Lozano: 'Lainez jong, maar erg veel kwaliteit'

BVeenstra, 26-12-2018 om 10:10, 9506 views, Goal.com |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

PSV-aanvaller Hirving Lozano hoopt dat zijn landgenoot Diego Lainez snel een transfer maakt naar Europa. Laatstgenoemde zou in de nadrukkelijke belangstelling staan van Ajax en het is dan ook niet uitgesloten dat de 'wens' van Lozano binnenkort in vervulling gaat.

Lozano is in een korte tijd onder de indruk geraakt van Lainez, zo vertelt hij tegenover Goal. 'Om eerlijk te zijn heb ik hem maar een paar keer zien spelen. Ik heb nog niet heel veel van hem gezien. Maar ik vind hem absoluut een goede speler.'

De Mexicaan vervolgt: 'Hij is nog jong, maar hij heeft erg veel kwaliteit. Ik weet niet of hij al klaar is voor de stap naar Europa. Ik weet niet echt hoe hij is als mens. Daarvoor ken ik hem persoonlijk niet goed genoeg. Maar hopelijk kunnen we hem snel in Europa verwelkomen', besluit de aanvaller van PSV.

Meer weten over Lainez? Lees dan hier meer over de Mexicaan in een duidelijke profielschets.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Zal me niet verbazen als PSV ermee aan de haal gaat
1 0
ST
Welnee
0 0
AFCA1510
Zo snel mogelijk binnenhengelen, gaat goed uitpakken!
1 0
altijdwelwat
Nog niet veel gezien, maar absoluut een goede speler, nog erg jong, weet niet of hij al goed genoeg is voor Europa..... beetje wisselvallig verhaal , precies zoals hij voetbalt. Voor wat betreft Lainez , veel geld voor een onzekere factor , een transfer in de categorie Bandé.
2 0
KleinMiljoen
Hij heeft hem gewoon nog nooit zien spelen
6 0
CR14FF
Heb ook verhalen van Mexicaanse voetbalkenners gelezen die hem wel hebben zien spelen. Die bestempelen Lainez als een groter talent dan Lozano, waarvan ze zelfs in Mexico zeggen dat het vooral een goede sprint en rendement maar niet meer dan dat is. Deze Lainez is volgens degenen die hem daar volgen een veel completere voetballer, sterker in de kleine ruimtes, betere individuele actie en passing. Al is het voor 12 miljoen, zou hem echt graag zien komen!
3 -1
BarcoVanMasten
Klinkt goed gap. Ik vind ook dat ze wel het risico mogen nemen voor zo'n getalenteerd spelertje.
1 0
Kees999
Transfer duurt lang. Meestal geen goed teken.
2 -2
ST
Duurde met Neres ook een aardig tijdje
0 0
Libero
Het transferwindow opent officieel pas over acht dagen. Ik heb verder eigenlijk geen idee of en zo ja wanneer ze zijn begonnen met onderhandelen. Jij wel?
1 0
chloorbestendig
Bah, krijg de rillingen als ik dat vieze duikelaartje zie, mag dat weg?
7 0
Mokum31
Totdat die bij ons speelt zeker ;-)
0 -4