'Volgende stap is weghalen spelers bij PSV en Feyenoord'

BVeenstra, 14-11-2018 om 07:10, 39297 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voormalig Ajax-trainer Peter Bosz denkt dat Ajax er goed aan zou doen om de aanpak van Bayern München te volgen en spelers weg te halen bij PSV en Feyenoord. Dat vertelt de Apeldoorner in gesprek met Voetbal International.

Bosz verwacht in de aankomende zomer een leegloop bij Ajax. De voetbaltrainer denkt dat Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech sowieso vertrekken en daarbij kan ook André Onana Amsterdam weleens gaan verlaten. 'Er gaat dus minimaal tweehonderd miljoen euro bij Ajax binnenkomen. En dan? Gaan ze met dat geld spelers voor twintig of dertig miljoen aantrekken? Als ze dat doen, zal het salaris nog meer omhoog moeten, want dat heeft daar toch mee te maken. Wat Ajax zou kunnen doen, is kiezen voor de aanpak van Bayern München.'

Met dat laatste bedoelt Bosz ook dat Bayern München nog niet eerder een bedrag van honderd miljoen euro neerlegde voor een voetballer. 'Als Ajax wil, kunnen ze straks vijftig miljoen voor een speler betalen, maar ik denk niet dat ze dat gaan doen. Wat ze wél kunnen doen, is bijvoorbeeld zeggen: We verkopen Neres en we gaan Lozano halen. Ze hebben met die aankopen afgelopen zomer, maar vooral ook met het verhogen van de salarissen, een signaal afgegeven.'

In Nederland is er niemand met zoveel financiële mogelijkheden, weet ook Bosz. 'De volgende stap is de beste spelers bij PSV en Feyenoord weg te halen. Als je dat doet, word je er niet alleen zelf sterker van, je verzwakt ook je concurrent. Dan heb je de monopolie-positie in Nederland. Maar ben je in staat, net als Bayern München, ook internationaal aan te haken? Tussen de top van Europa en Ajax zit dan toch nog altijd een gat van zo’n vier- of vijfhonderd miljoen euro. Wij hadden bij Borussia Dortmund een begroting van ongeveer vierhonderd miljoen, dan praat je over de subtop van Europa.’

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAfan93
Sorry maar als Ajax eventueel toch veel geld gaat uit geven dan kan je toch beter die pavon of pedrinho halen? Die hebben in mijn ogen veel meer potentie
0 0
Freddy Al
Als Ajax een speler haalt moet die speler een versterking zijn ,spelers als Lozano of Bergwijn zou bij ons passen ook Malen zelfs Berghuis vind ik een interessante speler.
Maar dat is vergeleken met spelers als Neres niet veel beter, daarbij moeten ze ook gemotiveerd zijn om voor ons te willen spelen, dat is dan weer een moeilijk dingetje.

Weghalen bij PSV of Feyenoord verzwakt de concurrent maar zorgt ook voor minder weerstand, we kopen een titel, daar heb ik dan problemen mee .(In de jaren 80 deed PSV dit en daarom heb ik nog steeds een pesthekel aan ze.)
We moeten niet het Bayern van Nederland worden, we zijn het Ajax van Nederland,daar ben ik trots op.
Off topic: die Magallan mag van mij wel komen,ook Odegaerd van Vitesse en die( japanner van Groningen) Doan zijn interessant, als Klaas stopt zou ik Sol van WII overwegen.
0 0
AjaxPassion
Sorry, maar hier slaat Bosz de plank echt volledig mis...
0 -1
Joodhannus73
Waarom? Slaat Bayern in Duitsland ook de plank mis? Het is al goed dat we niet meer een raar gentlemen agreement hebben om jeugdspelers van elkaar weg te halen. Nu nog voor het eerste. Perfect om de beste spelers van de lampen en kakkies op te kopen. Alleen de gedachte al bij de frustraties van hun supporters. Heerlijk! Nu roepen ze allemaal nog "ik ga nooit voor Ajax spelen", maar als ze een heel ander salarisstrookje kunnen krijgen zijn ze dat vlug vergeten. En als één schaap over de dam springt, volgen er meerdere. Dit is juist de angst van de lampen en kakkies. Laten we hen die angst geven. Wij worden beter en zij slechter. Helemaal top! Sentiment opzij zetten en kijken naar resultaat. Bovendien is iedereeen het sentiment vergeten als we (vrijwel) elk jaar met de schaal omhoog staan en CL kunnen spelen.
0 0
LANS
Beste AC,

