Buitenlandse pers: 'Ajax verpletterd door PSV'

BVeenstra, 24-09-2018 om 13:05, 22254 views, Buitenlandse media |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De ontluisterende nederlaag van Ajax op bezoek bij PSV (3-0) blijft ook in het buitenland niet onbesproken. In landen als Spanje, Portugal, Duitsland, Frankrijk, België en Engeland zag men dat Ajax compleet werd vernederd door de Eindhovense koploper en regerend kampioen.

Het Spaane Sport kopt dat een onherkenbaar Ajax werd verpletterd door PSV. 'De doelpunten van Pereiro, De Jong en Lozano waren genoeg om het elftal van Ten Hag lam te leggen. De Amsterdammers boden geen weerstand en PSV nam de overwinning binnen tien minuten.'

Ook in Portugal keek men aandachtig naar de wedstrijd en dat was niet zonder reden. 'Ajax, tegenstander van Benfica in de Champions League, verloor met 3-0 van PSV, waardoor de rivalen er nog beter voorstaan', aldus Record. De Süddeutsche Zeitung schrijft logischerwijs ook over het duel van Ajax. 'In de Nederlandse competitie liep Ajax, dat tegenstander is van Bayern München in de Champions League, tegen een verpletterende nederlaag aan. In de topwedstrijd verloor de club met 3-0 van PSV.'

Het Franse France Football keek ook: 'PSV sloeg zondag hard toe in het Nederlandse kampioenschap door een ruime zege te boeken op Ajax.' La Derniere Heure schrijft dat PSV de wedstrijd 'domineerde'. 'De titelverdediger staat nu op achttien punten en heeft een voorsprong van vijf punten op Ajax', aldus de Belgen, terwijl de wedstrijd ook in Engeland wordt besproken. 'PSV vertoonde in de eerste helft een masterclass en blies Ajax van het veld. Het elftal van trainer Erik ten Hag legde zijn zwaard al snel neer', schrijft The Daily Mail.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Ajax heeft zichzelf tegen PSV voor schut gezet. Er rest nu maar 1 ding vanaf nu er volop klappen en zorgen dat dit niet meer gebeurd
0 0
FissaDeGekste
Onder Ten Hag gaan we de echte topwedstrijden niet winnen omdat Ten Hag enkel poppetjes neerzet en zelf geen idee heeft hoe je een ploeg echt vanuit een bepaald idee beter laat voetballen. Spitjig om er weer naar te verwijzen maar Bosz had een plan. Zelfs FdB had dat. Het is allemaal speeltuinvoetbal/zaalvoetbal. Daarbij brengt een coach ook een bepaalde mentaliteit over, zie van Bommel bij PSV. Ten Hag brengt de 'reageer op elke vraag met 'Duidelijk'' tactiek erin. -_-

Frenkie, een verschrikkelijke wedstrijd vandaag. Wat zijn jouw indrukken?
'Helder', 'Duidelijk', het was een verschrikkelijke pot.

