'Goede zaak dat spelers het ook zo ervaren'

ArthurV, 05-11-2018 om 18:45, 6784 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax-trainer Erik ten Hag is zeer tevreden met het spel wat zijn ploeg momenteel op de mat legt. Toch ontbreekt het de afgelopen weken aan scherpte, erkent ook de oefenmeester in gesprek met Ajax TV.

'Dat is wel een punt van verbetering', doelt Ten Hag op het scorend vermogen van zijn ploeg. Volgens de keuzeheer wil zijn team in de eindfase vaak 'te gecompliceerd' spelen. 'Ik denk dat je beter wat langer kan doorspelen om betere kansen te creëren. Dat is een punt van aandacht. We zijn op de goede weg, maar er zijn nog punten voor verbetering.'

Na afloop van het duel met Willem II, lieten onder andere Frenkie de Jong en Dusan Tadic zich zeer kritisch uit over hun ploeg. Volgens Ten Hag is dit een goede zaak. 'Dat de spelers het zelf ook erkennen en dat we in de goede richting zijn. Maar dat wij zaken beter moeten aanscherpen. Het is een goede zaak dat de spelers het ook zo ervaren.'

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Check dan nu snel de nieuwe collectie voor nieuwe Champions League-artikelen!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
T.reckveugel
Nu alleen nog toegeven dat rouleren in de openingswedstrijd belachelijk was, spelen tegen pisvee zonder centrale verdediger nog achterlijker bleek en we kunnen dat hoofdstuk ook afsluiten.
Ondertussen sta je daar wel 5 punten door achter, als dat inderdaad fataal blijkt rakelen we dat weer op
0 0
ETM
Ik vind het eindeloze terugkomen op de keuze van Ten Hag om Frenkie centraal te zetten tegen PSV, als zijnde DE fout, zo simpel. Ajax speelde gewoon een hele slechte wedstrijd. Minimaal zo evident was het zwakke spel van Eiting die wedstrijd. Maarja Eiting werd daarvoor wel bejubeld om zn spel, dus de keuze ansich was ook weer niet zo heel gek. Ajax kreeg in een kort tijdsbestek zeer knullige goals om de oren waarbij het PSV zeker niet tegen zat, met ook een zeldzaam mindere Onana. Vervolgens speelde Ajax met een flinke achterstand tegen een ploeg die niet wilde voetballen. Ja Ten Hag zag er ook niet goed uit. Greep ook niet in. Maar Ajax was gewoon van slag en bleef dat de hele wedstrijd. Ajax haalde aan de bal haar niveau helemaal niet en daar was wel de tactiek op gebasseerd. Om dan steeds maar weer te horen dat Ten Hag wel even moet toegeven dat we 5punten achterstaan omdat hij Frenkie centraal zette, vind ik vermoeiend.
1 0
KingRijkaardII
@ETM Amem!
0 0
Simon1
Dit toont maar weer eens aan dat het niks mis zou zijn met Europese competities. Zolang er goede voorwaarden zijn is er niks mis mee. Clubs moeten gewoon kunnen promoveren en degraderen. De salary cap moet worden ingevoerd en de inkomsten gelijk worden verdeeld, uiteraard wel dat de hoogste competitie meer toebedeeld krijgt dan de lagere. Als topsporter wil je namelijk niks liever dan op hoog niveau spelen en dat biedt geen enkele nationale competitie. Daarnaast zou de gelijkheid perspectief bieden voor clubs zonder sjeiks.
0 0
MelleAfca
Toch grappig dat de “azijnshowtimers” uiteindelijk toch hun gelijk hebben gekregen.
Vind ik vaak toch het jammere aan deze site. Tuurlijk zitten er mensen bij die alleen maar commentaar hebben, maar die moet je ook niet serieus nemen. Echter vind ik het jammer dat de mensen die af en toe gewoon kritisch durven te zijn, daarmee meteen in een hokje gedreven worden, door de mensen die denken dat je alleen een echte Ajacied bent als je nooit eens wat negatiefs post hier.
1 -1
gi0vanni
In een forum kun je zolang het netjes blijft en binnen de toegestane regels van het forum altijd iets positiefs of negatiefs plaatsen. En evengoed mag een ander daar ook weer positief of negatief op reageren.

Jij hoeft het niet met andere eens te zijn maar zij ook niet met jouw. Ik ben zelf fan van opbouwende kritiek. Dat is dus niet om iemand de grond in te boren maar om hem aan te sporen van zijn fouten te leren en die te verbeteren.
0 0
Libero
Af en toe is ook niets mis mee. En als het vaak kut is is vaak ook prima, maar er zijn erbij - en dat zijn er niet weinig- die op werkelijk alles wat te zeiken hebben. Is het er niet dan verzinnen ze het wel. En als ze daarop gewezen worden is het huilie huilie "je mag hier helemaal geen kritiek uiten". Ja doei!
2 0
KlasseLasse
haha helemaal mee eens! 2e helft was ook niet best maja winnen is winnen toch! volle bal erop woensdag
0 0
Ozymandias
Ik heb hier nog nooit iemand gezien die niet regelmatig kritiek op Ajax heeft dus je laatste zin slaat nergens op. Kritiek hebben op bepaalde dingen is logisch (lang niet alles gaat goed) maar er zijn hier een behoorlijk aantal leden die verder gaan dan kritiek hebben en voornamelijk aan het azijnzeiken zijn.
2 -1
MelleAfca
Ik trek die zin ook in zijn extreme, maar bij sommigen zit het er echt niet ver vandaan hoor.
Dat laatste ben ik met je eens en dat zei ik zelf ook al, maar die filter ik er persoonlijk best makkelijk tussen uit.
0 0
Ozymandias
Er zullen er vast een paar tussen zitten maar er zitten hier veel meer mensen die bijna alleen maar negatief zijn. Mensen die als Ziyech in een wedstrijd tien prachtige passes geeft zich vastbijten op de twee verkeerde passes die hij gaf. Dat zijn degene die ik dan azijnzeikers noem en aangezien dat tegenwoordig de meerderheid van de leden is noem ik AjaxShowtime vaak AzijnShowtime.

"Dat laatste ben ik met je eens en dat zei ik zelf ook al, maar die filter ik er persoonlijk best makkelijk tussen uit."

Ik vind het juist leuk om op die mensen in te gaan om te kijken of ik ze kan dwingen om met een onderbouwing voor hun gezeik te komen.
1 0
Web
Daar kun en moet je in verbeten.
In de ereidivisie heb je het ( op dit moment ) veel te makkelijk.
2 0