Tadic: 'Denk dat De Jong veel meer waard is'

NielsOpdam, 07-12-2018 om 17:50, 6772 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic denkt dat zijn teamgenoot Frenkie de Jong meer waard is dan de 75 miljoen euro die PSG geboden heeft op de middenvelder. Dat vertelt Tadic in gesprek met AT5. 

'Hij is een slimme jongen en een hele goede voetballer', begint Tadic over De Jong. 'Hij weet zelf wat het beste voor hem is en ik twijfel niet aan zijn keuze. Het belangrijkste is dat hij dit seizoen afmaakt en zo goed blijft spelen. 'De vraag is of de 75 miljoen niet te veel geld is voor De Jong. 'Ik vind het niet overdreven. Ik zou zelfs nog meer voor hem betalen.'

De Serviër vindt dat De Jong het echt verdient. 'Frenkie is echt een fantastische speler, maar ook een goede jongen. Zijn mentaliteit is goed, hij is slim en heeft veel kwaliteiten. Ik denk dus dat hij veel meer waard is.' Met Ajax overwinterden Tadic en De Jong in de Champions League. Tadic vindt het moeilijk om te zeggen hoe ver ze kunnen komen. 'Eerst was ons doel om ons te plaatsen. Daarna was ons doel om te overwinteren in Europa. Dat is ons nu gelukt. Het ligt er ook aan welke tegenstander we treffen.'

Johan Cruijff

Tadic praat ook over Johan Cruijff, waar hij als kind vaak over hoorde. 'Iedereen genoot natuurlijk van de moves van Johan Cruijff. Hij was natuurlijk een stuk ouder dan wij, maar iedereen die hem zag spelen, wist dat hij één van de beste spelers ooit was. De ouderen hadden het altijd over 'die Nederlander' Cruijff. Ze zeiden dat hij de beste was, dus wij keken naar zijn trucjes. Je hoopte dan ooit zo'n voetballer te worden.'

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik zie hier de opvopger van Overmars. Natuurlijk moet je het onderste uit de kan halen, ik denk ook dat hij meer waard is dan die 75 miljoen.
0 0
AjaxAdam1900
Ajacieden, de Jumbo op het Buikslotermeerplein heeft een prachtige actie. Je kan namelijk kans maken op 2 kaarten op de business lounge (inclusief parkeerticket, eten en drinken) voor de wedstrijd tussen AJAX en Bayern. Ga naar de Facebook pagina van Jumbo Buikslotermeerplein en daar staat precies uitgelegd hoe de winactie werkt. Succes !!!
0 -3
SPLNDD
Oké Frits van Eerd.
0 0
Persian07
Via Telegraaf gaven ze aan dat PSG aan Ajax had gevraagd wat de prijsvraag voor Frenkie de Jong is. Ajax zei: 75 miljoen. PSG vond dit geen probleem. Ik vind 75 miljoen echt veel geld hoor.....maar wat als we bijvoorbeeld 100 miljoen hadden gevraagd?? Ik zie het al voor me dat PSG dit ookk geen probleem had gevonden.....was toch wel benieuwd hoever PSG was gegaan hihi
1 0
Ozymandias
Ga je dit nou in elk topic plaatsen? Om ook hier maar antwoord te geven: Volgens mij neem je de uitspraken van Driessen veel letterlijker dan hij ze bedoelde. Volgens mij bedoelde Driessen gewoon dat PSG en Ajax op een transfersom van 75 miljoen elkaar hebben gevonden.
2 -3
Joodhannus73
Real Madrid gaf aan dat Isco niet te koop is. Of anders 700 (!) miljoen betalen... Staat in zijn contract. Dan is het een schijntje... Alles in perspectief zien. Niet verkopen. Volgend jaar is hij nog meer waard. En je hebt nog een extra seizoen plezier van hem.
1 0
Ozymandias
Reken er maar op dat als een club 150 miljoen bied ze Isco zo snel mogelijk verkopen. Gewoon een verkooppraatje om zo veel mogelijk voor hem te krijgen.
0 0
NaarCLbeker5
Op zich kan Frenkie de keuze beter nog uitstellen, waardoor Ajax inderdaad ook meer voor hem zou kunnen krijgen.
Maar een snelle keuze voor PSG heeft het voordeel dat dit Frenkie na de keuze rust zou geven. Hij zou dan duidelijkheid hebben, en niet meer worden afgeleid door publiciteit, geruchten en twijfel. Kan zich dan beter op Ajax focussen.
0 0
Eastwood
Of hij speelt als een natte krant, omdat hij al met zijn hoofd bij PSG is.
0 -2
Youri08
Dit is zo simpel
0 0
Duif63
Kijk, die snapt het.
0 -2
Aeter
Aan het einde van het seizoen mogen alle geïnteresseerden tegen elkaar opbieden. Voor nu is Frenkie Ajacied en gaat hij dit hele seizoen lekker knallen voor onze club.
2 -1
insectenverdelg
Zo werkt t niet. Frenkie heeft ee namelijk ook zelf nog iets over te zeggen.
1 0
Aeter
Ja, aan het einde van het seizoen. Maar jij begreep niet dat ik dat ook bedoelde.
0 -1
insectenverdelg
Iedereen doet alsof de deal al rond is. Hrb ze vaker zien afketsen. Richarlison bijvoorbeeld. Die was door de Telegraaf a 3 x gepresenteers. pas als Ajax en / of PSG het bekend maken.
0 -1
ajax4ever01
Juistem, vooral de media praat hem al naar PSG terwijl er alleen maar gesprekken zijn geweest.
1 0
JanTa
Dat is ook de rede waarom er nog geen akkoord is.
1 0