[Update V] Real Betis bevestigt komst Lainez

BartVeenstra, 11-01-2019 om 07:05, 210035 views, De Telegraaf; VI, Real Betis |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-target Diego Lainez heeft in de afgelopen dagen diverse keren herhaald dat hij een vertrekwens heeft en graag naam wil gaan maken in Europa. Dat schrijft De Telegraaf zaterdagochtend. De krant geeft daarnaast aan dat Ajax nog altijd in gesprek met de club uit Mexico is over een transfersom.

Volgens het dagblad ligt het bod van Ajax van ruim elf miljoen euro, bonussen en een flink doorverkooppercentage nog altijd op tafel. Bovendien verlopen de gesprekken tussen Ajax en Club América in een goede sfeer. Lainez zelf rekent erop dat zijn huidige club mee zal werken aan een transfer.

De Telegraaf schrijft dat Lainez altijd een voorbeeldprof is geweest. Toen Club América in de play-offs streed om het kampioenschap hield hij de 'Ajax-boot' af. Met zijn spel had hij toen in de halve finale en finale een belangrijk aandeel in de landstitel.

Bij Ajax kan Lainez een mogelijke opvolger worden van David Neres. De Braziliaan zou volgens De Telegraaf op de nominatie staan om te vertrekken naar Guangzhou Evergrande. De Chinese club heeft een bod gedaan van dertig miljoen euro en mocht dit bod worden verhoogd naar ongeveer veertig miljoen euro, valt een transfer van de 'ontevreden speler' niet uit te sluiten.

Update - 07.05 uur (10 januari 2019) - Clubs naderen akkoord over transfersom Lainez

In De Telegraaf valt donderdagochtend te lezen dat Ajax en Club América een akkoord naderen over de transfersom van de transfer van Diego Lainez. De Mexicaan lijkt de directe opvolger te worden van David Neres, die op zijn beurt naar China lijkt te vertrekken. Ajax heeft er vertrouwen in dat Lainez er direct zal staan en om die reden wordt er niet nog een extra vervanger voor Neres gehaald.

Bovendien verwacht Ajax ook veel van Vaclav Cerny, die na zijn kruisbandblessure grote stappen zou maken. Verder maakt ook aanwinst Lassina Traoré tot dusver een sterke indruk.

Update II - 13.30 uur (10 januari 2019) - 'Ajax en Club América akkoord over Lainez'

Ajax en Club América hebben een akkoord bereikt over de transfer van Diego Lainez, zo meldt De Telegraaf donderdagmiddag. Toch is een transfer nog geen zekerheidje: de Amsterdamse club leeft tussen hoop en vrees, zo valt te lezen.

De krant schrijft dat Real Betis met een bliksembezoek aan Mexico een alles-of-niets-poging waagt om Lainez alsnog binnen te halen. Ajax zelf hoopt dat de aanvaller, die al meerdere keren zijn voorkeur voor de Amsterdamse club uitsprak, beseft dat Ajax de ideale springplank is richting de Europese top en dat het spel van het team van Erik ten Hag hem op het lijf is geschreven. De keuze is nu aan de Mexicaan.

Update III - 14.55 uur (10 januari 2019) - 'Kamp Lainez hakt donderdag knoop door'

De verwachting is dat Diego Lainez en zijn Mexicaanse begeleiding donderdag de knoop doorhakken wat betreft de toekomst van de speler, zo meldt Voetbal International. Op dit moment is het ochtend in Mexico, waardoor de dag aldaar 'nog lang' is. Het medium geeft daarnaast aan dat Lainez in Amsterdam voor vijf jaar kan tekenen, maar dat - zoals al eerder werd aangegeven - een Spaans avontuur bij Real Betis eveneens lonkt.

Woensdagavond werd naar verluidt een akkoord bereikt tussen Ajax en Club América over een transfersom van vijftien miljoen euro. Een overgang leek een kwestie van tijd, totdat Real Betis zich nadrukkelijk ging mengen. De club zet daarbij zelfs voormalig PSV'er Andrés Guardado in.

Te lezen valt dat Ajax Lainez al twee jaar volgt en scouts van de Amsterdamse club zagen hem vrijwel wekelijks aan het werk. De contacten met de begeleiding van het talent verliepen positief, waarna ook de onderhandelingen met Club América uiteindelijk tot een goede einde kwamen. Toch is het nog niet zeker dat Lainez Ajacied zal worden.