Volgens mij is Willem Vissers van de Volkskrant. . . En dus niet van het AD . . .
1 0
grannig mokum1
Waarom net als bayern? Voorheen deed we niets anders, voorbeeld Simon Tahamata van ajax naar f'noord, Ruud gullit van f'noord naar psv.......
0 0
Bensco
waarom zouden we dit doen? ik dacht dat we nu wel een beetje klaar waren met die studiosport scouting. Men lijkt ook even om het feit heen te kijken dat PSV ze echt niet voor een zacht prijsje zal laten lopen en je met dat geld je concurrentie ook direct versterkt. Bayern benaderd ook geen spelers met een 5 jarig contract, dat zijn allemaal spelers met kortlopende contracten. Laat ze die Lozano maar houden en Luuk de Jong heeft in de CL niks te zoeken. Beter gaan we spelers zoals Pedrinho halen.
2 0
Kibbahimovic
Bosz heeft hier gewoon een punt. Waarom zou je dat niet doen? Laat PSV en de kakkies maar voor ons opleiden :P. zodra ze te sterk worden, dan halen we wel hun beste spelers. Als Ziyech weggaat dan kun je voor zijn inkomsten denk ik wel Lozano en Bergwijn terugkopen. Beide ga je toch wel voor het dubbele verkopen. Bij de kakkies hoeven we niet aan te kloppen want die hebben alleen maar dramatische spelers, alleen die Malacia zou in mijn ogen kunnen slagen bij Ajax.
0 -1
MankeNelis
van Feyenoord wil je ze nog niet voor niets hebben
0 0
T.reckveugel
Heeft Bosz niets anders te doen? O nee, is voor veel geld weggerend, eerst zonder iets te roepen, totdat hij er uitgegooid werd. Nu verzint hij van alles om in beeld te blijven.
Getuigd ook van klein gedrag, Ajax heeft helemaal niemand van genoemde clubs nodig.
Pisvee wacht op Viergever, geheimzinnigheid tot na vorig seizoen, kan geen hond een moer schelen
0 -3
geDaante
Aan dat soort trieste acties moet Ajax niet beginnen, het is weinig eervol en ieder seizoen vrijwel zeker kampioen worden is ook geen zak aan.

Lozano ook een slecht voorbeeld, stelt niet veel voor en egoïstisch. Bergwijn is veel beter.
0 -4
ajax4ever01
Eergevoel bestaat nog maar weinig. Geld daar draait alles om.
0 0
geDaante
En dus moet Ajax ook maar alleen om geld draaien?
0 -1
ajax4ever01
Doet het al kerel. Zet je roze bril af het is de realiteit. Ik snap je punt zeker wel, ik zie het ook liever anders maar wil je europees aanhaken ontkom je daar niet aan.
1 0
Redrum
Laat Ajax nou net een club zijn die wel eergevoel en trots heeft. Laten we die waarden vooral in stand houden bij onze mooie club. Laat het schaamteloze beleid en voetbal maar aan andere clubs over.
0 0
ajax4ever01
We gaan het in de toekomst zien.
0 0
SnifferClarke
Dan heb je de monopolie positie in Nederland.. geweldig, daar zit iedereen op te wachten.
0 0
Ruff Rhythim
Spelers bij PSV en feynoord weghalen?
En dan die clubs daarmee rijker maken?
Zou niet weten waarom Ajax dat zou willen.
1 0
Ajax_026
lees weer vreemde comments hier Ajax kan niet shoppen bij PSV want zij staan dat niet toe en spelers die daar belangrijk zijn maken liever een grotere salarissprong. 2 interresante spelers daar komen uit de Ajax jeugd en Lozano komt net als Neres uit het buitenland. Wat dus betekend dat Ajax over de grens moet shoppen of in eigen Jeugd/ jeugdige spelers moet investeren.....OOooh wacht eens dat doen ze al!!!
0 0
NouriVandeBeek
''Ajax het Bayern Munchen van Nederland''. Zo slechte vergelijking. Op alle fronten gaat dat niet gebeuren.
2 0
vdhaas
Moet je ook niet willen. Veel successen daar, maar enge mannetjes in het bestuur
0 0
Redrum
Ja er zijn nog steeds een heleboel mensen die dat niet willen snappen. Er zijn zoveel redenen waarom wij niet het Bayern van Nederland kunnen worden en ze hebben bijna allemaal met geld te maken.
2 0
Raoul14
Precies, het had namelijk al lang moeten gebeuren.
0 0
KKoossiiee
Beste speler van Feyenoord ........ dat is een uitdaging LOL.
Van P$V zou ik alleen Lozano als een optie zien, evt de Jong als supersub/stormram.
0 0
geDaante
Lozana is niet veel, zeer egoïstisch en voetballend meer een speler voor reactievoetbal met veel ruimte.
0 -2
Redrum
Ja de beste speler van Feyenoord is van Persie, maar die is net een tikkeltje te oud.
0 0
chrisjuhhh
Ajax was bezig met Pedrinho van Corinthias en hadden een bod gedaan van 20 miljoen , kan zomaar zijn dat die gaat komen ipv Lozano , want die heb je niet nodig .

