Ajax Vrouwen herstellen zich van CL-debacle

De Ajax Vrouwen hebben zich zondagmiddag goed weten te herstellen van het Champions League-debacle tegen Olympique Lyon. Midweeks werd er namelijk met 4-0 verloren van de Fransen, maar het slechte gevoel werd zondag weggewerkt door met 5-0 te winnen van Excelsior Barendrecht.

Met een flink gewijzigde basiself begon de ploeg van Benno Nihom aan de wedstrijd. Het duurde een halfuur voordat het net voor de eerste maal gevonden werd. Iina Salmi wist de doelvrouw van de opponent op overtuigende wijze te passeren. De marge bleef niet lang op één steken, want kort erna viel ook de 2-0. Marjolijn van den Bighelaar was trefzeker en zorgde voor de stand bij rust.

Na de thee werd het de Ajax Vrouwen niet moeilijker gemaakt. De 3-0 kwam voort uit een keurige aanval over meerdere schrijven. Van den Bighelaar was uiteindelijk opnieuw het eindstation. Ruim een kwartier voor tijd werd het ook 4-0, toen Vanity Lewerissa scoorde. Ellen Jansen zorgde voor het slotakkoord door in de slotfase de 5-0 te maken.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nou op dit nieuws zit ik al de hele dag te wachten!
0 0
FlyingDutchMan
Excelsior is echt slecht :p
0 0
***1900***
"post".

Zo, hebben de dames in ieder geval 1 reactie!
1 0