Update IV - 23.00 uur (10 januari 2019) -  ‘Lainez kiest officieel voor Betis’

Diego Lainez komt niet naar Ajax, zo blijkt uit een officieel statement van zijn huidige club Club América donderdagavond. De Mexicaan kiest uiteindelijk toch voor Betis. Ajax was naar verluidt ver in de onderhandelingen met de talentvolle aanvaller, maar deze verkiest de Spaanse La Liga nu boven een avontuur bij de Amsterdamse club.

Update V - 07.05 uur (11 januari 2019) - Real Betis bevestigt komst Lainez

Real Betis heeft inmiddels de komst van Diego Lainez bevestigd. De Mexicaan tekent in Sevilla een contract tot medio 2024. Lange tijd leek Lainez op weg naar Ajax. De Amsterdammers bereikten zelfs een akkoord met Club América, maar plots ging Real Betis zich mengen in de strijd. Het aanvallende talent kwam voor een keuze te staan en koos uiteindelijk voor voor de - op dit moment - subtopper uit La Liga.

Naar verluidt was het hoogste bod van Ajax vijftien miljoen euro, terwijl Real Betis - volgens het Mexicaanse medium Record - uiteindelijk zeventien miljoen euro heeft betaald.

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Als dit betekent dat neres blijft ben ik er blij mee.

Overigens vind ik het begrijpelijke keuze van die man. Minder kans dat hij niet kan aarden in spanje, meer kans op een basisplaats, competitie zal hem meer aanspreken, geen kunstgras.
0 0
goajaxgo
Gewoon Bergwijn kopen nu.
1 -5
PaulC
Ajax is toch geen counterclub....
0 0
Redrum
Nooit en te nimmer. Jeugdspelers die hier vertrekken kunnen voor eeuwig in de stront zakken wat mij betreft. Weg is weg. Wie zich ooit te goed voelde voor Ajax is hier nooit meer welkom. Zeker als je ook nog eens voor dat luizenclubje gaat spelen. Zelfs transfervrij hoef ik die Bergwijn en Malen hier nooit meer te zien. Ze zijn ook simpelweg te dom om te schijten.
3 0
TheRiviera
Je maakt een grapje zeker?
1 -1
Frank1978
Ik vind het jammer, maar al met al kan ik ook weer niet heel erg rouwig hierom zijn. Als een speler niet heel erg graag voor onze mooie club wil spelen, is hij ons prachtige shirt ook niet waard.
1 0
DeMeervanweleer
Dat risico loop je altijd, de taal, het klimaat en onder de directe radar van Real en Barcelona spelen zullen wel de factoren zijn. Goed dat Ajax het in deze categorie durft te zoeken, maar dan moet je ook een beetje geluk hebben. Nu doorschakelen naar de volgende op het lijstje hoop en verwacht ik.
Vroeg me mij Lainez wel af of hij helemaal voldeed aan het profiel als opvolger van Ziyech. Technisch vaardig hoor, maar Ziyech is eigenlijk heel compleet, misschien dat je als zijn vervanger
bijvoorbeeld wel een Pavon haalt, die heeft qua statistieken al veel meer bewezen dan Lainez.
Want dat wordt nog heel lastig en tegelijk heel belangrijk: de goals, de assists en de brille van Ziyech vervangen na komende zomer.
1 0
EKS
Ajax is een prachtige club maar de rest van de Eredivisie is natuurlijk niks voor zo'n jongen als je je ook in Spanje in de kijker kan spelen.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Moraalriddertje
0 0
Rik428
Jongens toch jongens toch, men valt hier over elkaar heen om maar te roepen hoe slecht Overmars het wel niet heeft gedaan en “had gewoon meteen de vraagprijs geboden”... Wat een klets zeg. Je moet vooral regelmatig meteen aan de vraagprijs voldoen. Behalve dat het nogal een opportunistische reflex is om dat te roepen is het ook nog verschrikkelijk naïef. Andere clubs krijgen dat ook door en zo zul je in de toekomst structureel teveel geld betalen. Jammer dat het Mexicaantje een kutclub in een failliete competitie verkiest boven Ajax, maar daar hoeven wij nog niet volkomen door in de vlekken te schieten, toch?
4 -2
quincyglenn
dit had je kunnen verwachte, altijd maar gierig doen om de centen. nu raak je (uit rapporten geweldige speler) een speler kwijt.
1 -2
Truth
15 miljoen willen betalen voor een speler die nog niks heeft bewezen, en waar jij waarschijnlijk nog nooit van gehoord had, noem jij gierig doen? Hou toch op man. Die gozer heeft gewoon voor de competitie en het klimaat gekozen. Daar kan Ajax geen reet tegen beginnen
1 -2
GvanderK
Jammer, maar geen ramp. Lekker Neres binnenboord houden en richten op de tweede seizoenshelft.
1 0
HenryVakH1972
Dankzij Guardado dus.

