TG: 'Grondige evaluatie Ten Hag op zijn plaats'

BVeenstra, 24-09-2018 om 07:55, 16439 views, De Telegraaf |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

De Telegraaf schrijft maandagochtend dat Erik ten Hag de Ajax-leiding de komende weken moet overtuigen om hem de 'huidige, voor bijna veertig miljoen euro vertimmerde selectie die overloopt van kwaliteit' toe te vertrouwen. De krant zou op basis van het duel van zondag - de 3-0 nederlaag bij PSV - zeggen van niet. 'Op zijn minst is bijsturing vereist.'

De krant schrijft dat het de Ajax-directie nog veel meer zorgen zal baren dat Ten Hag en zijn spelers de vinger niet op de zere plek konden of wilden leggen. Spelers spraken over het makkelijk weggeven van treffers, maar De Telegraaf ziet dat anders. 'Er waren veel meer redenen aan te dragen voor de kansloze missie.'

De belangrijkste reden in de ogen van De Telegraaf is dat Ten Hag weer (eerder ook tegen Heracles Almelo) begon in de verkeerde opstelling. 'Maar de tukker stikt liever dan dat hij dat toegeeft, bleek wel na het dure puntenverlies in de eerste speelronde', aldus de krant, die Ten Hag zondag zag kiezen voor het centrum Frenkie de Jong-Daley Blind. 'Dat was het toppunt van naïviteit en een pijnlijk signaal voor directeur spelersbeleid Marc Overmars: de voor 7,5 miljoen euro van Rapid Wien overgenomen Max Wöber en voor 2 miljoen euro van Fortuna Sittard gekochte Perr Schuurs zijn niet goed genoeg.'

Ten Hag is inmiddels zo'n acht tot negen maanden in Amsterdamse dienst, heeft een hele voorbereiding achter de terug, maar volgens De Telegraaf heeft hij zijn spelers en zijn speelwijze nog steeds niet voor zich heeft gewonnen. 'En de vraag is of dat ooit nog gaat lukken', vervolgt de krant, die schrijft dat Ten Hag gedoogd wordt, omdat de resultaten tot PSV goed waren. De oefenmeester heeft bovendien nog twee voordelen. Het niveau in de Eredivisie is dusdanig slecht dat puntenverlies voor Ajax een uitzondering zal zijn en daarnaast heeft algemeen directeur Edwin van der Sar zijn lot aan dat van Ten Hag verbonden.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
DIt gezeik van de Telegraaf gaat ook niemand helpen. Toch keek ik naar de wedstrijd en dacht; op deze manier kan je er nog wel 200 miljoen tegenaan gooien. PSV blijft gewoon slim op je zwaktes inkopen en die zwaktes keihard uitbuiten. En oh ja. Ruiltje Bazoer Bergwijn was echt top. En ik ben niet eens een fan van die Bergwijn. Maar qua mentaliteit toch stukken beter dan Bazoer (opgeleid bij Ajax he die Bergwijn, dat merk je meteen)
4 -1
Dexy
De Telegraaf is weer eens aan het stoken geblazen. Die krant loopt nu al drie jaar lang op smerige wijze te zagen aan de poten van de trainer die op dat moment aan het roer is bij Ajax. Het gebeurde bij Bosz, daar deugde volgens de TG in het begin helemaal niets van. Toen Bosz de Europa League-finale haalde, waren ze ineens heel stil. Daarna probeerde de TG eigenhandig Keizer de deur uit te werken en nu is Ten Hag het slachtoffer van de zagerij van dit medium. Bij elke tegenslag staan ze klaar om ordinaire trappen uit te delen aan de trainer die er dan zit.

Begrijp me goed, ik ben pissed over de dramatische tactiek die Ten Hag heeft uitgekozen en ik hoop oprecht dat hij dit in de volgende wedstrijd tegen PSV niet nog een keer zo doet. Maar ik gun die man ook een rustige werkomgeving, waarin hij niet bij elke tegenslag continu op de schopstoel zit. Door zulk gestook wordt er een buitenproportionele druk gelegd op het "trainer zijn" van Ajax.

Kom op man, we hebben 1 wedstrijd verloren. En ook nog eens de moeilijkste wedstrijd van het jaar, die je in principe ieder jaar kunt verliezen. Nou nou, wat een drama zeg. Het is vooral de mislukte tactiek die het een wat bittere nasmaak geeft, maar kom op, PSV-uit kun je altijd verliezen. Om op basis van die ene verliespartij (voor de rest overal steeds punten gehaald, weinig goals tegen en overall zeer goed veldspel) het hele trainerschap van de zittende trainer in twijfel te trekken, is echt waanzin.

Kritiek op de tactiek van de wedstrijd van gisteren is volkomen terecht, het afzagen en in twijfel trekken van het functioneren van een trainer op basis van 1 slechte wedstrijd is te gek voor woorden.
4 -2
Pierre Heno
Iedereen zag meteen dat PSV het plan Mourinho ging uitvoeren: op fysiek de duels aangaan en z.s.m. lange bal richting Luuk de Jong met daar op naar binnen trekkende buitenspelers om de afvallende bal te veroveren rond en in de 16. Stuitend dat Ten Hag daar geen enkel effectief verweer op wist te bedenken en gewoon met Frenkie en Daley als centrumverdedigers bleef doorgaan, óók na de 3-0.
1 -1
Ar
Natuurlijk is een grondige evaluatie op zijn plaats.
De Wit, Ekkelenkamp, Gravenberch, de trainer struikelt zo onderhand over de spelers die hij heeft laten debuteren, maar ik heb vooralsnog nog helemaal niets gezien dat hun debuut rechtvaardigd.
Had je net zo goed Siem de Jong kunnen brengen, zeg ik met enig cynisme.

Iedereen kan redelijkerwijs inschatten dat Mazraoui tegen Bergwijn eigenlijk niet kan, tenzij voldoende rugdekking van de RCV. Hierdoor komt dan de LCV tegenover Luuk de Jong te staan.
Nou, daar wil je Blind toch niet hebben?!
Blind is een fantastische speler, maar een libero en geen mandekker/laatste man.

Zelfs Cruijff en Van Gaal pasten zich verdedigend aan tegen PSV. Bij Cruijff speelde dan Winter ipv de midmid cq schaduwspits Bosman. Bij Van Gaal speelde Litmanen dan meer naar achteren.

Dit was eigenlijk beschamend.
Ajax speelde zijn eigen fuik in.
Precies zoals voorspelbaar was vanuit de tegenstander genomen.
En er gaan meer van dat soort tegenstanders komen.

