'ManU kan De Ligt door Raiola vergeten'

FinnDekker, 11-10-2018 om 23:15, 21190 views, The Sun |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Het Engelse The Sun meldt donderdag dat de kans dat Matthijs de Ligt in de toekomst naar Manchester United verkast kleiner is geworden. Dit komt door de verslechterde relatie tussen Mino Raiola en de club uit Engeland.

Zakenwaarnemer Raiola, die ook deels de zaken van De Ligt behartigt, is niet blij met de situatie waarin zijn sterspeler Paul Pogba zich bevindt. De Franse middenvelder staat op slechte voet met trainer José Mourinho en wordt al gelinkt aan een transfer.

De Ligt zelf wordt in verband gebracht met clubs als Tottenham Hotspur en Barcelona. De negentienjarige staat in Amsterdam nog tot medio 2021 onder contract. 76 officiële duels in de hoofdmacht staan er inmiddels op zijn naam.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Hij is toch zo'n goede zaakwaarnemer, die Raiola? Hét kenmerk van een echt goede lijkt me dat je met grote clubs als Man Utd een goede relatie weet te onderhouden.
0 0
chrisjuhhh
Gewoon nog minimaal 1 jaar Ajax , maar we moeten eerst zaterdag afwachten .
0 0
Ajaxvooraltijd
Alle bedragen die ik langs zie komen voor hem in de kranten vind ik echt lachwekkend. Men betaalde nog niet zo lang geleden een mega som voor een verdediger die amper kan verdedigen genaamd van Dijk. Meneer de Ligt is het die al het vuile werk opknapt in Oranje omdat van Dijk zo incapabel als wat is. Dus als hij al 80 waard is dan is Mathijs 300 miljoen waard en realistisch gezien gewoon vanaf 100.
0 0
Radie125
Gewoon voor Barça kiezen. Als ze maar minimaal 60.000.000 overmaken.
0 0
De_Realist
"The Sun"

Was dat niet die roddelkrant die 4 jaar op rij zei dat Sneijder naar Man U zou gaan?
2 0
marrene
Raar dat een zaakwaarnemer een stem heeft in de keuze van een speler. Als ik de speler zou zijn zou ik die rioolrat zeggen waar ik niet toe wil en dat hij dat maar moet regelen. Wil hij dat niet dan kon hij van mij oppleuren.
0 0
chrisjuhhh
Hij had enkel om advies gevraagd aan Raiola .
Barry Hulshoff is zijn zaakwaarnemer samen met zijn vader ,
0 0
mistermiyagi
de Ligt bepaald niet Rioolrat..

Lkkr naar Barcelona vertrekken joh, na dit seizoen, 2/3 jaartjes tegen een Messi oefenen.
0 -1
Bocarra
:-))) Fake news. De Ligt bepaald zelf waar hij voetbald. Niet Riola.
0 0
KingRijkaardII
Deels waar. Er zijn (gelukkig) clubs die zeggen dat ze geen zaken doen met bepaalde zaakwaarnemers. Dan kan je daar als speler dus niet naar toe. Zouden meer clubs moeten doen!
0 0
Aeter
ManU is dan ook al jaren geen topclub meer en hebben sowieso 0% kans op de Ligt. Dan blijft hij liever bij Ajax. Enkel clubs als Bayern, Barça en Real hoeven aan te kloppen voor hem.
1 -1
Ajax27
Afgelopen seizoen 2e, seizoen ervoor Europe League gewonnen. 2013 laatste keer kampioen ok, ma a r Ajax is ook al 4 jaar op rij geen kampioen. Zijn wij ook geen topclub meer?
0 0
Aeter
Ach je weet zelf toch ook dat ManU al jaren niks meer te vertellen heeft in de Champions League en niet meer de topclub van weleer is? ManU stond destijds op gelijke hoogte als Real Madrid, maar die status hebben ze allang niet meer.
0 0
NoPants
Ze zijn een topclub in engeland, maar geen europese topclub meer. Net als wij overigens;)
2 0
MM1974
Kom op gasten hij is pas 19,graag nog minimaal 3 jaar laten blijven.
2 0
NoPants
Gesproken als een echte ajacied ‘hij is 19 dus moet nog 3 jaar blijven’. Is Ajax niet de club van “goed genoeg is oud genoeg”?