Matig dit.
2 -1
3sterren
Heel jammer, maar zelf eet ik ook liever paella in plaats van boerenkool met worst ...
0 -1
Rdk1983
Nou kan Neres echt niet weg.
4 0
godlike
Wat een grap weer.. die schandekinderen weten de club Ajax niet meer op waarde te schatten.
1 0
Bonno1978
Die gast is pas 18 jaar. Komt één van de bekendste Mexicaanse spelers speciaal naar je toe om je naar Betis Sevilla te halen. Dat heeft impact. ‘Moet je luisteren pik, In
Nederland is het koud en het regent, de helft van de potjes is kunstgras, paar wedstrijden per jaar zijn leuk, niemand spreekt Spaans, Ajax is kil en onpersoonlijk. Heb het allemaal zelf meegemaakt in mijn tijd in Nederland. Kom naar het warme Sevilla en ik neem je onder mijn vleugels. Als je het goed doet komen Barca en Real Madrid vanzelf. Hier kan je tekenen’.
3 -1
ajaxminimax
Zo is iedereen weer rustig? Er gingen me een paar te keer gisteravond... en dat alleen maar door een afgeketste transfer. Neres blijft nu wel en hadden we nou dringend een nieuwe speler nodig? Voor
3 -2
Ajacied33
Echt hè. Wat een aanstellerij over die Lainez, alsof we Messi hebben misgelopen. Blijft gewoon een talent van 18 hoor
0 -3
quincyglenn
ajax wou messi niet destijds
0 -1
RusselWestbrook
Hahaha, waar haal je dat vandaan joh?

Messi had vanuit Argentinië nooit naar Ajax mogen komen. Hij had namelijk alleen een Argentijns paspoort en internationale transfers van spelers onder de 18 jaar zijn verboden door de FIFA. (de enige uitzondering hierop zijn EU nationals die binnen de EU transfereren, mag vanaf 16 jaar)

Messi mocht wel naar Spanje aangezien zijn oom daar al woonde. Het is op het randje van het toelaatbare binnen de regels van de FIFA, maar er hoefde geen enkel familielid van Messi te verhuizen om in Spanje te belanden. Ook ging Barca zijn medische kosten betalen, waar zijn Argentijnse club dit niet wilde/kon. Maar het had nooit gemogen als zijn oom niet al in Spanje woonde (al had dit wel omzeild kunnen worden door op 'eigen' initiatief te emigreren. Barca is voor dit soort grapjes overigens al eens bestraft, maar niet inzake Messi)