Wat Ten Hag wil kan in volle bloei komen met net trio De Ligt, Blind en De Jong. Maar eentje weg daarvan en het wordt al eeen heel stuk lastiger.
Voorin moet het tot bloei komen door Ziyech en Tadic, en de beetje weggedrukte Neres. Die gewoon van rechts het beste is.

Niet dat we overigens een vervanger hebben voor een van dit trio, want dan komen we bij invallers als De Wit, Ekkelenkamp, Gravenberch.
1 -2
ajaxminimax
Dit is gewoon een grap. Tuurlijk heeft ten hag gefaald, maar de telegraaf wil nu alleen maar lezers trekken, telkens wordt er na puntverlies aan de poten van ten hag gezaagd... en bij een serie overwinningen hoor je ze niet.
4 -1
DeMeervanweleer
Rondom de CL kwalificatie en de eerste CL wedstrijd allemaal hosanna en dan nu is alles ineens slecht? Supporters moeten ook tegen teleurstellingen kunnen ook als er van PSV verloren wordt. Het seizoen is nog heel lang, er kan van alles gebeuren. Ten Hag is niet foutloos, hij had idd. niet de Jong naast Blind moeten zetten in deze wedstrijd. Maar hij heeft mij in ieder geval ook laten genieten van mooi aanvallend voetbal.
3 -2
mercurius3
De echte feiten zijn: Ajax heeft een eigen vermogen van meer dan 200 miljoen euro en heeft 100 miljoen in 2 jaar in de groep gesmeten. En nog oogt PSV veel degelijker. Het 'staat' gewoon bij PSV. Bij Ajax begint het al vroeg in het seizoen te wankelen. Same old story.
4 -2
mercurius3
Het meest schokkende is dat PSV zoveel beter oogde. Superdegelijk en op sommige plekken meer kwaliteit zelfs.
4 -2
pieke
Als je dat begin dit seizoen schreef werd je verketterd en weggezet als Trol.
0 0
Ar
En gewoon echt 4-3-3 speelde.
Waar wij een soort van “ja wat was het eigenlijk?” speelde.
Trechtervoetbal of zoiets, een soort van kerstboom systeem.
2 0
Radie125
Het zagen is weer begonnen heerlijk al 3 jaar onrustig
0 0
jarenfan
Helemaal eens met deze stelling.
1 -3
jarenfan
Met schilder
0 -1
jarenfan
Ten hag voldoet niet,liever Bos''t zal de Boer wel worden
0 -1
LiefhebberVan GOED voetbal
weinig verstand van het voetbal spelletje bij de TG.
De competitie is nog lang, en dus zijn dit geweldige wedstrijden. niet gewonnen, toch aanknopingspunten gezien. ook goed blootgelegd wat er zwak was. kunnen ze meteen bijsturen. Deze trainer verdiend steun, zíjn visie is duidelijk de perfecte samenstelling samenstellen kost tijd.
En niemand blíjft zonder schade, als PSV de volgende verliest of gelijkspeeld is dat mede te danken aan Ajax. ze hebben geen rust gekregen.
Kampioen, beker, CL winnen kan allemaal nog.

Geniet van het spel, zo hoort het gespeeld te worden, ook Cruijff en Co verloren wedstrijden. werden toch kampioen, een prijs gaan we dit seizoen pakken, daar ben ik van overtuigd.
2 -3
Duif63
Wat een onzin. Cruijff en Co Adriaanse zijn nooit kampioen geworden met Ajax.
0 0
ajaxdordtt
geniet van het spel hahahhaha geen kans gehad man.
2 0
JPM
Hahahaha, wat een voorspelbare kut krant is de TG toch ook. Die zaten natuurlijk al weken te azen op een moment als deze, net als alle andere TH haters. Lachwekkend.

Vanavond nog even genieten wanneer die andere tumor genaamd V.Driessen aan het woord komt.

Doe toch even normaaaaal mensen. Man, man, man.
1 -1
Cello
En niet te vergeten al die kut supporters, die bij de eerste de beste gelegenheid, ze hebben er lang op moeten wachten, helemaal los gaan met bashen van personen!.

Terwijl overduidelijk was, dat gisteren de spelers, op Tagliafico na, met zn allen een groot gebrek aan motivatie en instelling aan de dag legden. Er niet boven op klapten en wel gedacht hadden het effe te gaan doen. Nou niet dus.
En als je team, bijna als geheel zo de wedstrijd aanvangt....ben je al kansloos als trainer. Zelfs eerder wisselen had geen zin gehad, want er kamen veel meer dan 3 spelers in aanmerking. En buiten dat in een tijdsbestek van 10-15 minuten werd het 3-0 en had je de wedstrijd al weggegeven.

En ja....mocht het zo zijn dat deze wedstrijd een uitzondering is geweest dan moet je zelfs als het weer goed gaat nog maandenlang over PSV-uit horen. Zelfs als je tegen Bayern onverwachts toch een mooi resultaat zou halen en je blij zou kunnen/moeten zijn....zullen enkelen, omdat ze nu eenmaal niet anders kunnen, dat weer willen temperen door terug te verwijzen naar PSV-uit waar het fout ging.

Je hebt klaarblijkelijk mensen die alleen maar leven om het negatieve te kunnen zien en dus ook consequent negativiteit zoeken en dan weer spuien. Die kunnen nergens van genieten. Dat is jammer.
1 -1
Pierre Heno
Wanneer komt je boek uit?
1 0
skinny hein
vorige week : Ten Hag is de beste. 7 EU wedstrijden top.
deze week : misstap tegen psv. Ten Hag kan niks.

Hou toch op man.
vBommel was na Barca een naief dom mannetje...nu is ie de nieuwe van Gaal.
1 0
Cello
Ik zag, dat veel middenvelders te traag anticipeerden in de omschakeling van PSV. Vlak voor onze verdediging ontstond zodoende een gat, waar de PSV middenvelders wel raad mee wisten. Onze middenvelders waren niet alert genoeg en dat bood levensgrote kansen aan PSV, die daar dan ook handig gebruik van maakten.
Ik durf wel te stellen, dat EtH in de wedstrijdbespreking erop gehamerd heeft, dat bij het ontbreken van De Ligt, het middenveld, maar ook de aanvallers nu meer dan anders moeten helpen om ze te ondersteunen achterin.
Maar als je dan ziet, anders dan in de wedstrijden hiervoor, dat spelers als Neres, maar in het byzonder Tadic en Ziyech hun 'eigen wedstrijdjes' gingen spelen: hoevaak wilden ze wel niet op eigen houtje 3 a 4 man uitspelen?. Dat iedere keer natuurlijk mislukte en gelijk gevaarlijk balverlies was, want in de omschakeling reageerden al die anderen ook al te laks en nonchalant.

