Ten Hag lacht om uitspraken Verbeek

Ajax-trainer Erik ten Hag is het totaal niet eens met de uitlatingen van Gertjan Verbeek. De analist van FOX Sports sprak zondag uit dat hij bij Ajax spelvreugde mist. Spelvreugde die bij PSV duidelijk meer te zien zou zijn.

'Moet ik daar antwoord op geven?', vraagt Ten Hag zich af tijdens de persconferentie. 'Iedereen mag er wat van vinden. Blijkbaar vindt iemand dat dan. Ik denk dat wij iets anders uitstralen en ik denk dat 99,9 procent van de mensen dat vindt. Dat is deze wereld. We moeten ons daar niet aan ergeren, alleen maar verwonderen.'

Ook Hakim Ziyech is het niet eens met de woorden van Verbeek. 'Het is voor mij heel apart', zegt hij. 'Volgens mij stralen wij iets heel anders uit. Om daar echt antwoord op te geven, heb ik geen zin in.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Zegt iemand die overal heeft gefaald... Moet ook nodig naar Specsavers toe... Bovendien valt er onder uber chagrijnig Van Bommel sowieso weinig te lachen... Die kan alleen cynisch lachen of anders niet. Wacht maar totdat zij een paar keer gaan verliezen... Dan zal het daar erg gezellig zijn...
2 0
Sterspeler
Verbeek kan beter boks analist worden. Van voetbal heeft ie nl geen verstand.
2 0
Labrador
van degradatie daarintegen....
3 0
JCr14
kam je haren recht je schouders denk aan je tanden
blijf niet hangen recht naar huis toe.
En kom niet meer terug.
1 0
X-RaY
Verbeek lijkt net een clochard die eigenlijk gewoon lekker in het bos moet blijven bij zijn boomhut en ver van de bewoonde wereld moet blijven puur omdat hij volgens mij alle sociale eigenschappen mist om normaal te kunnen communiceren. Lompe boer is het en meer ook niet.
1 0
Van Reenen
De uitstraling van Ajax heeft zich geuit in het feit dar er bijna 1 miljoen mensen meer naar Ajax kijken in de CL dan naar dat clubje uit Eindhoven dat alleen maar countervoetbal speelt! Dan kan je net zo goed naar een keukendivisie club gaan kijken. Zie je tenslotte hetzelfde als in Eindhoven.
1 0
JSTWST
Verbeek komt altijd vrolijk over..
0 0
RedFeather
Wij vinden dat niet raar
Maar heeeel bijzonder
Lekker Erik
4 0
Web
Echt gewoon de haat naar Ajax.
1 0
ajaxinhartennie
Vooral het niveau van de meeste (uitzondering daar gelaten) analisten is bedenkelijk inderdaad. Ik mis vooral de echte tactische analyses, kleine details, nuances in bepaalde verhalen etc. Tuurlijk moet een leek het snappen wat ze zeggen (tot bepaalde hoogte in ieder geval), maar het niveau is echt bedenkelijk. Het wordt tijd voor een bezem door flink wat praatprogramma's en Fox sports te halen en wat nieuwe gezichten neer te zetten. Desnoods onbekende, maar kwalitatief goede analyses en geen dom gelul over dingen. Die Verbeek is overal mislukt en heeft nooit echt hele geweldige analyses ofzo, geef gewoon andere mensen de kans! Zat mensen, die wellicht onbekend zijn, die voor een stuiver daar analyses komen doen.
0 0
RusselWestbrook
Het is nog veel erger: elke keer als een analist probeert een heel klein beetje de diepte in te gaan wordt het zo snel mogelijk afgekapt en mogen figuren als Ruud Gullit hun compleet holle oneliners de wereld in slingeren.

