Volop Ajacieden bij Oranje O20, O19 en O18

BartVeenstra, 05-10-2018 om 15:55, 4992 views, KNVB |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Meerdere (jeugd-)spelers van Ajax zijn geselecteerd voor de nationale jeugdelftallen van de KNVB. In onderstaand overzichtje is te zien welke spelers van Ajax in de interlandperiode uitkomen voor Oranje O20, Oranje O19 en Oranje O18.

Oranje O20
KNVB-coach Bert Konterman heeft in zijn definitieve selectie ruimte voor vier Ajacieden. De keuzeheer heeft Ché Nunnely, Dani de Wit, Kaj Sierhuis en Noa Lang opgenomen in zijn selectie. Oranje O20 oefent op 12 oktober in Essen tegen Duitsland, waarna op 16 oktober in Katwijk wordt geoefend tegen Polen. Navajo Bakboord staat overigens op de stand-by lijst.

Oranje O19
KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft vier spelers van Ajax geselecteerd. Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Sven Botman kregen een uitnodiging. Oranje O19 speelt EK-kwalificatieduels met Faeröer, Bosnië en Herzegovina en Ierland.

Oranje O18
KNVB-coach Mischa Visser heeft vier spelers uit de jeugdopleiding opgenomen in zijn definitieve selectie voor Oranje O18. Het gaat hierbij om Daan Reiziger, Liam van Gelderen, Quinten Timber en Terrence Douglas. Oranje O18 oefent donderdag 11 oktober tegen Tsjechië in het SK Prosek Stadion in Praag. Nordin Musampa en Venitchio Sint staan op de stand-by lijst.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!