Veel mensen hoor je roepen, dat PSV geen AEK was. Tuurlijk. Maar het niveau dat Ajax aantikte tegen PSV was vele malen lager dan dat het aantikte, met dezelfde spelers, tegen AEK. Ik geloof nooit dat EtH ineens een andere wedstrijdbespreking heeft gehouden en dat hij een ieder te verstaan heeft gegeven om maar wat rustig aan te doen en op 90% de wedstrijd proberen uit te doen, want van de week staat het altijd moeilijke Te Werve op het programma en dan moet iedereen toppie zijn.

Het verlies van gisteren lag gewoon aan de manier van hoe je al een wedstrijd aanvangt. De instelling en motivatie bij de spelers. Die moet al bij jezelf juist zijn bij een topwedstrijd.
1 -1
Barra
Ik had ons ook niet zien winnen met Schuurs of Wober centraal achterin, er ligt meer aan ten grondslag. Ik vind ook dat de spelers dit zeer zeker aangerekend mag worden, want je mist gewoon felheid en duelkracht
1 0
Boer Gijs
We moeten volgende Ten Hag 28 van de 34 wedstrijden winnen om kampioen te worden. Van de resterende 28 potjes moeten we er dus nog 24 winnen volgens de rekensom van Ten Hag. Wordt spannend....
0 0
Duif63
Je zal dit seizoen 90-92 punten nodig hebben om kampioen te worden. 10-12 verliespunten dus. We hebben er nu al 5 dus heel veel kan je je al niet meer permitteren.
0 0
jariafca020
Als ik het goed heb, verliezen we nu voor de tweede keer met Ten Hag als trainer. Twee keer tegen PSV. En nou moet er opeens weer grondig geëvalueerd worden? Wat een onzin.
0 -3
DeWijsneus
Over onzin gesproken zeg. Winnen een keer vijfmaal op rij en er lopen er hier al weer een paar met een constante harde rond. Ben 2e seizoenshelft van vorig jaar nog niet vergeten. Wil het nog weleens zien. Keihard onderuit in München en daarna punten verspelen... Denk dat dan de poppenkast weer gaat beginnen.
0 0
Boer Gijs
Tegen Vitesse uit vorig seizoen was ook een flinke nederlaag
1 0
Ajacied33
3-2 verliezen is niet flink
0 -1
EzraAjax95
Ach boeien, als we straks weer vijf wedstrijden winnen, is Ten Hag weer een held. Het is allemaal zo'n opportunistisch gelul van de media en alles eromheen. Vorige week was het nog hossana en nu opeens kunnen ze er niks meer van, vind dat allemaal een beetje makkelijk. Ajax zal van afgelopen weekend moeten leren zodat dit nooit meer mag gebeuren. Volgens mij is Ten Hag zelfkritisch genoeg om hier te pijnpunten van in te zien en Ajax hierop te verbeteren, al wil hij dat liever niet in de media toegeven. Ik heb vertrouwen in ons aller Ajax, ook als we een keer met 3-0 afgaan. Seizoen is nog lang en PSV gaat ook nog punten verspelen
1 -2
Milan95
Hahaha wat een onzin. Triest krantje
1 -1
Bensco
Dit is natuurlijk een kul argument. Ja hij heeft 40 miljoen aan inkomende transfers gekregen maar ze hebben ook 20 miljoen betaald voor Blind als “verdedigende impuls”. Ik vind het geen verkeerde transfer maar ik had meteen al twijfels of die ingezet zou worden als CV’er of als controleur. Centraal achterin komt hij verdedigend tekort, dat bleek gisteren maar al tegoed. Normaal gesproken compenseert De Ligt dat maar nu was die uitgevallen en dan heb je gelijk geen opties meer. Kan ik hier overigens uit concluderen dat Wöber tekort komt?
0 0
Youri08
Ze bedoelen 40 miljoen ingekocht
0 0
BRAMHOUTEN
Valentijn driessen kan nu eindelijk zijn stukje uit de la halen die hij al in juli heeft geschreven, de resultaten waren goed dus hij moest tegen zijn zin wachten. nu mag hij weer los chapeau
1 -2
Youri08
Dit is geschreven door Mike Verwey
0 -1
godenzonenssuper
Ik heb hier iedere week mensen zien klagen vanwege de ‘negatieve’ Driessen.
Maar volgens jou heeft hij gewacht?
Wat is het nu Brammetje?
2 -2
10Sneijder10
Die baggerlul driessen gaf vorige week bij VI aan dat hij nog genoeg verhalen had over ten Hag maar dat het niet het juiste moment was om die naar buiten te brengen omdat de resultaten goed zijn.
1 -3
Tomajax1990
Hahahahahahaha, we verliezen een keertje!! So What!! Vandaag ook gelijk een functionerings gesprek voor alle spelers ofzo? Laat me niet lachen. Die trainer van barca heeft denk ook na de 2-2 van dit weekend al een laatste waarschuwing gekregen. Telegraaf telegraaf telegraaf toch.
1 -6
Ajacied33
Het is niet zomaar een verliespartij he. Je bent werkelijk te kijk gezet door je grootste concurrent. En TH is eigenwijs en heeft nu 2x punten verloren door een niet logische opstelling te maken. Stel dat hij dit vaker gaat doen....Ik zie hem er echt voor aan om uit bij Bayern Frenkie weer achterin te zetten.
5 -1
Tomajax1990
Ja dat is het nou juist, als we met 3-0 hadden verloren uit tegen NAC had ik ook staan zeiken op hem. Maar PSV is gewoon goed, hoe klote het ook is. Zij verloren vorig jaar bij ons met 3-0 en kijk wie er uiteindelijk met de titel stond. Geef iedereen eens een kans. Als je aan het eind van seizoen 2e bent met 12 punten achterstand hoor jij mij hem niet meer verdedigen hoor, maar dit is te vroeg.
1 -2
NouridolbergNeres34
De man snapt het gewoon niet, frenkie is een middenvelder geen CV en dan ook nog eens naast Blind zetten die waardeloos is als CV. Neres is een rechtsbuiten, geen 10’ of linksbuiten.

Schone en eiting opstellen beide nul loopvermogen dan word je omver geblazen, donny had moeten spelen ipv schone en wober op de plek van de Jong zodat de Jong op het middenveld kan.

