja het is echt een geweldige club Diego! Ze hebben 100 jaar geleden een keer de titel gewonnen en ze hebben ook een keer een beker gepakt! Verder spelen ze dit jaar fucking Europa League! Europa League Diego, fucking Europa League! Kan je dit wel bevatten? Jij kan gewoon in de fucking Europa League gaan spelen !!!" Dit dan in het Spaans zeg maar.
0 0
Warrior
Totdat ze hem daar ook zien. Dat wordt, als hij werkelijk zo goed is, een club-hopper. Willem Parel zei het al...poen, poen, poen, poen..
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Waarom gaat Ajax niet voor PAVON?

Ozymandias wil je even reageren?
0 -5
Web
Ik zou mijn naam eens veranderen
Jij hebt helemaal NIETS met Ajax
2 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Dat bepaal jij?
1 -3
Redrum
Jerry, Jerry, Jerry!
2 0
Spuit11
Zo triest als jij je hier voordoet...
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ok spuitje 11
0 -5
Dexy
Tja, dit is typisch standaard geklets om bij de supporters in trek te komen. Had hij waarschijnlijk ook gezegd als hij wél bij ons terecht was gekomen.

Dit is gewoon nog een 18-jarig jochie, die nog heel erg vatbaar is voor meningen van zijn omgeving. Dus als Betis zegt "jij kan bij ons met allemaal Spaanstaligen samenspelen" dan gelooft zo'n knulletje dat.
1 0
Web
Het is toch ook geen verkeerde club, en was het dat wel, het is zijn goed recht om voor Betis te kiezen
Al die verhalen dat hij perse naarAjax zou willen, is dat waar?
0 -1
afcas
betis is over het algemeen geen geschikte club voor talenten. zou natuurlijk opeens uit het niets kunnen veranderen, maar over het algemeen maken ze constant dezelfde fouten. verder is het inderdaad zijn goed recht, maar is het ook het recht van anderen om daar iets van te vinden.
0 0
Redrum
Nou dat hij naar Ajax wilde is overduidelijk dikke stroperige bullshit, maar hij heeft het wel gezegd..
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Leg je het echt uit?
0 -4
Hagmag
Het is graag of niet.
Achter de schermen heeft die Lainez gewoon een dubbel spelletje gespeeld.
Ajax heeft in de onderhandelingen de weg geplaveid.
Betis gooide er nog een klein schepje op en die Guardado heeft 'm gek gemaakt.
1 0
Web
Afsluiten hij kiest voor Spanje.
Nu stoppen met het nieuws over hem.
Vooruit kijken en niet meer achterom
3 -1
Gonzalez75
Inderdaad. Zo iemand wordt volgend jaar toch ergens verhuurd.
0 -1
Beffie
Ik wil niks meer lezen over deze mier.
Geweldige spelers, geweldige supporters en prijzen winnen heeft hij het over. Het mist er een paar in zijn bovenkamer lijkt het.
0 -1
Dennis1964
WHO THE FUCK IS LAINEZ
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Wie?
1 -1
WillyBrokamp
Ik zou het verhaal van Overmars wel eens willen horen.
1 -1
mickey2602
Dat zal na de transferperiode denk ik wel gaan gebeuren.
0 0
Middenweg401
Kan die foto van dat pisventje niet van de site af?
2 -1
stopperspil
Sol voor drie miljoen naar Kiev
0 -1
Redrum
Wij hier maar klagen over dat we afgetroefd worden voor 17 miljoen door Real Betis, terwijl Feyenoord door een bod van 3 miljoen volslagen kansloos is voor Fran Sol. Je moet alles in perspectief zijn.
5 -2
3*stars*3
Verschil tussen een topclub en subtopper Red! ;-)

