Tadic zegt 'dankjewel' tegen Ajax-supporters

SJvanveen, 12-12-2018 om 23:30, 7678 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Net als bij Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong overheerst bij Dusan Tadic teleurstelling na afloop van Ajax - Bayern München (3-3). De Serviër scoorde tweemaal, zag een mooie wedstrijd, maar baalde na het laatste fluitsignaal. 

'We zijn een beetje teleurgesteld, want met een 2-1 voorsprong moet je gewoon winnen. De eerste helft was niet zo goed, de tweede helft was veel beter. Bayern was goed in de counter als we de bal verloren, maar de tweede helft hadden we een betere veldbezetting en restdefensie, waardoor we problemen creëerden voor de tegenstander. De tweede helft was hoe we moeten spelen', aldus Tadic bij Veronica

Tadic vond dat de fans van Ajax in de ArenA een belangrijke rol speelden. 'We hadden energie en ik moet  dankjewel zeggen, want zij hielpen ons te drukken. Jammer dat we een kleine fout maken en dat wordt afgestraft, maar het is normaal, fouten maken. Met goede en slechte dingen moeten we bij elkaar blijven. We zijn een team en dat moeten we blijven.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Wat een fenomeen deze Tadic he. Vond hem in de 1e helft niet heel sterk, maar in de 2e helft speelde hij een puike pot. Die penalty tegen de beste keeper van de wereld getuigt van veel vertrouwen en klasse
0 0
ETM
En hij gaat maar door die Dusan. In de eerste helft schenkt hij Blind een hele goede schietkans. In de 2de helft geeft hij de sleutelpass die leid tot de penalty die hij vol overtuiging benut, en scoort hij uiteraard de 1-1 door maar weer eens op de goede plek te staan.
Die stats hieronder geupdate zijn indrukwekkend, en al helemaal als je je bedenkt dat de goals en assists gespreid zijn over Eredivisie en Europa.

Persoonlijk vind ik hem in theorie de beste 10 uit de selectie. Alleen zie je dat hij linksbuiten en 9 fantastisch in kan vullen.
1 0
Koningtoto
Tadic on fire, you're defence is terrified, Tadic on fire, you're defence is terrified, Tadic on fire, you're defence is terrified, Tadic on fire jalalalalalala. Bedankt dat we dat zo vaak mogen zingen, heerlijke song.

https://www.youtube.com/watch?v=_fEYyuSaxCs, vanaf 1.55.
0 0
Ozymandias
Tadic: 27 wedstrijden, 16 doelpunten, 11 assists.

De productiviteit van Tadic is fenomenaal en het is duidelijk dat hij ook met zijn professionaliteit een enorme invloed op de selectie heeft. Ik denk dat hij het als '10' nog beter zou doen maar momenteel is Tadic nodig als linksbuiten want ook vandaag toonde Neres aan daar niet goed tot zijn recht te komen.
2 -1
afcas
ik zou neres graag eens in de spits willen zien. dan heb je met ziyech en tadic 2 spelers die hem in de diepte kunnen bedienen en als hij in de bal komt is hij behendig genoeg om de verdediger voor te blijven of een overtreding te laten maken. dan heeft hij ook meer vrijheid met zijn linkerbeen om gevaarlijk te zijn.
0 -1
GvanderK
Dankjewel dat je bij ons bent komen spelen!
3 0
AFC34
Niet iedere speler kan als jonge jongen bij onze club terecht, we kunnen er maar 11 opstellen, maar wat ben ik blij dat hij uiteindelijk toch bij ons terecht is gekomen. Vond hem bij Groningen al goed (volg groningen actief omdat ik er woon, vind het ook interessant dat Groningen zoveel met Ajax doet tegenwoordig) maar hij is zeker niet minder geworden de afgelopen jaren. Met wat extra snelheid een speler die niet zou misstaan bij een City, Bayern, Juve. Desondanks vult hij zijn rol meer dan goed in. Mocht ik hem 1 punt van kritiek moeten geven, zou dat zijn dat hij af en toe wat egoïstischer mag zijn. Maar volgens mij cijfert Tadic zich voor alles en iedereen weg en staat de groep verreweg op nummer 1, wat ik ook heel erg kan waarderen. Top trainersduo met Lasse straks! 2 technisch begaafde spelers met een ultiem topsportmentaliteit voor de groep, dat lijkt me wel wat! Beide overigens ook hele aardige kerel!
2 0
NouriVandeBeek
Wat een rendement heeft deze gozer. Niet normaal. Geweldige cijfers.
3 0
RaynoFischer
Jij bedankt dat je zo graag voor onze club wilt spelen ;)
6 0
jollie18
Toch mooi dat we nu al 65 miljoen opgehaald hebben wat in de volgende ronde uit kan lopen tot 80 miljoen. Volgend jaar zijn we nog rijker als het allemaal door gaat met de geruchten.
4 0
AFC34
80 miljoen minimaal 150 miljoen als alleen frenkie en mathijs weggaan, zullen nog wel meer vertrekken, maar daley en dusan zijn te duur hoor! #not
1 0
johan_afca
Deze man heeft zich ruimschoots bewezen. Wat een aanwinst. Ik word enorm blij van hoe blij en trots hij is om voor Ajax te mogen spelen. Dat is best uniek, tegenwoordig.
9 0
jollie18
In de eredivisie de laaste weken minder. Maar in de CL ow zo belangrijk
3 -1
***1900***
Had even een dipje idd,maar de laatste 2-3 wedstrijden in de ED vond ik hem toch weer goed bezig hoor :)
6 0
AJAIXIXIXI
Mooi ook hoe hij het logo kuste na dat hij die penalty erin schoot! Is een echte ajacied dit!
11 -1
Patrick78
Bedankt Dusan! Deze man is een held!
12 0
SammyR
Beste aankoop van de laatste 10 jaar. Op weg om een Ajax-legende te worden
12 0