Ben zowiezo geen fan van spelen met 2 controleurs.

Het ergste van allemaal is nog dat hij zijn gelijk wil halen door te zeggen dat hij het de volgende keer weer zo zou doen en dat het aan de spelers lag die hun taken niet goed uitvoerde.

snel afscheid nemen van deze Rare snuiter, Ajax onwaardig.
10 -4
godenzonenssuper
Meneer wilde vanaf de start van dit seizoen met 2 controleurs gaan spelen vanwege de
“inschuivende verdediger” Blind.
Ik heb er weinig van gezien.
Dat systeempje is dan ook allang achterhaald tov een middenveld met de punt naar achter.
Hoop dat Ten Hag het gaat aanpassen.
3 0
Redrum
Volledig met je eens. Voordat de bal ging rollen wist je al dat Ajax deze wedstrijd ging verliezen en daar mogen we Ten Hag voor bedanken.
3 -1
Joseph
Het was al lang duidelijk dat Bosz er had moeten staan, maar de enorme kwaliteit van deze selectie strooide zand in de ogen van velen, we wonnen bijna alles en Ten Hag leek een goede trainer, al was Heracles al een signaal. Maar het was allang duidelijk dat PSV de eerste sterke tegenstander zou worden voor Ajax, na een zeer gelukkige loting in de voorronde, en Ten Hag ging direct af. Natuurlijk was het met de Ligt anders gelopen, maar ook met Wober en een goede opstelling, was hier gewoon gewonnen op kwaliteit met een redelijke trainer ipv Ten Hag.
Bosz kun je nu nog halen, je gaat namelijk sowieso overwinteren, dan heeft Bosz genoeg tijd gehad om zijn elftal weer top te krijgen en in de eredivisie win je alles op kwaliteit als je de beste spelers opstelt, geen trainer voor nodig, behalve tegen PSV.

En voor de duidelijkheid, zelfs met Ten Hag kun je nog kampioen worden, mits de Ligt fit blijft, want het kwaliteitsverschil is gewoon veel te groot. Maar het is duidelijk dat Ten Hag niet dat beetje extra brengt wat een trainer als Bosz wel brengt.
0 -4
Knalpot
hou toch eens op over Bosz dat is een one trick pony waar mourinho al heel makkelijk de kwetsbaarheid van zijn visie heeft blootgelegd. Ook Bosz had gister verloren van dit PSV en waarschijnlijk nog dikker dan dat we gisteren hebben ervaren.
1 0
PJK54
Hou nu eens op met Bosz die komt niet is er door van der Sar uitgewerkt dus zit echt niet te wachten op dat belletje van Overmars.
3 0
ArnoAjax
Jawel hoor, Bosz heeft zelf een keer aangegeven wel terug naar Ajax te willen
0 -1
Petterson1964
Ten Hag is geen Ajax trainer.
Het is een aanfluiting.
Allemaal leuk wat wedstrijdjes winnen van vvv, Emmen, Groningen, Graz, luik en Kiev maar bij de eerste test gaat het dus helemaal mis.
Er is geen tactiek te ontdekken.
Het is allemaal hopen op ingevingen van Tadic, neres en Ziyech.

In Mei staan Ten Hag, Overmars en Vd Sar op straat.
7 -4
RusselWestbrook
Als zelfs jij uit de dood herrezen bent is het wel heel erg gesteld bij Ajax
2 0
DeWijsneus
Hij schijnt met Petterson0 begonnen te zijn op AS.
1 0
AjaxPassion
Waar blijven Cruijff en Jonk in je betoog? Valt me van je tegen, dit stukje is nog niet af!
0 -2
DeWijsneus
Echt? Ben jij het echt? De original?
1 -3
Ajax#1900
Ah jij bent er ook weer
2 -4
Inhartennieren
Er hangt nu al weer een groot zwaard boven ten Hag.
Nog één maal puntverlies, en het is zover.
Overigens vrees ik dat we het kampioenschap nu al kunnen vergeten.
Zolang spelers niet geheel in hem geloven, waar ik erg aan twijfel, gaat het niets worden.
5 -4
Frankkie
From Hero naar Zero in a spit second!
En allemaal lullen we mee, superieur was Ajax woensdag, Ten Hag had alles goed neergezet! En nu..... we verliezen van PSV en iedereen mag opdonderen?
Enige wat je Ajax kan aanrekenen was gisteren de wil om te winnen!
Ajax speelde gisteren tegen PSV, als PSV tegen Barca.
En PSV speelde gisteren als Ajax tegen AEK.
Als PSV dezelfde strijdlust had getoond tegen Barca als hoe ze speelde tegen Ajax, had er meer in kunnen zitten.
Als Ajax net zo fel en scherp had gespeeld tegen PSV als tegen AEK had PSV niks te vertellen.
En dat is de Nederlandse competitie in een noten dop.
Teams die zich maar voor 2 of 4 wedstrijden in een jaar vol kunnen geven omdat dan hun pas is geslaagd.
5 -6
Joseph
En wie motiveert die spelers dan, als instelling het enige probleem zou zijn gisteren? Dat is Ten Hag.

Maar instelling was het probleem niet, zeker niet in een wedstrijd om het kampioenschap, het was de angst van de trainer die het niet aandurfde om Wober op te stellen, met als doel zijn team sterk te houden. Ajax verliest al jaren van PSV omdat het middenveld zwak is en nu dacht ten Hag het aan te kunnen met Schone (die dit niveau nooit heeft getrokken) en daarnaast Eiting, die er nog lang niet klaar voor is.