Bedankt voor de analyse.
0 0
Pierre Heno
Ach het verlies van Ajax is groter nieuws dan de winst van PSV. Zo was het, is het en zal het altijd blijven: Ajax is een internationale topclub en PSV is een club die wel eens van Ajax wint in de strijd om het kampioenschap. Resumé: Ajax is altijd nieuws, PSV alleen heel eventjes wanneer het van Ajax wint. Dat frustreert Eindhoven dusdanig dat ze geen zin kunnen uitspreken zonder het woord Ajax er in te hebben verwerkt. Ze mogen van iedereen verliezen zoals vorig seizoen nog met 5-0 van Willempie 2 maar van Ajax MOET gewonnen worden. Precies de reactie die je ziet bij hen die nooit echt als beste worden gezien en beschouwd. Wat trouwens wèl klopt. Ze zijn niet de beste , maar soms zijn ze een keer beter. Maar Ajax was (eer) gisteren danig verzwakt: De Ligt ontbrak en de trainer coach heet Ten Hag. En dat verbloem je niet zo maar even 1,2,3.
1 -1
FissaDeGekste
Toch maakt jouw commentaar het verlies van gisteren des te pijnijker. Je begint gewoon te denken wat als Frank de coach was met een selectie die 12x meer waard is dan toen ..
Het excuus dat de Ligt niet speelde is niet geldig. Ajax heeft zichzelf en ons als supporters gisteren enorm te kort gedaan. Wel heb je gelijk dat dit voor een groot deel door ten Hag komt .. Mooi als je Eiting een basisplek wil geven in een topper, maar dan wel voor Schone. We hadden de kracht en de ballen van Donny meer dan goed kunnen gebruiken. En Wöber.. Triest toch gewoon. Wanneer kan hij wel minuten gaan maken als hij dat nu niet deed dan?
1 0
ST
Volgende wedstrijd:
—————— Onana —————-
Mazraoui - De Ligt - Blind - Nico
—————— F. De Jong ————
Vd Beek ———————- Ziyech
Neres ——- Huntelaar —— Tadic
1 -2
Pierre Heno
Tegen Te Werve bedoel je dus?
0 0
daanafca92
Wat een paniek allemaal. Er is helemaal niks aan de hand. Ajax heeft verloren van PSV vanwege een gebrek aan instelling. De uitslag is wat geflatteerd. In de arena maken we het gewoon goed. En daarnaast, het kampioenschap wordt zelden bepaald door de topper. Gewoon hiervan leren, punten pakken tegen de andere teams en geen gelijkspel tegen een Heracles of PEC bij wijze van, en gewoon in de arena winnen. Alles komt goed.
1 -1
mercurius3
Misschien dat je net geboren bent, maar 5 punten achterstand is in deze competitie een probleem. Zie afgelopen jaren.
7 0
Sterretje73
Vorig seizoen nog liepen wij 5 punten binnen 1 week in....
2 -3
BrandjeXL
Ik hou het vooralsnog nog op twee punten aangezien wij psv vorig seizoen in Arena wegbliezen
0 0
ajaxdordtt
Bedankt he, erik!
2 -1
Stibba020
Ajax is gewoon vrij matig en helemaal niet zo goed als wij denken. Psv heeft gewoon een stuk beter team en trainer. Hebben ze gister maar weer is bewezen. Dit was de eerste echte test voor Ajax en ze werden helemaal van de mat getikt. Pijnlijk maar waar!
6 -2
3*stars*3
Wat een overdreven gedoe weer. Die 2 goals vielen rap achter elkaar en ja, dan zijn de meeste teams van slag.
Toen het gelijk stond, zag je constant paniek bij Dumfries als Neres aan de bal was.
Had het echt willen zien, als de teams met 0-0 of 1-0 zouden gaan rusten.
2-0 was teveel en waren beide kutgoals en dan ook nog een 3e erbij, dan is het idd klaar.

En hou toch op over PSV dat een stuk betere team heeft.
Vergeten hoe ze met pijn en moeite wonnen van PEC en Fortuna?
Vooral tegen PEC kwamen ze heel goed weg want ze werden helemaal weggespeeld.

Kut dat Ajax verloor maar om nou te roepen dat PSV een stuk beter is, slaat nergens op.
0 -2
marrene
Was dat ook nouw mening nar Pec Zwolle- psv en Foruna-psv?
Opportunistisch geneuzel.
1 0
Stibba020
VVV - Ajax en Ajax - Groningen waren ook slecht wedstrijden..
0 0
3*stars*3
Precies.
0 0
Cello
Als je met een verkeerde instelling en weinig of geen motivatie het veld op gaat en denk dat je het wel even gaat doen..... ja dan is niet alleen Ajax matig, maar zou elk team dat zo het veld op komt matig zijn.
En de eerste echte test?. Volgens mij werd dit al meerdere keren dit seizoen geroepen.
0 0
ajaxdordtt
Cello hou toch eens op man. Ik weet dat je verliefd bent op ten Hag maar je begint echt door te slaan.
1 0
Cello
Liever positief doorslaan als negatief zo als jij en vele anderen. Ik houd van mijn club en zal het ten alle tijden verdedigen. Kritiek leveren doe ik wel, maar dan wel zonder de positieve kanten uit het oog te verliezen. Jij en anderen kunnen niet anders dan alles alleen maar het negatieve te zien. Ik weet zeker dat ik op mijn manier nog met plezier naar Ajax kan kijken. Dat lukt jou en vele anderen allang niet meer..... en als je dat ontkent valt er weinig van te bespeuren in jullie posts, de eeuwig zure posts.
0 0
ErikFrenkHuntelaar
Cello zegt hier hoe het is en geeft je een goed advies Dordt.