Tuurlijk hoop ik dat hij blijft, en tuurlijk zijn er eindeloze voorbeelden van jongens die op hun 20e weg gingen voor wie het te vroeg was. Maar de ligt is anders.

Hij is bijna uitgeleerd hier. Jammer voor ons, maar het is het beste voor zijn ontwikkeling als hij een stap maakt. Misschien, als Ajax weer CL haalt en hem een top salaris geeft kan je hem nog 1 jaar houden hierna, maar als hij langer zou blijven ontwikkelt hij zich niet optimaal.
0 -3
chrisjuhhh
Je ben nooit uitgeleerd waar je ook ben .
Hoe sommigen hier zich wel niet op verkijken zeg pfoe .
0 0
MaxBorggreve
Ben het, hoe jammer het ook is, met je eens.
0 -1
Schwalbino
"Manchester United could lose Matthijs De Ligt to Man City with super agent Mino Raiola ready to scupper deal over Paul Pogba row.

Barcelona are also thought to be in talks with the Dutch defender with a £52million bid said to be on the table"

Nog steeds 100 miljoen pond te weinig.
1 0
insectenverdelg
Dat zou een slechte zaakwaarnemer zijn. Die zijn eigen fete boven het persoonlijk belang van zijn client zou stellen. Echter is t ook maar the Sun die het zegt natuurlijk......
0 0
Adamoost
Leuke is ook dat ie er twee heeft en waarschijnlijk meer luisterde naar Hulshof dan naar de rat en dat de rat er is voor de poen en netwerk.
1 0
Joseph
Wat een onzin, als ze het meeste betalen, gaat hij daar gewoon heen.
Maar voorlopig speelt hij bij Ajax, heeft hij nog een langlopend contract en is er geen enkele reden om hem nu al te verkopen. Lekker wachten tot 2020.
0 0
insectenverdelg
Wie bepaalt waar hij heen gaat? dat is Mathijs, de kopende club en de verkopende club. Als de Ligt zegt dat hij naar Barca wil en nergens anders heen, dan is t leuk als Real, united of City 30 miljoen meer bied, maar heeft Ajax daar niet zoveel aan. Wel kan Ajax besluiten niet aan Barca te verkopen.... maar Mathijs zal echt zelf akooord moeten gaan voor er aan de best betaalde ploeg verkocht wordt.
1 0
NoPants
Dat zou juist het perfecte scenario zijn. De ligt wilt alleen naar barca, en barca biedt een substantieel lager bedrag dan een andere club. Dan kan ajax hem makkelijk in nederland houden.
0 0
Ferd
Nee, dan krijg je een arbitragezaak. Serie A is een hoger niveau, hoger salaris, dus positieverbetering
0 0
koetje
De serie a ligt in Italië
0 0
koetje
De serie a ligt in Italië
0 0
NoPants
Maakt niet uit. Hij kan ook een positie verbetering maken naar een sterkere competitie, en beter salaris. Stel dat een bayern of real meer biedt, dan heeft de ligt geen kans in een arbitrage zaak;)

(Barca speelt overigens in la liga, niet in serie a)
0 0
Ardoe
La Liga
0 0
Stroeve
Ik zou toch wel een beetje moeten huilen mocht het daar op uitdraaien.
0 0
Stroeve
Ik zou toch wel een beetje moeten huilen mocht het daar op uitdraaien.
0 0
FlyingDutchMan
Nice, één van de mooiste clubs ter wereld is mede dankzij Mourinho een grafclub geworden..
0 -2