Het enige wat Ten Hag moet doen is de juiste spelers opstellen, dan wordt je kampioen, maar zelfs dat lukt hem niet, laat staan iets extra's brengen, zoals Bosz dat kon.
0 -2
Inhartennieren
Maar het is geen incident hoor, het staat achterin al veel langer niet zeker.
Veel te open.
Dit is niet de eerste keer onder te Hag dat we de strijd op inzet en passie verliezen.
1 -2
BrandjeXL
Sorry, je afgelopen woensdag de eerste helft waren er al voldoende waarschuwingen dat deze verdediging niet kan. Gelukkig speelde het middenveld de tweede helft veel beter waardoor de druk op de twee cv wat minder werd maar gisteren speelde mey name je twee controleurs dramatisch. Carel is te lief en Lasse kan het al drie jaar niet meer belopen als er sprake is van enige druk op hem.
1 -3
Inhartennieren
Juist !
Afgelopen woensdag waren er al tekenen dat het verdedigend niet goed stond.
0 -2
Bjorn2321
Eerste helft tegen AEK was gewoon ook ruk. Dat liep niet. Als je dan tegen PSV nog maals hetzelfde probeert heb je een ongelooflijk bord voor je kop. Er moet tegen Luuk de Jong gewoon een echte verdediger opgesteld worden en ook het gemis van Frenkie op het middenveld is niet op te vangen.
3 -1
Boer Gijs
Ten Hag is wel degelijk een goede trainer. Maar ik snap de irritatie wel, want het puntverlies tot nu toe is gewoon te wijten aan 2 keer de verkeerde opstelling. Geef dat dan achteraf toe. Of het gister met Wober beter was gelopen weten we niet, maar nu heeft ten Hag het niet goede neergezet tegen Psv, waarvan je weet hoe ze je overlopen willen. De spelers hebben het trouwens ook laten liggen, maar als zij zo neergezet worden, dan wordt het ook een lastig verhaal. Het middenveld is altijd bepalend voor de kracht van je elftal, dus moet je dat wel sterk neerzetten en niet zoals gister met een Eiting voor wie deze wedstrijd te vroeg kwam.
1 -4
Joseph
Hij kan best een goede trainer zijn, maar niet voor Ajax. Dat spel met 2 centraal verdedigende middenvelders hoort gewoon niet bij Ajax, dat is angsthazen voetbal. Dat we daarmee veel gewonnen hebben heeft niks met Ten Hag en deze opstelling te maken, maar alles met de kwaliteit van de Ligt en de 4 aanvallende spelers. Nu loopt de weerstand op en verlies je kansloos met dit spel.
1 0
niquedegraaff
Hij wil niet leren. Hij vindt dat hij het perfect neer heeft gezet. Daarmee teken je eigenlijk al je eigen ontslag. Het was gewoon niet goed, vooral door zijn eigen opstelling en tactiek.
3 -4
Ajaxbrl
Te eigenwijs deze man , Hier pakken er geen prijzen mee..
1 -1
RaynoFischer
Echt nergens wordt er een trainer ontslagen na 1 nederlaag, dus wat verwachten ze?
Ondertussen wel CL gehaald en de 1ste 12 wedstrijden ongeslagen, alleen bij Ajax is het ineens "crisis" als je dan een keer verliest bj elke andere club zouden ze hun schouders ophalen en doorgaan....

Oke er hadden andere keuzes gemaakt kunnen en achteraf moeten worden, maar het is echt niet zomaaar dat Wober en/of Schuurs niet spelen, blijkbaar (nog) niet goed genoeg.
In de sterkste opstelling met gewoon Matthijs achterin en Frenkie op het middenveld was het een stuk beter gegaan, maar niet met deze slappe instelling als de spelers gister het veld op kwamen...

Ook weer typisch dat je men nu alleen over Ten Hag hoort en niet over de spelers die het uiteindelijk moeten doen, gaat het goed hoor je alleen hoe geweldig de spelers zijn
3 -1
Joseph
Het is vrij makkelijk om niet te willen zien dat Ajax erg veel geluk heeft gehad met de loting. Deze selectie is gewoon waanzinnig sterk, je stelt 11 van je 14 beste spelers op en je wint.
Nu tref je voor het eerst een goed elftal met bijna vergelijkbare spelers en je gaat kansloos af.

Natuurlijk was het anders gegaan met de Ligt, dan is het kwaliteitsverschil weer enorm. Dat hij Wober niet brengt is gewoon een teken van zijn zwakte als trainer, die jongen speelde Viergever van zijn positie, die kon hier makkelijk mee. Of Ten Hag is nog slechter dan we allemaal dachten, dan heeft hij Wober zwakker gemaakt.
0 0
Joodhannus73
Ik was eerst sceptisch, maar ik ben om. Ten Hag heeft mijn steun, zeker na de CL reeks. Die Driessen kan echt doodvallen. Bloedhond! Probleem van Ajax is dat je behoudens De Ligt gewoon geen goede CV hebt. Overmars had Magalian moeten halen. Je moet het spel leren spelen met Zuid-Amerikaanse voorzitters. Geen Calvinistische normen opleggen met een deadline. Nico was ook goed gescout. We hebben écht een type Sanchez nodig. Wöber en Schuurs zijn gewoon (nog) veel te licht. Dat had niets aan de situatie veranderd en dan kan je beter gokken op het voetballend vermogen van Blind en De Jong. Had ik ook gedaan. Die eerste goal wordt uitermate slecht verdedigd rond de zestien en die tweede moet afgefloten worden voor hinderlijk buitenspel. En Onana mag wat beter keepen... Zag er steeds niet goed uit. Overall was PSV gewoon feller en beter. Kon geen zwakke plek bij hun ontdekken. En bij ons wel een paar. Gewoon een (kwaliteits)verschil. Helaas..!!!
2 -4
SjaakWolfs
Magalian?
0 0
Kuningast
De resultaten verbloemen dat het een matigr trainer is zonder uitstraling die geen idee heeft hoe het bij een topclub aan toe gaat. Na aek stond hij een beetje de media uit te kafferen dat ze hun mond moesten houden en nu na 6 wedstrijden al 5 punten achter kan gewoon niet. Blind en Frenkie tegen Luuk de Jong kan ook echt niet.
2 -1
BokkieBokstra
Je kon het verwachten, na een paar weken van hosanna (en toen was het voetbal ook niet je dat) bij de eerste beste nederlaag krijgt Ten Hag het over zich heen. Maar als Ten Hag gaat moet de directie en de RVC ook opstappen. Die hebben vorig jaar als opzichtig gefaald. Vind het heel raar dat van der Sar er nog zit. Ook een groot verschil met PSV, de leiding daar heeft veel meer inhoud.
0 0
Aspers73
Vorige week was alles nog hosanna, en nu ineens niet meer? Wat een onzin. Na Vitesse uit stonden we te dansen en was alles goed, nu we onze traditionele verliespartij in Eindhoven hebben gehad klopt ineens niets meer? Als De Ligt er gewoon was gewesst had Frenkie op middenveld gespeeld en was het vast veel beter gegaan. Wel mis je in deze wedstrijden een Poulsen / Nigel de Jong.
2 0
oudzuid2
het is blijkbaar not done hier maar ik ben erg benieuwd hoe Frank de Boer met deze selectie zou presteren. die werd zelfs met een veredeld A1 elftal kampioen.
2 0
oudzuid2
"de Tukker stikt liever dan dat hij toegeeft"

