Wöber en Neres 'gewoon' op de training

FinnDekker, 10-01-2019 om 16:50, 7518 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax maakt zich langzaam klaar voor het eerste oefenduel van het trainingskamp in Orlando. Vannacht om 01.00 uur Nederlandse tijd speelt de Amsterdamse club tegen Flamengo. David Neres en Max Wöber stonden ook 'gewoon' op het trainingsveld.

Dit blijkt uit beelden van Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International. De twee Ajacieden worden beiden in verband gebracht met een transfer. De Oostenrijker is naar verluidt dichtbij een vertrek naar Sevilla, terwijl Neres mogelijk een transfer maakt naar het Chinese Guangzhou Evergrande. Ondanks de interesse in de spelers doen ze dus gewoon nog volledig mee bij Ajax.

Daarnaast is Ajax ook bezig met een inkomende transfer. Volgens meerdere media zijn de Amsterdammers bezig met het aantrekken van Diego Lainez. Het Mexicaanse talent van Club America moet deze winter de aanval van Ajax gaan versterken. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik mag toch hopen dat Neres nergens heen gaat zo lang er geen vervanger is aangetrokken, Neres is niet te vervangen door Cerny of Noa Lang.
0 0
aniel.rambharos
Het kan me eigenlijk geen ene fuck schelen. Laat hem lekker naar Betis gaan. Ik vind het eigenlijk veel te veel geld voor een 18 jarige. Lijkt erop, dat iedereen denkt: wauw, we halen de nieuwe Messi binnen!. Haha, leuk!. Het is een supertalent, maar moet nog zoveel leren! Geen paniek als hij niet komt, want we hebben Neres!. En Ajax zal dom zijn om Neres nu al te verkopen. Ze hoeven niemand te verkopen! Je kan ook nog in de zomer 45 milj voor hem vangen. Dus: geen paniek!.
1 -1
Daminem
Moet zeggen dat ik er ook wel een beetje klaar mee ben. Je wilt graag bij Ajax voetballen of niet. Eerst zeggen dat je graag naar Ajax wilt en als de clubs lijken akkoord te zijn, toch twijfelen over Betis omdat een landgenoot je overhaalt. Dan heb je óf de boel besodemietert óf geen ruggengraat. Nee, geef mij Neres maar. Ook al wordt hij ingezet als tweede viool, hij staat er als je hem nodig hebt. En laat dat maar uitbetaald worden in meer optredens.
1 0
Ajacied33
Juist !! Eindelijk iemand die niet in de Lainez hype meegaat.
0 -1
LouisVonGoal
Zo is dat. Of hij speelt graag voor ons of niet. Laat Neres maar lekker blijven. We hebben een lekker team.
1 0
sjaakahz94
Neres is 1 van de 3 spelers uit de huidige eredivisie met minimaal 18 goals en 18 assists sinds zijn komst bij zijn club. De overige 2 zijn Berghuis en Ziyech. Daarnaadt heeft hij 384 balcontacten in de vijandelijke 16 gehad. 1 speler doet het beter op dit vlak : Luuk de Jong. En als laatst is hij samen met gyrano Kerk de speler met de meest geslaagde dribbels, namelijk: 96.
1 0
Aetim
Precies. Neres wordt zwaar onderschat. Ajax zou gek zijn om hem weg te doen voor 40 miljoen.
0 0
sjaakahz94
Neres is 1 van de 3 spelers uit de huidige eredivisie met minimaal 18 goals en 18 assists sinds zijn komst bij zijn club. De overige 2 zijn Berghuis en Ziyech. Daarnaadt heeft hij 384 balcontacten in de vijandelijke 16 gehad. 1 speler doet het beter op dit vlak : Luuk de Jong. En als laatst is hij samen met gyrano Kerk de speler met de meest geslaagde dribbels, namelijk: 96.
0 -1
iammike
Ben al helemaal klaar met die Lainez.
Neres lekker hier houden en geef die jongen een basisplaats. In de eredivisie kan je toch echt wel spelen met:

Dolberg
Neres, Tadic, Ziyech
De Jong, Van de Beek
Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui
Onana

En in topwedstrijden met wat meer zekerheid:

Tadic
Neres, Van de Beek, Ziyech
De Jong, Schone
Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui
Onana

Na dit seizoen kan je neres dan ook nog wel voor 40 miljoen verkopen. Is toch altijd bepalend met goals en assist!
1 -1
Joseph
Zou in de topwedstrijden toch voor zekerheid kiezen met Magallan of Wober, je wilt het middenveld dan ook wat versterken met Blind.
0 0
AFCA-B93
Vraag me af of er bij een Bordeaux, Lille of wat dan ook in Frankrijk iets valt te halen
1 0
Sampaoli
Onderste regionen waarschijnlijk wel, maar een goed draaiende club als Lille niet. Zit ook aardig wat geld daar in Frankrijk, vergis je niet. Bordeaux en Lille zijn best kapitaalkrachtige clubs, wellicht iets minder dan wij maar zeker niet arm.
0 -1
Mokum31
Die zou ik ook gewoon nog even houden
2 0
AFCA-B93
Mochten ze echt voor die 12 en 43 miljoen vertrekken, zou Overmars dan echt meteen een kanon uit de hoge hoed toveren denken? Hoop daar wel echt op. Trek je ook weer 15-20 miljoen voor uit. Wat voor buitenspeler zal er in de categorie Tadic en Blind vallen? Iemand opties?
3 0
aniel.rambharos
Christian Pavon halen. 35 mlj bieden en hij is binnen!
0 0
sjaakahz94
Aub niet. Is een type lozano, maar dan minder. Niet zo technisch verfijnd zoals de meesten denken. Daarnaast zo wisselvallig als wat en regelmatig geblesseerd. alles boven de 10mil zou regelrechte kapitaalvernietiging zijn.
0 0
Ajax#1900
Dat gaat dus niet gebeuren
0 0
Ajax#1900
Dat gaat dus niet gebeuren
0 0
Ajax#1900
Kagawa
0 0
AFCAsphere
Komt hij nog steeds niet aan spelen toe bij Dortmund? Want in dat geval kan je altijd een poging wagen.
0 -1
MPAjax
en dan ziyech of tadic verkopen zeker
0 0
AFCA-B93
Is toch meer een 10 dan buitenspeler? Evengoed natuurlijk wel een haalbare kanon
0 0
Jelephi
Dat zou serieus een wereld aankoop zijn maar ia die haalbaar?
0 -1
afca patrick
Hoe staat het er eigenlijk voor met Babel? Die heeft nog steeds geen nieuwe club als ik me niet vergis? Hij zou een prima optie aanvulling zijn op onze huidige voorhoede. Kan zowel in de spits als op linksbuiten uit de voeten.
3 -3
MPAjax
hij komt er niet uit met besiktas dus een optie
2 -1
Kilum
Suarez
0 0
AFCA-B93
Suarez speelde onder Jol officieel rechtsbuiten maar was natuurlijk gewoon een verkapte 2e spits. Denk niet dat je hem blij maakt met hem op rechtsbuiten te zetten. Maar die gaat deze winter natuurlijk niet komen
2 0
AJAIXIXIXI
Buitenspeler als in een speler van buitencategorie wordt hier denk ik bedoeld. Als Suarez ooit terugkomt gaat hij natuurlijk in de spits.
1 0