Leuk en aardig dat ze afgelopen 4 jaar, 4 “prijzen” hebben gepakt maar 3/4 zou ons seizoen echt niet redden.
Financieel en sportief staan ze in 2019 er gewoon heel beroerd voor.
Weinig geld op de bank en op het veld.
Aan ene kant jammer dat Fey zichzelf zo kapot maakt want zie liever Fey als concurrent ipv dat laffe clubje uit eindje...
2 -1
Redrum
Haha ja dat is het inderdaad :). Ja die 5 prijzen waar ze steeds over praten geven natuurlijk een heel vertekend beeld. Slechts één van die 5 prijzen is een serieuze prijs en die wonnen ze omdat wij in de finale van de EL stonden. De beker en de JC-schaal reken ik niet mee als serieuze prijs, want die leveren ook helemaal niets op. Tweede worden in de competitie levert meer op, dus dat zegt genoeg. Ze zijn deze eeuw precies één keer boven ons geëindigd en toch hebben ze nu een grote mond, terwijl wij er inderdaad ongekend veel beter voorstaan nu op alle gebieden. Verder ben ik het ook met je eens dat Feyenoord eigenlijk onze concurrent zou moeten zijn, niet dat luizenclubje uit Eindoven. Je kan van Feyenoord veel zeggen, maar het is tenminste wel een echte club met een eigen identiteit. Wel een identiteit waar ik niks mee heb, maar daarom ben ik ook voor Ajax.
3 0
MM1974
flapdrol 1e klas met ik wil heel graag naar ajax
0 -2
Pas
Als je om prijzen wilt spelen had je niet naar Betis moeten gaan!
0 -1
Schip
Plata talks......
0 -1
PJSM
Naast een talent gegrepen, so what. Zijn wel meer talenten en denk dat Ajax er wel meer dan 1 op de rader heeft. Ik zou misschien toch gaan voor Pavon als je Neres voor 43 mln kunt slijten. Toch wel een aardig bedrag al blijft er nog het nodige aan de strijkstok hangen.
2 -3
AFCSANCHEZ
Welke prijzen dan? Haha mooie praatjes gehoord van Guardado zeker. Deze jongen gaat zoveel spijt krijgen als hij straks Ajax-Real kan zien daar in Spanje.
1 -1
JesperOlsen74
Hij kent heel die club niet gezien deze uitspraak: "Het is een geweldige club, zo is mij verteld" maar hij gaat wel om de prijzen spelen en dat met geweldige spelers, die hij dan weer niet kent....
Droevig mannetje die zich duidelijk heeft laten omlullen door die voormalige psv-er, Gwardadoow.
1 -2
Redrum
Alles wijst erop dat hij zich gewoon wat heeft aan laten praten ja.
0 0
Lagasj
Lainez is zo 2018.
2 -1
michel76
Voor de taal, het geld en het klimaat begrijp ik het enigzins maar voetbaltechnisch kom op zeg. Champions leaque of een grijze middenmoter in Spanje. Nu al einde carriere
0 -1
Amsteraaij
duidelijk dat wij de fluffers waren in deze deal..
0 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mag ik even een kotszakje?
1 -1
Kuningast
Betis leeft boven hun stand op dit moment. Normaal gesproken is dit een grijze middenmoter. Ze zijn ook 2x gedegradeerd in de laatste 10 jaar. Dit wordt een tegenvaller voor Lainez
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Zou grappig zijn als hij degradeerd bij deze “warme” club.
0 -1
pietjehaag
https://www.weeronline.nl/Europa/Spanje/Sevilla/4131523
0 -1
Redrum
Ach ja, als hij voor het weer heeft gekozen dan waren we bij voorbaat kansloos he.
0 0
amthree
Je kan hem nu al niet serieus nemen.”prijzen winnen met betis” Hahahaha, je speelt voor BETIS SEVILLA het groene gedeelte die nooit want wint en niet het witte gedeelte! Maar goed dat die onze shirt niet komt vervuilen.
2 -2
WZAWZDB14
Hoorde dat Betis ook 2 miljoen meer had geboden dan ajax (wel onbetrouwbare bron, maar goed), dus 17 miljoen. Dat vind ik opzich ook wel een te hoog bedrag als je een maand geleden nog de helft geboden had. Als Marc mee was gegaan met die 17 miljoen werd ie in toekomstige biedingen minder 'serieus' genomen. Nogmaals mocht dit gerucht waar zijn.
Maar het blijft zuur, ik denk als ajax een maand geleden eerder die 15 miljoen had geboden hij nu bij ajax speelde. Maarja zo kunnen onderhandelingen nou eenmaal gaan, leermomentje voor Marc.
PS stiekum hoop ik dat die gozer daar keihard faalt;)
1 0
michel76
16 miljoen $
0 -1
X-RaY
Nog een topic ook over dat joch hoeveel krijgen we er nog? Pleur op het is klaar, basta, nada niente,,afgelopen, voorbij en finito.
Hoop stiekem wel dat een sportief drama voor dat jochie wordt bij dat cluppie zodat hij zich later op z'n achterhoofd krabt en heimelijk terug denkt aan dat ene moment. Had ik maar....
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ja dat joch is over drie jaar gewoon weer in Mexicano
0 -2
RaynoFischer
Je hebt bij Real Betis getekend he, niet Real Madrid
Wens je succes met zoveel mogelijk winnen :P