dat is inderdaad een erg irritante eigenschap, ook die 1-1 kwam helemaal niet omdat ie zonodig een aantal spelers rust had gegeven. om vervolgens nooit meer spelers rust te geven....
3 0
Vlieske
Flikker deze man eruit aub. Met zijn 442 voetbal. Veldbezetting is waardeloos met zijn open rechterkant. Waar onze rechtsback veel te diep moet gaan staan. En alles open ligt bij balverlies. Ook met twee controleurs slaat nergens op. Als je goed druk wilt zetten dan moet je met twee vooruit geschoven middenvelders spelen. Twee controleurs is voor teams die op de counter willen spelen. Bert van marwijk speelde niet voor niets ook altijd zo.
10 -2
Jelephi
Hulde. Kan het niet anders verwoorden!
3 -1
Jelephi
En wij maar lachen om het duo viergever schwaab. Blind op 4 is van dezelfde orde zo niet slechter.
4 -1
Knalpot
mensen die realistisch naar voetbal kunnen kijken (jij ook niet trouwens) lachen daar niet om.
0 0
blava
Wie een wedstrijd begint met Eiting en Schone terwijl van de Beek op de bank zit kan niet meer serieus worden genomen vooal als de Ligt ontbreekt. Schone is een gemiddelde voetballer zonder enige actieradius.

Het is een schande dat van de Beek niet in de basis stond. Eenzelfde verhaal voor Wober. Kopsterk en een solide verdediger.

Het lijkt mij dat TH niet competent is om dit Ajax kampioen te maken. Op basis van individuele klasse wint Ajax veel wedstrijden maar tegen zware tegenstanders wordt meer gevraagd. De opstelling tegen PSV was naief en lachwekkend tegelijk. Wie houdt TH tegen?
7 -2
ajaxwestland09
Zal vandaag al goed geëvalueerd worden op de toekomst deze schande afgang willen we niet nog x meemaken.
0 0
Jelephi
Ja we hebben geleerd van vorig jaar. Ah wacht, toch niet
2 0
Inhartennieren
Dit baard echt weer zorgen.
Als hier weer n kern van waarheid in zit, ziet het er slecht uit.
En ik geloof niet dat de telegraaf dit verzint.
Ik roep al vanaf de eerste dag dat spelers niet echt in
te Hag geloven.
Het gezeik begint weer.
Na een wedstrijd is alles wat je de laatste weken hebt opgebouwd niets meer waard.
We gaan de komende dagen weer een stormvloed aan kritiek van de Telegraaf krijgen.
En daarin zal weer voluit de twijfel over ten Hag als trainer uitgesproken woorden.
5 -2
PJK54
Ik mag toch aannemen dat ze even een pittig gesprekje aangaan, denk niet dat hij ontslagen wordt want dan zetten de heren hunzelf voor joker en dat zal niet de bedoeling zijn. Dat er iets gebeuren moet is duidelijk misschien ook een soort ervaren rot, bv Louis, als mentor boven hem maar of hij dat zal accepteren..... eh eerlijk gezegd denk het niet.
0 0
Vierendertigste
In april werd het een kansloze 3-0 en gisteren wederom; tegen Heracles verliespunten vorig seizoen; dit seizoen weer.
Ik reken er dus maar weer op dat we van Utrecht, ADO, de Graafschap enz zullen verliezen want er wordt NIETS geleerd van eerdere ervaringen.
Ze zijn in Eindhoven helaas een stuk slimmer en verder dan wij hier.
Geen beleving; geen weerbaarheid; geen vechtersmentaliteit. Heb je dat wel dan wordt je kampioen in Nederland, blijkt al 4 (en waarschijnlijk 5) seizoenen.
Triest!
6 0
MosesD
Het was vooral opvallend het verschil in instelling tussen beide ploegen. In de 86e minuut zag je Psv-ers nog steeds jagen. Vooral Eiting verzoop op het middenveld, maar mocht 'gewoon' blijven staan. En hoewel Luuk de Jong geen topspits is (anders speelt ie niet nog in Nederland) is hij toch wel een stukje beter dan (de versleten) Huntelaar. De Jong is ijzersterk in de lucht, maar is ook balvast. Vooral dat laatste is Huntelaar totaal niet. Een speler die een bal kan vasthouden, is zo belangrijk. Ik zou overwegen om Tadic vanaf nu in de spits te zetten. En ja, waarom geen Wöber tegen Luuk de Jong? Frenkie gewoon op het middenveld. Voor de wedstrijd zag ik de twee opstellingen en wij hebben gewoon meer individuele kwaliteit, maar Psv heeft een betere mentaliteit, zo bleek. En ten Hag kan blijkbaar niet bijsturen. Die had dus Wöber gewoon al voor rust moeten brengen. De Jong op de plek van Eiting en Ajax had imo veel meer grip op de wedstrijd kunnen hebben.
4 0
AjaxPassion
Je komt niet veel verder dan instelling, motivatie, meedogenloos, kracht, fysiek nietwaar? Wat denk je, dat Ajax bij een totaal kansloze 3-0 achterstand in de 86e minuut nog enige puf over heeft?

PSV heeft geen betere mentaliteit, het had gewoon een beter strijdplan. Dan ziet het er voor de leek direct uit alsof Ajax geen mentaliteit heeft, maar dat is gewoon bullshit. Het kon na die 1-0 gewoon niet meer vanuit eigen kracht spelen en het ging geforceerd op zoek naar de gelijkmaker.

Huntelaar in de spits tegen PSV was ook een tactische blunder van Ten Hag, iedereen kent Huntelaar zijn beperkingen. Huntelaar is nog altijd een redelijke afmaker, maar als het niveau omhoog gaat, heb je gewoon niks meer aan hem. Ajax heeft verder Dolberg, Cassierra en Sierhuis al, dus ik begrijp dat er met een fitte Dolberg geen nieuwe spits gehaald werd.
0 -1
MosesD
Daar begint het inderdaad mee. Je kan nog zoveel talent hebben, als je met een slechte instelling het veld ingaat, kan je van iedereen verliezen.
PSV heeft spelers met een betere mentaliteit. Minder talentvol wellicht, maar dat compenseren ze dus en dat heeft Ajax gisteren gemerkt.
In de 86e minuut nog spelers afjagen, dat vind ik mooi om te zien. Dat getuigt van honger en de absolute wil om te winnen. Dat Psv vaak nog laat in wedstrijden wint (het is al een paar keer gebeurd dit seizoen) is ook niet alleen aan geluk te wijten.
1 0
AjaxPassion
Pfff je gaat er gewoon mee door ook.

