Onana: 'Ze vroegen naar het leven in Spanje'

FinnDekker, 18-12-2018 om 07:50, 7782 views, Ondacero |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben André Onana gevraagd naar het dagelijks leven in Spanje. Dit omdat de twee in de belangstelling zouden staan van FC Barcelona. Onana gaf de twee talenten advies, zo meldt de doelman bij Ondacero.

'De Jong en De Ligt hebben mij gevraagd naar FC Barcelona, La Liga en hoe het leven is in Spanje', aldus de doelman, die de twee heeft verteld over zijn ervaringen. De doelman kijkt niet op van de belangstelling van de Catalanen in het tweetal. De keeper sprak in de uitzending op de radio vol lof over zowel De Jong als De Ligt, die beiden interesse genieten van meer topclubs.

Zelf werd Onana ook gelinkt aan Barca. 'Ik wil het beste voor mijzelf en dat is nu om bij Ajax te zijn en om mezelf te ontwikkelen, om wedstrijden te winnen. Dat is wat ik nu nodig heb. In de toekomst zullen we zien of ik Ajax verlaat voor FC Barcelona of voor een andere club', aldus de Ajax-doelman.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Barcelona moet het geld dat ze in hun hoofd hebben voor Frenkie en de Ligt voor Onana gebruiken, dan maken ze misschien kans op 1 van de pareltjes van Ajax.

Al moeten ze daar helemaal niet heen gaan, Barcelona is een zinkend schip, er breekt geen jeugd meer door en Messi trekt de hele kas leeg met zijn salaris. Die club is doodziek, onze parels verdienen beter.
0 0
wladimir
Hoeveel verdient Messi dan?
0 0
MSwertz92
Veel te veel.
0 0
Jim Wonk
Ik zou nooit vrijwillig naar het druilerige Manchester of welke Engelse stad dan ook verhuizen als je naar Barcelona kan.
0 -1
SnifferClarke
In Cheshire wonen en af en toe de Peak District bezoeken. Je zult verbaasd staan.
0 0
SnifferClarke
Mourinho ontslagen, dus wordt Man U weer een optie.
0 0
wladimir
Mijn gevoel zegt dat wanneer Ajax kampioen wordt Onana, de Ligt en de Jong best eens bij Ajax kunnen blijven om een jaar later na nogmaals te zijn overwinterd in CL, een kampioensschap en EK met z'n allen naar Bacelona te verkassen voor zo'n 200 miljoen. De opbrengst van Tagliafico en Ziyech (75 miljoen) kan worden geïnvesteerd in een serieuze salarisverhoging van de drie jongens. De opvolgers voor die jongens staan al onder contract. Daley Blind, Daley Sinkgraven en Mitchel Bakker kunnen linksback spelen. Dusan Tadic, David Neres en Zakaria Labyad kunnen de positie van Ziyech invullen.
0 0
Figo
Oud nieuws. Aantal weken geleden al in het nieuws geweest.
0 0