Vanaf dat ie 16 was had ie volgens mij wel mogen komen, omdat ie toen al een Spaans paspoort verworven had (weet ik niet zeker, maar hij kwam in ieder geval al wel in aanmerking volgens de regels in Spanje, dus dit had zo geregeld kunnen worden), maar toen was ie natuurlijk allang in beeld bij het 1e van Barca.
0 0
quincyglenn
ajax wou messi niet destijds
0 0
Harrie Nak
Lampies hebben de grootste lol op hun forum. Komt allemaal door Guardado. Die heeft Lainez natuurlijk gezegd dat hij er geen fuck aan vond daar in Eindhoven.
0 0
TontoKarnaggel
Lekker laten lachen. Eerlijk is eerlijk, had die gast er graag bij gehad maar neem aan dat die psvers ook wel weten dat we nu gewoon met onze miljoenen op zoek gaan naar andere spelers die ons sterker maken, terwijl ze bij psv een 2e hyphoteek op hun stadion moeten nemen om het contract van trent sainsbury te kunnen verlengen ( ok, een beetje gechargeerd, maar toch:) ). Weet je trouwens wat ik serieus lachen vind? Dat er bij ons zojuist 57 miljoen is geboden op 2 reservespelers terwijl hun maar liefst een dikke 3 ton hebben gebeurd voor eentje van hun.
2 0
Redrum
Haha precies, dit is gewoon lachen om iemand die zojuist geprobeerd heeft 80 kilometer te rennen en die op 75 kilometer heeft moeten afhaken terwijl je zelf met pijn en moeite de 10 kilometer hebt gelopen.
0 0
foensai
prima, zolang wij dat maar aan het eind hebben. wie het laatst lacht, lacht het best. want wanneer PSV geen kampioen wordt, hebben die serieuze financiële noodzaak tot verkoop. dus laat ze maar lachen.
0 0
Radie125
En daar ben ik blij mee 15 miljoen was veels te veel
0 0
AFCA4L
Ajax heeft hopelijk toch niet op 1 paard gegokt? jammer dat die Mexicaanse ex pisver er tussen kwam met ze Real niks.
4 -1
Joodhannus73
Ajax had gelijk de vraagprijs van 12 miljoen moeten betalen. Had veel sneller moeten handelen en had daar persoonlijk aanwezig moeten zijn. Dan had je hem al binnen gehad. Je hebt kapers op de kust wakker gemaakt die ook nog eens slagvaardiger zijn gebleken. Ze kiezen voor het praatje en het gevoel op die leeftijd. Dat deed Richarlison ook en dat zal Lainez direct ook in de krant aangeven. Iets in de trant van het beste verhaal en ze wilde mij graag hebben. Echt niet voor het geld. En daar is Ajax op dit moment erg slecht in. Nu lees ik hier allemaal verhalen over het Spaans en de competitie. Cognitieve dissonantie! Bij Ajax speel je om het kampioenschap, in de CL en kan je je ontwikkelen. En waarom spelen Lozano en Chucky dan voor PSV? Daar hoorde je overigens niets over en pats boom die waren binnen. Vind dit toch wederom een brok van onvermogen. Veldmate scout fantastisch, maar Overmars maakt het niet af. Tweede grote zeperd!
4 -8
Caparzo
Welnee, América heeft er een ordinaire "per opbod" koehandel van gemaakt (andere clubs ingeseind dat de onderhandelingen met Ajax in de laatste fase zaten). Geen zaken meer doen met dit soort onbetrouwbare clubs, zonde van de tijd/energie en frustratie nadien. Het argument van "een maand eerder moeten toehappen" is ook onzin, dan hadden ze het maand geleden ook zo gespeeld. Heel goed dat Marc zich niet heeft laten piepelen, maar tot zijn max van 15mio is gegaan en niet verder.