Misschien moet je eens even kijken naar jezelf en andere opportunisten, dan zie je reacties die pas nergens over gaan.

Van Bommel is ineens al een internationale topcoach door de overwinning op Ajax. Men vergeet het geluk dat PSV dit seizoen al gehad heeft heel gemakkelijk. Las gister dan met een coach als van Bommel PSV elke wedstrijd tot op het bot gemotiveerd gaat zijn. Laat me niet lachen.

Frank de Boer is ineens een geweldige tacticus die zo slim was PSV de bal te geven. Frank de Boer speelde gewoon zo: controle voetbal, oersaai overigens.

Philip Cocu was dan zeker een tactisch meesterbrein?

Iedereen volgens jou beter dan Ten Hag, ondanks al die lekkere potjes dit seizoen.

"Kritiek leveren doe ik wel, maar dan wel zonder de positieve kanten uit het oog te verliezen”.

Lees dit even goed en probeer een mening te vormen die overeenkomt met de werkelijkheid.
0 0
L1tman3n
Ik vind het allemaal zwaar overtrokken.
Als we een potje winnen is het hosanna en halen we de kwartfinale CL, en als we verliezen kunnen we er helmaal geen reet meer van en moeten Ten Hag, Overmars en cs oprotten.
In beide gevallen ligt het allemaal gewoon veel genuanceerder.
Ja, we zijn (weer) afgetroefd door Pisvee. Ja, we mogen dat onszelf en TH en wellicht Overmars aanrekenen. Maar kom op hey, als ik op sommige plekken op AS de comments lees, lijkt het wel het einde van de wereld.
De hoofdreden dat we verloren hebben is de slappe instelling. Pisvee speelde met het mes tussen de tanden en wij niet en daarom leek het alsof we er niks meer van kunnen. Als wij net zo fanatiek waren als Pisvee spelen we ze compleet van de mat. Hoe Angelino en Schwaab zich voor elke bal wierpen, tegenover hoe Frenkie & Daley ze wandelend richting doel begeleidde. Daar zit wat mij betreft het verschil...
3 -1
Cello
Precies. Je kon het ook alleen al zien aan hoe getergd de koppies waren bij de PSVers. De gedrevenheid en de absolute wil om niet te verliezen. Daarom mzaten ze er ook boven op, ze klapten er vanaf het begin ook vol op. Doen ze dat niet dan wisten ze dat ze scheel getikt gingen worden. En ook keihard de duels in, zover als Makkelie het toe liet. Ajax spelers hebben eigenlijk nooit die grens opgezocht. In vergelijking liepen ze er een beetje als makke schaapjes bij.
Daarnaast was er nix over van het combinatiespel en het geduld wat ze vertoonden de laatste vooral Europese wedstrijden. Teveel gaan voor eigen successen (zie Neres en in byzonder Tadic en Ziyech), op voorhand al gedoemd om te mislukken. Maar die heren hadden het niet door en bleven veelal volharden. Tsjah.
Dit Ajax speelde gewoon een paar niveaus minder op deze manier dan eerder die week tegen AEK.
2 -1
TontoKarnaggel
Dus jij concludeerd dat Ajax alleen maar verloren heeft door een verkeerde instelling en vind het daarom allemaal wel meevallen? Ikzelf vind het daarom eigenlijk alleen maar extra erg, vooral ook omdat we m.i. om dezelde reden de afgelopen jaren enkele titels hebben verspeeld
1 0
Siemmie
