Drie Ajacieden bij Nederland Onder 18

FinnDekker, 24-10-2018 om 16:10, 6406 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Venitchio Sint, Nordin Musampa en Enric Llansana zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal Onder 18. De Ajacieden werken op 29 en 30 oktober een trainingsstage af in Zeist samen met twintig andere Nederlandse talenten.

'Op beide dagen zal het team een training afwerken. Maandag gebeurt dit om 15.30 uur, een dag later start de training om 11.15 uur', schrijft de KNVB op OnsOranje over het programma van de ploeg van Mischa Visser.

Volledige selectie:
Jack Morauw, Lorenzo van Kleef, Enric Llansana, Nordin Musampa, Venitchio Sint, Fons Gemmel, Maxim Gullit, Remco Balk, Mees Hilgers, Thijs van Leeuwen, Christopher Mamengi, Djevencio van der Kust, Splinter de Mooij, Omar Rekik, Yassin Azzagari, Thomas van den Belt, Arjen van der Heide, Mohammed Tahiri, Vincent Schippers, Anouar El Azzouzi, Jasper Dahlhau, Joey Kesting, Sem Steijn

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik vind persoonlijk dat de KNVB behalve Jong Oranje, Oranje o19 en Oranje u17 op moet houden met de nationale jeugdselectie. Zo krijg je drie nationale jeugdselectie waar de grootste talenten van Nederland met elkaar samenspelen zodat ze in hun jeugdjaren al een beetje aan elkaar kunnen wennen en hopelijk elkaars ontwikkeling kunnen ondersteunen.
0 0
wolterx
Totaal niet mee eens, kan kan je spelers als Malcolm Ebiowei, Noah Ohio, Xavi Simons en Kemo Soumaholo bijvoorbeeld al vergeten. Die gaan dan in o15 van ander land spelen en kans dat ze met 17 opeens voor Nederland kiezen is stuk kleiner. Ebiowei en Ohio hebben ook met Engelse jeugdselecties meegetraint bijvoorbeeld net als bij Oranje. Toch doe je dan kansen vergroten dat ze uiteindelijk blijven hangen bij de Oranje jeugdelftallen.
0 0
FlyingDutchMan
Spelen die twee ook in Engeland?
0 0
trodat4030
Ik zou o16 ook behouden. Die spelen gewoon kwalificaties voor een ek en vaak kwalificeren ze zich gewoon. Die wedstrijden en het toernooi zijn wel nuttig voor een ervaring die de clubs niet kunnen bieden. O18 en o20 zijn wat overbodig, die oefenen alleen.
0 0
ProfessorX
Ach zolang ze in Zeist denken dat zei het Voetbal uitgevonden hebben dan zou je dit houden , verder ben ik het 100% mee eens met je , want dit gaat nergens over .

Jeugd ontwikkeld zich bij hun club niet in Zeist .
0 -1