Guardiola is furieus over mislopen De Jong

JesseTH, 09-12-2018 om 12:30, 13346 views, The Mirror |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Pep Guardiola, hoofdtrainer van Manchester City, is volgens The Mirror furieus over het waarschijnlijke mislopen van Frenkie de Jong. De oefenmeester zelf zou een charme-offensief los hebben gelaten door de afgelopen maand in het geheim een gesprek van drieënhalf uur gehad te hebben met de middenvelder in Londen, maar de club lijkt toch naast het net te gaan vissen.

Vertegenwoordigers van Manchester City zouden afgelopen donderdag naar Amsterdam vliegen om de deal van zo'n 75 miljoen euro af te ronden voor volgende zomer. 24 uur ervoor echter, liet de club aan Ajax weten de transfer nog in de wacht te willen zetten. Het treuzelen van de Engelsen zou de deur geopend hebben voor Maxwell om namens Paris Saint-Germain zijn zet te doen.

Guardiola zou boos en gefrustreerd zijn door de gang van zaken, die opnieuw een hoofdkandidaat door zijn vingers ziet glippen. De Spaanse oefenmeester is op zoek naar een vervanger voor de al 33-jarige Fernandinho, maar greep de voorbije jaren al vaker naast een gewilde speler. Dani Alves, Alexis Sanchez, Fred en Jorginho kozen allen om elders aan de slag te gaan.

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SnifferClarke
Ik adviseer Ajax Showtime om nooit iets uit een Engelse tabloid over te nemen. Kranten als the Telegraph, Guardian, Times kun je nog serieus nemen, de rest verkoopt voor 90% bullshit.
0 0
kaashaas
Gaat het eff niet
0 0
DaHool
Ik weet niet of het serieus bedoeld is, maar sommige lijden hier aan grootsheid waanzin!
0 0
Raoul14
Fantastische foto bij dit verhaal :-) Nog even en de vlaggen gaan halfstok in Barcelona, Manchester en München en stromen de pleinen vol in Madrid en Londen als Frenkie bij PSG tekent.
1 0
TontoKarnaggel
Hahaha, inderdaad, echt een geweldige foto.
Peppie is er helemaal kapot van....
0 0
MankeNelis
The Mirror grootste rioolkrant van de UK. Kan je niet serieus nemen.
0 0
X-RaY
Er is echt nog maar weinig wat ik geloof van de media. Er zoveel fake nieuws vanwege die advertentie inkomsten. Het wordt alleen maar erger ook heb ik het idee. Heel eng als je er over nadenkt. Mensen zijn ook zo makkelijk te beïnvloeden gezien de commentaren die daar uit voortvloeien. Lang leve de multimedia zullen we maar zeggen.
4 0
rogerbandit
Dit hele PSG gedoe is doelbewust door Ajax naar die "topkrant" De Telegraaf gelekt. En het doel is simpel. Andere grote clubs wakker schudden en er voor zorgen dat die met een nog hoger bod komen. Nog een half jaar de tijd hoor. Prima actie!
5 -2
Ajaxtrouw
Er wordt via de media ook een spel gespeeld.
1 0
Hagmag
Het is natuurlijk ook zo of Frenkie daar zelf wil spelen.
Maar de stoelendans is nu kennelijk begonnen.
Marc Netto moet gewoon droppen: Vanaf 100 miljoen mag je op gesprek komen.
Die clubs bulken van het geld, die moet je nu leeg zuigen.
Vervolgens zelf nu scherp op zoek gaan naar echte versterking van het middenveld.
Voordat Ajax in 1995 iedereen van de mat speelde, werden Bergkamp en Jonk in die tijd ook voor veel geld verkocht naar Inter Milaan.
0 0
ram
Frenkie als vervanger van Fernandinho... Dat lijkt me niet heel handig, dan wordt je middenveld overlopen. Maar goed...

Frenkie pas natuurlijk prima bij City. Pep: doe je best en laat City gewoon 100 bieden. Dan lukt het vast wel ;)
1 -1
Pauw
Wat mist Frenkie dan wat Fernandinho wel heeft?
0 -1
ram
Nou, Fernandinho is veel fysieker en verdedigender ingesteld; meer een stofzuiger. Gewoon een ander type.

