'Paris Saint-Germain ontevreden over berichtgeving'

JesseTH, 07-12-2018 om 21:30, 17848 views, Le Parisien |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Paris Saint-Germain is niet blij met het feit dat er in Nederland uit werd gepakt met verhalen over de overgang van Frenkie de Jong naar de topclub. De Telegraaf wist vrijwel zeker te melden dat de Franse club de volgende bestemming wordt van de middenvelder, maar het Franse Le Parisien weet dat zo net nog niet.

Volgens het het medium heeft Paris Saint-Germain gezegd niet van plan te zijn een dergelijke investering te doen in een speler die zeker getalenteerd is, maar nog nooit de eisen van een grote club heeft ervaren. Ook het naar buiten brengen van de details van de onderhandelingen stemt de Franse topclub volgens het medium ontevreden. Het vermoeden in Frankrijk heerst dat het wordt gebruikt als onderhandelmiddel met andere grote clubs.

Verder wordt er geschreven dat Paris Saint-Germain vooralsnog niet in staat is om een dergelijke som te betalen. De club ligt nog altijd onder het vergrootglas wegens de UEFA Financial Fair Play eisen en het onderzoek dat ernaar loopt. Enkel wanneer een grote speler verkocht wordt komende zomer, kunnen de Fransen zo'n geldbedrag uitgeven, zo meldt Le Parisien ook.

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Prima dit. Prijs moet omhoog en moge de grootste bieder hem ophalen voor 100 mln plus.
0 0
ErikDeBosz
De Telegraaf schrijft dat niet zomaar.
0 0
Joseph
De Telegraaf heeft daar lekker aan verdiend, niks meer, niks minder.
1 0
niquedegraaff
De Nederlandse media willen hem zo snel mogelijk weg hebben bij Ajax zodat ze het volgende seizoen weer kunnen janken over hoe slecht onze competitie is.
1 -1
Raehvek
Dit is werkelijk de grootse onzin die ik ooit gehoord heb!!!
1 0
Trainer21
Stel datAjax,PSG loot in de 8e finale en ze dan uitschakelen.
1 0
Babayaka
Aldus een club die europees nog nooit iets heeft gewonnen, zelfs Marseille is groter.
Enige wat ze daar hebben is poen poen poen.
0 0
PetrusKeizer
zo is het maar net. PSG heeft nu veel geld, wil niet zeggen dat t DUS n grote club is. Franse clubs met n europese naam, ook al stelt t dan vandaag minder voor: Marseille, Auxerre, Lyon, St Etienne. PSG nu dus ook, maar het Parc des Princes is decennia lang n dooie boel geweest, ze hadden nooit n grote aanhang.
0 0
3*stars*3
EC2 en een Intertoto en dat is het ook.
Marseille was de grootste club en de enige Franse club die de CL heeft gewonnen.
Apart voor zo’n groot voetballand en zeker als je vergelijkt met zo’n klein landje als NL.
0 0
Radie125
moet hij niet doen die competitie stelt niks voor. Gewoon naar Engeland gaan.
0 0
KKoossiiee
'Paris Saint-Germain ontevreden over berichtgeving'
Lekker belangrijk, dan gaat tie toch ergens anders heen, of nog beter blijft hij bij Ajax.
0 0
OpaVerteld
Komt niks van terecht, mensen.
Frankie zal best vertrekken van de zomer, maar niet naar PSG.
Snap die jongen zelf ook niet zo goed als hij hier echt z'n zinnen op heeft gezet.
Gewoon een kut club. Als de huidige eigenaar de pijp aan maarten geeft, speelt PSG binnen no time in het rechter rijtje.
1 0
PetrusKeizer
heb je t interview bij de NOS met Frenkie dan niet gezien? Bllijkt helemaal nergens uit dat hij er zo graag heen wil.
0 0
AFCAPolarBear
PSG is de Real van de jaren 00. Grote spelers aantrekken, maar ze bij het afval neerzetten als ze even niet presteren. Grote verschil is dat PSG niet de status heeft van Real. Tegen Real zeg je niet (zo snel) nee en PSG zonder na te denken
0 0
mvdk
PSG moet zn bakkes houden.
0 0
JanTa
Ontevreden, ook goed. Wij willen namelijk Frenkie niet kwijt.
0 0
Ajacied33
Je gaat m sowieso kwijtraken. Maar dan misschien niet aan PSG. Hopelijk verkast ie naar een echte mooie grote club dan, gun ik hem wel
0 0
Mokum31
Beter gaat ie ook niet naar die kut club
1 -1
ram
Okay PSG, blaas die hele transfer maar af dan.
1 0
NoFX
PSG een grote club hahahaha. Paris, Paris, on t'encule!!!
0 -2
Raehvek
We zullen in de zomer wel zien wat er gebeurd (is)! Hij gaat toch!
Zolang hij zijn koppie in de tussentijd bij Ajax houd kan ik me daar niet druk over maken.

