Trainer Ajax Cape Town neemt ontslag

BVeenstra, 12-11-2018 om 13:05, 4928 views, Ajax Cape Town |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Muhsin Ertugral heeft ontslag genomen als trainer van Ajax Cape Town, zo maakt de club bekend. De satellietclub is op dit moment niet in goeden doen en om die reden vond de oefenmeester het tijd om te vertrekken in de hoop dat een ander het tij kan keren.

Ertugral was in december 2017 de opvolger van Stanley Menzo en kwam in een moeilijke situatie bij de club terecht. Er werd gevochten tegen degradatie en waar de club zich in eerste instantie leek te handhaven, werd de club vanwege een disciplinaire reden alsnog een divisie lager gezet: er was een speler opgesteld die drie transfers in een jaar had gemaakt en dat is tegen de regels.

Ondanks de degradatie bleef Ertugral de club trouw, maar de resultaten zijn niet naar wens. Op zondagochtend stelde hij zijn eigen ontslag voor, welke daarna door het bestuur werd geaccepteerd. 'We wensen Muhsin het beste voor in de toekomst en willen hem bedanken voor zijn inzet in de afgelopen elf maanden. Over zijn betrokkenheid bij de club valt niet te twijfelen, al helemaal niet toen hij bleef om de club weer zo snel mogelijk te laten promoveren', aldus algemeen directeur Ari Efstathiou.

Ajax Cape Town staat op dit moment achtste in de competitie, wat als teleurstellend wordt gezien. De club hoopt snel een nieuwe trainer te kunnen aanstellen.

 

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SRajax83
@Ozymandias, in fm19 komt Lassina Traore op 12 januari naar Ajax. Dus denk dat je daar van uit mag gaan.
0 0
Ozymandias
Ik neem aan dat Football Manager dan wel een bron zal hebben dat Traoré naar Ajax zal gaan. Anders was het nogal vreemd geweest dat ze dit in hun spel hebben opgenomen. Ik hoop dat ze gelijk hebben want het zou mooi zijn als Ajax steeds meer zal hebben aan Ajax CT.
0 0
NotForSale
Verkopen die hap
1 -1
Ferd
grappig dat 'not for sale' iets wil verkopen.
0 0
Ozymandias
Waarom? Het kost Ajax geen geld en ze zijn nou eindelijk begonnen met het goed gebruiken van Ajax CT (door talenten uit Sub-Saharisch Afrika daar te stallen). Ik vraag me af of Traoré komende januari (wanneer hij 18 jaar wordt) naar Amsterdam wordt gehaald. Vonk (hoofd jeugdopleiding van Ajax CT) is helemaal gek van hem en toen hij als net 17 jarige stage in Amsterdam kwam lopen mocht hij met het eerste meedoen (terwijl de andere stagespelers die van Cape Town naar Amsterdam kwamen met Jong Ajax of de o19 meetrainden). Ten Hag zei toen ook dat Traoré een goede indruk maakte. Hij werd door Ajax gescout en bij Ajax CT gestald met de gedachte dat ze hem later naar Amsterdam konden halen.
1 0
afcas
ajax cape town is notforsale...
0 0
Mazraoui
Hoe is het eigenlijk mogelijk dat het grootste talent daar John Obi Mikel nooit is opgevallen door Ajax
0 -1
FlyingDutchMan
Klopt ja, wel door Noorwegen gespot. Al weet ik niet in hoeverre toen de samenwerking eruit zag.
0 0