[Update] Engelsen spreken zelfs over 79 miljoen euro

JesseTH, 20-10-2018 om 10:55, 36282 views, Algemeen Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Manchester City maar liefst zeventig miljoen euro over voor Frenkie de Jong. De middenvelder werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met FC Barcelona, maar met de Engelsen is er dus een kaper op de kust.

De interesse uit Manchester betreft interesse in een transfer die tijdens de zomer van 2019 plaats zou moeten vinden. 'Op basis van hun gedetailleerde rapporten behoort hij nu tot een exclusief rijtje 'top transfer targets'', zo schrijft het dagblad.

Trainer Pep Guardiola zou De Jong zien als opvolger van de Braziliaanse Fernandinho, die inmiddels alweer 33 jaar oud is. Manchester City heeft vooralsnog geen haast, maar is ook op de hoogte van de concurrentie. Mochten andere clubs verder in actie komen, dan zal technisch directeur Txiki Begiristain overwegen een bod uit te brengen tijdens de winterstop.

Update - 10.55 uur (20 oktober 2018) - Engelsen spreken zelfs over 79 miljoen euro

Waar het Algemeen Dagblad vrijdagavond nog sprak over een bedrag van zeventig miljoen euro voor Frenkie de Jong, wordt in Engeland over een nog hoger bedrag geschreven. The Daily Mail schrijft dat Manchester City een bedrag van zeventig miljoen pond, omgerekend 79 miljoen euro, bereid is te betalen om De Jong in te lijven.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax2018
Als ze 70 miljoen pond bieden kan je makkelijk onderhandelen naar 78miljoen pond, dan komt dF neer op 88,5 miljoen euro. Dat moet je gewoon doen. Dit hele jaar van frenkie genieten, 88,5 miljoen cashen, 2x 20 miljoen voor toptalenten neerleggen en met 48 miljoen de kas spekken, op weg naar eeuwige sportieve en financiële afstand van pisvee en langdurige aansluiting bij de Europese subtop
0 0
Kikke
Gewoon nog drie jaar bij Ajax laten! Veel beter voor hem en leuker ook. Nog tijd zat om bij een grote club te gaan spelen! De sfeer die ze met zijn alle in de groep hebben is onvervangbaar. Lekker genieten zou ik in de mooiste stad van de wereld, Amsterdam! ;-) Gewoon nog meer salaris geven, kan je ook weer meer vragen als ze verkocht worden!
0 0
Hagmag
Minimaal 100 miljoen en dan mag je eens langs komen voor een 1e gesprek.
0 0
JanTa
Als het toch om zoveel geld gaat, zorg er dan voor dat je een meerderheidsbelang krijgt over de J.C. Arena.
0 0
Rentokill
Ik dacht dat Ajax al een meerderheid in aandelen bezat? (51%). Maar de gemeente wil binnenkort meer aandelen kwijt dus inderdaad: doen.
0 0
Caparzo
Als dat zo simpel was, was dit allang gedaan. Uitermate complexe wolkluwe van inspraken, aandeelhouders en verschillende belangen. Denk aan hoelang ze erover moesten onderhandelen een ‘simpele’ naamsverandering erdoor te krijgen.
0 0
grannig mokum1
Laat ze lekkerrr tegen elkaar op bieden, ja toch?
0 0
Mikee
Wat fijn dat zelfs de dagelijkse frenkie geruchten zelfs nog geüpdate worden overdag. In het kader van de werkverschaffing wel zo fijn voor AS
1 0
chloorbestendig
Marc koopt straks het Leidscheplein erbij zodat we daar voortaan de huldiging kunnen doen.
0 0
Tecmessa
En de Kalverstraat, dan bouwt ie er gelijk hotels op. Als er dan nog iemand op komt is het kassa!
1 0
Champy
Spelers die heel goed zijn als verbindende/ allroundspeler worden steeds zeldzamer.
Nu is De Jong ook nog verre van allround omdat hij nog niet over de kwaliteiten beschikt om ook in de laatste fase belangrijk te zijn.
Maar hij compenseert dat perfect door zijn huidige rol en prestaties.