En die Lainez, hij gaf meermaals aan graag naar Ajax te willen, was dus tenminste op hoofdlijnen akkoord en had er een goed gevoel bij, ongetwijfeld na meerdere goede gesprekken met Ajax. Als dan Guardado/Betis er doorheen komen en die kunnen blijkbaar in een paar uur alles teniet doen waar onze scouting en Marc goed een jaar in hebben geïnvesteerd, blijf dan ook maar weg.
2 0
Redrum
Precies, ik weet niet hoe fanatiek ze zijn G-spot gestimuleerd hebben terwijl ze zachte Spaanse woordjes in zijn oor gefluisterd hebben, maar blijkbaar was het genoeg. Als zo'n speler zich op basis van zo'n enorme warme ontmoeting laat overhalen is hij simpelweg niet geschikt voor Ajax. Dan ben je namelijk niet in staat om je verstand te gebruiken en verder te kijken dan je neus lang is. Bij Ajax is het heel simpel: je wil voor Ajax spelen of niet. We gaan niet je anus volledig uitbaggeren om je warm te krijgen voor een overstap naar Amsterdam. Dan loop je wel eens wat spelers mis ja, maar hier moeten wij zeker niet rouwig om zijn. Laat dit soort schaamteloze slijmtactieken maar over aan clubs die zelf qua naam en uitstraling nul komma nul te bieden hebben.
1 0
Tecmessa
Hear hear! En over naar de orde van de dag!
0 0
Jariiii
Dit. Topcomment, Caparzo.
0 0
jackwolf
Lozano is Chucky
0 0
Harrie Nak
Amen!
1 -1
Saanchez
Ja joh, gewoon overal gelijk de volle mep voor betalen! Dan zijn we dat opgespaarde geld ook binnen een paar jaar weer kwijt. Ajax heeft gewoon een akkoord bereikt met de club maar de speler kiest voor een transfer naar Betis. Voor beide keuzes valt het een en ander te zeggen en deze keer valt het helaas niet onze kant op.
3 -1
Joodhannus73
Natuurlijk niet in je openingsbod, maar hoe lang lezen we deze thriller al niet? Op een gegeven moment moet je snel handelen. Zeker als je 150-200 miljoen op de rekening hebt staan en al je toppers nog kan/gaat verkopen. Dan moet je erheen vliegen, neem je een Mexicaanse influencer met een vlotte babbel mee en haal je die jongen over. Net zoals Betis in het vliegtuig stapt. Van der Sar zit in Florida praktisch om de hoek, maar staat ballen tegen te houden op het veld tijdens een partijtje. Als ik de baas was zou ik snel schakelen en ook in het vliegtuig stappen... Ik vind het nou niet echt uitblinken in slagvaardigheid allemaal. Natuurlijk weet je niet de precieze achtergrond. Daarom is dit ook een forum met meningen op basis van beperkte inzichten. Nog even voor degenen die het all erg letterlijk nemen... En ik bedoelde eerder inderdaad die andere Mexicaan. Ben zijn naam.kwijt. PSV boeit mij niet zo...
1 0
Mike81
Lozano en Gutierrez.. Lozano en Chucky zijn 1 dezelfde speler. Maar inderdaad, zonde dat deze speler niet naar Amsterdam komt.
0 0
Fairsquare
Misschien moet jij het dan maar van Overmars overnemen he. Zonder enig inzicht in de onderhandelingen en wat er besproken is leg je zo even uit waar het allemaal mis is gegaan. Knap hoor.
4 0
WeerDinges
Amen
1 0
Joodhannus73
Ga de krant direct maar lezen en kijk wat hij zelf zegt. Net zoals wat Richarlison in de krant destijds heeft gezegd. Let maar op!
0 0
Stibba020
Vind het niet zo erg, dan Neres maar gewoon behouden. Maar het is wel een slecht teken dat talenten eerder kiezen voor een Watford of Betis dan Ajax, als ze er even tussen komen springen .. Dit gaat in de toekomst nog veel vaker gebeuren ben ik bang.
1 0
Bennyben
Heb het idee dat dit een voor op gezet plannetje was eerst zeggen dat je maar Ajax wil en dan toch niet gaan zodat iedereen weer op overmars kan zeiken, ben blij dat deze rat niet naar Amsterdam is gekomen
1 -1
Ferd
Ja, daar zijn Mexicanen echt mee bezig, met de reputatie van overmars ....
2 0
rwfighter
Jammer, hij dacht zeker dat het om het grote Real ging.. morgen komt hij er pas achter dat het Betis is.. Hahah.
2 0
Ajacied33
Mooi, ik ben hier blij mee. Nu moet Neres natuurlijk wel blijven
1 0
Schip
Ik zag deze al aankomen. In de rook van Barca en Real in een topcompetitie spelen. Dan kijkt zo'n ventje niet meer naar CL. Nu hoop ik des te meer dat we Real eruit flikkeren.

Pure naaispeler. Geen enkele loyaliteit. Heeft niets met Overmars te maken. Die heeft zorgvuldig gehandeld. Niet gek laten maken door money grabbing spelershoeren wat mij betreft.

Neres blijft? Beter dan een transfer wat mij betreft. En Magallan is er eentje die goed voor de groep is.
0 0
Ferd
Hoe kan je loyaliteit hebben naar een club waar je nooit gespeeld hebt? Die opmerking snap ik oprecht niet.
1 0
ETM
Is ook gewoon een verschil in perceptie tussen supporters van Ajax en willekeurige spelers. De naam Ajax zal het joch gewoon niet heel veel zeggen. (als we structureel CL halen weer meer) Toen hij naar Ajax kon wilde hij wel. Maar een andere club kwam met een vettere vis.
2 0
Harrie Nak
Als Overmars eerder spijkers met koppen had geslagen en niet twee jaar lang ging krentenkakken was Lainez er al. Nu werd het bod pas op het laatste moment verhoogd toen er een andere club in het spel kwam. Soort gevalletje Richarlson.
2 -7
ETM
Ja ze zullen bij Ajax wel geen idee hebben. Harrie had gewoon die portemonnee getrokken. En nog een tip voor secretaresse. Kijk, zo doe je dat.
1 0
ETM
Lees veel boosheid op Overmars. Maar dat is echt meer onderbuik dan kennis. Kom op mannen, weet iemand hoe het er echt aan toe gaat?
Ajax lijkt echt flink de weg omhoog te zijn ingeslagen qua scouting.(Sanchez, Neres, Tagliafico) Dat Richarlison zo'n succes bleek geeft aan dat Ajax achter het juiste talent aanzat. Deze Lainez is ook echt een hoog aangeschreven talent. En dan moet je ook nog eens niet concurreren met de grootste clubs want dan verlies je algauw. Dus in principe was dit goed bekeken. Wie denkt dat t een kwestie is van shoppen in de supermarkt vergist zich. Er zijn mensen van Ajax heel lang intensief in de weer geweest deze jongen binnen te halen. Die balen nu ontzettend. Betis heeft de juiste knoppen aangedraaid. Ja balen ja.