Mag lekker samen gaan douchen met Guardado, misselijk mannetje die duidelijk niet zelf een keuze kan maken en zich laat manipuleren
3 -2
3*stars*3
“Het is een geweldige club, zo is mij verteld”.

Please stop.
5 -1
Redrum
Ja dat zijn wel de meest sneue woorden die ik ooit gehoord heb bij een overstap naar een nieuwe club. Hij zegt niet dat hij het een geweldige club vindt, hij zegt dat hem verteld is dat het een geweldige club is.. Dit kan toch eigenlijk gewoon niet eens waar zijn zo'n uitspraak?
0 0
Schip
Keiharde feiten noem je dat :):)
0 0
DrFootball
Wat een zure reakties. Die jongen heeft een keuze gemaakt voor een grotere competitie, hoger salaris, beter klimaat en landgenoot die ook bij zijn nieuw club speelt. Prima, daar kan ik mee leven. Jammer dat hij niet voor Ajax heeft gekozen. Nu doorschakelen naar de volgende op het scoutingslijstje.
13 -2
Schip
Ik vind maar deels terecht. Als je lang in onderhandeling bent en je spreekt uit dat je graag naar Ajax wilt, vind ik het slap dat je dan alsnog naar een club gaat zich later in de onderhandelingen mengt.

Zeker als het bepaald geen aanbod is dat je niet kunt weigeren, zoals wanneer clubs als Real, Barca, Juve, City of i.d. hem willen. Het is Betis. Als het meezit een bescheiden subtopper in La Liga. En als het niet zit een degradatiekandidaat.
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mr wiseguy haha, ga je nu iedereen even laten zien hoe we het moeten opnemen?
1 0
DeBaarsjes
Eindelijk een normale reactie. Niet elke target wilt voor Ajax spelen. Zijn keuzes zijn gewoon begrijpelijk. Klimaat, taal... Hij zal zich sneller aanpassen in Spanje. Prijzen winnen? Is ook mogelijk nu ze in nog geen enkele toernooi zijn uitgeschakeld. Jammer dat hij niet voor Ajax heeft gekozen. Je Europese carriere in Spanje beginnen, niet slecht voor die jongen. Voor Ajax geldt gewoon.. door naar de volgende tenzij je iedereen behoudt in de winter
1 0
Ajaxgek1980
is ook weer zo, achteraf misschien goed dat hij niet is gekomen. Hier had hij die dingen niet.
Nu hebben we Neres nog, al wil ik wel eens weten of die echt weg wilt zoals de televaag schreef, want dat verbaasde me eigenlijk aangezien hij net verlengd heeft (geloof ik) en in interviews anders deed blijken
0 0
Babayaka
Die is omgelu;d door die pu us vu er
2 0
AFCAMM
Zul je zien dat die berichten op instagram daadwerkelijk meespelen..
1 0
Jaridebeste
Ok. Weten we dat ook weer. Voor mij de bevestiging dat deze jongen het niet waard is om ons mooie Ajax shirt te dragen.
3 -1
Radie125
AS graag geen berichten die niks met Ajax te maken hebben. Die zijn voor voetbalzone.
4 -1
ddkoning
de redactie van as moet dit soort berichten niet eens meer plaatsen.
2 0
CR14FF
Ugh, hier krijg je toch spontaan de Mexicaanse griep van..
2 -1
MPAjax
betis is door het overbieden ajax wel flink uitgeklopt, mocht deze jongen ineens geblesseerd zijn over een paar weken voor een onbepaald lange tijd dan zijn ze flink opgelicht
0 0
PJSM
Wrong bet
0 0
MPAjax
Lainez? ALT + F4
1 -1
Rhythim
Goed verhaal zeg...