"Ze moeten gewoon scoren"
"Ze moeten beter verdedigen"

Dat soort werk. Tenenkrommend.
0 0
Sterspeler
Ik hoop dat als Lasse Schone er niet voor kiest om trainer te worden na zn carriere, hij analist word. Nuchtere vent met football knowhow evenals KJH. Zou verfrissend zijn.
0 0
Ferd
Dat dacht ik van Perez ook, maar die jammert ook anti Ajax tekstjes. Ik denk dat dat verplicht is, dat je anders geen analist mag worden
0 0
Bocarra
Alles wat bij FOX sports wordt beweert moet je met een korreltje zout nemen. Het is een kut zender. Het niveau van de analisten is zeer bedenkelijk. Deze analysten zijn medeverantwoordelijk voor de staat van het Nederlandse voetbal. Ajax probeert deze malaise te ontstijgen en krijgt als dank bakken met onzin over zich uitgestort.
3 0
3*stars*3
Ja joh, na zijn uitspraken over schijtbakkenvoetbal, moet hij nu proberen om vriendjes te maken in Eindhoven.
Misschien hebben ze daar in de toekomst ook nog een functie voor hem.
0 0
geDaante
Het was toch ook schijtbakkenvoetbal? Maar toen zat Cocu er nog, Van Bommel speelt vele malen aanvallender, zo gek is dat dus niet.
0 0
jtsmit
Wij hebben ook gelachen om die Verbeek met zijn domme uitspraken. Niet voor niets is deze nitwit overal ontslagen.
1 -1
KKoossiiee
Als er geen controverse en roddel meer is kijkt er niemand meer.
Gewoon dat soort programmas niet kijken.
Scheelt een hoop gezeik en ..... je zult zien dat je tijd over houd.
0 0
MankeNelis
Kan Verbeek wat laten doen aan die kropsla op z'n hoofd ipv onzin uitkramen.
Of is hij in de war met die rokende puinhoop die ze fc twente noemen?
3 0
Van Reenen
Van die rokende puinhoop was hij de architect.
0 0
Stibba020
Fox Sport, Veronica Inside en Studio Sport zijn altijd zo anti Ajax als het maar kan.. Viel me op dat de Ronald de Boer het alleen maar had over hoe geweldig PSV wel niet was en dat Ajax tegen een heel slecht Heerenveen speelde.. En het commentaar van die Schildkamp was ook walgelijk tijdens Heerenveen - Ajax.. Wat een gefrustreerde feyenoorder is dat zeg..
8 -1
FlyingDutchMan
Bij ajax werd alleen maar geluld over de onterechte penalty die totaal niet boeiend was, hoe haalde Boekholt het in zijn hoofd..
0 0
RayJordaan
Haha precies en als je er wat over zegt ben je een Calimero..
6 -1
rodnet
Gewoon gelul van Verbeek. Ik heb de spelers in geen jaren zoveel plezier in het veld zien uitstralen als dit jaar. Dat is vanzelfsprekend inclusief de jaren onder de Boer en zelfs inclusief het jaar onder Bosz voor wie ik nog steeds een voorkeur boven ten Hag heb.
3 0
3sterren
Ziyech heeft het zelfs over een vriendenteam ...
0 0
rodnet
Gewoon gelul van Verbeek. Ik heb de spelers in geen jaren zoveel plezier in het veld zien uitstralen als dit jaar. Dat is vanzelfsprekend inclusief de jaren onder de Boer en zelfs inclusief het jaar onder Bosz voor wie ik nog steeds een voorkeur boven ten Hag heb.
1 0
pieke
Nee toen Verbeek trainer was van FC Twente droop daar het spelplezier van af.
7 0
Jari_held
Erg flauw hoe verbeek hier foutief gequote wordt door de vraagstellende journalist. Hij zei niet dat ajax geen spelplezier uitstraalde. Hij zei dat psv meer drive en plezier uitstraalden om gewoon door te blijven gaan waardoor ze veel beter doelsaldo hebben
3 -1
Niels.
Waarom uberhaupt woorden verspillen aan een man die bij iedere club opgedonderd is en door niemand meer serieus word genomen?
Af en toe bij VI aanschuiven omdat ze het sneu voor de beste man vinden..

