Tadic: 'Feyenoord? Denken we nu nog niet aan'

BVeenstra, 22-10-2018 om 08:20, 7208 views, De Volkskrant |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Waar mogelijk veel Ajax-supporters op dit moment al voor een deel bezig zijn met de Klassieker van volgende week lijkt de wedstrijd tegen Feyenoord nog geen thema te zijn binnen de Ajax-selectie. Dusan Tadic geeft in gesprek met De Volkskrant aan dat de eerstvolgende wedstrijd - thuis tegen Benfica - de belangrijkste is.

'Volgende week Feyenoord? Daar denken we nu nog niet aan', zegt Tadic. Eerder dit seizoen verloor Ajax tegen Heracles Almelo (1-1) dure punten en gezegd wordt dat Ajax in die wedstrijd eigenlijk al bezig was met de daaropvolgende wedstrijd (Standard Luik thuis, 3-0). 'We jagen op PSV, maar de les van onze eerdere misstappen is dat we van wedstrijd naar wedstrijd moeten toeleven.'

Afgelopen zaterdagavond won Ajax met 0-4 bij SC Heerenveen en dat had het mede te danken aan een flitsende start. 'Je kunt nooit op zeventig, tachtig procent aan een wedstrijd beginnen. Ajax behoort elke wedstrijd te winnen, dat past bij onze status. Nu Benfica en pas na die wedstrijd wordt het vizier gericht op Feyenoord.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flodder
niet te hard roepen ....
0 0
Stone020island
Hoe bereid je een kakkerlak het best?
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Duimpje voor je Tadic.
0 -1
Adios
PSV heeft slechts een paar clubs uit het linkerrijtje getroffen, en allemaal thuis. Uit hadden ze het steeds lastig. Ze krijgen nog Heracles en Feyenoord uit voor de winterstop, dus ik denk dat we best eens winterkampioen zouden kunnen gaan worden als het spel hetzelfde blijft!
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ja dit clupje gaat zeker nog punten verspelen. Gewoon onze eigen wedstrijden winnen en het gaat goed komen.
0 0
Pauw
Feijenoord?
0 0
The
Wat zou de waarde zijn van het elftal van feyenoord? feyenoord is definitief afgehaakt als topclub.
0 0
AFC34
Volgens transfermarkt is de selectie van Feyenoord 102,15 miljoen waard, die van Ajax 301,45. Die van Psv is 168,80 miljoen waard.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
102 miljoen, waar zit de waarde dan?
0 0
RobbieWielaert
Sommige spelers dragen blijkbaar dure schoenen of keepershandschoenen.
0 0
gi0vanni
Dat ook maar ze hebben vast ook een of andere Italiaanse zaakwaarnemer die de prijs altijd opdrijft.
0 0
KleinMiljoen
7-0
0 0
Hagmag
Ten Hagmag niet gaan schrikken, als hij vanmiddag een GROTE gele wals buiten voor de Arena ziet staan.
Die is niet voor Benfica maar staat al klaar voor al die kakkerlakken "plat" te walsen.
Natuurlijk moet "de kakkerlak" zondag het toetje van de week gaan worden.
0 -5
Ozymandias
Als het Ajax lukt om van Benfica en Feyenoord te winnen dan mogen we wel stellen dat Ajax op weg is naar de beste eerste seizoenshelft van deze eeuw.
3 0
OKP-AFCA
Jammer dat het voelt alsof het niets waard is omdat je al op een vervelende achterstand staat.
2 0
pettuh
PSV heeft naast ons alleen nog maar Utrecht, Willem II, VVV en Emmen thuis gehad. daarnaast uit NAC, ADO, Zwolle en Fortuna.

Wij hebben o.a. Hveen en Vitesse uit gehad en AZ thuis. dit weekend winnen van de kakkies thuis. Deze ploegen schat ik hoger in dan die Psv heeft gehad.

Dus Psv gaat vanzelf punten verspelen.
3 0
Redrum
Na afgelopen weekend hebben wij al bijna het complete linkerrijtje gehad, terwijl psv al bijna het hele rechterrijtje heeft gehad na dit weekend. De echte balans kan pas opgemaakt worden na 17 wedstrijden.
0 0
edalm
na 34
0 0
Caparzo
Klopt na 17 potjes heb je een goede tussenstand. Er zit echter echt een gapend gat tussen Ajax, pisvee en de rest. 010 kan (in punten) wellicht nog op een punt of 10 blijven als ze een goed seizoen draaien, na 010 is er dan weer een gat naar Vitesse, AZ enz. Pisvee zal na verwachting ook niet veel moeite hebben met wat vorig seizoen nog beduchte tegenstanders waren.

Het uiterst pijnlijke demasqué in Eindhoven heeft ons keihard duidelijk gemaakt dat het een titanenstrijd zal gaan worden dit seizoen. Als je bedenkt hoe weinig verliespunten ze vorig jaar hadden (tot het binnenhalen van de titel), dan wordt dat geen makkie. Ze zijn dit seizoen duidelijk verder/beter en walsen nu in de ED ook over alles (helaas dus ook ons) heen.

We hebben de domme pech gehad dat toen ze nog niet op stoom waren, ze een paar keer in de laatste minuten/seconden de punten pakten. In Amsterdam zullen we sowieso moeten winnen, ik denk dat dit ook gebeurd. Verder moeten wij alles winnen, en hopen op een paar foutjes van pisvee in de 2. seizoenshelft (schorsingen/blessures).
0 0
RobbieWielaert
Hoe je het ook bekijkt. Goed presteren in de CL bijvoorbeeld kwartfinale halen en dan de titel missen is toch een soort van falen.
4 -5
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mee eens, kampioen worden is een must. Eigenlijk belachelijk als je het niet wordt. Dat Pisvee heeft al het geluk al gehad. Binnenkort gaat Ajax er overheen.
0 0
ETM
Voor mij zeker niet. Een mooie Europese campagne en aantrekkelijk spel zijn me uiteindelijk meer waard dan die schaal.

Zal wel mede komen omdat ik al lang in het buitenland woon. Dan is in je omgeving het feit dat Ajax kampioen wordt niet iets dat mensen bijzonder vinden. Maar in Europa opvallen is dan aansprekender.
1 -2
PJSM
2 x winst.
1 0