Vanuit gaan dat ; de Ligt ; de Jong ; Ziyech ; Onana weggaan , wat ik nog niet denkt , dan is Magallan , Pedrinho ; Doan en misschien andere keeper al heb je nog Kotarski erbij je selectie rond .

Voetbal draai nog steeds om een team verband niet individueel .
Cruijff was uitzonderlijk en niet te vervangen de rest wel .
0 0
geDaante
Zonder individueel goede voetballers, kan je als team nog wel strijden, maar dat is in de eerste plaats niet des Ajax, en je plafond is dan veel te laag.

Het begint bij individueel zo goed mogelijke spelers en spelers die bij je speelwijze passen. En dan een goede coach die het allemaal goed weet over te brengen en de spelers op de juiste posities zet.
0 0
chrisjuhhh
Ik ga er gemakshalve vanuit dat de gemiddelde Ajax voetballer dat wel in zijn bagage heeft toch ?

Blind , Eiting , Neres , Tadic etc etc etc
0 0
JJFajax
Je moet gewoon zorgen dat je nu paar keer achter elkaar kampioen gaat worden. Weet heel zeker als wij het laatste jaar onder de Boer kampioen waren geworden en PSV had dan weer geen CL gespeeld dan was dat de afgrond geweest van die lampies. Ze moeten dan ieder jaar hun beste spelers verkopen voor een prikkie anders krijgen ze het financieel niet op orde. Een CL deelname leverd een kleine 30 miljoen op dit geeft ze weer wat lucht. Als ze lucht hebben gaan ze hun beste spelers echt niet verkopen voor een prikje aan hun concurrent
0 0
JJFajax
Van PSV zou ik sowieso die Viergever proberen te halen
3 -1
Redrum
Ja dat is wel een toppertje hoor. Het duo Schwaab - Viergever staat als een huis, in de eredivisie dan.
0 0
AFCAHOOLIGAN
hahaha :D
0 0
Ajax_026
.....wat?...
0 0
Ferd
sarcasme Sheldon, sarcasme
0 0
ajaxajaxajax
nee, doe maar niet......we willen vooruit, niet achteruit.
0 0
Redrum
Dit gaat in Nederland niet werken. Daarvoor zijn de verschillen in begroting niet groot genoeg. Daarnaast hebben psv en feyenoord over het algemeen hele andere type spelers dan die we bij Ajax willen. Ik zou niet weten wat we met dat mexicaanse dravertje aan moeten, want aangezien wij niet op de counter spelen is hij voor ons totaal nutteloos. Bergwijn en Malen zijn de enige waar ik nog wel wat in zie, maar die verhalen zijn wel bekend.. Over Feyenoord hoef ik het niet eens te hebben natuurlijk. Ajax moet zich blijven focussen op de eigen jeugd en het contracteren van de beste talenten. Daarnaast zijn ze nu op marketinggebied slim bezig met hun projecten in China en Amerika.
0 0
AdK
Soms haalt Bayern niet alleen om het eigen team te versterken, maar ook juist om de concurrent te verzwakken. Althans dat vind ik!