PSV speelt vanuit een gesloten verdediging met pressie als Ajax te dichtbij komt, makkelijker kun je het spelletje niet maken. Tel daarbij de snelheid en lengte van PSV en de speelstijl, zwaktes en wapens van Ajax bij op en daar ga je al met je mentaliteit.

Het lijkt alsof PSV een betere mentaliteit heeft, maar dat ligt gewoon compleet aan de strijdplannen en wapens van zowel PSV als zijn tegenstander. PSV speelt opportunistisch, dat is heel wat anders. Hoe vond je PSV's mentaliteit tegen PSV tegen Barca in het laatste half uur? Goed hè?
0 0
MosesD
Kan aan je posts merken dat je nooit echt op niveau hebt gesport. Alles staat of valt met de juiste instelling. Goeie pressing (waar ook op het veld) is pas effectief als je er vol voor gaat en het met meerderen doet. Dat er afspraken zijn. Ajax liet zich na een aardige beginfase gewoon totaal overbluffen en overvleugelen, doordat Psv continie druk op de bal had. Zonder de juiste mentaliteit kan je dergelijke manier van spelen vergeten. PSV heeft individueel mindere spelers, maar wel spelers die dat compenseren met een hele goede wedstrijdmentaliteit en strijdlust. Dat was over het gehele veld te zien. PSV speelt niet opportunistisch. Opportunistisch zou betekenen dat men maar wat doet. Vergeet het maar bij van Bommel. Zeer goede afspraken zijn nodig om het spelletje zo te spelen. Vergelijken met Barcelona is weer zo koddig en niet ter zake doend. We hebben het hier over de wedstrijd van gisteren.
0 0
Inhartennieren
Maar uiteindelijk komen al die goals tot stand doordat er voorafgaande aan die treffers veel te slap gehandeld wordt.
1 0
AjaxPassion
Nee, die komen tot stand doordat Ajax teveel ruimte weggaf en zelf niet in staat was om doorslaggevend en dominant te zijn bij balbezit.
0 0
Knalpot
Nee dat komt omdat je restverdediging gewoon niet op orde was. Dat PSV lange ballen ging spelen had ik je voor de wedstrijd al kunnen vertellen dan is het nog niet zo erg dat je die kopduels verliest maar dan moet je restverdediging goed staan om die 2e bal alsnog op te pakken zodat Bergwijn, Lozano en Perreiro niet gevaarlijk zouden worden dat gebeurde niet zodat er steeds 1 tegen 1 situaties achterin ontstonden.
0 0
AjaxPassion
Klopt, maar dat zeg ik toch ook, Ajax gaf teveel ruimte weg.
0 0
de-Ajacied
Klopt . Ajax had geen pure verdediger centraal achterin en het middenveld verzoop en moest het alleen hebben van Ziyech
Eting e Schöne deden gewoon niet mee, werden totaal overlopen
We hadden kunnen spelen met een ijzersterk middenveld met Frenkie, vd Beek Ziyech
En Wöber en Blind achterin
Dan hadden we een veel beter Ajax gezien
2 0
HansBeus
Psv ging gewoon met een heel andere instelling en mentaliteit het veld in dan Ajax, dat gelijk vanaf de eerste seconde en Psv bleef in die instelling spelen, dat komt o.a. door van Bommel en co. die zetten ze op scherp en sturen ze met bepaalde instructie's het veld in, dat is gewoon een tekortkoming van ten Hag met zijn kader, en mede de hoofdoorzaak van het verschut van gisteren
Hoe kan je nou toch al de miljoenen die Ajax heeft laten beheren door een leerling boekhouder (ten Hag) terwijl er genoeg hoofdboekhouders (de Boer, Bosz) klaar staan om gelijk in te springen om dit zinkende schip weer op het droge te trekken, want dit gaat voor het 5e seizoen op rij weer niet goed komen zo....
Het is toch van de zotte dat een club als Ajax die dit jaar ruim 60 miljoen in de selectie heeft gepompt het gat wat er al was met Psv NIET heeft kunnen dichten nog geen eens het uitvallen van een 20 jarige centrale verdediger kan opvangen!!!!, dan hoeft je heus geen J.c. te Amsterdam te zijn om te zien dat zolang Ajax eigenwijs als ze zijn blijft tobben met dergelijke trainers als ten Hag enz.. we nooit wat velen riepen aan het begin van dit seizoen dat Ajax de eerste 10 jaar het Bayern van Nederland gaan worden,
Voorlopig is Psv van de laatste 5 jaar 4 keer kampioen en staan nu dit seizoen na 6 wedstrijden alweer 5 punten voor op ons met een doelsaldo van nu alweer 11....
Hoe moeilijk kan het zijn om te zeggen sorry Ten Hag maar dit gaat hem niet worden zo!.........
5 -1
Knalpot
3 van de 4 keer dat terzijde, maar het is meer algemeen Ajax teneur niet mee willen in de huidige facetten van het moderne voetbal; te weinig aan lengte denken, te weinig kracht, teveel mooi weer voetballers oftewel weer geen balans binnen de selectie. Zelfs een Pep zou nooit van zn leven met een blok van de jong, blind, schone en frenkie een topwedstrijd aanvangen. Dat is je eigen graf graven. Velen zullen er weer minnetjes en hoongelach voor geven maar diep in hun hart weten ze dat eigenlijk het meest complementaire wat Ajax op het middenveld neer zou kunnen zetten is op dit moment Matuziwa, de Jong en vd Beek/de Wit en daarmee ga je geen wervelende voetbalshows zien maar daarmee kun je wel alle soorten tegenstanders en tactieken aanpakken. Ik heb het al vaker gezegd wij moeten niet dat Barcelona spelletje nastreven want daar zullen we nooit het juiste materiaal voor bijelkaar krijgen veel beter kunnen we kijken hoe Klopp het op dit moment aanpakt: al je creativiteit voorin en de rest is ondersteunend aan het team en toch spelen ze attractief voetbal.
0 0
M.Olsen
Donder op man. Je beste speler een enige echte verdediger je geblesseerd. Je speelt uit tegen de regerend kampioen en je hebt 2x pech met de 2e bal die kut valt. Dan kan je Messi-Ronaldo in de spits hebben met Guardiola als coach, maar met zoveel mazzel is het gewoon klaar
3 -8
niquedegraaff
Hij heeft het probleem alleen maar verergerd. Je kan Schuurs brengen. Is wel vaker gebeurd, een nieuweling in een topwedstrijd brengen.

