Huntelaar over goals: 'Drie keer op wilskracht'

JesseTH, 23-09-2018 om 20:00, 8369 views, NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Klaas-Jan Huntelaar zag PSV de wedstrijd zondag vooral winnen op basis van het verschil tussen het doorzettingsvermogen van beide ploegen. PSV was daarin meer volhardend en daardoor ook succesvol.

'Ik denk dat zij op duelkracht en doorzetten de goals maken', oordeelt ook de spits van Ajax tegenover de NOS. 'Als je de eerste ziet, die door drie benen gaat… De tweede was denk ik buitenspel, omdat hij een beetje in de weg liep. Ook bij de derde was het een bal die geschoten werd en hij vervolgens weer voor zich kreeg. Drie keer is het eigenlijk een beetje op wilskracht, dat zou zeker niet mogen.'

Huntelaar ziet de nederlaag voortkomen uit het falen van het hele team, niet door een individu. 'Ik kan het niet op bepaalde jongens schuiven, iedereen moet die verantwoordelijkheid dragen. Aan het begin ziet het er af en toe leuk uit, maar de effectiviteit is bij de tegenstander hoger.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sjaakahz94
Klaas kan tegen de kleintjes nog mee, maar is verder gewoon op. Ajax moet in de winterstop drastisch een nieuwe spits aantrekken want ook Dolberg is het al lange tijd kwijt.
0 0
Oempaloempa
Het ging niet helemaal naar wens.
0 0
makaveli
Vandaag hebben we puur op tactiek en mentaliteit verloren. Er was geen speler die in mijn ogen een voldoende scoorde. Een collectief falen. Snel vergeten en door.
0 0
Dennis1964
ZIEK ZIEK ZIEK ZIEK ZIEK
1 0
ajaxwestland09
Huntelaar schaam je kapot toon is inzet en passie
1 -2
PJK54
onzin speel niet alles op een speler AS een collectief falen
0 0
grannig mokum1
Zekers, iedereen heeft gefaald
0 0
Michelangelo
huntelaar en geen passie en inzet. Ik ga er vanuit dat je nooit verder dan teletekst bent gekomen, want inzet en passie ontbreekt bij huntelaar nooit.
4 0
ajaxwestland09
Normaal ben ik wel het gewend van hem maar vandaag drama
0 0
swing
wat een gelul met je toon eens inzet en passie ,
1 -1
talent020
als er 1 zich altijd 100% inzet en alles geeft is het wel Huntelaar, die 1-0 kan je hem verwijten door die pass, maar een gebrek aan inzet en passie totaal niet
3 0
NouriVandeBeek
Eerste doelpunt was op techniek. Ongelofelijk dat je daar de bal verspeeld als Huntelaar zijnde. Hij hoefde alleen maar te kaatsen.
2 0
10Sneijder10
Schöne heeft ook weer zijn bijdehandte bek opengetrokken trouwens.
Zei dat we na dit weekend bovenaan zouden staan.
Echt, hoe groot kan die plaat voor je kop zijn als je het al 5 jaar niet waarmaakt.
3 0
Michelangelo
belachelijk inderdaad. ik zou zeggen we gaan aankomend weekend verliezen en staan dan 5 punten achter.
1 0
AFCA.
Heb je ook het interview in zijn geheel gezien? De interviewer vraagt steeds maar weer door. Met als laatste vraag: "waar staan jullie volgende week?"
Wat moet Schöne dan zeggen? "Ja gewoon 2e joh we zijn daar kansloos."
0 -1
martijndepro
Na al die media-trainingen zeg je gewoon "Ik weet wat je wilt horen, maar ik ga hier geen uitspraken doen. Kijk zondag om 7 uur maar op teletekst."

Interviews met voetballers staan van de eerste tot de laatste zin vol met dooddoeners en clichés. Gooi er op die momenten voortaan dus ook maar een paar uit.
2 0
MisterAFCA
Die eerste goal is gewoon aan het begin een grote fout van Eiting. Het was een vrije trap waarbij hij er voor kiest om Huntelaar vol in de dekking aan te spelen... Huntelaar laat hem van zijn poot afspringen. Wat hem vandaag wel vaker gebeurde. Eiting moest die bal of terug spelen of naar rechts spelen op Nous die verdomme twintig meter om zich heen heeft zonder een psv-er om zich heen... Blind moet in het duel met die teringlijer van een de Jong gewoon medogenloos zijn. Of je schopt m in tweeën of blijft dusdanig storen dat hij die bal niet kan geven. Ook Onana gaat gewoon niet vrijuit bij de goal. Hij verdedigd de bal door het midden terug het veld in. We kunnen dus bij de goals het op de persoon spelen maar alleen al bij de eerste goal gaan er gewoon 4! De fout in! Nu roepen er weer heel veel dat TH eruit moet maar als je zo in de steek gelaten wordt gaat een Guardiola je ook niet redden hoor...
2 -1
ElBlanquito
Eiting had inderdaad andere keus kunnen/moeten maken, maar klaas jan mag die bal ook gewoon aannemen en naar dezelfde kleur spelen. Bal springt 4 meter van zn voeten af.
Ajax verdedigend offday. Kop op en door!
0 0
insectenverdelg
d3 1-0 wordt anders door een ziekenhuis bal van jou ingeleid Klaas. Daarna verliest Blindeen duel dat niet mag. en ziet onsna ook de bal grheel niet. maar als jij gewoon een makkelijk pass goed inspeelt is er niets aan de hand.
1 -2
ajaxwestland09
Slecht keeperswerk , verdediging die totaal drama was een middenveld met eiting kan niet en voorin heb je geen knikker geraakt meneer huntelaar
2 -3
niquedegraaff
Onana kon die bal pas 1 milliseconden voordat hij 'm op zich af kreeg zien. Dat valt hem niet aan te rekenen. Werd net duidelijk op die 3d camera van FOX.
4 -2
Marcao
... wat werd De Ligt vandaag gemist!
4 -1
ajaxwestland09
Ook zonder Mathijs had je beter voor de dag moeten komen
3 0
niquedegraaff
Drie keer door het midden. Waar geen centrale verdediger was te bekennen. Wiens schuld is dat? Van de middenvelders die op die positie werden geploft in een zoveelste experiment, of van degene die bepaald wie waar speelt?

Ajax is een topclub, dat geëxperimenteer moet eens stoppen. Dat je af en toe wat uitprobeert snap ik, maar tegen PSV en andere sterke tegenstanders moet je niet gaan lopen kloten. In iedere linie was er een concessie.

Je hebt als club Schuurs gehaald, nou geef die jongen een kans. Denk dat hij daar een stuk beter verdedigd dan Blind. Daarnaast moet Frenkie op het middenveld, waar hij tot zijn kracht komt. Blind niet op zijn positie, De jong niet, Neres niet, Zyech niet.. 4 spelers die niet op hun positie staan. Wat voor club ben je dan? Als je iedere keer zoveel concessies doet. Dit is toch PURE armoede!?
4 -2