Welke club hij kiest is zijn probleem, het is zijn leven, het is zijn toekomst. Zolang Overmars die club maar laat betalen, en flink ook!

Er is ook totaal geen reden om aan te nemen dat Frenkie er met de pet naar gaat gooien de aankomende maanden tot de zomer! En dat geld ook voor Mathijs!
2 0
Cello
Eigenlijk wordt ik inmiddels schijtziek van deze berichtgevingen omtrent mogelijke transfers....
Was het in het verleden zo, dat je in de laatste weken, zeg 3 maanden van het seizoen, werd platgebombardeerd door dit soort berichten dan is het nu al zo, dat we gewoon al een seizoen voordat dit zou moeten gaan spelen al week-in week-uit wordt gtebombardeerd met dit soort van berichten...niet alleen mbt Frenkie, maar ook De Ligt, Ziyech en recentelijk ook Tagliafico....om nog maar te zwijgen van het inmiddels ook opborrelende nieuws rond Van de Beek en Neres.
En de media, die de mond vol heeft de afgelopen jaren, dat de vaderlandse competitie afzakt naar bedenkelijk niveau met de almaar vertrekkende toppers.....die helpen rustig een handje mee door iedere speler die er maar net boven het maaiveld uitsteekt, de competitie uit te lullen....
En dan straks maar weer klagen, dat we niets voorstellen en dat de spelers te vroeg of te snel vertrekken...want zo hypocriet zijn ze wel!. Klagen dat we de aansluiting missen of hebben gemist.....net nu dat we met Ajax weer een beetje de aansluiting lijken te hebben gevonden....

Nee. We moeten vooral doorgaan met het dagelijks/wekelijks spelers ermee confronteren dat die en die club belangstelling heeft, dat die en die speler eigenlijk hier niets meer hebben te zoeken, omdat ze uitgeleerd zouden zijn....keer op keer weer, net zolang totdat ze het zelf ook helemaal gaan geloven. Terwijl we bij Frenkie bijvoorbeeld, maar eigenlijk ook De Ligt, nog best verbeterpunten hebben kunnen zien èn dus dat ze eigenlkijk nog helemaal niet uitgeleerd zijn.
Daarnaast.... wat hebben ze al gewonnen bij en met Ajax???. Juist....nog he-le-maal niets!.

En de meesten hier en al helemaal in de media....iedereen loopt elkaar na te lullen en in sommige gevallen te verlekkeren aan de mogelijke inkomsten/verdiensten. Eigelijk zijn de mensen die dat doen helemaal niet zo anders dan die clubs die met walgelijk veel geld rondstrooien.....want ipv voetbalkwaliteit op het veld gaat het velen ook alleen maar om hoeveel geld de club heeft, al helemaal als we het vergelijken met de concurrentie in de competitie.

