[Update II] Eiting terug in wedstrijdselectie

ThijsZwagerman, 20-10-2018 om 20:00, 23099 views, Twitter |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Hakim Ziyech, die vanwege een spierblessure niet naar Marokko afreisde voor de interlands, is weer op het trainingsveld te zien, zo blijkt uit de beelden die Ajax deelt via Twitter. Ook zijn de internationals weer terug in Amsterdam. 

Op de beelden die de Amsterdamse club deelt, is te zien dat Hakim Ziyech in ieder geval meedoet met de rondo. Het blijft desondanks de vraag of hij fit genoeg is om zaterdagavond tegen SC Heerenveen te spelen.

Noussair Mazraoui, die eerder afhaakte bij de Marokkaanse selectie met liesklachten, is ook te zien in de rondo. Op de beelden zijn internationals Matthijs de Ligt, Dusan Tadic, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Kasper Dolberg eveneens weer terug te zien op het trainingsveld van De Toekomst.

Update - 17.45 uur (18 oktober 2018) - Sinkgraven en Eiting trainen apart

Waar Hakim Ziyech wel met de groep meedeed, trainden Daley Sinkgraven en Carel Eiting apart van de groep donderdag. Dit deelt Ajax op Twitter. De eerstgenoemde is al maanden uit de roulatie, terwijl Eiting sinds de interlandbreek kampt met knieklachten. Wanneer de twee aansluiten bij de groep is onduidelijk. Andre Onana en Nico Tagliafico sluiten vrijdag aan.

Update II - 20.00 uur (20 oktober 2018) - Eiting terug in wedstrijdselectie

Carel Eiting behoorde zaterdagavond tot de wedstrijdselectie van Ajax. De jongeling kampte deze week met knieklachten en keerde zelfs eerder terug van Jong Oranje. Hoewel de middenvelder niet in actie kwam, lijkt hij dus snel hersteld van zijn kwetsuur. 

Nouri, de belofte van Henk Spaan is nu verkrijgbaar via de AjaxShop.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mario65
Eiting weer bij de selectie?
Moet dat?
Lekker naar Jong Ajax waar hij thuis hoort, want de hoofdmacht is te hoog gegrepen voor hem maar Ten Hag is zoals gewoonlijk ziekelijk eigenwijs.
0 -1
Hagmag
Ik hoop dat Sinkgraven SNEL verkocht wordt.
Blessure gevoelig en kan het niveau niet aan en waar zou hij moeten spelen ?
1 -6
geDaante
Hoe kom je er in godsnaam bij dat hij het niveau niet aan kan? Zit je te zuigen of heb je er gewoon geen oog voor?
0 -1
grannig mokum1
Terug naar Heerenveen of AZ
1 -2
Illegaal
Ik hoop dat Sinkgraven in de toekomst niet meer zoveel blessures krijgt.

Ik vind hem een topvoetballer, die ook Oranje gaat halen als hij fit blijft.
Ze moeten hem ondanks zijn blessuregevoeligheid dan ook niet verkopen, hij is beter dan bijv. een vd Beek.

Hij is in mijn ogen ook niet minder dan Ziyech als hij fit is.

Marco van Basten gaf hem niet voor niks de voorkeur boven Ziyech bij Heerenveen, maar dat staat los van mijn mening over Daley Sinkgraven... nu we het toch over een Daley hebben, hij is ook beter dan Daley Blind!
1 -3
Ozymandias
"Hij is in mijn ogen ook niet minder dan Ziyech als hij fit is [en hij is] beter dan Daley Blind!"