Als je geen klagende Nederlander bent en je ziet Ajax aan de aftrap in de CL verschijnen dan denk je: verdomd hoe krijgt die club het toch voor elkaar om weer met zo'n elftal vol talent bij de beste 16 van Europa te staan.
Dan zeg ik niet dat Ajax alles goed doet, maar vergeet niet dat het nu door velen bejubelde team door Ajax is samengesteld. Ik vind persoonlijk het eventuele verkopen van Neres kwalijker dan het net mislopen van Lainez. Zo'n Neres moet een perspectief kunnen worden geboden waardoor hij wilt blijven. Al begrijp ik ook daar de complexiteit wel.
En dan kun je qua scouting beginnen over het falen van Orejuela en Cassierra, maar Ajax kan niet steeds de voor de hand liggende talenten pakken. Er komt gokwerk bij kijken. (ook met hoe zo'n talent zich in Europa ontwikkeld) Scouts hebben dan iets gezien. Iets dat niet al obvious was want anders was dat talent door een club uit een betere competitie opgepikt. Je zult altijd spelers halen die het niet maken. Maar wilt Ajax voor de dag blijven komen met exeptionele spelers zal het ook moeten blijven gokken. Vergeet niet dat de eredivisie zelf al 1 grote vijfer is. Ajax is tenminste gestopt met 'blind' daarin te vissen.

Jammer van Lainez, maar Ajax ga zo door!!
En mocht het verhaal van de Telegraaf over Neres enigzins waar zijn, ga dan eens goed met die jongen om tafel. Ten Hag erbij...
5 -2
Bensco
succes met je carrière, nee echt. Als je dit soort rare keuzes maakt ben je gedoemd om de rest van je carrière ook te verknallen.
2 -2
Pheadrus
Wat heeft dit een onrust gebracht. Lekker Neres houden en gewoon doorgaan. We hebben het beste Neres nog niet gezien. Hij moet volgend jaar rechtsbuiten staan een heel seizoen.
1 0
AJAXTHELEGEND
Het charme offensief met Guardado heeft dus succes gehad ,jammer maar helaas .Als dat dan betekend dat Neres gewoon blijft , dan is dat ook prima .Overmars zal waarschijnlijk nog wat meer pijlen op zijn boog hebben ,hij heeft niet voor niets gezegd dat hij vol vertrouwen naar volgend seizoen kijkt.
1 0
chloorbestendig
Hoop voor Lainez dat hij goed in Fifa is, speelt hij toch nog een beetje europees voetbal.
1 0
anrejane
Guardado (nu speler van Betis) heeft zijn landgenoot Lainez overgehaald. Dat heeft PSV weer slim gedaan.
2 -6
Raehvek
PSV? Serieus? Haha hou toch op man. Dit is by far de meest trieste reactie van de dag! Gefeliciteerd!
1 -2
anrejane
Weleens van "ironie" gehoord? De achterliggende gedachte is dat PSV hier natuurlijk wel heel blij mee is. Of snap je dat ook niet?
0 0
witchmaster11
wat moet je met brood voetballer die voor het geld gaat ? daar heb je eigenlijk niets aan wel jammer maar toch goed dat hij niet is gekomen die hebben hem zwart onder de tafel betaald dit zit er dik in en zulke spelers kan je niet vertrouwen
1 0
Sterspeler
Geen probleem. We hebben Neres. Die staat er en is al geacclimatiseerd. Ik moet maar zien of zon jochie met zo een prijskaartje het gaat waar maken. Better safe than sorry.
1 0
marley
Geklungel van Overmars. Voor zo´n groot talent had je gewoon direct de vraagprijs moeten bieden en de deal in orde maken. Hij wilde graag naar Ajax en we hebben geld zat..