In de leeftijdscategorie 18-23jaar lopen er niet veel vergelijkbare spelers rond. De goede spelen al bij de topclubs. Je moet er vroeg bij zijn.
Of ie die 40-80M uiteindelijk waard zal zijn, zullen we wel weten over enkele jaren.
0 0
3*stars*3
Tegen 80mil kan je geen nee zeggen.
Dat is verdubbeling van het Eredivisierecord van Sanchez...
ZOu trouwens geweldig zijn als Overmars die Brahim Diaz in de zomer transfervrij oppikt bij City.
0 -2
ajax4ever01
100 miljoen anders wegblijven City we doen niet meer aan koopjessales
2 0
Ajax1zalzegevieren
Barca betaalde 105 voor Dembele, na slechts 1 geweldig seizoen Bundesliga (Dortmund). Als Frenkie ‘t in de CL en de Uefa nations league goed blijft doen is die meer dan Dembele waard. Omdat Frenkie een uniek natuurtalent is, met niemand anders te vergelijken. Dus dan kom je uit op105-120 miljoen als je de huidige markt als referentie neemt.

Mooier is als Frenkie zegt: Matthijs en ik blijven nog een seizoen langer bij Ajax, we hebben nog genoeg jaren voor de boeg in t buitenland, kunnen nog genoeg leren, en willen met Ajax nu nog iets bijzonders meemaken.. en t zal me niks verbazen als deze twee nuchtere spelers nog een seizoen bij Ajax willen blijven. Zijn toffe loyale gasten!
1 0
Sterspeler
120 zie ik niet gebeuren ivm de competitie waar wij in spelen. Daarin blijven we voorlopig een lachertje.
0 0
AjaxAmsterdam
Overmars zal dan denk ik wel met een salarisverhoging moeten komen en de selectie nog wat gaan versterken met 1 of 2 aankopen. Anders ben ik heel dat er een grote leegloop in de selectie zal komen. (4 sterkhouders minimaal)
0 0
Ajax27
Wel 1 kanttekening op die 79 miljoen... past Frenkie wel in de Premier League?
Nou moet ik zeggen dat ik ook nooit had gedacht dat Eriksen daar perfect zou passen, die zag ik eerder naar Spanje toe gaan. En Guardiola, tja dan kom je wel in een team dat wil en moet voetballen.
0 0
de_pitbull
Dus eigenlijk heb je je Eigen kanttekening al teniet gedaan.
5 0
Ajax27
haha precies. Fysiek is zeker niet alles in de Premier League al heeft zelfs Eriksen aangegeven dat ie in het begin veel te licht was toen ie bij Tottenham kwam. Hij is daar heel snel de gym in gegaan om toch wat kilo's bij te komen. Zal nooit een spierbundel ala Depay worden, hoeft ook niet. Maar er is al een groot verschil tussen 65 en 70-75 kilo.
0 0
JanTa
Word er ook nog gesproken over de komende wedstrijd(en) i.p.v. al die discussies over geruchten dat elkaar blijft opvolgen?
0 0
Ajax27
Waar we recent (2-4 jaar geleden) nog met de mond open keken naar transfers van 30-40 miljoen voor jonge Ajacieden die nog alles te bewijzen hadden uit een Micky Mouse competitie... zit ik hier nu te staren naar een gerucht van 79 miljoen. 79 miljoen... wtf man! Ongekend. De Ligt zal dadelijk ook een bedrag van 60-80 miljoen opleveren. Ziyech zal nog voor 35-50 vertrekken. Neres voor 40-50 miljoen. Het zal druk worden de komende transferzomer maar man man... 215-260 miljoen erbij. Laat ons daar de helft van investeren. Dan praat je dus over pak en beet 100-130 miljoen wat je aan een 4-tal versterkingen mag gaan uitgeven. 1 speler met een bak aan ervaring wat je 20-25 miljoen mag kosten. 1 speler die er direct staat van 21-22 jaar die je 20-25 miljoen kost. En dan nog een aantal (super) talenten die je 10-20 miljoen per stuk mogen kosten.