Doei....
1 -1
FrankRijkaard4
Lainez: CTRL ALT DELETE
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nee gewoon delete ulis genoeg
0 0
De Stift
Het is pijnlijk dat die Lainez niet wil komen, zoals eerder Richarlison ons afwees. Ergens denk ik dat Overmars misschien iets te graag een goede deal wilt sluiten, want als Ajax meteen 15 miljoen had geboden, had Sevilla geen tijd gehad om zich in het verhaal te mengen.

Aan de andere kant is het mogelijk ook een geluk. Nu blijft Neres lekker bij ons. In mijn ogen zou het een goed en natuurlijk proces zijn als Neres volgend jaar echt een dragende speler wordt. Dan verkopen we Ziyech voor 40 miljoen en neemt Neres zijn plekje over. Achter hem kunnen dan de talenten Cerny en Bande zich verder ontwikkelen.

Lained is vast een groot talent, maar op de flanken hebben we al heel wat talent in huis.
1 0
AFC34
Heb net even op transfermarkt gekeken naar de selectie van Betis en de gebruikelijke opstelling. Dit is een 4312 opstelling, zonder buitenspelers. Hij heeft wel erg weinig research gedaan. Betis draait voor hun doen een belachelijk goed seizoen met hun 6e plaats, die gaan dat niet ineens omgooien dus zeg maar dag tegen je speeltijd..
2 0
MPAjax
deze jongen heeft de naam ajax gebruikt om meer geld eruit te slepen, misbruik zou daarom geen artikel van hem plaatsen komt heel raar over, van 'ik wil graag bij ajax voetballen' naar 'wil mijn naam vestigen in spanje', deze jongen is labiel als ik zijn uitspreken zo lees
0 0
Redrum
Ik denk dat hij oprecht naar Ajax wilde, maar hij heeft zich gewoon enorm laten manipuleren. Hiervoor zal hij de rest van zijn carriere op de blaren moeten zitten.
0 0
MPAjax
ja dat geloof ik ook wel maar toch, het is een hele irritante situatie geweest en als hij dan dat zegt zou ik als as zijnde nooit plaatsen
0 0
AFC34
Die 2 dingen gaan hand in hand, goed spelen bij Ajax = naam vestigen in Spanje, kijk maar naar bijv. Frenkie.
1 0
MPAjax
ik sla stijl achterover van wat je zegt, lees je wel wat er precies staat?
volgens mij niet,

de situatie frenkie en lainez vergelijken gaat niet want lainez zal nooit bij ajax spelen, zeker niet de aankomende jaren dus ik weet niet wat je allemaal zegt
0 0
AFC34
Uh even een brainfart, excuus, maar wat ik zeg klopt wel, alleen jouw reactie een beetje verkeerd gelezen denk ik.
0 0
MPAjax
geen probleem :)
0 0
RedFeather
Real Betis
Wie?
0 -1
JanTa
Bij Betis je naam vestigen in Spanje, dat is ongeveer het zelfde als met b.v. ADO Den Haag CL willen spelen..
0 0
Dolblij
Voor het geld en de kortstondige roem gegaan. Mooi, maar dan is het hoofdstuk Lainez nu wel geschreven. Punt erachter, doorgaan.
1 0
Toon meer reacties