Ajax heeft verloren door het gebrek aan vechtlust en een verkeerde instelling ja. En dat is pijnlijk, omdat ze voetballend gezien veruit de beste club van Nederland zijn. Maar helaas win je met alleen goed kunnen voetballen geen wedstrijden.. Een goeie instelling waarbij je vecht voor elke bal is minstens zo belangrijk. Dat was gister wel te zien.
0 0
MarcoB1971
Maar hij zegt niet dat dit niet erg is, het is schrijnend, maar het is dat niet meer en niet minder.
0 0
MarcoB1971
Nog beter weergegeven dan ik hieronder al heb geprobeerd te doen. Duimpje omhoog
0 0
Ziyech23
Ajax staat zwaar voor lul in het buitenland. Het wordt tijd dat er koppen gaan rollen !!!
3 -3
Ajax4proud
Jups, zoals gewoonlijk heeft Ajax PSV onderschat en dat komt je duur te staan. Maar koppen rollen dat vind ik zwaar overdreven. PSV speelde slimmer en maakte bijna geen fouten, iets wat Ajax teveel deed. Jammer!
0 0
MarcoB1971
Positief zijn wanneer het moet en dat geld ook voor kritiek, dat mag gegeven worden, maar wel gefundeerd. Om nu gelijk weer ten Hag met de grond gelijk te maken slaat echt helemaal nergens op. De eerste 20 minuten was Ajax gewoon beter. Daarna kan Pareiro vrij uithalen, waar Dumfries zich voor een schot gooit. Laat Eiting hem gewoon schieten. de 3 doelpunten waar 3 persoonlijke fouten. Waarvan de eerste niets met de Jong en Blind te maken had, maar met de instelling van Eiting. De 2 goal was hinderlijk buitenspel. Want de manier waarop de Jong moest koppen was onnatuurlijk moest uitwijken voor Lozano.
En ik dacht dat Van Bommel zei dat zij wilden domineren en aanvallen. 67% balbezit voor Ajax. En ja balbezit zegt niets, maar het zegt wel dat de tegenstander loert op de counter net zoals vorig jaar. En met aanvallen voetbal ga je nou eenmaal eerder op je bek, wanneer je verdedigend speelt. En iedereen bij Ajax wil aanvallend voetbal zien. En volgens mij speelt Ajax de laatste tijd erg mooi voetbal. En wanneer je dan tegen PSV uit verliest, wat volgens mij eerder normaal is dan een uitzondering, moet je na 12 wedstrijden niet gelijk weer helemaal negatief zijn. Wat mankeerde aan PSV-AJAX was de instelling van de spelers. En wat Messi is voor Barcelona is De Ligt voor Ajax. Onmisbaar en dat is helemaal niet zo'n ramp omdat toe te geven.
Als ten Hag met Wober of met Schuurs had gespeeld en verloren had, dan had je iedereen horen roepen, waarom hij het elftal niet intact heeft gelaten t.o.v. AEK. Achteraf lullen is zo makkelijk.
4 0
L1tman3n
hier ben ik het echt hartgrondig mee eens!
0 0
Ajax4proud
Wil je de volgende keer alinea's in je tekst plaatsen, simpel een paar keer enter drukken. Leest wat makkelijker.

De tweede en derde waren op conto van De Jong te schrijven. Bij De Ligt was niet z'n man op zo'n manier voorbij gekomen.
0 0
BrandjeXL
Dat lukt niet als je via de app reageert want dan zet ie ondanks de enter nog alles onder elkaar.
0 0
Ajax4proud
Oké, dat is dan duidelijk.
0 0
MarcoB1971
misschien moet jij je niet overal druk over maken zoals alinea's e.d. Erg onbelangrijke toevoeging. Deze ook trouwens zelf kritisch ben ik wel
0 0
Ajax4proud
Vind het geen onbelangrijke toevoeging als ik iemands tekst wel interessant vind maar niet fijn is om te lezen. En misschien moet jij mij niet de moet opleggen.