Oh shit.. nu zelf woorden verspild aan deze azijnzeiker..
2 0
JanTa
Moeten er nu ook al meetlatten geplaatst worden over wie de meeste spelvreugde uitstraalt, van een ex-trainer had ik wel een betere verklaring verwacht.
1 0
Duif63
Verbeek wordt de Aad de Mos van de 21e eeuw. In het begin een paar succesjes, daarna overal mislukt en uitgekotst. En dus maar analist geworden. Niet serieus nemen deze man.
3 0
Ferd
Verbeek is de Duif63 onder de analisten, altijd negatief, altijd zeiken.
0 0
Labrador
Hakim lacht dit seizoen de ballen uit zijn broek en nog is de spelvreugde ver te zoeken?
4 0
Schwalbino
Dat hij mee naar zo'n persconferentie wordt genomen is al een teken hoe positief hij erin staat en hoe positief hij door de trainer wordt beoordeeld. Hij is veel opener dan in het verleden. En volgens mij is Zyech wel een heel sfeergevoelig type.
2 0
Schwalbino
Moeten we nu echt gaan discussieren of Ajax voldoende spelvreugde uitstraalt? Zou een gezamelijk liedje zingen na elke geslaagde actie helpen om Gert-Jan op andere gedachten te brengen?
0 0
geDaante
Van de Beek heeft wel gelijk wat de drive betreft in veel wedstrijden, met name in de eredivisie. PSV gaat echt tekeer, waar Ajax het rustiger aandoet, speelt iets meer controlerend, PSV meer op overdonderen, spelen ook directer naar voren, dat maakt het wat spectaculairder.

Ik heb me zaterdag kapot verveeld bij Ajax - Heerenveen. Traag tempo, vrijwel alleen maar de flank zoeken en voorzetten geven. Maar dat zal ook met dinsdag te maken hebben. En met Van de Beek op tien, wat hij niet is.

Los van dat vind ik Ajax teveel gericht op voorzetten, die 95% van de keren alleen maar tot balverlies lijden, en veelal gokwerk is. Ik mis de korte combinaties door het midden, en uitgespeelde kansen.
5 -24
Web
Echt je moet ieder zijn mening respecteren
Maar ik spuug op jou
Jij bent helemaal geen Ajax man
Ach laat ik maar niets meer zeggen, maar ik kan je niet verdragen.
1 -1
geDaante
Dat jij op mij spuugt, steeds persoonlijk aanvalt, en mijn mening nooit respecteert, zegt meer over jou dan over mij.

Het zal de emotie zijn die je bij Ajax voelt, en geen kritiek duldt, maar dan nog.

Ik zeg helemaal niks negatiefs, ik zeg dat ik naar mijn smaak te weinig combinatiespel in de laatste fase zie. Jij en anderen maakt dat blijkbaar niet uit, en dat is jullie mening, die ik respecteer.

Respecteer dan ook gewoon mijn fucking mening.

Ik ben juist een Ajaxman, en dat blijkt wel doordat ik het allerhoogste nagestreefd wil zien, en Ajax wil zien schitteren, met mooi Ajaxvoetbal, en een bijna perfecte jeugdopleiding. Ik duld geen amateurisme en visieloosheid bij Ajax bijvoorbeeld, en weiger oogkleppen op te doen om zaken maar niet te willen zien.
1 -1
Web
Ik kom 50 jaar bij Ajax, jij hent het ergste wat ik heb mee gemaakt. ECHT
Jij haat iedereen binnen Ajax behalve Bosz en Jonk
Kon ik je weg kijken, deed ik het
PSV credits geven, die spelen 100 procent zo jij het niet wil.
Doe mij een plezier, blijf nu eens voor goed weg
Zoek iets wat je leuk vind, Ajax in iedergeval niet
Respecteer ( jou woord ) eens dat het niet zo gaat als jij wil ( gelukkig )
1 0
geDaante
Ik houd ook van jou Web.

Ik zag Bosz en Jonk inderdaad zitten, maar ook Cruijff, Willem Weijs, Dave Vos (zit er nog steeds), Ling. Inderdaad allemaal behorend tot het 'Cruijff-kamp'. Daar behoor ik ook toe, ik deel hun visie, en hun aanpak en oprechte handelen. Neemt niet weg dat ik liever niet in kampen denk, en anderen gewoon de kans geef. Stel dat Van Gaal zich ineens echt voor Ajax zou willen inzetten en niet vooral voor zijn eigen ego, en zijn visie zou vernieuwd en goed zijn, en des Ajax, mag hij van mij zo de boel gaan runnen. Zelfs nu ik een afkeer naar hem heb voor de manier waarop hij Ajax heeft gebruikt om Cruijff dwars te zitten. Maar dat is niet het geval, dus hoef ik hem niet bij Ajax te zien.