Misschien kun je Frenkie wel op zijn plek zetten hoor maar dan ga je nóg meer voetbal opstellen en zul je, denk ik, meer tegengoals krijgen. Maar ik ben wel voorstander van één breker op het middenveld. Zoals Kante, Casemiro, Fernandinho, Vidal, etc. dat doen voor hun team. de andere twee middenvelders (bij City bijvoorbeeld De Bruyne en Frnekie) kunnen dan lekker voetballen.
1 -1
Bocarra
Los van het feit dat Frenkie nog niets te zoeken heeft in de PL. Is dit nepnieuws. Uit de duim gezogen.
1 -2
3*stars*3
Heb toch mijn twijfels over Frenkie in de PL.
Ja hij past in het spelletje onder Pep maar dat is Pep.
Wat als Pep vertrekt en ze bij City voor een andere weg kiezen?
Kijk hoe United bijv van V Gaal naar Mourinho ging.

Beste lijkt mij Bundesliga of La Liga maarja ze moeten wel een mooi bedrag aftikken.
1 -1
Mario65
Wat een narigheid......Pep is boos :-)
Maar PSG zou ook geen juiste club voor Frenkie zijn.
Een klote competitie in Frankrijk en zouden Barça of Real Madrid betere opties zijn en sluit Bayern ook niet uit.
0 -1
JesseMKB33
PSG is juist wel de juiste club voor Frenkie. Van alle topclubs heeft hij daar het meest uitzicht op een basisplaats. Frenkie is soms nog wisselvallig, dat word in de Premier League niet gewaardeerd terwijl het met de dominantie van PSG in Frankrijk minder erg is om een keer wat minder te spelen. Niveau in Frankrijk ligt ook gewoon een stuk hoger dan in de eredivisie, hij kan daar genoeg leren. Bovendien is hij pas 21, kan hij over 3/4 jaar alsnog de stap naar de Premier League of La Liga maken, is hij nog steeds maar 24/25. Je kunt wel allemaal clubs gaan roepen, maar die opties zijn helemaal niet reëel. Bayern kan/wil echt geen 75 miljoen betalen, hoogst betaalde transfersom van Bayern ooit is 40 miljoen. In Barcelona stikt het van de middenvelders, bovendien kunnen die zich op dit moment geen nieuw topsalaris veroorloven.
1 0
AFCAPolarBear
Bayern zou na dit seizoen wel hoger dan de 40 miljoen moeten betalen voor spelers. Om een topclub in Europa te blijven, moeten ze kwaliteit aantrekken. Robben gaat stoppen na dit seizoen en het is nog maar de vraag hoe ver ze komen dit seizoen in de CL. Als Ajax woensdag weet te winnen, kan Bayern zomaar tegen City of Juventus loten, en dan is het weer (snel) exit voor Bayern. Bayern zit op het punt waar Ajax 5 jaar geleden zat, veel vermogen maar niets uitgeven. Teveel vasthouden aan oude richtlijnen, terwijl de voetbalwereld razendsnel ontwikkeld en deze richtlijnen voorbij streeft. Willen ze mee blijven doen om de CL, dan moeten ze ook transferbedragen rond de 100 miljoen gaan betalen.
0 0
gi0vanni
Naar verluid heeft PSG op dit moment ook maar beperkte middelen. Zelf de grote clubs worden door de fifa gecontroleerd en na Neymar hebben ze wat minder te besteden tenzij ze natuurlijk spelers verkopen.
1 0
JesseMKB33
Van PSG word inderdaad ook onderzocht of ze zich wel aan FFP-regels hebben gehouden. Het probleem is echter dat PSG officieel geen cent voor Neymar heeft betaald. Volgensmij heeft Neymar zelf zijn contract afgekocht voor 222 miljoen, afkomstig van Qatar Sports Investment. PSG heeft hem vervolgens "transfervrij" overgenomen. Ik dacht wel dat hier inderdaad een onderzoek naar loopt of PSG hier alsnog voor gestraft kan worden.
0 0
AltijdGelijk
Er is nog helemaal niks rond!

Overmars zou wel gek zijn.

Gewoon wachten tot het einde van het seizoen en dan 100 miljoen, graag of niet
3 -1
koenos1
Voor 100 miljoen mag je hem alsnog...
2 -1
AJAXTHELEGEND
Ja dat wordt dan een kwestie van hoger bieden ,Pep .
2 -1
mgtow
Verdubbel het bod dan.
2 -1