Bepaal zelf wel als ik me ergens druk over maak, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. En als ik dat vind van jouw tekst, dan mag ik dat vinden.
0 0
FissaDeGekste
Ben wel blij dat je trots bent op jaxie goos
0 0
Ajax4proud
Op de historie zeker wel, dat ze meestal het mooiste spel hebben door veelal combinatie voetbal oftewel attractief voetbal te spelen, dat is heerlijk om naar te kijken.

Dat ze nu tekort schieten tegen PSV is jammer. Gelukkig heb je internet om je daarover uit te laten.
0 0
PuurGeluk
Au. Dit komt aan man!
1 0
AFCACBS1900
Er wordt wel een beetje overdreven hoor. 3-0 verliezen is natuurlijk een schande, maar tot de 1-0 was er niets aan de hand. Drie mazzelgoals in een kwartier krijg je tegen en dan wordt het heel lastig om er nog wat van te maken tegen een team dat gewoon lekker kan gaan verdedigen in eigen huis.
Weggespeeld worden is heel wat anders en dat is niet gebeurd gisteren. De hele wedstrijd namen wij nog steeds meer iniatief, ook al creeer je weinig grote kansen, maar psv deed dat ook niet.

Ben nog steeds niet onder de indruk van dat omhooggevallen provinciale kutcluppie. De return in maart wordt 5-0, let maar op.
2 -1
Ajax4proud
Een wedstrijd is 90 minuten minimaal.. maakt niet uit of je de eerste helft of 10 minuten goed speelt. Als je achterstaat dan verlies je na het fluitsignaal klaar.

Het waren geen mazzel goals, maar eerder fouten van Ajax zelf. Kijk naar de vrij-trap die door Eiting genomen word. Op rechts stond een speler helemaal vrij maar hij speelt in de drukte Huntelaar aan. Die jongen die kan beter bij Groningen zijn fouten maken en dan later terug komen.

De tweede goal was Onana die de bal niet goed raakt en de Jong die achterin zijn man laat gaan..

De derde weer de Jong die de fout in gaat.

Je zag ook dat er voorin teveel werd gedribbeld, terwijl je beter kon combineren.

Maar goed een feit was dat PSV gewoon feller was en zeer effectief. Ajax moet z'n wonden likken. 5 punten, na lange na mag je niet aan de kampioenschap denken. Alleen als PSV punten gaat verspelen, Ajax zijn wedstrijden gewoon blijft winnen en in maart een tik kan uitdelen dan dan pas heeft Ajax kans.

Maar 6 wedstrijden ongeslagen terwijl ze ook CL spelen.. die zie ik gerust 34 wedstrijden winnen.
0 0
Cruijff72
Ajax speelde zijn slechtste wedstrijd in lange tijd gisteren. En in eindhoven kan je verliezen. Gebeurt meestal. Maar door die 3-0 wordt het beeld wel heel vertekend.
psv heeft echt niet de hele wedstrijd gedomineerd. Tot de 1-0 was ajax zelfs beter. Daarna geef je de hele wedstrijd in 10 minuten weg door dat geklungel.
4 -1
Ajax4proud
Ik denk niet dat Ajax slecht speelde maar eerder een belangrijke speler als De Ligt miste. Hoewel ze voorin teveel aan het dribbelen zaten waarbij Ajax bekend staat met het combineren.

