PSV'ers bestraft voor zwarte rookbommen

FinnDekker, 13-11-2018 om 16:05, 3534 views, Eindhovens Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De man die vorig seizoen verantwoordelijk was voor de grote zwarte rookwolk tijdens PSV - Ajax, heeft een celstraf opgelegd gekregen. De rechtbank veroordeelde de dertigjarige supporter voor 150 dagen celstraf waarvan 93 dagen voorwaardelijk.

Dit alles meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. 'Op verschillende plaatsen op de tribune, maar met name onder of nabij deze spandoeken werden negen rookpotten aangestoken. Daardoor ontstond in dat gedeelte van het stadion een grote zwarte rookwolk. De verdachten hebben allen een verschillende rol gehad', blikt het medium terug.

De hoofdverdachte had al 57 dagen in voorarrest gezeten en hoeft daarom niet meer terug de gevangenis in. Een andere dader werd gestraft met twee maanden voorwaardelijk. Maar meer PSV'ers waren betrokken. Alle verdachten kregen (bovenop hun straf) 120 uur taakstraf van de rechter.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michel76
Mooi zichzelf maar lekker uitroken
0 0
AFCA020!
Los van dat die kansloze boeren me verder gestolen kunnen worden was het niet vorig seizoen maar 2 seizoenen terug. Ik was erbij namelijk. De dag dat we met een eigenwijze Bosz te maken hadden, het weekend na 120 enerverende minuten in Duitsland
0 0
MankeNelis
Een vermoeden van matchfucking.
1 0
grannig mokum1
Boeien...
0 0
Tiel_AFCA
Mooizo, teringboeren
1 -1
Stamstadam
Nieuwswaarde 0,0.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Kansloos volk...
1 -1
Red Devil
Alle hooligans zijn kansloos volk van welke club dan ook.
2 -1