Tadic: 'Het stadion explodeerde zo'n beetje'

FinnDekker, 24-10-2018 om 18:50, 14213 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic is daags na de winst op Benfica in zijn nopjes. De aanvaller won met zijn ploeg van de Portugezen in de slotfase door een goal van Noussair Mazraoui. Ajax is na drie duels dichtbij een stunt: overwinteren in de Champions League. 'Ons moment is nu', aldus de Serviër voor de camera van FOX Sports.

'Het was een mooie zege in de laatste minuut. Een geweldig gevoel. Ik heb lekker geslapen. Vaak is het lastig in slaap vallen na zo'n zege, maar je slaapt met een winnend gevoel.' Mede door de goal was er een geweldige sfeer in Amsterdam. 'Het stadion explodeerde zo'n beetje, de sfeer was fantastisch. Het is speciaal. Het is een heerlijk gevoel om voor deze grote club te spelen in het stadion met de steun van alle fans. We zijn blij dat we ze blij kunnen maken.'

De Amsterdammers staan nu op zeven punten, op gelijke hoogte met Bayern München. 'Het is fijn om nu bovenaan te staan. Ik hoop dat we de volgende ronde halen. Dat is ons doel en ik hoop dat het lukt. Ik denk het in ieder geval wel', spreekt Tadic tot slot zijn verwachting uit.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Danny.S
Niet normaal, wat een ontlading ;)
0 0
Thommy1234
Nog steeds genieten!! als ik de goal voorbij zie komen! mensen die losgaan op de tribune en ikzelf een minuut lang zat te juichen en alleen maar JAAAAA kon schreeuwen haha
0 0
gwn_rj
mijn woonkamer explodeerde ook. Tot ongenoegen van mijn vrouw die boven lag te slapen haha
5 0
FlyingDutchMan
Voor zulke avonden slapen we wel een nachtje extra op de bank!!
0 0
bossalinie
je vrouw bedoel je
0 0
RobbieWielaert
Dat gelul over het publiek en we doen het voor de fans laten we maar aan 010 spelers over. Wij zijn er en komen fanatiek.
1 -14
de_pitbull
ik snap de hele reactie niet eens ;)
0 0
bossalinie
Permanent verbannen deze Rotterdamse trol
0 0
Lane 8
Zowel de sfeer als het voetbal is al jaren om te janken in de kuip hihi. Paupertje
1 0
GrandMasterFlex
Jullie kerstpak is er blijkbaar ook hahaha ... Feyenoord is een parodie op een topclub. Hahaha wat een gek
1 0
JPM
Denk je nu werkelijk dat er nog iemand is die gelooft dat jij voor Ajax bent? "Wij zijn er", hahaha. En maar vol blijven houden he. Sukkel.
2 0