Wij zitten de komende jaren gebakken. PSV mag alleen maar hopen... als dadelijk het moment komt dat ze 3-4 jaar geen kampioen worden en 3-5 jaar geen CL. Dan haken zij ook definitief financieel af. Al moet ik wel toegeven dat zij ook nu weer een paar enorme talenten hebben rondlopen die de nodige tientallen miljoenen gaan opleveren. Maar het verschil is, zij moeten verkopen om te kunnen kopen. Wij kunnen investeren zoals dit jaar zonder dat er ook maar 1 iemand hoeft te vertrekken. Wij zijn weer in staat om de groep langer bij elkaar te kunnen houden waardoor je ook Europees echt weer potten kunt breken. The future is bright!
0 0
Schwalbino
Je topspelers vertrekken en in ruil krijg je een bak geld. Het probleem van deze ruil is dat die bak geld voor een Nederlandse club een stuk minder waard is dan voor een club uit een grote competitie. Sportief ga je gewoon een stap terug. Je krijgt geen vervangers voor die twee die meteen hetzelfde niveau brengen. Wat je kunt doen is weer nieuw talent laten inschuiven in de hoop dat dit op termijn goede vervangers worden.
0 0
Ajax27
Talenten waar je normaal nee tegen zegt omdat ze 15-20 miljoen kosten, daar kun je nu ja tegen zeggen. En je hebt dit jaar gezien dat je juist doordat het budget groter is spelers als Tadic en Blind kunt aantrekken, en een speler als Ziyech kunt behouden.

Waar we het hier moeten hebben van gelukstreffers van 18 jaar oud die met 19-20 jaar in de basis komen en vervolgens met 22-23 jaar gaan, kun je ook een talent van 20 jaar oppikken die al 2 seizoenen in de benen heeft. Ja bedragen van 5-10 voor spelers is dan niet meer mogelijk, maar 15-20 miljoen voor iemand die al 2 seizoenen in de benen heeft. Verder zal Ajax nog steeds talenten van 16 jaar uit Europa blijven aantrekken en blijven we uiteraard eigen jeugd kweken.

Dus nee, sportief hoef je er daardoor niet op achteruit te gaan.
0 0
VinylFrank
zitten we gebakken? waarmee dan? Met een grote zak geld? je koopt geen ingespeeld team met geld. Heb liever iets minder geld en meer continuïteit
1 0
MitsjollAjax
Voor volgend seizoen:

Aankoop
Nous, Schuurs, Wober, Nico/Sinkgraven
Schone blind
Cerny donny Tadic
Dolberg

Bank: kristensen, eiting , labyad, bande, sierhuis, kassière(bliep), Johnson, de wit, veltman, gravenberch. Plus nog jeugd

