Heitinga beschikt bij O19 over Lang en Bakker

FinnDekker, 01-10-2018 om 14:35, 5748 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

John Heitinga heeft in de Youth League-wedstrijd tegen Bayern München de beschikking over Noa Lang en Mitchel Bakker. De twee talenten debuteerden afgelopen week bij het eerste, maar zijn niet nodig in de Champions League.

Ajax meldt op de eigen site dat er twintig talenten mee zijn. Andere opvallende spelers zijn Mateusz Gorski, Kenneth Taylor, Damjan Dostanic, Szabolcs Schön en Venitchio Sint. Deze vijf waren afwezig in het eerste duel in het jeugdtoernooi tegen AEK Athene.

De ploeg van Heitinga trapt om 14.00 uur af. Tegen Bayern München, dat de eerste wedstrijd verloor van Benfica, hoopt het vlaggenschip van De Toekomst op zes punten te komen en de koppositie te behouden.

Selectie
Daan Reiziger
Issam El Maach
Mateusz Gorski
Jurriën Timber
Liam van Gelderen
Brian Brobbey
Terrence Douglas
Quinten Timber
Kenneth Taylor
Sergino Dest
Nordin Musampa
Damjan Dostanic
Szabolcs Schön
Venitchio Sint
Jurgen Ekkelenkamp
Nicolas Kühn
Sven Botman
Mitchel Bakker
Noa Lang
Victor Jensen

Bestel hier spullen uit de CL-collectie van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Laat Gravenberch nou gewoon ze wedstrijden meepakken bij Jong Ajax en de YL wedstrijden. Heel het seizoen wedstrijden draaien. Heeft hij veel meer aan in plaats van op de tribune zitten morgen bij Ajax 1.
4 0
MelleAfca
Ik denk dat ze Gravenberch echt héél snel gaan brengen, zou me niks verbazen als hij rond november/december al eens een wedstrijdje in de basis zou mogen starten. Dat zou ook de enige logische verklaring zijn voor het feit dat hij nu vast bij het eerste zit (zonder dat hij speelt).
0 0
ghouleseddik
Eens. Zeker de topduels van U19 en Jong Ajax hoort hij gewoon mee te draaien, die jongen is gebaat bij flink wat vlieguren.
0 0
Kibbahimovic
Echt he.. slaat helemaal nergens op dat die mee mag.. laat die jongen lekker opboksen tegen de talenten van Bayern ipv op de bank te zitten. We hebben al zóveel middenvelders op het moment...
2 0