De Jong en Eiting waren wel bepalende spelers die de fouten maakte waardoor PSV kon profiteren. Jammer, 5 punten inhalen is een klus. Vooral als PSV alle wedstrijden gaat winnen behalve misschien in maart. En zij spelen ook CL, dat kan geen excuus meer zijn voor Ajax wat al die jaren wel zo was.
1 0
Ajax27
Tja... met beide voeten weer heel erg hard op de grond. Ik wist dat de Ligt een gemis zou zijn, maar dat je zo onthutsend zwak achterin zou zijn had ik niet gedacht. Juist ook omdat het woensdag juist lekker liep. e
1 0
SamW
Wat is me gisteren tijdens de wedstrijd een paar keer afvroeg: "Hoe zou het met Matusiwa zijn?"
1 0
Knalpot
Ik hoop dat die kansen gaat krijgen als ie weer fit is, juist in dit soort wedstrijden en tegen Ado en Utrecht kan die jongen echt een zeer bruikbare optie zijn.
0 0
FlyingDutchMan
Die gaat ons niet beter maken
1 0
Jelephi
Matusiwa is in potentie een type Kante. Maar had ook gisteren geen verschil kunnen maken tussen dit gezwalk op het middenveld. Neres en eiting centraal is een hele hele grote fout geweest.
0 0
Joseph
Top gedaan Erik, we staan weer voor lul na de eerste de beste sterkere tegenstander.
4 -2
Ajax#1900
Ja joh Dynomo Kiev stelt nu opeens niets meer voor natuurlijk
4 -2
CruyffFootball
Nee klopt, een tegenstander waar verdedigers zonder druk zomaar ballen over de zijlijn trappen stelt inderdaad niet veel voor.
1 0
Jelephi
PSV wint ook van Kiev hoor. Hou toch eens op met dat oogkleppen gedrag. Je bent gewoon keihard afgedroogd door een tegenstander die momenteel gewoon beter is. Anders sta je wel bovenaan, resultaat en positie op de ranglijst is de beste graadmeter
3 0
Aspers73
Wie zegt dat? Leuk hoor dat PSV, maar als er een club weinig toevoegt aan het NL voetbal is het PSV wel. Ruk anti-voetbal (hier is NL niet groot om geworden, maar om Ajax voetbal) , nooit geen (eigen) talentjes, Europees meestal niks (het o zo slechte Ajax bijna 2x zoveel punten gehaald afgelopen 10 jaar in Europa).
0 -1
Jelephi
Je moet echt leren lezen en relativeren. Ik snapt biet waar deze positiviteit vandaan komt
1 0
Ajacied33
Precies ja. We zijn hier allemaal Ajacieden, we willen het beste voor deze prachtige club. Lof wanneer het goed is, maar ook kritisch en hard kunnen zijn wanneer het klote is zoals nu. Het doet erg veel pijn deze nederlaag. Hopelijk leren ze hiervan
1 0
KlasseLasse
ach wees nou eens eerlijk een fatsoenlijk balletje van a naar b zat er bij ajax bijna niet in! het was waardeloos! gelukkig stond de trein er al en konden we gelijk weg! als je vorig jaar zo vernederd bent! zou ik wel verwachten dat ajax er bovenop zou klappen maja niks was minder waar! losers
1 0
Redrum
Domineren met 34 % balbezit, misschien is mijn definitie van domineren niet juist hoor, maar volgens mij is een vereiste van dominant voetbal toch wel dat je op zijn minst meer balbezit hebt dan je tegenstander. Psv was feller dan Ajax en dat is de enige reden dat ze gewonnen hebben. Ajax heeft zich weer ouderwets laten aftroeven op felheid en dat was ook te verwachten met deze opstelling. Maar dat psv gedomineerd zou hebben gaat er bij mij echt niet in. Hoe wij vorig jaar in de Arena van die schijtluizen wonnen met 3-0, dat was domineren.
3 -5
Jelephi
Komop zeg, even de paardekleppen af. Je bent tactisch op het middenveld ook helemaal nergens aan bod gekomen. Wat wil je met eiting en neres als creatieve “controleurs”. Wat een onkunde van ten hag
