Dolberg: 'Ik ben blij op dit moment'

Kasper Dolberg kan zijn geluk momenteel niet op. De Deense spits is na een lange periode vol blessures weer terug bij het eerste, hetgeen resulteert in een goed humeur. 'Ik ben gewoon blij terug te zijn', aldus de aanvaller op de site van Ajax.

'Ik ben blij op dit moment, blij hier te zijn, blij weer te spelen. Ik ben gelukkig dat ik elke dag kan trainen en deel uitmaak van dit team.' Dolberg is niet alleen terug in de startende elf, maar scoort ook weer, zo ook tegen Heerenveen zaterdag. 'Hoe dat kan? Nou dat is simpel: We hebben een erg goed team en creëren veel kansen. Ik weet dat de kansen komen en ik hoef alleen maar te zorgen dat ik er sta.'

Het talent weet wel dat er nog werk aan de winkel is. 'Er is nog wel wat te verbeteren, vind ik. Natuurlijk scoor ik en dat voelt goed, maar er is nog wel waar ik aan moet werken. Die doelpunten helpen daar wel bij, maar ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
31xAjax
Ik heb al vaker geschreven dat ik bang ben dat Dolberg een Fischer 2.0 is;. een aantal wedstrijden in 2016-2017 goed tot zeer goed. Ook vaak in dat seizoen matig tot slecht net als in 2017-2018 tot aan zijn blessure.

Ook na zijn blessures kan hij dat kortstondige hoge niveau niet meer aantikken. Er is geen enkele reden Dolberg nu boven Huntelaae te verkiezen....
0 -3
gi0vanni
Fischer kon nadat hij weer helemaal fit was alleen nog maar denken aan zelf scoren en deed zo vaak een actie naar binnen dat de iedereen wist wat hij ging doen. En dat in een slechter team . Dolberg is nog niet 100% fit en ook nog niet geheel in topvorm maar ondanks dat maakt hij gewoon goals. Ik ga er niet vanuit omdat spelers als ze ouder worden ook beter worden maar al zou hij zijn oude niveau niet halen is het nog steeds een prima spits voor Ajax. Een aanvaller die behalve scoringsvermogen heeft indien in vorm ook nog mee kan voetballen en meestal een sterk aanspeelpunt is.

Zoals hij zegt is er ruimte voor verbetering maar laat hem eerst maar eens een flink aantal wedstrijden spelen voordat we hem volledig kunnen beoordelen. Voorlopig zie ik het wel zitten met Dolberg. En nu laten ze hem gelukkig ook niet te veel spelen wat in zijn eerste seizoen een probleem was.
0 0
Ajax#1900
Hij is pas net terug en je ziet nu al aan de bal zo'n verschil met Huntelaar...
0 0
Cisco2
En waarom huntelaar boven Dolberg? Hij scoort nu voor de 3e wedstrijd op rij.... Vind ik voor een spits toch wel belangrijk, doelpunten.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Dolberg gaat nog topscoorder worden in de competitie!
1 -1
ajax4ever01
Die 0-4 die Dolberg maakte deed me denken aan die periode dat hij in goede vorm was waarin hij vaker van zulke pure spitsengoals maakte.
3 -1
Mario65
Hij werkt duidelijk aan zijn vorm, maar ik stoor me aan zijn instelling op het veld.
Hij mag wat actiever aan het spel deelnemen en werken aan het balverlies.
Toevallig kan hij een bal in het netje tikken dankzij een topvoorzet, maar dat maakt nog geen topspits.
Ik had liever KJH of zelfs Neres in de spits gezien
0 -16
Schwalbino
Laat hem nou eerst eens even goed op sterkte komen voordat je je over zijn instelling gaat beklagen.
0 0
AFCA-B93
Ik vind vooral dat hij technisch aan de bal beter speelt dan vorig seizoen. Hij redde zich gisteren in de 1e helft iig al een paar keer knap uit een situatie met 2-3 man om hem heen. Daarnaast ook sterk aan de bal toen met Bulthuis die hem daarna nog een tikkie wilde geven.
Ik zie iig wel dat ‘ie sterker is geworden en met wat meer vertrouwen speelt
4 0
4xEC1
Het is dat hij het zelf zegt maar je ziet het niet eens aan hem of hij goed gehumeurd is of niet, haha, echt een ijskonijn, geeft hem wel iets onaantastbaars zoals Litmanen dat ook altijd had. Ben heel blij met Dolberg, en ik vertrouw erop dat hij weer helemaal de oude wordt!
2 0
Ozymandias
Dolberg lijkt steeds beter in vorm te geraken en dit lijkt mij het ideale moment om zijn contract (tot medio 2021) te verlengen tot medio 2023. Dolberg heeft het potentieel om tot de absolute wereldtop te gaan horen en bij Ajax is hij perfect op zijn plaats om zich verder te ontwikkelen. Ik denk niet dat Dolberg zelf al van plan is om te vertrekken.
4 0
AsensioWillemsen
Wereldtop lijkt me sterk. Maar wel een goede speler voor Ajax. Wat ie daarna behaalt doet me niet zo veel
0 -3
RobbieWielaert
Tweede staan en blij zijn kan eigenlijk niet. Zijn we nu voor het zoveelste jaar op rij. Only losers celebrate second place.
0 -31
mvdk
Wielaert was die mislukte verdediger die het alleen goed deed bij FC Twente. Hoe bevalt de JL? Volgens mij zou je na winst op een gedeelde 3e plaats moeten staan? Knap hoor.
0 0
4xEC1
Jou opsluiten is de enige oplossing vrees ik.
1 0
Schwalbino
Grinnik!
0 0
Ajax#1900
Ah er is iemand gefrustreerd omdat z'n cluppie weer voor plek 3 moet strijden.
2 0
mvdk
Plek 4
0 0
erikje
Je begint op een zuurpruim te lijken.
0 0
lf87
Blij zijn dat je een basisplaats hebt en scoort nadat je maanden aan de kant hebt gestaan is wel logisch
1 0
Ajax4proud
Waarschijnlijk kater van gister gekregen ^^.
0 0
insectenverdelg
wss rond de 40 en dan willen trollen op het forum van concurrent. Dat noem ik pas echt een loser.
3 0
Lello
Misschien een bakje koffie nemen en opnieuw lezen.
0 0
Bramzel
Over losers gesproken daarom heb jij zeker RobbieWielaert als username gekozen.
5 0
AFCAMM
Gelukkig zegt hij ook niet dat hij blij is met de tweede plek. Het schijnt (ja, echt) dat spelers blij zijn als ze op de terugweg zijn na een blessure. Het zijn soms echt net mensen.
9 0