Bartomeu: 'Denk niet dat we in januari iemand halen'

BVeenstra, 22-10-2018 om 14:25, 7761 views, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Josep María Bartomeu denkt niet dat FC Barcelona zich in de winterse transferperiode gaat versterken met nieuwe spelers. Dat heeft de president van de Catalaanse voetbalclub maandag laten weten tegenover Catalunya Radio.

'Ik denk niet dat we, als de markt in januari weer opengaat, iemand willen contracteren. We hebben een kleine selectie, maar genoeg spelers in het tweede elftal die gaten op kunnen vullen', wordt hij geciteerd door De Telegraaf.

De laatste tijd worden Ajax-spelers Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong veelvuldig gelinkt aan FC Barcelona. Beide spelers staan geregeld op de covers van de Spaanse sportkranten, maar zowel De Ligt als De Jong gaf aan niet bezig te zijn met een eventuele transfer en sowieso het seizoen af te maken bij Ajax.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Wie wil hij halen dan? haal naaimar maar terug
0 -1
Redrum
De Spaanse pers is zich al maandenlang kapot aan het schrijven over inkomende transfers en dan zegt de president van Barca doodleuk dat er waarschijnlijk niemand komt in de winter. Dat wordt oorlog.
0 -1
FlyingDutchMan
Geloof er geen reet van dat Barça spelers uit het tweede elftal een kans gaat geven in het eerste. B elftal is afgelopen jaar gedegradeerd en er lopen maar een paar talenten rond die eventueel in aanmerking komen, maar geen zekerheid geven dat ze iets toevoegen. Zulke risico's gaat een club als Barça echt niet nemen..
1 0
amthree
De spaanse pers maakt elke barcelona fan nat. En die gasten geloven alles wat ze schrijven...
3 0