Je ziet de raarste dingen voorbij komen hier op AS... Ik ben een fan van Sinkgraven maar hij is duidelijk veel minder dan Blind en Ziyech.
2 -1
Mario65
Met alle respect, Sinkgraven met Ziyech vergelijken is een Dacia tegenover een Ferrari zetten.
Ziyech is buitencategorie..
Sinkgraven is een aardige clubvoetballer die zich echt nog moet bewijzen.
0 0
geDaante
Ziyech en Sinkgraven kan je niet echt vergelijken vind ik, Ziyech is meer de creatieveling die beslissend wil zijn en constant loert op het schot of een cruciale pass, dus iemand voor de de eindfase. Sinkgraven is meer een ondersteunende spil die daarbij ook zeker wel creatief is, en ook erg goed kan voetballen. Ziyech verprutst ook de helft van de ballen en wisselt geniale momenten af met heel erg domme.

In potentie vind ik Sinkgraven beter dan Blind, sowieso op linksback uiteraard, maar ook op het middenveld, als Sinkgraven daar eens de kans krijgt een tiental wedstrijden ingespeeld te geraken. Hij is veel vlotter, feller en explosiever dan Blind, beweeglijker, doet meer moeite de bal te krijgen, draait open of weg op de vierkante meter, is beter aan de bal en balvaster, heeft een versnelling, een actie, beter voetenwerk, een dribbel, etc.
0 0
FlyingDutchMan
Grappig dat Ajax tussen deze spelers twijfelden en uiteindelijk Sinkie boven Hakim verkozen als middenvelder. Later alsnog Hakim gehaald en Sinkie op een andere plek neergezet lol..
0 0
Hagmag
Op 28 oktober voor Ajax - Feijenoord wordt er een collecte gehouden. Er moet voor Singraven ook een standbeeld komen !!!!!!!!!!!
Wel in de kleur grijs svp, die kleur hebben alle muizen ook.
1 -3
geDaante
Sinkgraven een grijze muis noemen... Een van je meest technische en behendige spelers.
0 0
Tinus
Joh, alleen al gezien het aantal uitroeptekens duidelijk een reactie van een droevige roeptoeter.
0 0
bremovic
toen sinkgraven werd gekocht hadden ze hem nog ander half jaar bij Heerenveen moeten laten.

blijft vind ik er goeie voetballer het is gewoon heel erg jammer van die blessures
0 0
Illegaal
Vind ik niet, de soort goede voetballers moet je zo snel als mogelijk bij Ajax hebben rondlopen.
0 0
Ozymandias
Eiting moet atletisch nog een stap zetten voordat hij klaar is voor een vaste basisplaats. Hij heeft een geweldig spelinzicht waardoor hij de opbouw kan versnellen en op het juiste moment een linie overslaat. Daarbij heeft hij een goede passtechniek waardoor hij dit seizoen gemiddeld elke 151 minuten een assist geeft (5 assist in 756 minuten). Voor een verdedigende middenvelder is dat een prachtige statistiek.
1 -1
Illegaal
Eiting is en blijft te traag, Sinkgraven is drie klassen beter dan Eiting.
2 -2
geDaante
Bij een vertrek van Frenkie, Ziyech en eventueel Van de Beek na dit seizoen, heb ik helemaal vrede met:

------------------Tadic----------------------

Sinkgraven--------------Eiting----------

Of liever nog met de punt naar achter:

Sinkgraven-----------Tadic

---------------Eiting-------------

Eiting is wel traag inderdaad in zijn lopen en (start)snelheid, maar zoals Ozy zegt vind ik handelingssnelheid, snel de oplossing naar voren zien en daarnaar kunnen handelen door een goede techniek het belangrijkst op 6. Eiting heeft erg veel in- en overzicht. Sinkgraven kan een linie naar voren, naar de half. Is goed in te spelen van achteruit en enigszins in de dekking door zijn techniek en beweeglijkheid en makkelijke wegdraaien. En kan zo het maximale uit zichzelf halen, daar hij aanvallend ook zeker wat te brengen heeft.
0 0
KingJames23
Gravenberch is nu al beter dan sinkgraven.
0 0
Ozymandias
Zoals Gerrie Muhren ooit zei is de '6' de enige positie waarop een langzame speler mag staan zolang deze speler maar een hoge handelingssnelheid heeft. Eiting is een langzame speler met een hoger handelingssnelheid. Of zijn Busquets en Blind ook niet geschikt voor Ajax?
0 0
Tinus
Haha, vragen aan illegaal of Blind niet goed genoeg is... Hij de grootste Blind-basher aller tijden. 90 procent van al zijn posts gaan over hoe traag, slecht en waardeloos Daley is. Lachwekkend is het.
0 0
ajaxinho
Busquets en Blind zijn ook traag.
Dat compenseren ze met tactisch inzicht.
De snelle Sinkgraven heeft dat niet.