Ik heb niks met het Van Gaal kamp, en dan met name qua opleiden, maar ook hun visie van tegenwoordig, die zeer verouderd is. Ik heb ook niks met mensen die bij Ajax hun eigen ego boven Ajax plaatsen, en die een gezamenlijk Plan (Cruijff) en afspraken totaal verloochenden, en er een machtsstrijdje van maakten, vanuit ego.

Ik was namelijk ook aanvankelijk voor Frank de Boer, tot hij een behoudende trainer bleek die ook schijt had aan Plan en visie Cruijff, en zijn eigen dingetje ging doen. Ik was ook voor Overmars, die helaas net als De Boer onbetrouwbaar en machstbelust is gebleken, en ook schijt had aan Plan en visie Cruijff. Ik had Bergkamp heel hoog zitten, tot hij Cruijff bedroog en liet vallen, en zijn maat Jonk net zo.

Van der Sar vond ik ook prima, tot hij afbeeldingen van Cruijff op De Toekomst van de ramen rukte, De Boer en Overmars het Plan Cruijff liet verloochenen, en er niks aan deed Cruijff en Jonk te behouden.

Het zijn dus veel huichelaars gebleken, die voor hun eigen ego, vriendjespolitiek en positie zijn gegaan.

Dat soort mensen wil ik niet bij Ajax zien. Zeker niet als ze ook niet goed genoeg blijken te functioneren (in mijn ogen).
0 -2
3sterren
Misschien heb je voor wat betreft de ED wel gelijk, maar ken je het gezegde: ”hardlopers zijn doodlopers”. Of zoals ze het in het engels zo fraai verwoorden: ”Choose your battles wisely”. En dat zie ik zelf het liefste. Dat Ajax overwintert in de CL, iets wat ik PSV met hun drive voorlopig niet zien doen. Geduld en jouw wensen zullen in vervulling gaan ...
0 0
trooop
Laatste alinea, dat roep ik hier al wekenlang. Met dit elftal is zo veel meer mogelijk dan we nu voorgeschoteld krijgen.

Ondertussen moeten we als criticasters niet vergeten onze zegeningen te tellen: niets wees er de afgelopen maanden op dat we zo veel progressie zouden boeken. Hoewel het inderdaad nog veel beter en mooier moet, valt er regelmatig wel degelijk een hoop te genieten in het veld.
1 0
geDaante
Zeker, helemaal mee eens. De opbouw, centraal en snel diep, is prima. Met de punt naar achter zou het in mijn ogen nog beter gaan, maar het kan niet altijd gaan zoals ik wil. Ik heb het hier dan ook vooral over de eindfase.
0 0
Rik428
Ik heb (vanaf het uitvak) ook totaal niet kunnen genieten van Heerenveen-uit, behoudens het kwartier na rust. Maar als je dat zegt hier op Hosanna Showtime dan word je afgefakkeld. Nouja het zij zo.
1 -2
geDaante
Ja, kritiek op Ajax, ookal is dat niet eens kritiek maar een puntje van aandacht, wordt inderdaad niet geduld, dat komt schijnbaar heel hard aan, men kan niet meer objectief kijken door de emotie. Snap ik ergens wel, maar het klopt niet helemaal.
0 -1
jtsmit
Ben jij de broer van Verbeek?
1 0
geDaante
Ja, hoe raad je het zo, Daan Verbeek it is.
0 0
AFCA.
Ik moet mezelf hier niet aan irriteren, alleen maar verwonderen.
4 0
geDaante
Heb je goed jongen
0 0
RaynoFischer
zo'n 0-4 was een voorbeeld van een uitgespeelde kans, perfecte aanval
En als er een ploeg wel vooral op voorzetten en "gokwerk" speelt is dat PSV wel, Ajax combineert juist vaak door het midden
3 0
geDaante
Ja oké, maar ik wil dat veelvuldig zien, ik zie graag dat dat als primair doel wordt gesteld. Ajax combineert door het midden tot en met het middenveld, in de laatste fase gaat het vaak naar de flank, en Donny moet dan op voorzetten lopen, a la Siem de Jong en Klaassen eerder onder De Boer. Dat vind ik helemaal niks.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke smaak.
0 -3
ETM
Sorry maar volgens mij kijk je met een geDaante-bril. Dit Ajax is zeker meer van de voorzetten van de zijkanten dan het Ajax van bijv 16/17, maar daar heeft t ook de spelers duidelijk voor. En juist weinig te vroege voorzetten en relatief veel kansen daaruit.
Over de pot tegen Heerenveen kan ik niet oordelen, maar Ajax maakt veel combinaties vanuit het middenveld dit seizoen. Veel meer dan vorig seizoen. Wel was het Ajax van 16/17 meer van het directe voorwaardse spel. Meer risicos wat dat betreft en ook door het extreme pressiespel energieker om te zien. Maar t huidige Ajax zet steeds meer druk op de bal, en er is geen gebrek aam korte combinaties. Het voetbalt zo ook vaak goed onder druk uit bijv.
Volgens mij heb je al een plaatje gemaakt van wat er mankeert en probeer je het huidige spel er een beetje in te proppen. Het spel is anders dan in 16/17, enkele bepalende spelers ook, maar een spel van opportunistische vroege voorzetten is het geenzins.
1 0
geDaante
Er wordt wel ook centraal opgebouwd en centraal op het middenveld gespeeld, wat goed is, maar daarna waaiert het te vaak naar de flanken uit voor mijn smaak. Ik mis directe lage balletjes op Dolberg, om dan te combineren en aan de bal de 16 in te duiken (in plaats van zonder bal; lopende Van de Beek > voorzet vanaf de flank).