Stel je haalt Lozano, dan haal je echt PSV naar beneden. Misschien dat hij niet direct past bij Ajax, maar dat is eigenlijk met elke transfer maar afwachten, toch?
0 0
chrisjuhhh
Dan wil PSV toch 40 miljoen dus hebben ze weer geld voor een nieuwe constructie
0 0
Bjorn
Dat er 4 of 5 gaan vertrekken lijkt me duidelijk. Ik zie ons alleen nog lang geen spelers bij concurrenten wehalen.
0 0
Bean
Ik zou het liefste zien dat Ajax Suarez terug haalt. Van PSV hoeven er geen spelers te komen, en van die kakkies zou ik niet 1 speler weten die een versterking zou zijn. Laat hun maar spelers zoals die Charisteas halen.
1 0
DarkDefender
Vertonghen zou ik ook graag terugzien.
0 0
Hagmag
Bosz denkt verder dan zijn NEUS lang is.
Echter bij 010 valt niets te halen allemaal grijze muizen en we willen geen kakkerlakken.
Pisvee vleugellam maken met dat geldpakhuis lijkt mij wel een goed idee.
0 -1
wendoo9
Ik zal geen namen noemen, maar zal niet om rouwen als een paar spelers weg zouden gaan die eigenlijk voor hun voetbal kwaliteiten te weinig brengen en voor veel irritatie zorgen binnen Ajax. Men kan zeggen wat ze willen, maar Blind en Tadic zijn echt geweldige aankopen geweest.
1 0
Raoul14
Zonder namen te noemen is dit een volstrekt nutteloze reactie.
0 0
Ajax_026
Noem gewoon namen. Beetje de wijs lopen doen maar niks zeggen. Hebben ze jou ook media training gegeven?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Beste jeugd hoort bij Ajax te spelen dus haal ze allemaal maar... ;-)
0 0
eros
Klinkt leuk, maar nog niet haalbaar. Ik denk dat je beter kan beginnen alle belgische toppers weg te halen. De competitie en lonen lopen daar nog steeds iets achter bij nederland.

Lozano en Bergwijn gaan straks ook voor 30 a 40 miljoen weg. De overige zullen ook niet snel de overstap maken. Je kan er beter voor zorgen dat je Lozano en Guti eerder naar Nederland haalt als PSV.
De enige die je zou kunnen proberen te halen is vGinkel.

Van Feyenoord hoeft van mij niemand te komen.

Kijk sowieso eerst naar je eigen jeugd! Kijk eerst wat je al hebt! Dat is ajax!
Blind en Tadic zullen eindigen bij ajax.
Gravenberg, Sierhuis, Schuurs, de Wit, Kuhn, Lang komen er aan.

Verder moet je kijken naar spelers als Stengs, Boadu, Koopmeiner, Wijndal, Pierie, Vlap, Doan, Deroy Duarte en Til. Trek 50 miljoen uit en je haalt alle talenten van Nederland binnen.
Des noods laat je ze nog een jaar bij de club waar ze nu spelen, eventueel verkoop je ze weer na een paar jaar. Sluit eerste optie contracten af,... allemaal opties.

Daarnaast moet je naar leuke transfer vrije (oud-)spelers kijken die nog een meerwaarde zouden kunnen hebben.
Bijvoorbeeld: Vertonghen, Alderweireld, Vermaelen, Babel, Suarez, Luise Felipe.
Maar ook: Jansen
0 0
Ajax_026
waarom zou Luise Felipe willen komen? zijn naam valt hier wel vaker maar hij heeft hier slechts een jaar bij de belofte gespeeld en nooit in het 1ste. Zijn connectie met Ajax stelt niks voor. Dat hij daarna een mooie carriere heeft gehad heeft ook niks met Ajax te maken.
0 0
Ferd
Omdat hij dat wellcht meerdere keren heeft aangegeven in interviews?
0 0
Labrador
Buiten het hele verhaal om van haalbaarheid, noem mij 1 speler van Feyenoord die wat zou toevoegen aan dit Ajax?
1 0
S.Ajacied
Berghuis zou zeker iets toevoegen, hele goede speler. Maakt veel doelpunten en geeft veel (pre)assists. Alleen met Ziyech, Tadic en Neres op de vleugels is hij natuurlijk niet nodig, maar hij kan niveau Ajax aan.
0 -2
AFCA.
Het is alleen zo dat Bayern ze niet koopt maar vaak transfervrij overneemt. Daardoor halen ze dus de beste speler zonder de concurrent er financieel sterker op te maken.
4 0
iammike
Zou niet weten welke Feyenoord speler Ajax sterker maakt?

