Van de Beek lacht: 'Dat mogen ze roepen'

BVeenstra, 26-10-2018 om 14:55, 4939 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-middenvelder Donny van de Beek maakt zich niet zo druk om enkele uitspraken van Feyenoord-spelers. Zo sprak Robin van Persie over een 'Ajax-hype' en lieten spelers als Nicolai Jorgensen, Jordy Clasie en Eric Botteghin weten dat er zeker wat te halen valt in Amsterdam.

Van de Beek kan er wel om lachen als hij hoort van de uitspraken. 'Dat mogen ze roepen. Ze mogen zeggen wat ze willen', zegt Van de Beek in gesprek met Voetbal Inside met een lach op zijn gezicht. 'Wij moeten zondag laten zien hoeveel kwaliteit wij hebben. Of we beter zijn dan Feyenoord? Wij weten dat we gewoon veel kwaliteit hebben en het heeft helemaal geen zin om dat soort dingen te roepen.'

De blonde middenvelder heeft zin in de 'bijzondere' Klassieker tegen Feyenoord. 'Het is heel belangrijk. Iedereen weet natuurlijk ook wel wat deze wedstrijd inhoudt, het leeft bij iedereen. En dat is niet alleen omdat het de Klassieker is. We moeten de drie punten halen, want we kunnen geen puntenverlies meer lijden. Feyenoord heeft ook goede spelers, dus wij moeten top en superscherp zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grensjager
Niet teveel praten! Gas erop
0 0
Red Devil
Het enige wat er te halen valt zondag voor die kakkies is een giga pakslaag en dan gaan ze weer jankend de bus in die losers.
1 0
ajax4ever01
Met onze argentijnse Nico achterin komt het helemaal goed, die klapt er wel bovenop
0 0
AFCAMM
Misschien snappen ze nu wat de eerdere uitspraken losmaakten in Eindhoven. Je moet er op gebrand zijn om te winnen. Onverstoorbaar als collectief.
0 0
AFCAPolarBear
Daar zit wel een groot verschil in hoor! Feyenoord roept dingen die nergens op slaan, en met niets te onderbouwen zijn. De uitspraken voor PSV waren wel degelijk te onderbouwen, want wij hadden toen minder goals tegen. Wij stonden (en nog steeds) bovenaan in CL league, waren het hele seizoen nog ongeslagen. Hadden weer wedstrijden in de benen. Speelden goed voetbal, en ga zo maar door. Het enige waar die kakkerlakken gelijk in kunnen hebben, is dat er iets te halen is zondag. Hoe onterecht PSV nog een punt pakt afgelopen woensdag, spreekt in voordeel van hun.
0 0
Dazoo
Donny en Dolly klunen erin zondag!
1 0
MisterAFCA
Zijn ze op de schaats zondag? ;-)
0 0