Misschien wel 250 ml aan verkopen. Al koop je 2 toppers (prijscategorie Tadic en blind) en 2 goede talenten dan heb wel weer goed elftal staan
0 -4
Schwalbino
Matthijs: Welkom bij een nieuwe aflevering van de Matthijs en Frenkie Show! Vandaag gaan we bespreken hoeveel City
Frenkie: Manchester City
Matthijs: Manchester City over heeft voor Frenkie. Is iedereen er klaar voor? Daar gaan we: het nieuwe bedrag is... 97 miljoen.
Frenkie: 79 miljoen.
Matthijs: ok. 79 miljoen.
Frenkie: woahhhhh.
0 -1
Adios
Toby halen als De Ligt vertrekt, en Blind op het middenveld als vervanger van Frenkie. 150 miljoen rijker, en ervaring op beide posities, waardoor er zowel op het middenveld als in de verdediging een plek voor een talent vrijkomt!
0 0
Figo
Toby halen.... ik hoop het maar denk dat dit onhaalbaar is. Die jongen kan in elke topcompetitie en bij elke topclub terecht en in de basis staan. Dan is Ajax gewoon 3 stappen terug. Denk dat we nog 3 jaar moeten wachten.
1 0
MitsjollAjax
Ik denk ook niet dat Toby nu al naar ajax komt. Laten we ook niet te veel oude krachten in het elftal zetten. Schuurs kan over 3 of 4 jaar ook een stap maken waar ajax veel aan kan verdienen. Al je nu Toby haalt word Schuurs niet beter en moet je over 2 jaar een dure vervanger halen omdat er geen doorstroming van talent is. Tuurlijk heb je ervaring nodig en kan je soms dure uitgaven hebben maar de rode draad moet talent opleiden zijn. Elk talent moet bij Ajax willen spelen omdat dat de beste club voor je carrière is. Omdat je al 19 jarige CL kan spelen en in de beste etalage van de wereld staat. Met de financiële middelen die we nu hebben moeten we streven om die positie te krijgen. Zo kan Ajax ook groeien naar positie bovenin de subtop
0 0
glob
Ajax moet komende winter al de eerste versterkingen halen zodat die zich kunnen aanpassen. Dan wordt het komende zomer een stuk makkelijker. komende zomer gaan onana, Ziyech. Deligt en de jong sowieso weg. Daar zal Marc op tijd op in moeten spelen. Onana mag terug naar barca maar dan moet Jasper weer terugkomen.
0 0
markk
Hopelijk gaat er nu bij Ajax ook een Ligtje (pun intended) branden. Als ze De Jong en De Ligt deze zomer hadden verkocht hadden zij er misschien 70-80 miljoen voor gekregen, nu zij wij deels dankzij deze jongens gekwalificeerd voor de CL (+40m) en zijn zij ook 70-80 miljoen meer waard. Dat is al 110-120 miljoen winst ten opzichte van 3 maanden geleden. Het loont om talenten langer te behouden, Ajax is een broedvijver voor talent en er moet altijd gestreefd worden om talenten zo lang mogelijk te behouden en altijd zeker zijn dat je er als team op vooruit gaat (zorg dat er meer talent voor in de plek komt door nu al als een gek te gaan scouten om volgend jaar het vertrek op te vangen).
5 0
MrIvez
Zou de Brexit dit bod nog kunnen beïnvloeden?
0 -2
El Toro
Er is in een eerder stadium al gezegd dat er een uitzondering wordt gemaakt voor voetballers mbt werkvergunningen. Daarnaast zou het geen verschil uitmaken voor de Ligt, voor Frenkie wordt t kielekiele. Om in aanmerking te komen voor een werkvergunning moet ie nl 45% vd interlands voor zn land gespeeld hebben. Nu gaat ie vanaf nu alles spelen (blessures daargelaten), maar het wordt wel krapjes.
0 0
AFCSANCHEZ
Haha 79 miljoen. De hele selectie van Feyenoord is net de helft waard, misschien nog niet eens.
2 -1
Radie125
en dat in guldens dus delen door 2.2 en daar zit dan ook nog dat oude roest bij wat ze de kuip noemen
0 0
Luie
We kunnen Feyernoord kopen en er een satelliet club van maken
6 0
Ajaxvooraltijd
Zou wel grappig zijn om het op te kopen en er dan de naam Ajax rotterdam op te plaatsen bij de kuip om het vervolgens niet te gebruiken haha
1 0
Bocarra
Ajax is geen handelshuis maar een voetbalclub die sportieve doelen nastreeft. Je beste spelers zo lang mogelijk vasthouden en sportieve doelen realiseren is het doel.
8 0
FlyingDutchMan
Zozo, geen cijfer achter de komma?
1 0
Bloedgezellig
Dat gaat lekker snel
0 0
lucajax
Hoe langer je deze jongen vast weet te houden, hoe langer ze blijven speculeren over een megatransfer en hoe meer schuim er op de bekken komt van die koopgekke Engelse bij het horen van de naam Frenkie de Jong. Die gaat hoe dan ook voor 80 tot 100 miljoen weg of je hem nu verkoopt of over 2 jaar.
3 0
ajax_janneman
Als er daadwerkelijk een bod 79 miljoen wordt geboden, dan kan dat toch niet geweigerd worden? Bedrijfsmatig mag dat gewoon niet lijkt me. Ik zou het echt balen vinden als Frenkie vertrekt, maar 80 miljoen.....
4 -3
glob
Niet overdrijven he, € 79. ;-)
0 0
Babayaka
Zolang de rekeningen betaald kunnen worden en je geen deurwaardes aan de deur hebt , hoef je geen enkel bod te accepteren zo lang er een contract is.
Wanneer ajax kampioen wordt kunnen ze zon bod al helemaal afwijzen.
De enige die gaat vertrekken in de zomer is Zyech let maar op.
3 0
MelleAfca
Nope gaat gewoon een leegloop worden.
Ziyech is bekend. Onana en Neres houd je ook sowieso niet langer meer hier. Die jongens hebben natuurlijk ook relatief weinig binding met de club. De Ligt en Frenkie lijkt me ook heel sterk, misschien met een huurconstructie terug te halen..? Tagliafico gaat 50/50 worden. Als van de Beek in deze rol blijft zitten de rest van het seizoen mogen we zelfs daar voor vrezen. En wie weet schiet Dolberg er vanaf nu wel 30 in, dan ben je hem ook kwijt.