Bij PSV lopen natuurlijk wel goede spelers rond maar dat niveau ligt hetzelfde als bij Ajax. Dus voor zowel Ajax en PSV is het voorlopig onmogelijk om bij elkaar te shoppen.
0 0
Ferd
Hooguit die galbak van een Berghuis, als wisselspeler dan
0 0
ratje
Iedereen loopt te klagen dat er te weinig tegenstand is in de Eredivisie, maar laten we deze competitie anders nog zwakker maken....

Ik ben blij dat PSV nog tegenstand kan bieden.
2 -2
MisterAFCA
Ze bieden niet alleen tegenstand, ze staan 5 punten voor en zijn 3 keer kampioen geworden de afgelopen 4 jaar... Wat hebben wij gewonnen? Ik snap de hosanna stemming enigszins maar we hebben al dat geld en talent al een tijdje niet in prijzen uitgedrukt. Er lullen er hier een hoop alsof we al het Bayern van NL zijn maar die winnen in ieder geval wel prijzen. Laat ons dat ook maar eens gaan doen voordat we gaan roepen dat die lampje de enige zijn die ons nog tegenstand bieden. Voorlopig hebben we gewoon nog even onze grote smoel te houden. Want eigenlijk is het de laatste jaren precies andersom en zijn wij de enige die Pisvee nog een beetje tegenstand bieden...
2 -1
ratje
Niet oneens met je hoor, je hebt zeker een punt. Maar ik word nog altijd liever 2e in een competitie die hoog aangeschreven staat, dan 1e in een competitie die even sterk is als de competitie van Liechtenstein. Nogal overdreven natuurlijk, maar hoop dat je mijn punt begrijpt. Een kampioenschap is weinig waard als je er niet voor hebt hoeven strijden. En als je altijd je concurrenten leeg gaat kopen zoals Bosz voorstelt, is dat de richting die de Eredivisie op zal gaan.
1 0
zuidzuid
Beste verhaal sinds tijden hier.
0 0
DarkDefender
Daar heb je wel gelijk in. De Franse competitie is nu ook geen fluit aan.
1 0
AFCZlatan
Ik zie liever dat Ajax de weg van AS Monaco achterna gaat. Monaco investeert veel geld in jonge spelers en vaak zijn dit de grootste jonge talenten van Europa, waarmee later vreselijk veel geld binnen wordt geharkt.
3 -3
KleinMiljoen
Ze staan laatste
3 -1
off
Haha
1 -1
Rockpotje
Dan zou ik eerder bij de clubs in België kijken. Ajax heeft toch een flink beter aanzien en betere financiële middelen dan bijvoorbeeld Genk. En er zijn nog al wat talenten uit die competitie voortgekomen de laatste jaren. Berge lijkt mij bijvoorbeeld een geschikte opvolger van Frenkie en Tossard is de echte linksbuiten die we missen.
2 0
DarkDefender
Ook een prima idee. Nu je het zegt, we hebben toch ook die scout Haesaert teruggehaald afgelopen zomer. Ik ben benieuwd of dat nog wat moois gaat opleveren.
1 0
DarkDefender
Ik zou me ook vooral richten op het weghalen of het paaien van de beste jeugdspelers. Nu zeg ik dit wel zonder enige kennis van contracten en juridische zaken, maar de beste talenten van NL zouden eigelijk bij ons moeten rondlopen. Ik weet niet wat we kunnen doen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jeugdspelers, maar als daar nog enige ruimte voor verbetering is, dan zou ik me daar op richten. Ik ben ook wel benieuwd naar de samenwerking met Sparta, wellicht graaien we dan toch in de vijver waar Feyenoord ook in zit. Bij Feyenoord loopt nu niks rond in het eerste, maar ze hebben wel veel talent weg zien gaan naar het buitenland. Zo’n Ihattaren van psv zou ook wel bij ons mogen ballen. Maar goed, ik denk dat Ajax wel meer aantrekkingskracht krijgt met de manier waarop ze nu voetballen en zich manifesteren. Ergens denk ik dat we aan de vooravondstaan van een langdurige dominante positie en dat we straks ook psv achter ons laten.
0 0
Cisco2
Tja, Feyenoord doet dat ook. Die haalt spelers bij hun concurenten weg. St. Juste, Toornstra, Haps, Ayoub, Larsson enz.

