Nog geen duidelijkheid over veiligheid uitvak AEK

BartVeenstra, 09-11-2018 om 15:05, 7912 views, Ajax Fancare |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-supporters moeten nog even hun geduld bewaren met het kopen van een ticket voor de uitwedstrijd tegen AEK Athene in de Champions League. De Amsterdamse club heeft navraag gedaan over de veiligheid van het uitvak in Athene.

Eind oktober werd al bekend dat de bovenste ring van het stadion van AEK Athene te veel zou bewegen. Op dit moment is Ajax met de Griekse club in gesprek, waardoor er nog geen verkoopschema bekendgemaakt is. Ajax laat weten zodra er meer bekend is er direct een verkoopschema gedeeld zal worden.

De wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax staat gepland voor dinsdag 27 november. Het duel tussen beide ploegen begint om 18.55 uur. Later op die avond speelt Bayern München in eigen huis tegen Benfica. Bekijk hier wat de mogelijke scenario's voor Ajax in de Champions League zijn. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax412
Ik zag er een video van, dat was echt niet normaal hoe veel beweging er in die ring zat inderdaad. Daar zou ik wel twee keer over denken als ik verantwoordelijke was.
0 0
Red Devil
Wat een gezeik weer en altijd is Ajax de lul met dit soort shit.
0 0
FrankAFCA020
Echt schandalig dat hier nu pas onderzoek naar gedaan wordt. Hier wijken clubs al uit als het stadion te klein is. Dat stadion is levensgevaarlijk en wordt gewoon wekelijks gevoetbald
0 0
Ajaxxxisdebeste
Voor degene die gaan pas op ze zijn daar knettergek...
5 0
Bobbaasje
AEK Athene is het feijenoord van Griekenland.
4 0
Labrador
nou dat valt ook wel weer mee. Tegen Panathinaikos ging het ook prima 2 jaar terug.
0 -2
FrankAFCA020
Pana en Ajax harde kernen zijn ook 'bevriend'
2 0
Bobbaasje
Panathinaikos is ook geen AEK Athene...

https://www.webstagram.one/media/Bj73u-AluFy

http://www.vak410.nl/album/afc-ajax-panathinaikos-2-0-oefenwedstrijd-10-07-2015
2 0
Labrador
Ja maar die zijn ook zo gek als een deur. En wat dacht je van paok.
0 0
Bobbaasje
PAOK haat iedereen, behalve Partizan en CSKA Moskou.
0 0
FSideMaluku
Ik dacht ook, je kunt maar beter voor de hooligans waarschuwen. Die zijn zeer goed georganiseerd en vaak politiek en/of religieus gemotiveerd. En zoals je zelf zegt knettergek. Smijten met molotovcocktails is daar geen uitzondering.
1 0
chloorbestendig
Als een handjevol willem 2 supporters zich ' onveilig voelt' op het centraal station is het land te klein, maar bij een stadion dat op instorten staat 'zijn we over in gesprek' . Dat hele ding moet toch per direct gesloten worden voor publiek tot er 35 bouwkundige onderzoeken zijn gedaan.
0 0
Labrador
Ik heb mijn ticket al na de loting geboekt en het hotel ligt ook vast. Ik kan mij niet voorstellen dat het niet doorgaat. Ze kunnen toch uitwijken naar Panathinaikos of Olympiakos? Al heeft dat wel gevolgen voor het aantal kaarten. Bij AEk zelf zouden we er 3000 krijgen al denk ik niet dat het vol komt. Max 1500 man ofzo.
1 -1
Mokum31
Dat zal eerder olympisch worden
Bij de 2 clubs die je noemt krijgt aek een nekschot
0 0
Stone020island
Ze spelen al in het olympisch stadion
0 0
Mokum31
Oké duidelijk
Dacht in hun eigen oude hok
Man man wat een land haha
1 0