Tadic: 'Maakt mij niet uit waar ik speel'

FinnDekker, 08-11-2018 om 00:20, 3058 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic en Ajax willen meer dan Europa League-voetbal na de winter. Dat is wat de doelpuntenmaker van Ajax tegen Benfica na afloop meldt bij Ajax TV. 'Hopelijk kunnen we de Champions League in. Ajax verdient dat. We zijn niet blij met de Europa League.'

'Het is een verdiende uitslag. Beide ploegen waren scherp, agressief en sterk in de duels. Er waren weinig mooie dingen te zien. Het was vooral ren- en vliegwerk. Ik ben blij met het punt, want het laat zien dat we mentaliteit hebben. We moeten wel dingen analyseren. Veel dingen moeten namelijk gecorrigeerd worden', blikt de Serviër terug op het vierde duel van Ajax in de groepsfase van de Champions League.

Tadic maakte Ajax' enige goal van de wedstrijd. 'Het was een prachtige bal van Hakim. We vinden elkaar goed. Maar ik moet complimenten geven aan het hele team. We speelden misschien geen goede pot, maar we hebben wel gevochten.' Dat de buitenspeler weer in de spits stond, vindt Tadic absoluut niet erg. 'Ik wil doen wat het beste is voor het team. Mij maakt het niet uit waar ik speel.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCZlatan
Speelde bagger slecht gisteren en heeft op zijn doelpunt na letterlijk geen bal goed geraakt. Ik vind hem sowieso de laatste wedstrijden heel matig. Misschien sluipt de vermoeidheid van het WK er bij Tadic en Ziyech wel in en daarom zou het misschien beter zijn om ze een beetje rust te geven.
1 -1
fanforeffer
Volledig mee eens. Ik had een grotere rol voor Tadic en Zyech gedacht. Ze waren bijna onzichtbaar.
1 -1
talent020
ongelofelijk dat er gisteren hier op AS nog mensen waren tijdens de wedstrijd die deze jongen onbelangrijk vonden voor het team, ( zullen wel kleuters of de welbekende ramptoeristen zijn) ondanks dat Tadic niet altijd goed speelt is hij erg van waarde voor Ajax,
2 0
niquedegraaff
Dan mag nog wel gezegd worden dat hij bagger speelt.
1 -1
Rockpotje
Liever niet meer deze variant. Dolberg viel erg sterk in, die heeft in tien minuten meer duels gewonnen dan Tadic in de hele wedstrijd.

Voortaan het liefst deze opstelling in de CL. Daarmee is het team het meest stabiel. Schöne voor Wöber in de Eredivisie, want dan houdt Blind het prima dicht achterin en houdt Schöne de controle in een lager tempo.

Onana

Mazraoui - De Ligt - Wöber - Tagliafico

De Jong - Blind
Ziyech - Tadic - Neres

Dolberg
3 -1
ETM
Tsja na Bayern riep men in grote getalen dat Tadic veel vaker in die rol moest worden gebruikt.
Het was gewoon een hele lastige pot, en iedere spits had het zwaar gehad. De keuze was iig logisch. Het beoogde spel kwam er niet uit, dus Tadic ook niet helemaal. Ten Hag deed het imo dit keer prima door Dolberg alsnog te brengen. Alleen snap ik ook wel dat je dan direct na een Tadic-goal toch nog even wacht. Zo werkt t voor een trainer. Je neemt een uitgangspunt, maar daar kun je ook niet zomaar van afstappen. Elf spelers streven een strijdwijze na. Een wissel veranderd veel, kan ten goede maar ook ten slechte zijn, dat laatste vergeet men wel eens. Ik vond deze logisch; je zag m aankomen.
Tadic maar niet meer in de spits? Vind dat geen conclusie om nu te trekken. Gozer scoort ook nog notabene ;)
2 0
diwa
Is dit serieus? Dusan bombarda tadic heeft elke bal vastgehouden! Echt veruit onze beste speler!
3 -1
Rockpotje
Als Tadic eenmaal een bal in zijn voeten heeft is hij heel balvast. Maar toen Dolberg er in in kwam won hij meteen een aantal ballen die op goed geluk naar voren werden geschoten. Hij komt slim voor zijn man en legt een bal dan meteen terug of lokt een overtreding uit. Zo'n aanspeelpunt misten we wel met Tadic. Ik denk dat het beter werkt als Tadic op 10 staat. Dan kan hij juist een bal oppikken die Dolberg terug legt en vasthouden, of diep gaan zodat Dolberg kan doorkoppen. Als je luistert naar de argumenten van Ten Hag om Van de Beek daar neer te zetten (diepgang, scorend vermogen) dan denk ik dat Tadic dat alleen maar beter in zou vullen.
0 0
Ronaldinho020
Achterstevoren gekeken?
1 -2