Schuurs is tenminste een verdediger. Blind en de Jong niet.
0 0
megaonion
Laten we beginnen met het opstelling van Eiting, je weet wel die jongen die voor lucht mee liep en deed alsof hij pereiro aan het dekken was maar hem gewoon liet schieten waardoor het 1-0 werd.

Daarnaast denk ik dat we er nu eindelijk met z'n alle eens kunnen zijn dat F. de Jong niet in de verdediging moet staan, hij kan absoluut maar dan ook absoluut niet verdedigen! hij liep lucht te dekken, werd uitgespeeld als een G amateur keer op keer, won geen duel en stond positioneel zwaar kut, zie de 2-0 van PSV, wtf was dat wat hij aan het doen was?

Deze spelers op die posities waren ook de keuze van Erik ten Hag, schandalig slechte keuzes, dit mag niet bij Ajax!!!
6 0
HansBeus
En de inzet en winnaarsmentaliteit dan.. was zeker ook mazel, Ajax heeft over de hele wedstrijd precies één!!!! schamele kans gecreëerd.... ook mazzel zeker!....... nee boys ook ik adem Ajax en bij mij stroomt er rood/wit bloed door mijn aderen heb er vannacht niet van geslapen maar zo gaat het niet goed en zolang iedereen alles maar goed blijft praten dan veranderd er nooit iets en dat er wat moet veranderen en heel snel is nu wel duidelijk toch!..... of gaan we weer voor de tweede plaats dit jaar?...
1 0
Pheadrus
Precies! PSV was helemaal niet zo goed. Hooguit vastberaden en heel fanatiek. Ze hadden mazzel dat de Ligt niet mee kon doen. Ze hadden mazzel bij alle goals.

Afgelopen woensdag was Ten Hag de gevierde man. Nu moet er een grondige evaluatie komen???????
1 -3
AFCA1510
Ja joh laten we alles wat met PSV heeft te maken op mazzel steken. Geluk dwing je af wordt er ook wel eens gezegd.
1 0
Gerrr
Misvatting dat je geluk kunt afdwingen.

Je hebt het.....of niet.
1 -1
AFCA1510
We zijn gisteren op zoveel gebieden afgetroefd, kan je dus ook moeilijk geluk noemen.
1 0
ajaxxcied4life
Exact. Ajax met of zonder De Ligt scheelt kennelijk een slok op een borrel en laat nu net PSV het geluk hebben dat zij een Ajax zonder De Ligt troffen. Dat dwing je niet af
0 -1
Vak M
Ten Hag handelt in strijd met de cruijff-doctrine: de meritocratie. Cruijff geloofde dat voetballers op hun beste plek moeten staan, zie debuut van Verlaat in EC-2 finale. Daar haade hij Spelbos, Van Veen, Stoichkov. Ten Hag wil de beste 11 voetballers binnen de lijnen, dat werkt niet. En dat bleek gisteren weer. Johan had gelijk en Ten Hag is daarbuiten tactisch eigenlijk niet zo sterk. Bovendien durft hij zijn fouten niet toe te geven, wat irritant is.
1 0
gras
Ten Hag experimenteert maar wat, onder de noemer van innovatie. Maar een Neres komt volkomen uit zijn kracht te staan. terwijl hij op rechts iedere back weg kan spelen. Juist daar doe je PSV pijn mee.

Het is een wanprestatie met dit materiaal. Met dit centrum wist te van tevoren dat je niet opgewassen bent tegen de snelle spitsen van PSV. Alleen als je extreem veel druk op de bal kunt ontwikkelen ben je minder kwetsbaar.

Tactisch gezien WEER naar huis gespeeld en wel door een eerste jaars trainer. Al die lui hier die Ten Hag vrijwel zalig verklaarden omdat hij het woord innovatie in de mond nam, zonder ooit innovatief voetbal te hebben gespeeld.

En dat laatste geeft alles aan over zijn vertrouwen. Het is er niet. Ontstellend zwak, net als de vertoning van Ajax.
6 0
michelt
Volgens Cruyff kan je beter dik verliezen dan met 1-0, dus laten we het van de positieve kant zien. Don’t worry.
5 0
AlexIbarra
Waarschijnlijk zei Johan dat met het idee dat je dan kunt leren van de fouten.
Ik lees voorlopig vooral veel ontkenning.

Eiting had het tegen AEK al moeilijk, Luuk de Jong is lang en traag dus een perfecte match voor Wöber, Schöne heeft al heel lang moeite met een hoog tempo. Neres rendeerde weer niet op links en leek zich soms zelfs ongemakkelijk te voelen. Ziyech op rechts misschien 1 tikje gevaarlijker maar kwam ook niet uit de verf.

Ik vind de Telegraaf al 2 maanden wat overdreven kritisch op TH / Ajax maar in dit geval hebben ze gelijk. Volgens mij wist Erik het gewoon niet en dacht toen ik laat alles maar hetzelfde laten.

Je gaat nu weer een tijdje achter de feiten aanlopen, hopelijk realiseert Erik zich daardoor dat er nog een hoop te verbeteren valt. Zelfs al win je Munchen-uit, dan sta je nog steeds 5 punten achter op de boeren die zich waarschijnlijk alleen op de competitie gaan richten.
6 0
Ajaxbrl
Dont worry zegt hij na 4jaar geen prijzen...
6 -1
Horrontelli
Wat zou worryen dan beter maken? Hoe helpt het om je zorgen te maken?
1 -3
ajaxxcied4life
Die Driessen gaf onlangs Overmars nog een pluim. Zeer ongeloofwaardig artikel.
2 -2
Youri08
Dit is van Verwey
2 0
b.hulshof
Net als tegen Heracles heeft Ten Hag ook gisteren geblunderd met zijn opstelling. Onbegrijpelijk dat Wober en/of Schuurs nog steeds geen kans krijgen. Neres kwam het eerste kwartier meerdere keren door vanaf links maar heeft daar niet de voorzet die hij vanaf rechts wel heeft. Met Schone en Eiting heb je twee spelers op het middenveld die veel te weinig bewegen en daar stond ook nog eens Tadic bij die ik ook zeer matig vindt op het middenveld. Zoveel betere opties voor het middenveld dan het middenveld van gisteren. vlnr Ziyech, f.de Jong en rechts v.d Beek zet dat nu eens een paar weken neer met daarvoor vlnr Tadic, Dolberg/Huntelaar en Neres. Blind de Ligt centaal achterin met Wober en Schuurs als vervangers.
2 0
Toon meer reacties