Tadic: 'Wil niet alleen het mooiste voetbal spelen'

Dusan Tadic vindt dat Ajax een stuk aantrekkelijker voetbalt speelt dan huidig koploper PSV. De Serviër vindt dat enerzijds fijn, maar aan de andere kant beseft hij ook dat er dit seizoen een landstitel gewonnen moet worden.

'We spelen absoluut het mooiste voetbal, maar ik heb de mensen van Ajax ook verteld: aan het einde van het seizoen wil ik niet alleen zeggen dat Ajax het beste voetbal speelde, maar ook dat Ajax het kampioenschap heeft gewonnen', zegt Tadic in gesprek met Sport Klub.

Op dit moment staat Ajax op vijf punten achterstand van koploper PSV. 'We moeten aan de bak, maar ik hoop dat het lukt. Makkelijk wordt het ook niet, want PSV heeft een geweldig team. Ze spelen minder aantrekkelijk dan wij, maar ze kunnen wel op resultaat spelen. Ik denk dat het een mooi gevecht wordt.'

Over de selectie van Ajax is Tadic erg tevreden. Vooral de mix van jong en oud stemt hem tot grote tevredenheid. 'We hebben talentvolle en ervaren spelers. Wie de grootste talenten zijn? Ik zou De Ligt, De Jong, Eiting en Wöber noemen. Iedereen bij Ajax heeft potentie en iedereen werkt hard om beter te worden. Iedere dag leren we van elkaar.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nina8893
Ik wil God gewoon bedanken voor het gebruiken van Heer Bubuza om me te helpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn vriend vertelde me over Heer Bubuza toen ik gebroken was en niet wist wat te doen. We zijn al een paar jaar aan het daten en plotseling begon hij zich vreemd te gedragen en stopte met bellen, elke keer als ik zijn telefoon belde, nam hij geen telefoon op en ik maakte me echt zorgen totdat hij me op een dag belde en zei dat het tussen ons was dat ik probeerde vraag wat het probleem was maar hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt maar dat hij niet meer verder wil met de relatie. Ik was echt gewond en huilde naar mijn vriend op kantoor en toen vertelde mijn vriend me hoe lord Bubuza hem hielp zijn vrouw terug te krijgen na de scheiding, dus ik nam onmiddellijk contact op met heer Bubuza en hij reageerde en vertelde me dat mijn vriend binnen 12 dagen met me zal smeken tot 16 uur nadat hij klaar is met de voorbereiding van de betovering. Ik geloofde hem niet, maar ik probeerde het en deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing kwam Luis terug naar me en smeekte hij me op zijn knieën om hem te vergeven. Heer Bubuza heeft me echt gelukkig gemaakt en ik zal de wereld over hem vertellen. Heb je een probleem? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396..
0 0
MarcoB1971
Ajax grijpt vaak naast de landstitel om dat iedere club in Nederland een hekel heeft aan Ajax. Men geeft 200% tegen Ajax en wanneer men tegen PSV speelt, dan is het een gewone wedstrijd.
Zodoende is elke landstitel van Ajax extra knap.
Zal wel weer commentaar krijgen van kweetniet.
1 -1
OpaVerteld
Is waar, maar moeten we niet over zeuren en accepteren als een realiteit.
En het is niet van vandaag of gisteren.
PSV is PSV...stuk minder avontuurlijk, realistisch, saaier.
Ook niet van vandaag of gisteren.
PSV won hun enige EC1 zonder 1 overwinning vanaf de kwart finale.
Veelzeggend, maar ze pakten die cup wel.
0 0
Redrum
Absoluut waar; elke logisch nadenkende persoon ziet dit, maar het benoemen is not done voor moraalridders. Het benoemen is niet calimero, het als excuus gebruiken wel. Het is een gegeven waar Ajax mee om moet gaan en als ze dat niet doen kan je Ajax dat kwalijk nemen. Ajax moet altijd 100 % geven, want de tegenstander doet dat sowieso. Voor een thuiswedstrijdje tegen psv loopt nog steeds geen enkele club warm en daardoor wordt de rode loper met regelmaat voor ze uitgerold in bijvoorbeeld Den Haag en Utrecht. Een titel van Ajax is echt een prestatie, een titel van psv net iets minder.
0 0
Ajaxbrl
Ik deel deze mening , Tegen Ajax wil iedereen winnen en staat het schuim op de mond en tegen pisvee geloven ze het vaak allemaal wel en laten ze zich wegspelen , Zegt ook wel weer wat over hoe groot Ajax is.
0 0
AjaxGLM
verbaasd me echt dat die eiting opnoemt in dat rijtje en niet een neres, vdbeek, onana, dolberg
1 -3
ETM
Ik denk dat Tadic daar een bedoeling mee heeft. Hij wil zeggen dat Ajax enorm veel potentieel heeft. Frenkie en de Ligt worden al bestempeld als toptalenten en daarnaast noemt hij bewust spelers die juist niet in de picture zijn; Eiting en Wober.
0 0
AjaxPassion
Dat zegt dus al genoeg over hoe goed jij kan inschatten wat de kwaliteiten van Eiting zijn. Eiting lijkt de volgende in het rijtje Blind en Veltman te worden. Altijd onderschat.

Het vergt blijkbaar (voetbal)intelligentie/inzicht om voetbalintelligentie/inzicht op waarde te kunnen schatten. En dat kunnen er héél veel niet.
6 -2
AjaxGLM
Ach hou op. Fysiek zwaar onder de maat en wordt verdedigend constant voorbij gelopen, met de wedstrijd tegen psv als dieptepunt. prima dat die af en toe een leuke pass geeft, maar net zo vaak verliest die em ook. Vind vdbeek een veel groter talent
1 -8
Ozymandias
"prima dat die af en toe een leuke pass geeft, maar net zo vaak verliest die em ook."

Dit is feitelijk gewoon onzin...
1 0
Ajaxbrl
Kijk naar pisvee worden altijd kampioen met laf voetbal , Ajax grijpt er alleen maar naast met mooi voetbal.. Dit jaar moet het echt met een selectie van 300M! Als pisvee kampioen word hebben zei een wereldprestatie geleverd..
0 -1
Web
Ajax moet dit seizoen de titel pakken. Ik heb er ook wel vertrouwen dat dit gaat gebeuren
2 0