4 -3
Nana999
Die journalisten hebben dus ook niet meer dan een herhaling van de doelpunten gezien. Ajax voetbalde beter, maar werd op scherpte afgetroefd. Verpletterd met een 'masterclass' zeker niet.
3 -3
HilversumNoord
Oftewel. We staan voor lul Ten Hag. En dat is mede dankzij jou. Als je zo begint aan een wedstrijd. Met 11 man op het veld die er bij lopen van "ach, dat doen we wel ff" terwijl je tegenstander om elkaar heen staan en de beuk erin gooien vanaf minuut 1...Allemaal zo slap. Pas in minuut 80 zie ik Ziyech voor het eerst fel op de bal en de man en pakt hij de bal af. Dat was nu juist het wapen van Ajax de eerste wedstrijden. Neres is nooit voorbij zijn man gekomen. De voorzetten waren allemaal te laag. Tadic te traag en Schone en Eiting? Wat deden die daar? Dan zet je ook nog eens De Jong als centrale verdediger. Dus geen vertrouwen in de rest. Dat is dan weer een manke van Overmars want natuurlijk had hij nog een centrale verdediger moeten kopen. En dan Labyad warm laten lopen terwijl je Gravenberch erin zet....pijnlijk hoor. Nee, de overwinningen en de CL verbloemen een hoop troep bij Ajax. Maar nu gaat het erom spannen. Als we tegen Bayern verliezen, gelijk spelen tegen Fortuna en verliezen van Heerenveen, zijn we eindelijk van hem verlost...Dan mag Frankie het werk afmaken...Ik had minstens een straftraining van een paar dagen verwacht van Ten Hag...bizar, dit kan toch niet?
4 -3
gi0vanni
Frankie? Die hoeft nooit meer trainer te worden hier. En laat spelers als Dijks, Boilesen, Riedewald, Bazoer, Vermeer en Gudelj ook maar weg. (Dijks was niet goed genoeg maar wel trots voor Ajax te spelen met een inzet waar veel spelers nog een voorbeeld aan kunnen nemen.)
0 0
Labrador
Verpletterd... Hou eens op zeg.
2 -4
Jelephi
Ja verpletterd ja. Ajax is tactisch helemaal overrompeld en op basis van mentaliteit binnen 20 minuten omver gekegeld. De tweede helft proberen te redden wat er te redden viel maar totaal onmachtig gebleken. Hoe noem jij het dan? Geluk ofzo?
6 -2
Knalpot
Na twintig minuten, binnen een kwartier zoiets zou kunnen kloppen idd. De eerste twinitg minuten waren wij gewoon beter. Maak je dan zelf zo'n gelukkig doelpuntje als zij die 1e dan heb je al een hele andere wedstrijd. Verpletterd is idd overdreven, machteloos of onmachtig strekt meer de lading.
0 0
Redrum
Zonder geluk is psv absoluut helemaal nergens, dat zou toch inmiddels wel algemeen bekend moeten zijn. Het begon alweer met de absentie van De Ligt. Daarna nog het geluk dat Ten Hag een totale mafkees is en alsof dat allemaal nog niet genoeg is, hadden ze natuurlijk ook weer een flinke dosis geluk nodig om hun doelpunten te maken.
2 -6
Jelephi
Continue winnen op deze wijze is een kwaliteit. Dat kan geen geluk genoemd worden. Wij dachten ook datjes een keer ophield maar het blijft aanhouden. Face it. PSV weet beter wat er gevraagd wordt op cruciale momenten
3 -2
KlasseLasse
ach wij hebben 1 fatsoenlijke kans gecreeerd! tafic was maar aan het lopen en draaien en over zn eigen voeten aan het vallen het leek helemaal nergens op!
0 0
Caelintroy
Als je zo kinderlijk eenvoudig 3 goals weggeeft, ben je gewoon verpletterd....wat een wanvertoning.
4 0
Labrador
Ado is verpletterd. Met 7-0. Ajax is gisteren met 3-0 verslagen. Verpletterd vind ik zwaar en dan ook zwaar overdreven.
1 -3