Tadic: 'Geld uitgeven om geld terug te krijgen'

SJvanveen, 27-11-2018 om 22:08, 7521 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic heeft na afloop van AEK Athene - Ajax (0-2) een Cruijffiaanse wijsheid eruit gegooid voor de camera's van Veronica. De Serviër was matchwinner met twee doelpunten, maar loofde vooral het team, alvorens hij over zijn transfersom begon.

De topaankoop kwam voor veel miljoenen over van Southampton afgelopen zomer, maar heeft het betreffende geldbedrag dubbel en dwars terugbetaald door Ajax te helpen aan plaatsing voor de knock-outfase van de Champions League. Desgevraagd wat hij daarvan vond, antwoordde Tadic: Je moet geld uitgeven om geld terug te krijgen. Zo gaat het in het leven ook.' 

Over de wedstrijd was hij te spreken over met name de teamprestatie. 'We speelden heel goed als team. Het maakt niet uit wie de goals maakt, we speelden goed als team en als dat gebeurt, kan iedereen hun kwaliteiten tonen. Dit was een overwinning voor iedereen; de fans, alle geblesseerden, geschorsten, iedereen die van Ajax houdt.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
we hebben kluivert gewoon gewisseld voor Tadic jongens. :) Zeg t maar...
0 0
RedFeather
Tadic speelt altijd ruime voldoende
En is vaak beslissend
Altijd goed aanspeelpunt
Dat wil niet zeggen dat we blij moeten zijn met vertrek Justin
Als voetballer, is het een toptalent dat bij Ajax hoort
Hij heeft dit zelf onmogelijk gemaakt, dan is het verlies minder erg gevoelsmatig
Maar puur naar het voetbal kijkend, kon je Justin er prima bij hebben natuurlijk
1 -1
insectenverdelg
Leuk. Maar dan had Kluivert nog 2 jaar grbleven. Grote twijfels of Tadic dan was gekomen. En in die 2 jaar had hij goede dingen kunnen laten zien. Maar nooit zo constsnt geweest. Als supporter ben ik super blij met een Tadic. 12 dielpunten en 9 assists in 24 wedstrijden. En oom veel belangrijke. Dat zie ik Kluivert de komende jaren nog niet doen. Enige is dat we meer gels voor Kluivert hadden kunnen krijgen. Maar ik twijfel of we zoveel geld in de CL dan hadden opgrhaald dit jaar.
1 0
Timoajax14
Ajax moet Pröpper kopen als Frenkie vertrekt. Die jogngens komen graag terug naar Nederland als Ajax CL speelt.

Edit: de minnetjes zijn zeker omdat Pröpper bij PSV heeft gespeeld. In mijn ogen is Pröpper gewoon een normale gozer
4 -5
RedFeather
Prima voetballer
En je hebt gelijk, hele degelijke goede gast
Zie hem meer in de Schöne-rol
Bij Oranje heeft hij op 6 hele sterke wedstrijd gespeeld en hele zwakke
Dus ik twijfel
PSV verleden maakt niets uit, Depay of Lozana mogen er voor mij zo bij.
4 0
insectenverdelg
propper kan interessant zijn. Maar ik zou ook kijken nawr Dembele van Spurs ondanls dat die al 32 is. Zou ook prima in t spel passen.
2 0
Litmanen85
Kan me nog herrinneren dat zo'n verslaggever tegen Tadic zei dat southampton een grotere club was en dat hij meteen zei Nee Ajax is veel groter. Zelfs clubs als Arsenal of Chelsea zijn niet eens groter dan Ajax.
12 0
AFCA-B93
Weet niet zo goed wat ik moet verwachten van komende zomer. Waren deze 2 PL transfers éénmalig? Willen ze dit structureel gaan doen en wat als het niet lukt? Dan zijn we denk ik terug bij af samen met onze uitgaande transfers. Wordt nog wat
0 0
Schwalbino
Helemaal de kooptoer op gaan is het stomste wat Ajax doen kan. De naam Ajax is de laatste seizoenen weer een begrip geworden bij de jongere generaties buiten Nederland omdat we wellicht de beste opleiders van de wereld zijn. Die reputatie werkt als een magneet op talent en commercieel is het de afgelopen seizoenen een goudmijn gebleken die de club in staat heeft gesteld ook weer een team op te bouwen dat Europese subtop is en waardoor we weer met ouderwets Ajax voetbal verder aan onze naam kunnen bouwen.

Wil je die reputatie hoog houden en geld verdienen om stap voor stap te investeren dan zul je de plekken die openvallen door het vertrek van opgeleide spelers ook weer met jong talent moeten vullen. Dat zal dan betekenen dat je weer een stap terug moet zetten qua race naar de subtop maar je houdt zo wel de groeilijn vast.
2 0
Jornnn
Je kan toch én je eerste selectie versterken én de grootste talenten ter wereld toevoegen aan je jeugdopleiding?
1 0
Schwalbino
Je moet de talenten ook genoeg speeltijd geven. Ik denk dat Ajax nu een fijne mix heeft van opleidingsplekken en plekken voor ervaren spelers. Ga je nog meer ervaren spelers halen dan gaat dat ten koste van je opleidingsplekken.
0 0
insectenverdelg
nee dat was niet eenmalig als de kans er is om ze te krijgen. t geld komt er om zulke spelers te halen. Met Ziyech, de Ligt, Onana en evt Frenkie haal je gewoon 200 miljoen op. Als je maar de helft daarvan investeert is dat dus niet 1 malig.
2 0
AFCA-B93
Bedoel meer eenmalig als in maar 1x mogelijk, omdat er nu toevallig 2 spelers hiervoor open stonden. Denk niet dat er elk jaar 2 spelers van dit kaliber voor open staan namelijk
1 0
insectenverdelg
je moet ze idd zien te vinden. Maar een Suarez mss niet dit jaar maar wel t seizoen daarna zou ik niet van opkijken bijvoorbeeld. En je weet het verder nooit.
0 0
SjaakWolfs
Uiteraard wil Ajax structureel aanhaken bij de Europese subtop. Ik verwacht meer groter investeringen, zoals Tadic en Blind.
2 0
Joodhannus73
Eindelijk iemand die het snapt..! Je moet investeren en dan krijg je return on investment. Zo simpel is het... Dus 60 miljoen goed besteden en daar maken we 180 miljoen van... Gewoon goed inkopen, zoals alle grootmachten dat doen. Heeft met bestuurlijke kwaliteit te maken...
7 0
Schwalbino
Transfers zijn een loterij. Zelfs de topclubs die Europa domineren kleunen regelmatig mis.
0 -1
Ajax4life16
Hoe heb je dit verrekent als ik vragen mag?
0 0
chrisjuhhh
uit de dikke duim !
0 0
mvdk
Dus als we die 300 miljoen binnen hebben spelen we zo:

Ronaldo-Suarez-Messi

Wel een oude voorhoede hoor...
0 0
Wilbert
nee dan kopen we mbappe
0 0