Ten Hag: 'Bezig aan heel goed half seizoen'

NielsOpdam, 21-12-2018 om 13:45, 4432 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Erik ten Hag ziet dat zijn ploeg met een heel goed half seizoen bezig is. Maar Ten Hag weet dat de wedstrijd van aanstaande zondag nog een belangrijke wedstrijd is voor de winterstop. 

'Wij zijn bezig met een heel goed half seizoen', begint Ten Hag in gesprek met Ajax.nl. 'Maar er komt nog een half jaar achteraan.' De trainer weet dat het ook dat het nog geen winterstop is. 'Aanstaande zondag spelen we een belangrijke wedstrijd in de reeks.'

Ten Hag vindt dat zijn ploeg fantastische prestaties heeft neergezet. 'Maar dat moet een vervolg krijgen. Het gaat uiteindelijk om de titel. We zijn nog op drie fronten actief, dus we hebben veel mooie dingen om naar uit te kijken, maar zondag moeten we nog een keer volle bak gaan!'

De oefenmeester van Ajax denkt dat hij over een fitte selectie beschikt in Utrecht. 'Het ziet er vrij positief uit. Het is toch een zwaar half jaar geweest, met een grote fysieke belasting. We stralen nog steeds frisheid uit. Dat hebben we tegen Bayern München en De Graafschap laten zien en dat zal zeker ook zondag gevraagd worden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Ik ben benieuwd waar en hoe we eindigen. Als we er nog 1 verliezen en 2 gelijkspelen kunnen we alsnog op 87 punten komen. Dat moet toch meer dan voldoende zijn zou je denken.
0 0
31xAjax
Misschien volgende keer een telraampje erbij pakken.....
0 0
Labrador
Hallo. Het was laat. Lange dag gehad. Laat mij ook even een foutje maken. :P
0 0
Adam24
Bij veel supporters lijkt alles te draaien om prijzen. Ik ben vooral blij met het voetbal van Ajax, met prachtige Europese wedstrijden en overwintering in de CL, grote talenten met voor NL'se begrippen torenhoge transferwaardes, steeds weer een getergd Ajax zien wat er zin lijkt te hebben, nieuwe grote talenten die niets liever dan naar Ajax willen, financiële stabiliteit en groeimogelijkheden etc.
Kortom: allemaal leuk die schaal maar dit vind ik veel belangrijker. Hierdoor zorg je dat er nog vele schalen gaan volgen.

Als Ajax zondag 46 punten uit 17 wedstrijden heeft, 3 voorrondes heeft overleefd, door is in de beker en in de Champions League (zonder nederlaag) dan kan toch zelfs de grootste successupporter niet spreken van een slechte seizoenshelft?
1 0
ErikDeBosz
Alles hangt van zondag af. Dat kun je kortzichtig noemen omdat het voetbal doorgaans goed is, maar uiteindelijk draait het toch om prijzen.
0 -2
3*stars*3
Dat is waar maar kan je voorbereiding nog herinneren?
Nordsjaelland, Anderlecht, wolves etc.
Maar Ajax stond er vanaf dag 1 in de CL voorrondes.
Weet ff niet uit mijn hoofd hoeveel officiële duels Ajax heeft gespeeld maar uit mijn hoofd 30 en daarvan 5 gelijk, 1 verloren en voor de rest alles gewonnen.
Pijnlijke nederlaag in Eindhoven maar ik heb alle vertrouwen in een mooie revanche pot en prijs/prijzen.

Ik denk niet dat Az kan stunten in Eindhoven maar zie Ajax wel 3 punten pakken en 2018 toch prachtig afsluiten
1 0
..::Rootje::..
31 wedstrijden. 23 gewonnen, 7 gelijk, 1 verloren.

Is er trouwens geen persco? Of is dat morgen?
Of heb ik 't gemist?
3 0
3*stars*3
Thanks voor het nachecken.
Ja, meeste van die gelijke spelen ook in de (v)CL.
Niets om voor te schamen en zeker niet tegen Bayern (2x), Benfica en uit in Kiev.
Ow en in Luik ook gelijk maar was tot Roda, slechtste 45min van het seizoen.

Over persconferentie.
Weet het niet, lees meestal zijn uitspraken hier.
1 0
..::Rootje::..
Inderdaad. Niets om voor te schamen.
Waren ook in alle wedstrijden beter, alleen tegen Benfica ging 't gelijk op.
Wedstrijd tegen Standard had ik niet gezien. Enige wedstrijd die ik van de voorronde had gezien was uitwedstrijd tegen Kyiv.

Zag persco van Van Bommel, voorbij komen dus dacht er opeens aan.
Zat weer uit zijn nek te lullen over de cl. De enige argument die hij heeft; we zijn vier keer op voorsprong gekomen, dus we kunnen ons meten met de top.
1 0
3*stars*3
Volgens mij is persconferentie toch morgen want zag alleen uitspraken en beelden van Ajax tv.

Haha v Bommel...Heb het niet gezien maar dat is echt een type die alles recht probeert te lullen, net als die fans daar.
Een bloedzuigertje als speler en duidelijk waarom v Basten zo’n hekel aan hem had.
Maar het is wachten tot rest van NL hem uitkotst.
1 0
Lazell
Agja, je moet iets als je met 2 punten uit de CL geflikkerd wordt.
1 0
Bjorn
Ik vind zondag toch echt cruciaal voor het gevoel waarmee je de winterstop in gaat en aan de tweede seizoenshelft begint. Met twee punten achterstand heb je alles in eigen hand en ga je vol vertrouwen, met 5 of 4 punten achterstand gaan we weer achter de feiten aanlopen en met een klote gevoel naar het nieuwe jaar. Dat ondanks een geweldig eerste helft van het seizoen Europees gezien.
2 0
Kuningast
Als we zondag niet winnen hebben we qua resultaat een klote seizoenshelft... dat zou echt zonde zijn met zo weinig verliespunten
1 -1
Labrador
Ik weet zeker dat wij nog punten gaan laten liggen. Psv ook.
0 0
Kuningast
Ja natuurlijk maar dat zal niet veel zijn. Zondag winnen is cruciaal
0 0
Web
Laat het maar zien, ik heb er vertrouwen en zin in
1 -1