Er wordt ook voor gekozen. Van de Beek is geen 10, en er wordt een loper van hem gemaakt (diepgang achter de verdediging). Dan ga je inderdaad sneller voorzetten geven, dan moet je dan ook doen. Ik vind dat persoonlijk niks. Ik wil een creatieve 10 zien die centraal er doorheen kan snijden met een actie, een dribbel, een versnelling, een combinatie, etc.
0 -2
ETM
Ik deel je mening over Vd Beek op 10 wel aardig.
Maar ik deel niet je oordeel over de voorzetten. Kijk ook naar het type spelers waarmee Ajax dit seizoen veel gespeeld heeft ivm bijv 16/17. Het is weldegelijk meer ook een voorzettenploeg geworden, alleen niet perse negatieve zin. Tagliafico en Mazraoui zullen eerder voorgeven dan Sinkgraven en in mindere mate Veltman. Het spel is er ook idd meer naar om backs te laten voorgeven. Traore en Younes zijn er niet meer, die zo goed als nooit voorgaven. Tadic (specialist) en Ziyech (vaker vanaf de flank) zijn bij uitstek voorgevers. En we hebben lang met Huntelaar gespeeld, wat een echte voorzet-spits is.
Juist veel combinanties op het middenveld met veel voetballers die op het middenveld komen.
Wat je wel minder ziet als toen in 16/17 is de snelle inspeelpass door het midden. De cvs bouwen in dit Ajax meer op.
2 0
geDaante
Maar daar is ook voor gekozen, door onder meer Tadic aan te trekken, die is daar erg sterk in.

Tagliafico en Mazraoui kan je als trainer opdragen veel of weinig voor te zetten, veel of weinig te combineren.

Neres is geen voorgever, staat er nu naast. In plaats daarvan de lopende Van de Beek op 10, wat weer om voorzetten vraagt.

Het zijn allemaal keuzes.

Wel veel voetballend vermogen inderdaad, met Frenkie en Schöne als 'controleurs'. Dat is ook goed, al zie ik Frenkie liever iets dieper, dus een beetje in een gekanteld punt naar voren, of achter, hoe je het maar wil zien.

Maar dank voor de volwassen en respectvolle discussie, dat blijkt haast niet mogelijk hier.
0 -1
ETM
Deels keuzes. Ik meen idd wel dat het huidige spel zeker de hand van Ten Hag heeft. De bewegelijke voorste drie. En de geduldige opbouw bijv.