Nu hebben we ook nog bankzitter Neres die lekker is gemaakt met een gigantisch salaris.
3 -12
trodat4030
Flikker toch op man, jij betaald bij de bakker toch ook niet 100 euro voor een brood, puur omdat je je dat kan veroorloven? Als een bakker 6 euro voor een casino wit vraagt ga je toch ook elders je brood kopen? Je betaald wat je iets waard vind, dat geld ook voor voetballers.
1 -1
meerzicht
Ik wil,aan jou wel graag mijn auto verkopen.
1 -1
Oliveira
Wat is het toch met dit soort trieste reacties? Het is de keuze van de speler zelf, en Lainez denkt dat de Spaanse competitie beter bij hem past. Iets wat ik ergens wel kan begrijpen, aangezien de aanpassing van Mexico naar Spanje vrij klein is, zelfde taal en voor de meeste gebieden vergelijkbare klimaat. En wat is het toch met dat eindeloze gejank op Marc Overmars? Ik heb echt het idee dat de meeste klagers ( niet zozeer jou) last hebben van border-line.
9 -1
Oliveira
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Als het mee zit is (bijna) iedereen blij en als het tegen zit lijkt het alsof er ergens een aanslag is gepleegd of dat deze groep mensen liters azijn hebben gedronken. Er komt vast wel weer een nieuwe speler die wel naar Ajax wilt komen, Ajax heeft nog maanden de tijd om zich te oriënteren mochten ze nog tijd nodig hebben.
2 -2
AFC34
Ja jammer dan, leuke dribbelaar, vast een groot talent maar gaat de kar bij ons de komende 2-3 jaar toch nog niet trekken. Daarvoor is hij nog veel te on gepolijst. Als Neres vertrekt gewoon lekker de portemonnee open doen en Pavon halen;). Kunnen wij ook de aanvoerder van het argentijnse elftal inzetten haha!
1 -1
Murph
Zeker weer zo'n incest Mongool aan het minnen.
3 -3
Nijmegenaar
Jammer, is nu eenmaal een groot talent. Marc moét nu Neres behouden, maar ik denk dat Neres nu het liefste naar China vertrekt met het signaal dat Ajax hem nu geeft. Hopen dat dat niet gebeurt, want dan zijn we de sjaak.
2 0
AFC34
Waren geruchten he dat Neres wel weg mocht als Lainez kwam, is niet bekend in hoeverre dat waar is.
1 0
Nijmegenaar
Dat kan zo zijn, maar ik denk dat Overmars de 43 miljoen (als het waar is) echt wel overweegt. Bovendien zal Neres ook lekker zijn gemaakt met een extreem salaris daar.
2 0
Lagasj
Zoals ik al eerder zei, een speler die met z'n volle verstand Betis verkiest boven Ajax wil je niet in je elftal hebben. Bij Ajax moet je meer dan alleen goed kunnen voetballen, er moet ook iets in de bovenkamer zitten.
Had wereldtop kunnen worden bij ons.
Horen we nu dus nooit meer iets van.
5 -2
3*stars*3
Als hij zo’n talent is, dan komt hij er echt wel.
Voor een Engels clubje is 12/15mil een koopje maar voor Betis gewoon een topaankoop.
Verder wel met jou eens.

Hoop alleen niet dat Ajax nu schakelt naar die Skov.
Komt houterig over en geen geweldenaar in de kleine ruimtes.
Misschien gewoon spelers als Kühn, Traoré of Cerny dan maar kans geven.
Toen Richarlison niet kwam kreeg Kluivert een kans en in de jaren 90 kreeg papa Kluivert een kans, toen Ronaldo niet kwam.