Voetbal speel je met verschillende type spelers.
Je kan niet zeggen wie van deze twee beter is.
Bovendien heeft Sink al veel meer wedstrijden gespeeld, voornamelijk als back.
1 -2
Sampaoli
Ten Hag is een trainer die veel en intensief traint, hierdoor zou Eiting qua conditie en atletisch vermogen toch stappen door moeten maken. Heeft dit seizoen nog niet bewezen klaar te zijn voor een basisplaats mocht er een plekje vrij komen.
0 -1
markk
Al die verhalen van spelers sparen, daar win je niks mee. Zaterdag moet gewoon het beste team er staan en mocht Ajax op een comfortabele voorsprong komen dan gelijk wat spelers wisselen. Je moet kosten wat het kost van Heerenveen winnen anders wordt het gat met PSV veel te groot. Het is ook belangrijk dat het team weer wat ritme op doet na 2 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben.
4 -1
ST
Off topic: Benno Nihom erger ik mij gek aan. Praat alsof hij het allemaal heeft uitgevonden. Waar komt die snotneus vandaan?
2 -8
ghouleseddik
Raar. Ik vind 't een sympathieke kerel.
0 0
Ajaxvooraltijd
Van het vrouwenvoetbal bedoel je? Voor dat niveau is het misschien wel een topper ;-))
0 0
Babangida83
Dat van Sinkgraven wordt nu wel een beetje gênant. Kan die medische staf dat echt fixen of een specialist hiervoor inschakelen die internationaal zijn sporen heeft verdiend bij voetballers?
2 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Sinkgraven nooit gesnapt waarom hij zo nodig van F. de Boer moest komen. Wat een middelmaat is dat. Complete miskoop.
2 -16
Duif63
Hij is inderdaad een miskoop maar niet omdat hij niet kan voetballen. Zijn lichaam is niet geschikt voor topsport. En dat is echt jammer.
3 0
afcklaasf
zegt iemand zonder verstand
2 0
ajaxinho
Je hebt er geen verstand van.

Als hij in het jaar van Bosz niet geblesseerd was geraakt,
waren we kampioen geworden.

Bosz had het geluk dat Viergever en Riedewald zijn positie sterk overnamen.
Maar dat ging weer ten koste van het centrum.
4 -1
geDaante
Was vrijwel de enige goede aankoop gedaan onder Frank de Boer.

Complete miskoop... Haha. De beste linksback sinds Maxwell, en als middenvelder is hij ook uitstekend, kreeg daar alleen nooit de kans. Onder Frank de Boer twee foutjes in de CL op het middenveld, en sindsdien nooit meer een kans gekregen van die lafaard, alleen heel af en toe op linksbuiten, lekker veilig.

Heerlijke speler, hele goede techniek, draait en keert op de vierkante meter, vlot en beweeglijk. Doodzonde dat hij zo langdurig geblesseerd is. Hoop dat het goed komt, maar vrees ervoor op deze manier.
8 -4
Illegaal
Ik vind hem geen linksback ondanks dat hij het daar wel goed doet, hij kan het wel maar is beter/waardevoller op het middenveld.

Als middenvelder, hij heeft passeervermogen, heeft een heel goed schot, een heel goed overzicht, kan het spel verdelen, goed in balbezit.

Wat ook belangrijk is, hij heeft snelheid.