Ben vooral ontzettend benieuwd wat Ajax gaat doen met dat geld. Zou er niet gek van opkijken als Overmars met bedragen van 30 tot 40 miljoen gaat smijten voor spelers als Pedrinho en Pavon.
0 0
BrandjeXL
Wat een wijsheid en wat een onzin ook weer. De Ligt gaat niet bij tekenen daar geloof ik niks en heeft nog een contract tot 2021 dus die moet je dan verkopen. Verder is er op de huidige markt geen peil te trekken. Zowel Ajax als psv kunnen een zware zomer tegemoed zien verwacht ik.
0 0
Babayaka
Wat een wijsheid en onzin weer,
Afgelopen jaar zou ook het halve elftal vertekken, zyech zou zeker gaan, en waar speelt deze jongen.
0 0
Stroeve
Dat is niet waar. Alleen Ziyech zou zeker vertrekken. De rest van het team had geen kans om zich Europees te etaleren, dus werd er geen leegloop verwacht.
0 0
DJMokum
100 miljoen en nog minimaal 1 jaar in Amsterdam ballen, dan lullen we pas verder ;-)
3 0
InOost
Dagelijkse Frenkie news.
6 0
Bloedgezellig
Prima toch nog wat erbij en bedankt.
0 0
hakkietjakkie
Als dit zo doorgaat en De Ligt en De Jong gaan weg heeft Ajax zomaar 200 miljoen euro erbij ineens. Kunnen we Neymar bijna kopen :p
2 0
glob
Lekker met Neymar naar De Vijverberg, Sittard, Emmen en Excelsior. Hij kijkt z’n ogen uit.
0 0
Daniii
Aan de eene kant is het echt zonde en moeten we dat zien te verkomen, dat we spelers al na 1 a 2 jaar laten gaan/moeten verkopen.

Maar laat staan als we 70m krijgen en we weer 40m of 50m in de selectie duwen, dan is het ook weer een kans voor vooruit te komen.
0 0
PJSM
Wie biedt er meer? 70 mln veel geld maar denk dat Frenkie meer op zal leveren. Over 2 Jaar is hij te koop. Vraagprijs eur 150 mln.
1 0
Rentokill
Kijk, in principe is het heel simpel. Overmars kan rustig gaan kijken naar welke versterkingen realistisch zouden zijn. Elk jaar een speler van het kaliber Tadic/Blind zou al fantastisch zijn. Je kan er zeker van zijn dat er straks zo'n 150 miljoen aan transferinkomsten zijn. Het zou me niet eens meer verbazen als de Ligt en Frenkie daar samen al aan komen.

