Driessen: 'De Jongs voorkeur gaat uit naar PSG'

SJvanveen, 10-12-2018 om 22:44, 9770 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Valentijn Driessen heeft maandagavond bij Natafelen met Kees nogmaals zijn verhaal verteld over Frenkie de Jong en Paris Saint-Germain. De Telegraaf, waar de journalist werkzaam is, kwam vorige week met een groot verhaal over een vermeende transfer van De Jong naar Parijs en lichtte dit bij FOX Sports toe. 

'In het verhaal staat dat de keuze voor hem in principe is gemaakt. Er zijn veel clubs geïnteresseerd en zij willen een hoop geld betalen, maar er zijn maar twee clubs die dit bedrag (75 miljoen euro, red.) betalen', aldus Driessen. 'Zijn (De Jongs, red.) voorkeur gaat uit naar Paris Saint Germain. De Jong heeft diverse gesprekken gehad met trainers en met een aantal was het heel positief. Over Guardiola was hij ook positief, maar City heeft een tijdje niets van zich laten horen, dus dat kan weleens een brug te ver zijn.' 

De meningen over het wel of niet gaan naar Paris Saint Germain zijn verschillend, maar Willem Vissers, journalist van De Volkskrant, vindt het een goede keuze als De Jong naar Frankrijk vertrekt. 'Hij is best een laatbloeier. Hij is 21 jaar en heeft 46 wedstrijden voor Jong Ajax gespeeld. Paris Saint-Germain is een goede opstap.' Driessen: 'Ik denk niet dat je op je 21ste in Engeland overeind blijft. Dat tempo...' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
PSG een goede opstap? Die club is je doodvonnis. Je komt daar niet meer weg aangezien je te duur bent geworden voor 99% van de top clubs. Zowel in transferwaarde als in salaris. Als de Jong daarheen gaat, gaat hij volgens mij nooit bij een echte top club spelen.
0 0
Aspers73
Met andere woorden...hij zat er weer helemaal naast met zijn PSG! M.i. is De Jong nog helemaal niet klaar voor het buitenland.
0 0
kaashaas
Ben klaar met dit clowntje
1 0
Stroeve
Driessen blijft nu natuurlijk achter z’n verhaal staan. Dat valt te verwachten. Ik houd me vast aan de kleine kans dat Frenkie zich nog anderhalf jaar blijft verbeteren bij Ajax, voordat ie de daaropvolgende 12 jaar casht in het buitenland.
1 0
Ajaxtrouw
Dream on...en natuurlijk moet Ajax nu cashen
0 -1
ajax4lifebaby
Denk dat hij in Engeland idd wel veel afgejaagd zal worden, waar hij zich dan in ontwikkeld en beter tegen bestand raakt. Maar PSG heeft wel echt wereld spelers met Neymar, Varati, Mbape, Cavani, etc. en daar kan hij sowieso veel spelen en de franse comp is toch zwaarder dan nl
0 -1
JCr14
Jammer als hij naar PSG zou gaan.
De Franse competitie volg ik niet.

Verder niet ondenkbaar. Er lopen grote talenten daar, dus ze bouwen echt. Messi en Ronaldo gaan niet meer lang mee dus zie dat maar eens te evenaren bij Barca of real.

Engeland zou wel mijn voorkeur hebben of Spanje. Omdat Nederlanders hem dan meer volgen
1 0
Ajax27
Ik denk ook dat het een goede keuze is en dat ie in Engeland zou verzuipen. Maar ik had het ook helemaal mis bij Eriksen. Daar was dezelfde kritiek ondanks dat ie al meer dan 150 wedstrijden voor Ajax had gespeeld. Ook hij was te tenger en zou het nooit redden bij he t mannenvoetbal in Engeland. Tja koffiedik kijken... je weet pas of ie slaagt als ie slaagt.
0 -2
ETM
Volgens mij is het bij technische lichtgewichten vooral belangrijk dat ze in een voetballend team terecht komen met een samenstelling die in balans is. Als een team constant onder druk komt te spelen dan heeft een lichte technische speler t extra lastig. Dan kan hij met zn technische vaardigheden uit de duels proberen te blijven, maar blijft hij in duels komen door het voetbal dat zn team speelt.

Uiteraard is het nooit helemaal te voorspellen. Er zijn ook zoveel factoren die meespelen bij of iemand wel of niet slaagt.

Edit: heb je perongeluk een negatief duimpje gegeven.
0 -1
Ajax27
Jij ongelooflijke ... ;-) ik vergeef je voor deze keer haha.
0 0
ETM
Wat een gelul over dat tempo bijhouden. Als je een beetje kijk op voetbal hebt dan weet je dat dat bij Frenkie geen probleem gaat zijn. Maar dat beetje kijk heeft deze rond uit vervelende sensatie journalist niet.

Het lijkt erop alsof hij er slecht tegen kan dat Frenkie zegt dat er nog niets besloten is.
1 0
Joseph
Ik heb het niet gezien, maar is die Driessen een beetje aan de tand gevoeld over zijn zelf verzonnen verhaal?
1 -1
OntlastendeMiddenvelder
'Paris Saint-Germain is een goede opstap.'
0 -2
geronimo
Hoop dat hij nog 1 jaar bij Ajax blijft en als hij toch weggaat dan juist niet naar PSG
1 -1
Patrick78
Nieuws over Frenkie nummer 250000....stop please!
4 -4
GvanderK
Je verwacht het niet op een Ajax site... - _-
2 -2
Litmanen85
Geloof er dus geen hol van dat er nu al prijsafspraken zijn gemaakt... zoveel clubs zijn in de race. Die jongen wilt het zelf de komende tijd eerst aanzien en Ajax gaat never niet nu al een prijs afspreken. Kan zomaar 90 geboden worden komende zomer.
1 -1
Bocarra
Los van de onzin die Driessen altijd via de Televaag verspreid. De Jong zou er heel verstandig aan doen om nog een jaartje langer bij Ajax te blijven. Als je nog geen heel seizoen bij Ajax in de basis hebt gestaan lijkt mij een transfer naar Barcelona, MC of PSG veel te vroeg.
0 0
ditisdebeslissing
misschien gebruikt netto dat met zwaar rotterdams accent sprekend journalistje, om de prijs op te vijzelen
2 0
3*stars*3
Dat is toch echt een Haags accentje maar begrijp jouw punt verder wel. ;-)
Iemand lekt natuurlijk en zoals eerder naar buiten kwam, PSG is niet happy.
To be continued....
0 0
Jelephi
De Telegraaf bij monde van Driessen zitten er de laatste tijd zo vaak naast wat betreft scoops (voorbehouden aan Freek Jansen van VI) dat ze nu ook al zogenaamde info als waarheid gaan brengen. Dat verhaal rondom de transfer van PSG raakte natuurlijk kant noch wal. Wellicht premature interesse maar van een transfer is helemaal geen sprake.

Kutkrant, is en zal het blijven.
5 -1
Pauw
Hij is is relatief laat doorgebroken ja, maar dat is te wijten aan blessures en dubieuze keuzes van trainers. Ik zou 'm geen laatbloeier willen noemen.
1 0
Schwalbino
Kabouter Plop verdedigt het 'Kabouter Plop Nieuws'. Eerst was het PSG-Frenkie is done deal en nu wordt het opeens 'er zijn twee clubs die het bedrag willen betalen'.

Wat een bullshit artiest is me dat.
5 0
insectenverdelg
gewoonweg lachwekkend zelfs.
1 0