Ziyech: 'Daar leef je als voetballer voor'

ArthurV, 22-10-2018 om 21:05, 4628 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Hakim Ziyech bereidt zich momenteel met Ajax voor op het Champions League-treffen met Benfica. Tegenover Veronica Inside geeft de middenvelder aan enorm uit te kijken naar het duel.

'Dat zijn natuurlijk wel de wedstrijden waar het echt om draait, daar leef je als voetballer voor', vertelt Ziyech, die erkent dat het niveauverschil tussen de Eredivisie en de Champions League groot is. 'Dat zijn meestal andere wedstrijden dan in de competitie. In Europa moet je wel een paar tandjes bij schakelen. Dat is niet alleen voor mij lekker, maar voor het hele team.'

Momenteel lijkt Ajax in de Eredivisie de wedstrijden op relatief eenvoudige wijze te winnen. Volgens Ziyech heeft dat vooral met de kwaliteit van de Amsterdamse ploeg te maken. 'Dat we niet altijd op honderd procent spelen, dat zie je soms ook weleens', geeft Ziyech toe. 'Over het algemeen komen we ook dan niet echt vaak in de problemen. Dat hoort eigenlijk niet, maar het is wel de realiteit.'

Tot slot wordt Ziyech gevraagd of hij het liefst met Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg of Dusan Tadic speelt als centrumspits. 'Ik heb niet echt een voorkeur. ik speel gewoon mijn wedstrijd en met wie dat dat is, daar horen we het samen mee te doen. Ik heb met alle drie een klik.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ThijsHannewijk
mede-ajacieden vraagje: is het seizoen geslaagd als we de beker pakken en doorgaan in de CL league?
0 0
3sterrenAjax1
de beker is me niks waard. titel pakken en doorkomen cl of ver komen in el.
0 0
mickey2602
Een andere vraag dan. Is het seizoen geslaagd als we doorgaan in de EL,die gaan winnen en de beker pakken? Maar geen kampioen? Dan zou ik misschien wel ja zeggen.
En om antwoord te geven op jouw vraag,ik zou ook zeggen nee. Maar we zijn eerder 7 jaar achter elkaar geen kampioen geworden en zover zijn we nog niet.
Maar ik vind wel dat we met deze selectie kampioen moeten worden,het is alleen zo balen dat PSV blijft winnen. En ik zou graag positief willen zijn door mee te gaan in meningen van mede AJacieden die zeggen dat PSV echt wel een keer punten laat liggen(trouwens,Buijs van Groningen zegt het nu bij VI ook;-).
Maar dat zeiden we vorig seizoen ook en toen bleven ze ook winnen met voor ons het dieptepunt de wedstrijd tegen ons. Daarna hoefden ze niet meer dus lieten ze wel punten liggen.
Bovendien als wij eerste willen worden zullen we zelf ook alles moeten winnen en daarbij afwachten of en wanneer PSV punten laat liggen.
0 -1
kevinajaxxxx
Nee, kampioen worden is voor mij de grootste prijs.
4 0
Mokummerdam
Precies.
0 0