Wijnaldum: 'Meer in mijn kracht door Frenkie'

BVeenstra, 18-10-2018 om 10:35, 9588 views, Voetbal International |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Oranje-middenvelders Georginio Wijnaldum en Marten de Roon vonden het vorige week heerlijk om samen met Frenkie de Jong op het middenveld te spelen. Met het genoemde trio werd Duitsland met 3-0 verslagen.

'Frenkie zorgt er met zijn spel voor dat we verder naar voren kunnen spelen', zegt Wijnaldum in gesprek met Voetbal International. 'Dan komen mijn kwaliteiten ook beter tot hun recht. Ik speel zodoende meer in mijn kracht', aldus de middenvelder van Liverpool. Eerder al liet ex-Ajacied Rafael van der Vaart weten dat het voor Wijnaldum erg belangrijk is om samen te spelen met De Jong.

Ook De Roon, die in Italië speelt bij Atalanta Bergamo, is onder de indruk van De Jong. 'Hij neemt zó veel initiatief in balbezit, dat het voor mij makkelijk is de boel te controleren. Je komt nooit tegen een overtal te staan', legt de middenvelder uit.

Nouri, de belofte van Henk Spaan is nu verkrijgbaar via de AjaxShop.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
Zegt genoeg.
0 0
Pieter14
Hoijtink wil ook wat aandacht,en dan moet hij juist iets anders vertellen dan in het algemeen in de media staat,.En zo waar wat het iedereen mee eens is.
Hoijtink ik zou maar alvast naar een andere baan opstap gaan,achter een paar jaar zal onze Frenkie en zijn fans je ter verantwoording roepen wat je hier verklaard heb, en dan zou het het dagblad dat je nu deze onzin laat uitkramen je de laan uitsturen,als ze een beetje zoals dat tegenwoordig de mode is ,,de mendenrechten in stand houden
0 -1
Lazell
Mensenrechten in stand houden door iemand die een verkeerde inschatting maakte over Frenkie te ontslaan? Wtf heb jij gegeten vanmorgen?
0 0
Web
Geweldige speler, beste middenvelder sinds Sneijder en vd Vaart.
0 0
gi0vanni
Eriksen was op den duur ook wel goed. Kan ook in dat rijtje.
0 0
AsensioWillemsen
Voetballer nummer 377 die positief is over de kwaliteiten van Frenkie en hoe goed ie wel niet is.
Maar die Hoijtink van trouw heeft nog steeds kleppen op zijn ogen
3 0
RaynoFischer
Precies
Nee Frenkie is niet bepalend als je het hebt over doelpunten of assists, maar voor het spel zeker en noem maar eens een centrale middenvelder die er even 15 a 20 in een seizoen maakt ... :P
Busquets, Modric, kroos etc. scoren ook niet veel
1 0