Ik ben bang dat als Ajax hem van de hand doet dat die klote Eindhovenaren hem pakken en dan hebben die ineens de beste middenvelder (op Frenkie na) van Nederland rondlopen.
0 0
geDaante
Ik zie hem ook liever als middenvelder, op de linksback worden niet al zijn kwaliteiten aangesproken, dus ergens zonde.
0 0
Ajax#1900
Als hij fit was gebleven had het wel iets kunnen worden denk ik hoor, kan wel voetballen, maar toen hij wel fit was kon hij mij ook niet echt overtuigen als ik eerlijk ben. Te wisselvallig.
3 -4
ajaxinho
Hoezo wisselvallig?

Met hem in de basis, op linksback, verloren we geen wedstrijd.
3 -1
Illegaal
En toch is hij nog beter als middenvelder.
0 0
ajaxinho
Als hij lang genoeg (in vorm) blijft,
komt hij op zijn beste positie te staan.

Zo is dat ook gelopen met Anita en Blind.
0 0
Ajax#1900
Hij is gehaald als aanvaller natuurlijk, daar het de op het over. Als back aardig gedaan idd.
0 -3
Illegaal
Hij is gehaald als middenvelder
0 0
Ozymandias
Sinkgraven is een goede speler voor Ajax wanneer hij fit is. Als linksback speelde hij minstens net zo goed als Mazraoui nu op rechtsback maar bij Sinkgraven bleven bepaalde zeikerts maar beweren dat hij geen linksback is. Alsof Roberto, Alaba of Kimmich backs waren toen ze daar in het eerste van hun clubs neer werden gezet.
2 0
Illegaal
Heeft niks met zeiken te maken, die jongen is te goed om als verdediger te voetballen, die heeft de perfecte kwaliteiten voor op het middenveld.

Zijn probleem is dat hij overal inzetbaar is en op het moment dat Ajax geen fatsoenlijke linksback had gingen ze hem daar neerzetten, hij heeft als aanvaller, middenvelder en verdediger gespeeld, die jongen kan "alles".
0 0
gebruikersnaam
ohja Sinkgraven is er ook nog
0 0
FlyingDutchMan
Wie?
0 -2
geDaante
De beste linksback sinds Maxwell.
3 -2
FlyingDutchMan
Dijks dan??? :p
1 0
geDaante
Shit ja, helemaal vergeten ;)
0 0
gebruikersnaam
ohjs Sinkgraven is er ook nog
0 0
PeterVKV
Heeft Mazraoui al gespeeld voor Marokko? Ik dacht het niet. Dan kan hij alsnog voor Oranje kiezen en heeft hij geen blessure maar ziet hij de ontwikkeling bij Oranje versus die van Marokko en denkt hij nog eens na...Maar ja, dan wordt hij natuurlijk gelyncht daar. In ieder geval zou hij een goede kans maken want is een veel betere voetballer dan Dumfries en Hateboer en ook Tete.
1 -5
AFC Ajax
hij heeft de vorige interlandbreak al gespeeld daar.
1 0
Ferd
Hij heeft minuten gemaakt. Dus kan niet meer switchen
1 0
Joseph
Ziyech sowieso op de bank houden zaterdag, die is erg belangrijk tegen Benfica. Kan je dan in laten vallen als het toch nodig is.
Gewoon Frenkie, Blind en Donny op het middenveld en Tadic, Dolberg en Neres voorin.
4 -1
ajax4ever01
Juistem!!
0 0
Web
Gelukkig, is hj er in iedergeval woensdag wel weer bij, nog zes dagen te gaan.
0 -1
Vlieske
Gaat die tussendoor naar psv dan? Want wij spelen dinsdag
0 0
Mikey Stormram
Gelukkig maar, as zaterdag zou je hem bijvoorbeeld kunnen sparen of een helft laten spelen. Dinsdag tegen Benfica, dan hebben we hem vooral nodig!
1 0
Labrador
Zaterdag is ook belangrijk. Vergis je niet
5 0
ajax4ever01
Zaterdag moet gewoon een oefenpotje zijn
0 -1