Geld wordt steeds minder het probleem. Het probleem wordt nu: Welke speler van kaliber vind het leuk en goed betaald genoeg om straks uit tegen Emmen en VVV te mogen opdraven?
1 0
Babayaka
Alsof brighton of Swansea of osasuna, fc lepra of iets dergelijks zo geweldig is.
Toch spelen spelers van kaliber tegen dat soort kut clubs.,
0 0
Koekepeer
FC lepra edit: mijn inbeeldingsvermogen slaat op hol.
0 0
Raydo
Normaal gezien kun je daar ook potjes tegen Bayern, juventus of Manchester United tegenover zetten. Men moet dus op de spelers mikken die dat bij hun huidige club niet kunnen halen.
1 0
MankeNelis
Wie had dat gedacht van de hulp Pep naar de echte Pep.
0 -2
Rinus M.
De enige reden dat Frenkie nog bij Ajax voetbalt is omdat Marc geen prijs noemde, de boodschap was simpel. Leuk dat velen hier al weten wat hijj moet kosten maar voorlopig is Frenkie nog steeds niet te koop en voetbalt hij bij Ajax.
3 0
WestlandforAjax
AD neemt gewoon het artikeltje van The Guardian over van een paar dagen geleden. Het AD is echt nog nooit met een goeie primeur gekomen.
1 0
Hagmag
Wordt de duurste NL voetballer aller tijden.
Speelde het voorjaar 2017 zijn partijtjes in de Jupiler League.
Zo krankzinnig gek is de voetbalwereld geworden.
Bieden nu al 70 miljoen.
Frenkie gaat de 100 miljoen aantikken, geloof mij nu maar.
0 -8
Koekepeer
Goed verhaal, mij heb je overtuigd.....
0 0
SjaakWolfs
Jij bent echt de grootste dorpsgek van AS. En dat is best een prestatie.
1 0
Caparzo
De penningmeester van Willem II leest mee met een grijns van oor tot oor.. :)
0 0
PBosch
En toch heb ik het gevoel dat Overmars uit is op een dubbel transfer (mocht hij dan uiteindelijk willen verkopen). De ligt en De jong samen naar 1 club. Zodat er een constructie gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld een totaal transfer van 160 mil en dat er voor De ligt 120 mil betaald moet worden en voor De jong 40 mil. Op deze manier hoeft Ajax minder over te maken naar Willem ll. De vraag is dan of je op een bedrag van 160 mil moeilijk gaat doen voor die (paar miljoen) die je extra naar Willem ll moet overmaken. Die paar miljoen is en blijft toch een hoop geld...
0 0
Libero
Als je wil dat een club je nooit meer een speler (voor een mooi bedrag) verkoopt moet je vooral dat soort constructies gaan bedenken.
Dat risico heeft Ajax al met de transfer van Tadic genomen, maar dat was dan nog indirect en bovendien mag Twente van mij voor eeuwig in de KKD blijven ploeteren.
Als je zoveel winst op zo'n kleine investering kan maken is het juist prima dat een Eredivisieclub daar een aardig graantje van meepikt. We willen (denk ik) allemaal dat het niveau in de ED omhoog gaat. Ook onze directie.
0 0
Joseph
Ik mag toch hopen van niet, sowieso moeten ze proberen 1 van de 2 te houden, dan heb je de transferinkomsten gedekt en kun je versterken, voorkeur heeft om Frenkie te behouden dan.

Daarnaast is een dubbeldeal altijd inleveren, je geeft een betere deal voor 2 spelers. Dan geef ik liever 10 miljoen aan Willem II, dan aan Barcelona oid.
0 0
Bobbaasje
Haha veel te weinig 70 miljoen euro. Ga toch weg Shity.
4 -1
nuff-said
Pff. Met nations league and champions league dit seizoen dan gaat hij bewijzen dat ie zoveel meer waard is dan 70 millie. Ik ben van overtuigd dat frenkie na dit seizoen samen met de ligt de meest begeerde spelers gaan zijn. Frenkie miss 120 en de ligt rond de 100. Er gaat concurrentie zijn tussen de grote clubs voor deze gasten. Ajax is ook niet dom. Ze weten dat ze goud in handen hebben. Daarom werden ze dit seizoen niet verkocht. Tuurlijjk de reden was ook omdat ze een top team wouden dit seizoen, maar ook omdat ze weten nog 1 seizoen dat ze meer waard kunnen zijn. Denk alleen niet dat ze hadden verwacht dat ajax het dit seizoen zo goed zou doen
1 -2
Ajax_026
Leuk al dat gehype rond de Jong maar de Ligt is nog steeds meer waard en belangrijker voor Ajax.
0 0
FlyingDutchMan
Verdomme wel goud in handen met Onana, De Ligt, Tagliafico, Frenkie, Donny, Ziyech, Neres en Dolberg!
1 -2
3*stars*3
Als Mazraoui zo doorgaat en Wöber heb ik altijd wat in gezien.
Die moet gewoon vertrouwen krijgen en hij betaald het uit.
Hij gaat het verder schoppen, dan veel mensen denken.

