Brobbey kreeg lof en een hand van Ten Hag

SJvanveen, 20-11-2018 om 18:59, 9087 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brian Brobbey kent in Didier Drogba zijn voorbeeld. De sterke spits is met bijna niemand te vergelijken, maar zelf vindt hij dat de Ivoriaanse topspits van weleer enige gelijkenissen heeft met de topscorer van de Ajax-jeugd. 

'Drogba is een voorbeeld voor me', begint Brobbey bij Ajax TV als hem gevraagd wordt naar een spits waarmee hij zichzelf kan vergelijken. Dat de jongeling zich met Drogba vergelijkt komt door zijn kracht, tegelijkertijd een wapen waardoor hij veel goals kan maken. Zijn doel? 'Ik wil meer dan 34 goals maken. Misschien 35, eentje meer en ook de competitie winnen.' 

Dat Brobbey goed aan het seizoen is begonnen, leverde hem uit bij Jong PSV zijn debuut in het betaalde voetbal op namens Jong Ajax. Weken later debuteerde hij officieus in de hoofdmacht van Ajax, waarbij Erik ten Hag op de tribune de wedstrijd nadrukkelijk bekeek. Na afloop van het duel sprak de goalgetter met de Ajax-trainer. 'Hij zei: goed gedaan Brobbey. Hij gaf me een hand en toen was ik wel blij.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Didier Drogba, wat een fenomeen was dat. Geweldige goalgetter!!
0 0
ajaxwestland09
Toekomstige Ajax spits streeft nu al danilo voorbij
0 0
BrandjeXL
Eerst zien, heeft nu zijn fysiek nog mee tov van zijn leeftijdsgenoten.
0 0
Chesterson93
Maar bewijst het al op een hoger niveau. Is wel wat anders.
0 0
AJAIXIXIXI
Ten Hag is erg veel bezig met de jeugd, zoals het ook hoort bij Ajax. Goed om te zien want dit miste ik bij voorgaande trainers nog wel eens.
5 0
Mözil
Bij welke voorgaande trainers miste je dat dan? Keizer, Bosz en De Boer waren allen bezig met de jeugd.
3 0
AJAIXIXIXI
Natuurlijk waren hun ook bezig met de jeugd, maar lang niet zoveel als Ten Hag. Van wat ik zie op foto's van de trainingen doen er veel meer jeugdspeler mee als van te voren.
2 0
Joseph
Uhm, hoe ver kijk jij terug dan? Sinds Frank is dat in ieder geval al het geval.
0 0
MSwertz92
Ga toch weg man, Frank de Boer zat zoiezo bij elke wedstrijd van Jong Ajax en de A1 zelfs te kijken, en hij zal vast ook wel bij de nog jongere jeugd hebben gekeken. Peter Bosz deed dat ook. Misschien niet zoveel als Frank (Maar dat weet ik eerlijk gezegt gewoon niet) maar elke Ajax trainer de laatste jaren is bezig geweest met de jeugd.
2 0
AJAIXIXIXI
Heb ik dan ooit gezegd dat Frank dat niet deed?
0 -1
FU
Ik hoop wel met ham en kaas want gewoon gekookt is lof niet zo heel erg lekker.
1 -2
Radie125
Mooi Eric te Hag Top coach
3 0