Verschil is wel dat Lozano en Bergwijn voor 30+ mil weg kunnen. En dat gaat Ajax niet betalen. Bovendien is Ajax niet zo'n enorme stap omhoog voor hun. Als Valencia aanklopt voor een Bergwijn, dat kiest hij echt niet voor Ajax.
0 -1
3*stars*3
Klinkt leuk maar gaat niet gebeuren.
Spelers die van Dortmund of Schalke naar Bayern gaan, gaan niet alleen naar een sterker ploeg maar verdubbelen of krijgen in 1 klap drievoudige van hun salaris en spelen nog steeds in een topcompetitie.
Toppers van PSV verdienen al aardig wat en zeker zo’n Lozano.
Al vind ik dat hij sowieso niet bij ons zou passen maar Bosz noemt natuurlijk 1 voorbeeld.

Pech voor Ajax is dat we gewoon in een klein voetballand zitten, vol met plastic veldjes...
Verder heeft Ajax bijna alles om in 1 adem genoemd te worden met de grote clubs.
2 0
AFCZlatan
En daarnaast haalt Bayern vaak spelers van concurrenten met een 1-jarig contract of zelfs transfervrij (bijv. Lewandowksi). Het gebeurt nagenoeg nooit dat ze het volle pond betalen voor een speler van de concurrent (volgens mij alleen Gotze).

Wanneer Ajax 40 miljoen neerlegt voor Lozano, dan kan PSV gelijk investeren in 3 andere hele goede spelers. Met zulke investeringen benadeel je jezelf daarom ook en verzwak je de concurrentie slechts op korte termijn.
2 0
Ferd
Wanneer Ajax 40 miljoen neerlegt voor Lozano houdt PSV daar hooguit 10 miljoen aan over, dankzij de rare constructie
0 0
Dennis1964
We worden toch al gehaat door de rest van Nederland. Je voor Ajax of je haat Ajax en o ja dan ben ben je ook nog voor een andere club.
Dus wat mij betreft leeg kopen!!!!!!
0 0
rexxo
Leuk bedacht maar weinig kans. in Rotterdam loopt momenteel niemand. In Eindhoven misschien 2. Daarnaast gaan die spelers vanwege die sentimenten richting supporters het niet doen. Bayern neemt ook veel spelers gratis over bij einde contract, zie die weinig de kas spekken van concurrenten.
1 0
off
Het verschil is dat er na bayern eigenlijk geen vervolgstap meer is. Dan moet je dus veel geld neer gaan leggen voor spelers die voor psv te goed zijn. Maar nog niet toe zijn aan de stap na ajax. Dan ga je gegarandeerd over betalen voor spelers die het verschil niet zullen maken.
2 0
Daveajax1976
Ik zou odegaard kopen voor volgend seizoen is een speler die nu wel op ons niveau kan zitten
1 0
LS16
Die zou ik ook heel graag willen zien!
1 0
zuidzuid
Denk alleen qua salaris dat ie wat lastig is
Verdient meer dan tadic en blind denk ik by Real en dat kan lastig vallen.
0 0
Ferd
Ik denk het niet, hij zal echt geen topsalaris krijgen bij Real.
0 0
Ajax27
....al zie ik een speler als Lozano ook niet voor minder dan 40 miljoen vertrekken. Maar goed, dat zijn dan idd voorbeelden die je na een half of 1 jaar moet binnenharken bij Ajax. Ik vind het een zwaktebod om bij je concurrenten te shoppen maar van de andere kant hebben we meer aan een speler die zich hier al heeft bewezen dan eentje uit het buitenland van 18-19 jaar die er 20-25 miljoen moet gaan kosten in de toekomst.
2 0
ajax4lifebaby
Het zou wel wat zijn als we straks bij PSV en Feyernoord de beste weghalen ;)

Van Feyernoord hoef ik de spelers niet eens trouwens.
4 -1
@Maar7en
Denk niet dat PSV zulke spelers aan Ajax zou willen verkopen. Overigens krijgen ze anders de hoofdprijs en hebben weer een mega bedrag dan om te investeren. Of je zo per saldo de concurrentie verzwakt is maar de vraaag dus..
2 0
Ferd
Met de rare constructie waarmee Lozano is aangekocht krijgt PSV geen mega bedrag, dus dat valt wel mee.
1 -1
Ajax27
Zou mooi zijn als spelers ook zo gaan denken... Dat PSV en Feyenoord mooie tussenstappen zijn om de echte top in Nederland te bereiken, AJAX!
0 0
koetje
Gewoon proberen de beste speler voor die positie halen. Of die dan toevallig bij Feyenoord of PSV staat is dat mooi meegenomen, maar niet kopen om t kopen
3 0