Video: Inkijkje in samenwerking met Guangzhou

BVeenstra, 15-11-2018 om 10:50, 2801 views, AFP News Agency | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Het persbureau AFP News Agency heeft een inkijkje gegeven in de bezigheden van Ajax in China. In het Aziatische land is Ajax de samenwerking aangegaan met Guangzhou R&F om daar de voetbalacademie op te bouwen.

Spelers krijgen bij de club nu training volgens de Ajax-methoden. De vraag is dan ook: volgt er straks een Chinese Johan Cruijff of Marco van Basten? Bekijk de video hieronder (link voor app-gebruikers).

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NotForSale
De beste talenten effe hierheen sturen
1 0
nont
Ik heb het idee dat China meer waarde moet hechten aan teamsporten. Individuele Chinese sporters doenop bijna alle fronten mee (zie China op de Olympische Spelen) maar in georganiseerd verband wil het nog niet vlotten. Waar het aan ligt weet ik niet maar een sociaal land als China zal zich achter de oren moeten krabben waarom het geen terrein wint
de in teamsporten.
1 0
chrisjuhhh
Binnen nu en 6 a 8 jaar zal China mee gaan domineren .
Wat opleiding aangaat , is Ajax koploper ten opzichte van de rest in China samenwerkers .
4 0
MosesD
Wel een erg kort filmpje helaas. Waar baseer jij het trouwens op dat Ajax koploper is qua samenwerkingen? Zou wel geweldig zijn namelijk.
2 0
chrisjuhhh
Omdat Ajax de grootste producent van spelers is in Europa en dat de Meeste Engelse clubs daar ook zitten , maar geen echte talenten fabrieken zijn .
0 0