Bakker in beste elf Keuken Kampioen Divisie

FinnDekker, 23-10-2018 om 11:45, 4188 views, Keuken Kampioen Divisie |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Vanwege zijn goede optreden tegen RKC Waalwijk heeft Mitchel Bakker een plekje bemachtigd in de beste elf van de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax won met tien man met 2-1, nadat rechtsback Navajo Bakboord een rode kaart ontving.

Danilo Pereira scoorde de twee doelpunten van de Amsterdammers. Maar Bakker is de enige Ajacied die terug te vinden is in de beste elf. Het was voor Bakker al zijn negende duel van het seizoen voor de ploeg van Michael Reiziger. Slechts een keer ontbrak de linkspoot bij de beloften.

Bakker debuteerde onlangs in het eerste van Ajax in de de KNVB Beker. Een keer moest de back opdraven in de Youth League met Onder 19, hetgeen Bakker waarschijnlijk dinsdag weer doet tegen Benfica O19.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oliveira
"Bakker in beste elf Keuken Kampioen Divisie". Als je de context niet weet lijkt het haast wel een kookcompetitie. Misschien gewoon afkorten naar K.K.D?
3 0
hakkietjakkie
Hij doet het goed man!! Vind die Bakboord ook veel dreiging aan de rchterkant hebben!
0 0
ajaxinho
Hoop dat hij zijn vorm vast kan houden.
En dat Jong Ajax weer mee gaat doen in de top.

Verdedigend laat hij veel steekjes vallen.
Aanvallend kan hij tot niveau Maxwell uitgroeien.
0 0
FlyingDutchMan
Fijn dat Bakker bij de elf beste keukens zit, da's wel lekker als je brood gaat maken!
0 -3
gras
Ik had graag dat deze jongen sneller een kans op linksback kreeg, zodat Blind op 6 kan blijven staan. Genoeg stabiliteit in het team voor hem om speeltijd te krijgen.
2 -1
AjaxPassion
En dan Wober/Schöne/vd Beek teleurstellen? Ook heb je Eiting nog, maar die mag wat mij betreft nog wel even in de wachtkamer om een vd Beek/Bazoer senario te voorkomen (zelfoverschatting).
0 -3
gras
Ten eerste speelt Wober op 4, dus je verhaaltje over teleurstelling kan ik niet volgen. Ten tweede gaat het niet om teleurstelling, maar om de meest logische keuze qua bezetting van een positie en om de balans op het middenveld. Ten derde moet je een meer logische keuze niet ondergeschikt maken aan het feit dat je met veel middenvelders in je maag zit.

Overigens is de keuze van TH wel te billijken, maar ik zit al een tijdje te wachten op een kans voor Bakker. Het zou terecht zijn imo.

Rare opmerking over VdBeek weer.
1 0
Tecmessa
Hij noemt Wöber omdat hij er vanuit gaat dat je niet zo stom zou zijn om Frenkie niet op te stellen. Dus als Blind op 'zes' zet dan zal Frenkie of op de plek van Schöne moeten komen of op 4, de plek van Wöber.
0 0
Barra
Ben ook erg gecharmeerd van hem, de keren dat ik hem zag spelen kwam hij heel stabiel en volwassen over. Is ook redelijk compleet en sterk in de duels, deed het in de voorbereiding zelfs beter dan Nico.
1 0
Boeckie
zie ik bij eiting niet zo snel gebeuren, komt over als slim en nuchter
0 0