Alleen je kunt ook niet om de kwaliteiten van de selectie heen. Tagliafico is een heel ander type back dan Sinkgraven. Haast onvergelijkbaar. Het systeem waar Ten hag voor kiest heeft zeker veel te maken met het optimaal laten functioneren van Tadic en Ziyech. En Tadic is wel echt een klasse apart. Ik vind niet dat Ajax zo'n speler niet moet halen omdat t geen buitenspeler is voor het klassieke spel. Ajax speelt sterk op eigen initiatief en heeft stappen gezet in het onder druk uitspelen. Tegen Bayern zag je hoe aanspeelbaar de voorhoede kan zijn in het huidige systeem en dat leidt dan tot aanvallend voetbal tegen een erg sterke tegenstander. Ik vraag me af hoe je eea interpreteert; zo'n lage voorzet als Tadic op Vd beek gaf zie je nu vaak. Van de Beek komt dan in de ruimte die er aan vooraf is gecreeerd. Dat is simpel en schoon voetbal. Dat zie ik nu juist veel. Wel zou Vd Beek als 10 ook niet mijn keuze zijn. Kan er alleen wel begrip voor hebben.
Ik vind jou dus echt te negatief. Je beschrijft meer het Ajax van 15/16, daar waar je het hebt over de vroege voorzetten. (Destijds tenenkrommend)
Ik vind dat er in jouw analyses vaak een kern van waarheid zit, maar ook vaak een bepaalde nuance ontbreekt. We hebben overigens om AN al velen volwassen discussies gevoerd... :)
0 0
geDaante
Ik ben van mening dat je als club een duidelijke visie en filosofie moet hebben, zeker een club als Ajax, een opleidingsclub. En dat door de hele club heen, van de F-jes tot en met het eerste elftal. Dat was ook de bedoeling met Plan Cruijff, maar daar is niks van gekomen.

En op basis van die visie en filosofie, met bijbehorende speelwijze, zoek je dan gericht naar versterkingen, die daar in passen. Als een speler vertrekt, laat je een zelfde type speler uit de jeugd doorstromen, of haal je er een van buitenaf, zodat het spel waar je aan gebouwd heb al die tijd, intact blijft, en je niet weer hoeft te bouwen of te wennen aan een nieuwe stijl, doordat er ineens ander type spelers staan, die beter in een andere stijl passen.

Bij een club als Ajax met al zóveel verloop, is dat al helemaal niet handig, dan heb je ieder seizoen te maken met zowel vertrekkende spelers, als een nieuwe speelstijl, geen enkele continuïteit dus.

Ik snap je punt dat je een buitenkans als Tadic niet kan laten lopen, maar Tadic kan ook best als wat aanvallendere half in de punt naar achter. Dan komt zijn voorzet wat minder uit, maar hij kan wel meer dan dat.

Punt is dat Ajax in 2,5 jaar tijd, te maken heeft gehad met 4(!) verschillende speelstijlen (De Boer/Bosz/Keizer/Ten Hag. Ajax is dan dus weer een speelbal van de trainer/passant, en bij iedere trainer speelt Ajax weer heel anders. Dat vind ik niks, ik wil een bepaalde identiteit, een huisstijl, waarin je nuances kan aanbrengen door je spelersgroep, maar niet een heel andere speelwijze.

Ik zeg niet dat het huidige Ajax te vroege voorzetten geeft, hoewel Ziyech er ze geregeld al vroeg inpompt, maar voorzetten an sich, dus ter hoogte van de 16, maar echt vanaf de flank, vind ik niks. In ieder geval niet in die mate. Liever dichter de 16 en achterlijn naderen bijvoorbeeld, en dan gericht strak terugleggen op een medespeler. En veel meer proberen en risico nemen randje en in de 16 centraal, daar meer doorheen proberen te combineren. Dat zie ik graag. De Keizer van Jong Ajax zag ook niks in voorzetten, en daar was het dan ook vooral uitgespeelde kansen creëren, en dat was heerlijk voetbal. Ook mogelijk doordat die jongens al een paar jaar in dat systeem en die speelwijze, en met elkaar gespeeld hadden, waardoor het als een trein liep. Daarom ben ik ook voorstander van het eerste (vrijwel) hetzelfde te laten spelen als alle jeugdploegen. Ik vind dat ook niet meer dan logisch.

Dus je kan wel zeggen negatief, maar het is gewoon de andere kijk en smaak die ik erop nahoudt, en die anderen blijkbaar veelal niet met mij delen.

Het ontbreken van nuance, heeft daar ook mee te maken, ik heb een uitgesproken mening over visie, speelwijze, etc. Maar ook emotie heeft er mee te maken, en irritatie. Er is vaak toch wel sprake van elkaar napraten zonder onderbouwing, en ook zoveel opportunisme. Bij winst is alles perfect en mag je geen kritiek hebben, bij verlies is alles volledig klote. Je weet hoe het gaat.

