Litmanen lovend: 'Dat is het mooie aan Ajax'

SJvanveen, 28-10-2018 om 09:18, 8789 views, Bij Andy in de Auto |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jari Litmanen heeft veel te danken aan Ajax, maar benadrukt in gesprek met Andy van der Meijde dat hij een ding in het specifiek mooi vindt aan de Amsterdamse club. Het heeft te maken met de jeugdspelers en spelers van het eerste elftal.

'In De Meer was het nog zo dat het dichterbij was; de jeugd en het eerste elftal...', doelt Litmanen op het trainen van de jeugd en Ajax 1 op velden dicht bij elkaar. 'Toen de Arena er net was, was dat minder, maar nu is het weer dichterbij', legt hij uit. 

'Dat is ook het mooie aan Ajax. De jonge jongens zien de eerste elftalspelers', vervolgt Litmanen, die terugblikt op spelers waarmee hij samenspeelde gedurende zijn twee perioden in Amsterdam. 'Kluivert, Sneijder, Heitinga... Ze zijn allemaal als ballenjongen begonnen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Litmanen oohoo
0 0
off
Ben geen fan van Andy vind het meestal te plat. Maar dit was een leuk filmpje. Geniaal hoe hij litmanen na deed bij de intercom
1 0
Noxin
Litmanen heeft zo'n geweldig accent. Zal nooit vergeten dat hij met een enorme fles champagne zat, een verslaggever iets vroeg en zei: "Ik wette niet. Desse is nu op."
0 0
JesperrAFCA
Hoe kan je nou geen fan zijn van Andy?!
0 0
trodat4030
Sommige mensen houden van humor van (zogenaamd) hoog niveau.. Grachtengordel, 3-delig pak plus aktetas typjes die de hele dag hete aardappelen in hun strot douwen..
1 0
off
En dat in assen
0 0
gi0vanni
Ik denk dat iedereen fan is van de persoon Andy. Altijd vriendelijk, vrolijk en met humor. Maar dat sommige zich aan zijn verhalen storen. Hij is niet in elk opzicht een rolmodel.
0 0