Robben: 'Gekozen voor PSV, niet tegen Ajax'

BVeenstra, 02-10-2018 om 07:35, 10104 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arjen Robben heeft in gesprek met De Telegraaf verklaard dat hij in 2002 niet tegen Ajax, maar juist voor PSV heeft gekozen. Sinds de transfer wordt gezegd dat Robben de Amsterdamse club afwees vanwege een aantal stomme fouten van Ajax.

De Telegraaf schrijft dat Leo Beenhakker, destijds technisch directeur van Ajax, met een map met 'Arjan Robben' geen beste indruk maakte, maar dat dat geen rol speelde in de keuze van Robben. 'Volgens mij noemde hij mijn moeder ook een heel bijzonder iets (meissie, red.). Maar als je je keuzes voor een club daarop baseert....Dat heb ik zeker niet gedaan. Ik heb voor PSV gekozen, niet tegen Ajax.'

Voor de Nederlandse sterspeler van Bayern München wordt het Champions League-duel met Ajax een bijzondere. Robben speelt al jarenlang in de Europese top, maar tegen Ajax speelde hij nog nooit. 'Tegen een Nederlandse ploeg spelen is natuurlijk extra bijzonder, omdat het in al die jaren dat ik in de Champions League speel maar één keer eerder is voorgekomen (tegen PSV, red.). Het is de eerste keer tegen Ajax, dus dat voelt wel als een extraatje.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Hij is ook meer een Ajaxspeler
0 0
M.Olsen
Wel grappig dat je door 1 goed WK zo op handen gedragen kan worden zeg. Hij is een geweldige speler hoor. Maar daar zijn er wel meer van.
2 -1
Ajax27
oh bitch please.... 1 van de meest geweldige buitenspelers die Nederland en de Europese top deze generatie gekend heeft. Dat hij op deze leeftijd nog steeds altijd eerste keus is als hij fit is bij een Europese top-10 ploeg zegt meer dan genoeg. Gewoon niets meer dan erg veel respect is wat deze man verdiend.
0 0
esteban
ek 2094 ek 2008 wk 2010 wk 2014 was ie 1 vd beste spelers van oranje. dat is dus wel iets meer dan 1 wk
0 -1
Ajax#1900
Hij is van zijn generatie de enige die het zo lang volhoudt. Vd vaart, Sneijder, Heitinga etc waren op hun 30e al min of meer klaar. Vind Robben categorie Van Basten, Seedorf etc.
0 0
Ajax_026
Wees gewoon eerlijk (ook al is hij ex Psv) Arjen Robben maakte dat WK en was zeker een van de 3 beste spelers over het toenooi gezien. Heeft altijd top gepresteerd. Was voor backs vaak onnavolgbaar zelfs wanneer keer op keer het zelfde truukje deed.
1 0
MisterAFCA
Mijn gevoel zegt dat Nico er vanavond met een rode plak afgaat. Hoop dat ik het mis heb maar Robben is wel een ster in het toneelstukje spelen en doen alsof hij doodgaat en Nico komt er wel eens lekker invliegen. Waarbij wel de kanttekening mag dat het altijd harder lijkt dan het is. Dat is natuurlijk wel iets waar Robben graag gebruik van maakt.

Verder natuurlijk een fantastische voetballer en lijkt me ook een fijne gozer om in je te team te hebben qua omgang. Ik hoop ook dat de fans van ons, uit en thuis hem het respect geven wat hij verdiend. Oke, het is een oud speler van die lampen maar hij hij mij vaak genoeg op de banken laten staan in het NL elftal en heeft de supporters in Nederland altijd zijn volledige inzet gegeven. Daar mag van mij voor geapplaudisseerd worden. Vanavond mag hij trouwens alle ballen het stadion uitschieten ;-)
4 0
PJSM
Respect voor deze jongen. Super topsport mentaliteit.
1 0
Barra
Buiten het veld en na de wedstrijd komt hij altijd wel sympathiek over en kan zich ook prima verwoorden, maar op het veld vind ik het zo'n misselijk mannetje.
0 0
MoIukker
Even open deuren intrappen, en Messi kon ook naar Ajax net als C. Ronaldo maar die reed in een taxi naar Manchester ipv Amsterdam
1 -1
ajax1981
Even een andere open deur intrappen. Bij Ajax had hij beter leren stiften in de volle sprint en hadden nu een WK-titel.

Ik vind het wel goed wat hij zegt.
0 0
jwbAFCA
Volgend seizoen Robben en Vertonghen bij Ajax, zou best leuk zijn!
1 0
AjaxDUde123hk
Je vergeet Suarez!!
0 0
Ziyech22
"Best leuk " is wat mij betreft een ontzettende understatement ^^
1 0
Tinus
Goeie gozer. Krijgt van mij een applaus.
6 0