Jouw Ajax-cadeaus voor de feestdagen!

BVeenstra, 09-11-2018 om 12:35, 4104 views, ad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat iedereen weer cadeautjes gaat uitzoeken voor familie en vrienden! Uiteraard valt iedere Ajax-fan blij te maken met een geweldig Ajax-cadeau uit de Ajaxshop!

Over ruim een maand is het Kerstmis en dan hoor jij er natuurlijk, net als Dusan Tadic en Carel Eiting, bij te lopen in een kersttrui van Ajax. Uiteraard leent de kerstperiode zich er ook voor om jouw favoriete Ajax-vrienden een kerstkaart te sturen. Hoe blij zal jouw Ajax-maatje worden als hij niet een kaart krijgt met een afbeelding van een kerstman, maar met zijn favoriete speler (inclusief handtekening)? Let op: je bestelt niet een kaart, maar direct een compleet set van de hele selectie plus technische staf! Leuk om rond de feestdagen uit te delen dus!

Uiteraard kun jij iemand tijdens Sinterklaas en kerst ook blij maken met een Ajax-sjaal. Deze sjaal kan bedrukt worden met de achternaam van je favoriete speler, maar ook met de achternaam van jouw vriend, vriendin of familielid! Tot slot mag het Ajax-borstbeeld niet ontbreken in de huiskamer van iedere Ajacied. Een prachtig cadeau voor Sinterklaas of kerst!

Delen!

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.