We waren het er met zn allen over eens, dat de financiele positie van Ajax geweldig is tov vele jaren geleden en dat Ajax helemaal niets moet, laat staan moet verkopen. Ik hoop dan ook, dat Overmars zijn poot heel lang stijf houdt en al helemaal niet nu, vandaag 7 december al op het ruggetje gaat liggen daar waar het de verkoop van een speler aangaat, die nog een flink aantal jaren onder contract staat.
Alleen al als je de kwartfinale CL haalt, laat staan nog verder komt, alleen al dan wordt Frenkie nog meer waard dan de vermoedelijk nu geboden 75 mio. Het zou dus wel heel dom zijn om nu al toe te geven aan de interesse van clubs als nu PSG.
7 0
MisterAFCA
Eens met je relaas alleen is die geile telegraaf er maar voor een ding, en dat is voor hun zelf lekker veel krantjes en clicks en het geld stroomt binnen. Heel vroeger bestond er nog iets als goede journalistiek, tegenwoordig pleuren ze net als in Engeland en Spanje alles de wereld in. Is gewoon het business model ze zien dat het daar werkt als een malle dus waarom zouden ze het hier niet doen? Gaat gewoon simpel om de knaken. Hoe vervellend het ook is, win doen hier zelf het hardst aan mee. Kijk maar naar het aantal reacties onder dit soort artikelen ivm andere en je ziet dat het veel meer is. Geld gaat helaas maar waar, voor een goed stukje journalistiek...
0 0
Tscheu
Volledig mee eens, vooral met het doodziek worden van het gelul over transfers al het hele seizoen. Nog nooit zo erg geweest als nu. Begint me echt mateloos te irriteren.
2 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Hoop dat hij niet gaat en gewoon nog twee jaar Ajax kampioen maakt.
2 0
grannig mokum1
Je moet gaan naar psg als je je zakken wilt vullen, voor je voetbal carrière dan moet ja naar Barca of MC
3 -1
Cello
Ik denk dat het niets meer en niets minder dan informerende en aftastende gesprekken zijn geweest om te kijken waar iedereen staat en hoe men tegenover een mogelijke transfer zou staan.....
4 0
Schwalbino
Als ik de stukken bij elkaar raap en ga puzzelen is het volgend besproken.

PSG komt met delegatie, informeert naar de prijs en de wensen van de speler. Er wordt door Overmars een richtprijs genoemd waarbij wordt aangegeven dat als er geen andere club komt met een hoger bod dat Ajax dan in principe bereid is de deal te sluiten. De makelaar van de speler heeft aangegeven dat hij de ontwikkelingen wil afwachten.
PSG van zijn kant heeft aangegeven dat een dergelijke deal afhangt van het feit of de club geld vrij kan maken in de komende transferwindows.

