AD: 'Blind linksback, Wöber centraal'

BVeenstra, 20-10-2018 om 08:50, 21497 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Daley Blind zaterdagavond in het uitduel met SC Heerenveen wordt opgesteld als linksback. De Amsterdammers moeten het doen zonder de geblesseerde Nico Tagliafico en dus moet trainer Erik ten Hag schuiven met spelers.

In het centrum zal Max Wöber, die ook als linksback zou kunnen spelen, opnieuw spelen. Frenkie de Jong keert volgens het AD terug op het middenveld. Zijn terugkeer gaat in dat geval ten koste  van Donny van de Beek die de laatste twee duels in de basis startte. De krant verwacht ook dat Kasper Dolberg opnieuw in de basis zal starten.

Het duel tussen SC Heerenveen en Ajax begint zaterdagavond om 20.45 uur. De wedstrijd is tevens te volgen in ons livetopic.

Vermoedelijke opstelling sc Heerenveen:

Hahn, Floranus, Hoegh, Bulthuis, Pierie, Thorsby, Vlap, Rienstra, Kobayashi, Lammers, Zeneli

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana, Mazraoui, De Ligt, Wöber, Blind, Schöne, Tadic, De Jong, Ziyech, Dolberg, Neres

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oliveira
Balen zeg dat interlandvoetbal. Dus als club moet je de spelers afstaan met alle gevolgen van dien. Sommige breken iets, andere hebben weer spierblessures. Maar stug vol blijven houden dat interlandvoetbal moet, zelfs al is het een groot risico voor spelers en de belangen van de club zelf.
1 -5
PJK54
Ik vind dat je een beetje met oogkleppen op reageert en alleen maar naar één belang kijkt en dat ben jezelf.

Ik denk nl dat de spelers een hele eer vinden om voor hun vaderland uit te komen en het ook leuk vinden daar in die competities te mogen spelen daar het iets heel anders is met andere trainers en spelers waar ze ook weer ervaring mee opdoen. Kan het ook niet zijn dat ze al licht geblesseerd daar heen gingen?
3 -1
Ajax2727
ja wat wil je dan? Het Nederlands Elftal hoort er toch ook gewoon bij, dat is ook al honderd jaar zo. In de zomer zit je weer drie weken met een krat pils voetbal te kijken, daar horen nou eenmaal ook kwalificatiewedstrijden bij. Of ben je gewoon helemaal voor het afschaffen van landenvoetbal?
3 0
Oliveira
Ja. Afschaffen. Er zijn namelijk zat mensen en dus ook spelers die helemaal niet hier op zitten te wachten. Ik vind het al te belachelijk voor woorden dat het plichtmatig is voor spelers om deel te nemen. Wat is dit voor een onzin? Het lijkt het leger wel en daar zit ook niemand op te wachten om vrijwillig in te gaan. Als het op vrijwillige basis is dan moet iedereen lekker doen waar ze zelf zin in hebben maar niet dingen in stand houden vanwege nostalgie.
2 -4
Ajax27
Aldus de woorden van een 12-jarig pubertje die zich heel erg wil afzetten tegen alles en iedereen. Vergelijking maken met het leger? Alsof we daar nog een meldplicht hebben ofzo? Mensen kiezen nu heel bewust om voor defensie iets te willen doen en daar als mens te groeien. En het NL, het is niet voor niets dat 3/4 van het land uitloopt voor een EK/WK.

En zoveel spelers hebben al aangegeven dat het de allergrootste eer is om te behalen als voetballer om voor je eigen land te spelen. Nostalgie? In stand houden...? Alsof het een jaarlijkse traditie is zoals Sinterklaas. Ben je zeker ook fel op tegen? Wat een droeftoeter ben je toch ook.
0 -1
Libero
De meeste profvoetballers zien het als hoger en sommige zelfs als hoogste doel om interlands te spelen. Voor de clubs is het een mes dat aan twee kanten snijdt: extra belasting van spelers en risico op blessures aan de ene en aan de andere kant maakt het spelers beter en doet het hun marktwaarde stijgen. En ja, kut dat je als club verplicht bent spelers af te staan, maar de voordelen zijn vaak aanzienlijk groter dan de nadelen.
0 0
Ajax2727
Ik ben het met je eens dat veel mensen niet altijd op kwalificatiewedstrijden zit te wachten, maar ik durf wel te zeggen dat bijna ieder voetballiefhebber geniet van een EK of WK, zeker als het eigen land meedoet.
1 0
Joseph
Ik vind het altijd een leuk spelletje met het AD, dat je voor de wedstrijd een opstelling krijgt die het zeker niet wordt.
Ik hoop dat Donny gewoon speelt.
3 -1
14Abdelhak14
Veel logischer om wober centraal te zetten en Daley lb. Dat vond 90 procent hier ook aan het begin van het seizoen toen nico geschorst was, maar eth niet. Zou hij zijn fout durven toegeven?
De vraag stellen is hem beantwoorden vrees ik. Ach ja, belangrijker dat hij het inziet en verandert dan dat hij het toegeeft. Net als met Frenkie centraal achterin.
1 -1
ajaxinho
Hij hoeft niks toe te geven.
Hij is ook een mens die fouten mag maken.

Als hij er maar van leert.
En dat doet hij.

Zoals de fout in de openingswedstrijd.
Teveel roulatie waaronder debutant Sierhuis.

Frenkie achterin (tegen PSV) was geen fout.
Er was geen balans in het defensieve centrum (LCV, RCV, LVM, RVM).
Dat heeft hij, op advies van VGaal, hersteld.
0 0
NouridolbergNeres34
Het word dus blind centraal en wober linksback, AD heeft het nog nooit goed gehad.
0 -1
Daniii
Sterke opstelling!
0 -1
gwn_rj
mazraoui - de ligt - Wober - blind
de jong - schone - Donny
neres - Dolberg - tadic

Ziyech rustig brengen na blessure.
5 0
PowNed
Zo dus niet.
1 -1
14Abdelhak14
Gewoon Ziyech rust geven. Die ga je na een blessure toch geen drie volle wedstrijden laten spelen. Benfica en kakkies zijn belangrijker. Middenveld met donny erbij en dan tadic links, dolberg spits en neres rechts.
4 -1
insectenverdelg
wie heeft het over een volle wedstrijd? kan m altijd na 60 minuten naar de kant halen toch? juist wat ritme voor benfica is ook fijn.
2 -1
KleinMiljoen
Jammer, dit had me een goede opstelling geleken. Bedankt AD
2 -1
Bky
Ah, Blind staat dus op het middenveld.
2 -1