Ziyech op honderd bij meedoen Klassieker

FinnDekker, 25-10-2018 om 21:00, 11064 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mocht Hakim Ziyech gewoon aantreden met Ajax tegen Feyenoord aanstaande zondag, dan betekent dat de honderdste wedstrijd voor de linkspoot voor Ajax. Dat meldt Ajax donderdagavond via de officiële kanalen.

In de 99 duels tot nu toe scoorde de Ajacied 26 keer, terwijl Ziyech 42 keer een assist gaf in het wit-rood-wit. 71 duels van de 99 waren wedstrijden in de Eredivisie. Slechts twee keer deed Ziyech mee in het KNVB Bekertoernooi. De overige 26 wedstrijden werden afgewerkt in Europa, verdeeld over de Europa League en de Champions League. 

De Klassieker van aanstaande zondag wordt Ziyechs vijfde. Ajax en Feyenoord trappen om 14.30 uur af in de Johan Cruijff ArenA. 

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Scoor dan nu dit unieke groepsfase t-shirt in de fanshop van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
T to the M
Tijd voor een feestje dan zondag, Ziyech trakteert!
0 0
Aad82
In Duitsland noemen ze hem de tovenaar en in Portugal zeggen ze dat bij Ajax alles begint en eindigt bij Hakim Ziyech, de absolute regisseur van dit Ajax.

Geweldenaar! Hoe hij Dolberg en vd Beek alleen voor de keeper zette afgelopen dinsdag, kippenvel!
2 0
RobbieWielaert
Ik denk dat ten Hag Ziyech, Onana en de Ligt maar op de bank moeten laten. Ziyech speelt dus niet zij honderdste. Alsnog 5-0.
0 -3
Rentokill
In ieder geval moet Neres spelen en dan niet op 10.
1 0
AlexIbarra
Beter iedereen rust geven voor de krakers tegen Go Ahead en Willem II idd..
0 0
Tijndw
Ach ach ach, hou alsjeblieft op met die praatjes. Feyenoord is slecht maar ook niet zo super slecht, ga eerst maar is ff die wedstrijd winnen.
3 0
Lane 8
Het is een fr12-troll die nu wil laten zien dat ajacieden arrogant zijn en te makkelijk over dingen denken. Vaak trollt ie wat cryptisch, maar vaak heel duidelijk.
1 0
Gonzo
Held !
0 0
BrandjeXL
Dus in zijn eentje bij 68 goals betrokken en dan staan de key passes, ballen die hij panklaar legde en zijn balonderscheppingen er niet eens bij. Geweldenaar!!
2 0
trooop
Hij verbetert zich nog steeds, wat best bijzonder is voor een speler van zijn leeftijd. Tegen benfica kwam hij er onder felle druk een paar keer geweldig uit, terwijl dat toch z'n zwakke plek is: precisie in combinatie met een hoge handelingssnelheid. Overall slaat de balans in zijn voordeel uit, maar voor mij toonden psv en benfica wederom aan dat secuur handelen op echt hoog tempo hem eigenlijk te machtig is.

Zijn hoeveelheid balverlies was in die wedstrijden enorm, de aanvallen van de tegenstander die daaruit voortkwamen waren bloedlink, de geslaagde acties die hij daar tegenover stelde waren te gering. Hij is goed, ten hag gebruikt hem goed, maar toch wordt hij in mijn optiek structureel overschat. Ik denk nog altijd dat we als team zonder ziyech beter voetbal zouden spelen.
1 -1
Ajax_026
Dat dacht ik vorig jaar ook, maar nu niet meer. Door zijn snelle handelen en passes vooruit willen geven zie je heel vaak dat de tegenpartij uit positie staat en dan hoeft zijn pass echt niet perfect te zijn, want hun verdediging is ontregeld. Ziyech is een absolute aanwinst in de omschakeling. Je zou kunnen zeggen dat hij iets meer moet doseren maar daar mee haal je ook een deel van zijn spel en toegevoegde waarde eruit.
0 0
Ziyech22
Mooi aantal, is de tijd toch snel gegaan hè.. Gun hem zn doelpunt wel tegen Feyenoord ;)
4 0
insectenverdelg
hattrickje mag ook hoor om de zn 100e pot te vieren. :)
2 0
ajax4ever01
Het zou heerlijk zijn om ze helemaal van de mat te tikken en met een 4-0 nederlaag terugsturen naar Rotterdam
2 0
Concrete
7-0
1 0
Justin4195
20-0
0 0
chloorbestendig
Honderd honderd honderd honderd !
0 0