Waarom zou er al een definitieve deal zijn? Iedereen weet dat er tussen nu en eind seizoen nog veel kan gebeuren. In positieve zowel als negatieve zin. Voor alle partijen. Dit is geen Depay transfer. Dit is wel een van de zwaardere transfers.
5 0
Bocarra
De Televaag is bewust onrust aan het stoken. Informele contacten worden als formele contacten in de publiciteit gegooid. Dit om reden maar als eerste het nieuws te kunnen brengen. Er is gewoon niets van waar. Pure roddeljournalistiek. Nep nieuws!
1 -2
ajax4lifebaby
Zaakwaarnemer van Frenkie staat toch op de foto met een delegatie van PSG en daarna het bestuur van Ajax ook. Duidelijker dan dat krijg je het niet. Of het al rond is, is een tweede. Maar dit kan je niet bestempelen als een roddel...
3 0
Cello
Dat kan je wel als je het 'als het ware' brengt als een done-deal....terwijlo er misschien alleen wat aftastende en informerende gesprekken gevoerd zijn om te zien waar een ieder staat.....
0 0
Kikke
En ook suf van Ajax, laat Frenkie eerst maar dit seizoen eens afspelen. Wie weet hoe ver ze in de Champions league komen en met Nederlands Elftal. Dit bedrag komt heus ook wel, en als je ze beiden bij Ajax houdt dan verdien je het wel met wedstrijd inkomsten de volgende jaren. Geef hem gewoon een goed salaris bij Ajax.. En de ligt ook... dan kunnen ze ook voor meer verkocht worden....
0 0
marrene
"Nog nooit de eisen van een grote club". Wat denken die franse wijven wel niet. Ze hebben meer geld (hoewel die sjeik) maar voor de rest kunnen ze niet aan AJAX tippen. Franse chauvinistische honden.
11 -1
kaashaas
Ja je hebt zeker gelijk.. arroganter kan het bijna niet.
Ik wil Psg wel zien spelen tegen Ajax want denk dat zij er een hele kluif aan hebben..
2 -1
PBosch
Wat verwachten ze daar in Parijs dat de Harbour club in Amsterdam een anonieme locatie is haha... Dan had je het maar ergens achter gesloten deuren moeten doen. Zo van...”we gaan met een oud Ajacied (Maxwell) naar de Harbour club daar herkennen ze ons niet”
4 0
3*stars*3
Dat krijg je met Telegraaf dat middernacht, ten koste van alles een primeur wil hebben.
Tuurlijk zitten ze vaak goed rond Ajax transfers maar is begrijpelijk dat ze bij PSG hier niet happy mee zijn.
4 0
altijdwelwat
Dat krijg je met een beunhaas als zaakwaarnemer...
0 0
slowmow
‘Nog nooit de eisen van een grote club mogen ervaren’. Hebben ze dat echt gezegd?
2 0
amthree
Echt hoor dan sporen ze niet daar in parijs, geld maakt je niet groter alleen rijker. Prijzen maken je groot, en wij hebben echt wel 10x meer prijzen dan dat clubje uit parijs.
1 0
rafael32
Mocht dit kloppen, dan is dit duidelijk een steek naar Ajax. Deze deal is echt verre van zeker.
1 0
slowmow
‘The only Paris we like made a XXX tape’.
0 0
Youri08
Rookgordijn
0 0
Labrador
En Nederland is niet zo tevreden met de gang van zaken in Parijs.
0 0
BrandjeXL
Waar Psg beschuldigd om de prijs op te krikken doen het zelf om de prijs te drukken. Man toen 220 miljoen voor Neymar van de sponsor kregen deden ze ook niet moeilijk
1 0
Michels
Fuck it, PSG is toch een kut club...
1 0
AjaxAdam1900
Ajacieden, de Jumbo op het Buikslotermeerplein heeft een prachtige actie. Je kan namelijk kans maken op 2 kaarten op de business lounge (inclusief parkeerticket, eten en drinken) voor de wedstrijd tussen AJAX en Bayern. Ga naar de Facebook pagina van Jumbo Buikslotermeerplein en daar staat precies uitgelegd hoe de winactie werkt. Succes !!!
2 -3
FrankAFCA020
Fucking Buikslotermeerplein daar kom ik niet zo graag ouwe
0 0
Harrie Nak
Aldus de filiaalmanager.
3 0
AjaxAdam1900
Haha. Dacht dat het leuk was om te delen, maar blijkbaar is niet iedereen daar mee eens :/
2 0
AjaxBaggio
Goed nieuws voor de voetballiefhebber (Frenkie moet niet in de Lique 1 gaan ballen). Minder goed nieuws voor netto zijn portemonnee.

Toch ben ik ervan overtuigd dat we dit wel gaan vangen voor Frenkie.
1 0
Oliveira
Het verbaasd me niks dat hun een andere statement hebben. Bijna alle "voetbaljournalistiek" is niks meer dan gebakken lucht van een paar sukkels die geld willen verdienen.
1 0
amthree
Verweij = sensatie zoeker!
2 0
MaxBorggreve
Weet ik zo net nog niet. Heeft het vaak bij het rechte eind.
1 0
AFC34
"nog nooit de eisen van een grote club heeft ervaren."? Komt dit van de club die zo, maar dan ook zo graag de beker wil waar wij er al 4 van hebben? De beker die ze zo graag willen, dat ze er al miljarden voor hebben uitgegeven en hem nog niet hebben? Die club?

Vooralsnog is Ajax een grotere club, ff dimmen hoor..
1 0
amthree
Man zonder al dat olie geld deden ze niet eens mee in de CL. Of daar in frankrijk....
0 0
AFC34
Enige waar ze trots op kunnen zijn is dat ronaldinho daar in een ver verleden ooit heeft gespeeld..
0 0
Wzawzdb1997
mooi
0 0