Ik zou je qua discussievoering moeten herkennen, maar het is lang geleden ;), welke nickname had je op AS?
0 0
ETM
Eens Te Meer.
Met veel van je punten wel eens en ik waardeer je idealisme zeker.
Op AN lange discussies over oa Schone. Maar ook bijv verdedigde we met enkele anderen Thulani Serero. Misschien dat t t geheugen verfrist ,)
0 0
gi0vanni
Volgens mij geeft hij zelf al aan waarom Ajax het na de 0 - 4 de rem erop gooide. Deze week een belangrijke wedstrijd in de CL. PSV zal vanwege de tegenstanders in de poule tevreden zijn met een 3e maar ook 4e plaats. Ze gooien alles op het kampioenschap. Wel grappig dat ze een wel heel makkelijk schema hebben. Het is toch leuker als ze de tegenstanders een beetje door elkaar mixen. Maar goed dat werkt denk ik in het voordeel van Ajax omdat clubs als Vitesse en AZ niet zo tegen PSV gaan spelen zoals tegen Ajax. Ik ga er vanuit dat ze nog wel een x puntjes verliezen.
2 0
Lagasj
Helemaal met je eens, vergeet die duimpjes omlaag.
0 -2
geDaante
Thanks, maar daar kijk ik echt niet naar hoor, ik doe er zelf niet aan, en dat neem ik echt niet serieus.

Een afwijkende mening kan blijkbaar niet gerespecteerd worden.
0 -1
AFCA.
Maar de mening van de vele hier die het niet met je eens zijn respecteer jij ook niet. Aangezien je overal op reageert en nogmaals je eigen gelijk wil bewijzen.
2 0
geDaante
Dat is wat anders dan niet respecteren. In een discussie wil je altijd je punt maken, en de ander overtuigen, en sowieso je mening geven. Als iemand mij weet te overtuigen, geef ik dat ook toe.

Ik reageer ook alleen weleens geïrriteerd op oneliners, en niet onderbouwde uitspraakjes op de man gericht. Maar dan vraag je er ook om.
0 0
ajaxxcied4life
Ik ben juist van mening dat Ajax veel door het midden de combinatie te zoeken en de flanken voornamelijk gebruikt indien het echt moet en veelal zie je dan dat de back dan wordt aangespeeld.
0 0
geDaante
Wanneer ze achten dat het echt moet denk ik, terwijl het centraal ook kan, maar men durft toch niet in de echte kleine ruimte te duiken en te combineren.

Het gebeurt weleens, en dan wordt het vaak meteen gevaarlijk, maar te weinig naar mijn smaak.
0 -1
KingJames23
Heeft donny daar iets over gezegd?
5 0
geDaante
Moet hij daar iets over zeggen?
0 0
Redrum
Ik weet niet op wat voor manier jij naar wedstrijden kijkt, maar misschien moet je eens probleren met je gezicht richting de tv te gaan zetten in plaats van met je rug naar het scherm. Alleen naar het commentaar luisteren geeft echt een vertekend beeld van de wedstrijden.
8 -1
Frank1978
En vooral als het commentaar op Fox is!
0 0
Joseph
Ach, Gertjan Verbeek, die man had gewoon atletiektrainer moeten worden, die begrijpt zo weinig van het voetbal..
2 0
Mokum31
Verbeek man man
7 -1
RaynoFischer
Prima reactie en bijna iedereen ziet idd wel beter ;)

Behalve zure mannetjes zoals Verbeek en Valentijn Driessen.. :P
5 -1
RobbertAjax32
het is verbeek maar weet niet beter...
5 -1
RaynoFischer
Idd, die man is volgens mij altijd behoorlijk chagerijnig :P
0 0
FWAjacied
Ik zie Ajax-spelers zoveel lachen in het veld dat ik het haast beangstigend ga vinden. Dan nog het dollen en de technische hoogstandjes; ik zie spelvreugde wat ik toch aardig gemist heb het laatste seizoen.

Bovenal zijn het natuurlijk nietszeggende termen van een trainer die vooral in dit soort woorden praat en het amper over het tactische verhaal kan hebben.
10 -1