History repeats.
4 -1
Bramzel
De weinige beelden die ik van Traoré heb gezien is hij heel licht voetig en bewegelijk.
0 0
3*stars*3
Mooi!
Ik ben ook wel gecharmeerd van Kühn.
We zullen het zien maar zag laatst dat Skov, Ajax nu ook op insta volgt...
0 0
Bramzel
Maar is die Skov nou zo goed? Ik ken hem eerlijk gezegd niet en dus ook niks van gezien. Daarnaast ben ik ook wel gecharmeerd van Kühn alleen weet ik niet of hij Ajax 1 al aan kan.
0 -1
Sterspeler
Ik volg Ajax ook op Insta. Zou het er dan toch nog van komen? Die carriere in het prof voetbal?
0 0
Lane 8
Je heet ook nog eens sterspeler... Ik zeg, marc, teken deze geweldenaar.
1 0
NouridolbergNeres34
Betis man man man
1 -1
Michels
Dus toch een nieuw Richarlison verhaal gebleken...
4 -2
Duif63
Niets geleerd van Richarlison. Mijn beeld met betrekking tot Overmars wordt weer bevestigd. Hij verkoopt liever dan dat hij koopt en vind financieel gewin belangrijker dan sportief gewin.
5 -11
3*stars*3
Jij bekijkt sowieso alles met een six-pack azijn onder jouw arm...
2 -3
Ajax_026
niet zo janken overmars kan hier weinig aan doen als je nu 18 mlj gaat neerleggen betaal je volgend jaar 24 mlj. We maken een mooie periode mee maar als je met geld gaat smijten is die basis ook zo weer weg. Gewoon door scouten en de Ajax trost bewaken.
0 0
3*stars*3
Jammer maar zo gaat dat soms.
Betis heeft gewoon goed gehandeld en Guardado ingezet.
Die eikel heeft Ajax 2x dwars gezeten in een titelrace en nu met een transfer....

Maar ik heb zin in de pot tegen Flamengo, hoofdstuk Lainez afsluiten.
2 0
Murph
Ach wie wil er nou niet samen douchen met Guardado.
0 -2
14Abdelhak14
Ik ben best tevreden met het werk van overmars maar ik snap oprecht niet waarom er hier nauwelijks kritiek is op de band tussen mike verweij en overmars. Het is toch obvious dat marc alle info doorspeelt aan mike ten gunste van zijn eigen positie en ten koste van ajax. De telegraaf heeft dagelijks een update van de stavaza van alle transferperikelen en weet exact hoe het zit. Ook de opstelling is vrijwel altijd juist en zijnkiezen altijd de kant van Overmars als er iets speelt. Zelfe verhaal met Richarlison. Zeker gezien de goede reputatie van Ajax qua aankopen de laatste jaren (wat absoluut de verdienste is van Overmars) maak je hiermee veel slapende honden wakker.
Ik durf niet met zekerheid te stellen dat we Lainez hadden binnengehaald als we in stilte hadden kunnen onderhandelen, maar ik weet wel zeker dat het voor Ajax geen enkel belang dient dat dit soort transfers vanaf de start dagelijks in het nieuws is. Als niemand bij Ajax zou lekken, had de telegraaf dit toch ook nooit naar buiten kunnen brengen?
3 -2
Bramzel
Die kiezen echt niet altijd de kant van Overmars hoor die stokers. Daarnaast hoe weet jij dat Marc Overmars dit door speelt misschien lekt iemand anders dit wel binnen Ajax of misschien komt het niet eens vanuit Ajax.
0 -1
14Abdelhak14
Wanneer hebben we kritiek gehad op het beleid van overmars dan? Ze zijn wel kritisch jegens eth en andere zaken. Echter kozen ze in elke (bestuurlijke) strijd de kant van overmars. En als jij me 1 artikel kunt sturen waarvan de strekking kritisch is tov het aan/verkoopbeleid van ajax dan ontvang ik graag een link.
0 0
RusselWestbrook
De Telegraaf zit er anders regelmatig naast.

Maar ook als de Telegraaf niets zou schrijven heeft Lainez nog steeds een zaakwaarnemer, die lijntjes heeft met clubs. Dat is zijn werk namelijk.
0 -1
Noxin
Richarlison II
5 -3
kaashaas
Teken geld?
0 0
3*stars*3
Guardado, sterkere competitie en een land waar hij zich makkelijker kan aanpassen?
1 0
GvanderK
Kan ik niet wakker van liggen. Next.
2 -2
ajacied017
Mooi..

Nu graag mensen polsen om te komen in de zomer, of volgende winter transfer periode.
Mensen die GRAAG voor Ajax willen spelen.
En niet waar je 1,5 jaar contact mee hebt, en dan naar een club als betis gaan.
1 -1
Ajax23071973
Bottom line: als je zo’n toptalent aan je wilt binden bied je meer dan de vraagprijs.
1 -2
RusselWestbrook
Als je meer biedt dan de vraagprijs moet je heel erg ver uit de buurt blijven van elke onderhandeling.
1 -1
jeppas
Boeiend! Ik heb liever onze samba David
0 0
3*stars*3
Ik ben een fan van Neres maar hopelijk is hij niet gedemotiveerd...
1 0
Keizer020
Eens
1 0
Babayaka
Update 6: mexicaan tekend bij ajax
0 -4
Toon meer reacties