Tadic over spel Feyenoord: 'Dit was té'

ArthurV, 29-10-2018 om 17:20, 12905 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic is totaal niet verbaasd met de instelling waarmee de Feyenoord-spelers in De Klassieker het veld op gingen. Dat geeft de linksbuiten te kennen op de clubwebsite van Ajax. De Rotterdammers begonnen erg fel aan het duel, wat onder andere zorgde voor een snelle rode kaart voor Jeremiah St. Juste.

Uiteindelijk moest Feyenoord na een vijf minuten gespeeld te hebben al met tien man verder. Iets wat het volgens Tadic niet allemaal makkelijker maakte voor zijn ploeg. 'Want ploegen die zo snel met tien man staan, zullen meer geven en proberen met man en macht te verdedigen. Verrast door de instelling van Feyenoord was ik niet. Het is een grote wedstrijd voor hun en voor ons. We wisten dat ze agressief zouden spelen, maar dit was té. Ze maakten veel tackles, veel overtredingen en waren vaak te laat. Ze verdienden die gele kaarten en die rode.”

'Een 3-0-zege tegen Feyenoord is natuurlijk goed, maar we hadden meer moeten scoren', is Tadic zelfkritisch. 'We hadden meer mensen in de zestien meter moeten hebben. Mensen verwachten dat als je tegen tien man speelt, dat je met 5-0 of 6-0 wint. Dat is niet mogelijk, want Feyenoord is een goed team en lastig te verslaan.”

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Dat de middelmaat over de scheef ging daar kan ik mij nog ergens iets in voorstellen maar dat v. Persie daar ook in meeging, onbegrijpelijk. Een ordinaire schopploeg was het die het vooral op Frenkie gemunt had.
3 0
off
Ik vond die van van persie gewoon een overtreding en niet echt ordinair.
0 -1
swing
zoals Jantje Vertonghen ooit zei: Het zei maar ...............!
4 -1
Fairsquare
redelijk matige spelers?
0 0
chrisjuhhh
@"Het zijn maar ........ ! "

Kakkerlakken .
0 0
MisterAFCA
Wat zei het dan? Ik heb het niet gehoord namelijk.
0 0
Sterspeler
Dwazen?
0 0
3*stars*3
Subtoppers?
0 0
ajax4ever01
Tadic, kijk eens naar je aanvoerder de Ligt die was zeer kritisch wat betreft de 2e helft.
1 -3
BrandjeXL
Klopt en daar is hij ook aanvoerder voor.
2 0
Frankkie
Tadic is toch ook kritisch!? Hij geeft toch aan dat ze meer hadden moeten scoren en meer mensen in de 16 hadden moeten staan.
Neemt niet weg dat hij ook realistisch is, en tegen een verdedigend Feyenoord is het dan ook lastig scoren.
Sowieso is het tegen 10man lastig spelen, een beetje zelf voetballers persoon weet dat zulke wedstrijden niet de meest makkelijke zijn.
3 0
ajax4ever01
En terecht ook. Wat een beest is het toch op zo'n jonge leeftijd he
1 0