Over Frenkie en City...Wel een type speler waar Pep dol op is maar als hij naar een EU topclub gaat, denk ik dat hij beter past in la Liga bij Barca of Real.
Bayern zou ook kunnen maar die betalen geen hoofdprijs.
Maar Bayern is momenteel ook een concurrent van Ajax en ze zijn dol op, spelers kopen/kapen bij de concurrenten. ;-)
0 -1
ajaxdordtt
Ik heb ook veel vertrouwen in Wober. Denk echter wel dat het net een treetje lager is. Als alles meezit misschien Arsenal, Sevilla oid.

Mazraoui zie ik het persoonlijk niet echt in. Prima voetballer, maar geen rechtsback. En op middenveld komt hij te kort.
1 -2
Libero
Ik denk dat je ongelijk hebt over Mazraoui. Er is weliswaar nog genoeg ruimte voor verbetering, maar hij speelt nog niet eens een half jaar als back en moet nog groeien in die rol. Maar hij is nog maar 20 hè? Wordt weliswaar een laatbloeier genoemd, maar de realiteit is dat je op zo'n leeftijd nog behoorlijk kneedbaar bent.
En ja, heeft in de jeugd daar ook wel gespeeld, maar is nooit vaste rechtsback geweest. Was inderdaad meer middenvelder, maar dat hij daar tekort zou komen durf ik ook te betwijfelen. Hij zal alleen niet de kans krijgen zich daar te bewijzen. Daarvoor is de concurrentie op het middenveld te groot en de bezetting voor rechtsback te klein. Nou ja, te zwak.
0 0
Ajax_026
Op je 20ste een laatbloeier zijn???
We moeten niet doorslaan met talenten. Op je 20ste aangschuiven bij het eerste is niks mis mee. Gebeurde namelijk ook bij Frenkie de Jong
0 0
mvdk
Misschien kan Ajax hem voor 70 verkopen en dan 1 of 2 jaar gratis huren. Dat zou het beste voor hem en Ajax zijn.
1 -3
Ajaxbrl
Maak er nou maar 100 van ook.
1 -1
Bjorn
Een bedrag tussen de 70 en 80 miljoen kun je bijna niet weigeren. Daar kun je als club weer zoveel mee doen.

Hoe dan ook, volgens mij eerst maar eens presteren tot de zomer van 2019.
2 0
JanTa
Als het allemaal waar blijkt te zijn dan heeft Frenkie in ieder geval een uitstekende coach aan Pep.
2 0
Ozymandias
Als ik een jonge speler was die de clubs voor het uitzoeken had (zoals De Jong en De Ligt) zou ik zonder enige twijfel kiezen voor de club waar Guardiola speelt. Tactisch kan een speler onder Guardiola zo veel leren waar hij de rest van zijn loopbaan baat bij zou hebben.
4 0
Ferd
'Waar guardiola speelt'? Die speelt al jaren niet meer, is tegenwoordig als trainer vrij succesvol.
1 -2
Libero
Je snapt best dat hij 'werkt' bedoelt, toch?
0 0
Schwalbino
Depay en Blind dachten ook dat ze bij Van Gaal goed zatten en Klaassen dacht dat het bij Koeman ook wel ok was. Moraal van het verhaal: trainers zijn voorbijgangers. Als de trainer de enige reden is om een goed gevoel te hebben bij een transfer dan doe je je huiswerk niet goed genoeg.
1 0
MM1974
70 mil maar
1 -5
Ajax1zalzegevieren
lijkt me een openingsbod ;)
dus best redelijk
1 0
didierajax020
Maar? Dat is de selectie van Feyenoord waarschijnlijk nog niet eens waard.
5 0
Litmanen85
Zo'n beetje de waarde van heel de club feyenoord
3 0
Joseph
Verschil moet er zijn.
1 0
AFCAMM
Als er een Premier League ploeg is waar ik hem op dit moment wel vind passen, dan is het City. Maar of de competitie bij hem past...?

Eerst maar zien of ze concreet worden. Dan kan er na dit seizoen vast wel onderhandeld worden. Eerst de focus 100% op Ajax en kampioen worden.
1 0
KevinDurant
1 dag zonder artikel over de transfer van Frenkie Spenkie? Dat lijkt een utopie
1 0
jariafca020
Doe maar 100 dan
4 -1
Toon meer reacties