Tadic zag 'geschopte fans' als extra motivatie

SJvanveen, 27-11-2018 om 23:25, 7989 views, Ajax TV/NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic hoefde eindelijk eens niet naar de dopingcontrole na afloop van een Europees duel. Hierdoor kon de Servische matchwinner tegen AEK Athene (0-2) deel nemen aan het feestje in de kleedkamer. In gesprek met Ajax TV sprak hij erover.

'Eindelijk. Ik ben altijd bezig met de dopingcontrole en de dokter maakte nog een leuke grap dat ik nu weer doping had. Ik schreeuwde omdat ik het altijd ben, maar het is fijn dat ik het een beetje mee kon vieren met mijn teamgenoten en de staf', vertelde een lachende Tadic. 

Ajax-supporters

In gesprek met NOS ging Tadic in op de uitsupporters van Ajax, die voorafgaand aan AEK - Ajax werden aangevallen door de Griekse ME na vuurwerkongeregeldheden. 'We zagen dat er problemen waren en dat onze fans geschopt werden', sprak Tadic. 'Ik denk dat je de fans dan nóg liever iets wil geven. Zij komen helemaal hierheen om ons extra energie te geven en houden van deze club. Deze overwinning is voor hun.' 

Shop hier jouw cadeaus voor de feestdagen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaciedForLive
BAAS
0 0
HZMKK
Wat een baas!!! Ik mag hopen dat de Ligt z’n woorden terug neemt. Evenals Huntelaar!
0 0
Hobbemastraat
Dit is een reactie waar je op zit te wachten als supporter. Wat Mathijs de Ligt zei was behoorlijk misplaatst. Maar dat heeft te maken dat hij niet weet wat er precies gebeurde.
0 0
de-Ajacied
Tadic is een echte ajacied
0 0
ajax4lifebaby
Willen we ver komen, dan moeten we de wedstrijd tegen Bayern écht als een finale zien. Als we die winnen zijn we eerste + moeten we tegen de nummer twee van een andere poule, dan maken we zeker kans!
0 0
Bensco
gaat nog lastig worden die laatste 16

Barcelona, Bayern, City, Real, Roma, Juve en ManU zijn al geplaatst. Dortmund, Atletico. Porto, Schalke en Lyon zijn hard onderweg. Alleen groep C spant erom. Daar strijden Liverpool, PSG en Napoli nog hard voor een ticket. Het zijn geen makkelijke ploegen dit jaar.
0 0
jackwolf
Nu ja we hebben niks te verliezen en mogen hopen op onderschatting van Ajax door de absolute top. Is eerder gebeurt. Man City bv. Als die denken , dat doen we wel ff dan hebben we een serieuze kans. Zie ook recent Ned. Fra.
0 0
4xEC1
Wanneer is het wèl makkelijk als je de 8e finale CL haalt?
1 0
grannig mokum1
Precies D,
0 0
FlyingDutchMan
Schitterend dat Ajax hierbij in het rijtje komt te staan, wellicht kan je zelfs met een gunstige loting nog een stuntje verrichten. Daarna houdt het Europees gezien vrij snel op, in de EL was je titelkandidaat geweest!
0 0
Bensco
Zeker mooi, vanaf dit moment gaan geluk en concentratie een belangrijke rol spelen. Napoli, Lyon, Roma, ManU, Porto zijn ploegen die we het moeilijk kunnen maken. Ik hoop persoonlijk op Roma. Niet alleen om Kluivert te zien afgaan in de Johan Cruijff Arena maar Roma speelt momenteel echt belabberd voetbal. Die zijn alleen maar door omdat de rest zo slecht is. Ze komen er voetballend nauwelijks doorheen. Ik heb behoorlijk wat meer vertrouwen in onze organisatie.
0 0
Ferd
Je zal Kluivert niet zien afgaan, die zit op de tribune
0 0
Lane 8
Dat blijft inderdaad zonde.. Maarja de miljoenen tikken wel lekker aan
0 0
Bensco
ik ben daar wel voorzichtig mee trouwens. Die KO fase EL is ook een gevaarlijk eindtoernooi. Arsenal, Chelsea, RBS, RBL en Leverkusen zijn gevaarlijke ploegen. Al vind ik het speelveld beduidend minder dan vorig jaar en het jaar daarvoor.
0 0
mvdk
Wie zijn Arsenal, Chelsea, RBS, RBL en Leverkussen? Wij zijn Ajax, top 16 van Europa.
0 0
FlyingDutchMan
Ja precies, voor het aanzien van Ajax en de 10 miljoen bonus kunnen we met een dikke glimlach van het podium af. Dat is al meer waard dan het winnen van de EL aan prijzengeld..
0 0
FlyingDutchMan
Die passie van Tadic, I Luv it!!
3 0
ghouleseddik
Niets is gespeeld bij deze man, het is echt een liefhebber. Blij dat 'ie voor ons gekozen heeft.
6 0
3*stars*3
Denk ook dat het puur uit zijn hart komt, geweldige gozer en een hele belangijke speler voor dit Ajax.
Zelfs in mindere duels is hij toch betrokken bij goals.
Volgens mij betrokken bij 22 goals in 23 duels.
3 0
AFCA-B93
Je voelt je als speler denk ik compleet machteloos als je al dat vuurwerk richting het Ajax vak ziet vliegen. Dan is het extra fijn dat je die tyfus Grieken met 2 goals pijn kan doen.
7 0
NegentigMinutenLang
Tadic is voor Ajax net zo belangrijk buiten als binnen de lijnen - geweldig!
7 0
Labrador
Dankje Tadic. Dat meen ik oprecht
12 0