Boussatta: 'Daarom zien we Ziyech vaker lachen'

ThijsZwagerman, 22-09-2018 om 20:45, 23815 views, De Nieuwe Maan |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Oud-Ajacied Dries Boussatta denkt te weten waarom Hakim Ziyech dit seizoen meer lacht dan 'normaal'. Volgens Boussatta kan Ziyech de kritiek op zijn persoon meer filteren sinds hij tot Voetballer van het Jaar werd uitgeroepen.

'Het is een jongen die echt op straat is opgegroeid. Hij kijkt, of wellicht keek, heel zwartwit naar de wereld. Wat goed is is goed en wat slecht is is slecht', zo zegt Boussatta bij De Nieuwe Maan. De voormalig vleugelspeler denkt dat Ziyech zich afsloot voor de buitenwereld: 'Hij bouwde een muur om zich heen, want hij ziet ook dat hij na twintig fantastische wedstrijden en één mindere gelijk degene is die eruit wordt gepikt.'

'Ik denk dat hij dat nu misschien, na de erkenning en zijn prijs (Voetballer van het Jaar, red.), misschien een beetje kan filteren, zodat hij weet: "Het is niet iedereen. Er zijn ook mensen die mij wél toejuichen". Het gevolg daarvan is dat we hem vaker zien lachen', zo verklaart Boussatta.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Ja ja, bij Ziyech zijn de keiharde levenslessen van de straten van Dronten met de paplepel ingegoten. Of was ie geboren in Dronten en opgegroeid in het harde Ommen of Assen? Hoe, dan ook, straatser kan gewoon niet, want het is net South Central daar in Drenthe.

Volgens Boussata wordt hij ook gezocht. Aaaaah, zielug!

Die Boussata is knettergek met zijn straatverhalen en zuigt die theorien uit zijn duim, maar men geeft hem een podium, want er zijn 12 televisiekanalen en die moeten allemaal worden geprogrammeerd en de realitysterren zoals Dave Roelvink zijn helaas op!

Volgens mij lacht Ziyech sinds zijn salaris is verdubbeld, want hij lachte voor het eerst na een goal een paar dagen na zijn loonsverhoging.
0 0
AFCA0492
.of hij lacht omdat hij waardering voelt van de club en speelt met een paar zeer goede voetballers.
0 0
Dennis1964
Hij lacht vaker, prima toch maar speculeren waarom is zinloos. Lekker genieten met zijn allen : spelers supporters en de rest.
0 0
godenzonenssuper
Haha die Dries. Wonderlijk figuur.
0 0
jackwolf
Ik hoorde dat hij zijn tanden heeft laten bleken.
2 -1
Lane 8
De straten van Dronten zijn zeker berucht, junkies, dames van lichte zeden, drugdealers en heroïne-spuiten bekleden het straatbeeld. Het schijnt dat hakim ziyech elke dag moest vrezen voor zn leven...
1 -1
Jelephi
Het is dronti. Voor de echte jongens, van de streets
0 0
ETM
Ach die lach was er tussen eea door ook in 16/17. Ziyech had toen zichtbaar plezier in het spel, succes met het team en het goed met zn medespelers. Nu ook.
Vorig seizoen was anders, maar ik lachtte vorig seizoen ook minder wat Ajax betreft.
Hij oogt dit seizoen wel vrolijker dan dat ik hem ooit heb gezien, maar geloof niet dat dat met die prijs te maken heeft.
0 0
10Sneijder10
Betere voetballers om zich heen, aanvallende rol ipv middenveld, behalen van de CL met goed voetbal. Kunnen zomaar een paar redenen zijn.
0 0
Dazoo
Meer erkenning, ook jaartje ouder (en wijzer) geworden, beter geworden, beter team om zich heen, 'Nouri' hopelijk een plekje gegeven, CL, etc.
2 0
Bocarra
Ik vind het te ver gezocht. 1 ding is zeker, als je een collega en vriend ziet verongelukken dan vergaat je de vreugde. Voetbal en media gezeur is dan effe minder belangrijk.
4 -1
Schwalbino
Je kunt het van 1000 kanten bekijken. Persoonlijk zou ik zeggen dat ie blij is dat hij met AJax CL kan spelen en dat het een team is waarin hij wordt uitgedaagd. En zijn nieuwe contract is natuurlijk ook geen reden om boos over te zijn.
2 0
Jelephi
Boussata wie ben jij joh. Houd je muil
2 -12
Dazoo
Wie ben jij pik?
2 0
ElBlanquito
ik denk dat hij OOK meer lacht omdat zn contract van 1.9m opgewaardeerd is naar 2.5m ..
5 -1
Lazell
Hij heeft ook gewoon minder druk met Tadic en Blind. Met de ontwikkeling van De Ligt en vooral Frenkie wordt er nog minder op hem gelet.
1 0
Babangida83
Dat denk ik ook. Ziyech heeft altijd een beetje liefde nodig voordat hij gaat presteren.
1 -1
Ajax34
Denk dat we dat wel allemaal nodig hebben.
1 0
Willem410
Gemiste kans om hem afgelopen week na het ontbreken van De Ligt niet de aanvoerdersband te geven.
Dan had je echt op zen trots in kunnen spelen waardoor hij nog meer door het vuur voor je zal gaan.
Was destijds ook zo toen Suárez de band kreeg.
0 -2
Jelephi
Ziyech is het best zonder druk
0 0
Jan Doedel
Ziyech geweldige speler maar geen aanvoerder in mijn ogen. Veltman ook niet trouwens.
1 0
jackwolf
Psychologie van de koude grond.
1 -1
T.reckveugel
Zag de de docu Becoming Zlatan toevallig, die werd pas uitgefloten in de Arena. Geen strijd met het publiek echter. Uitgegroeid tot iets speciaals. Dat is het juiste antwoord
1 0
Ajacied1989
Geen strijd met het publiek? Misschien geen felle strijd, maar van een warme band was absoluut geen sprake.
1 0
T.reckveugel
Ik herinner me veel misverstanden en missers, geen gebaren naar het publiek. Als hij eindelijk scoorde was hij blij en het stadion erbij.
Als het weer lang duurde weer irritatie op de tribune.
Dat is het lot, bij Ajax wordt er iets verwacht, gelukkig maar
0 0
Ajacied1989
Volgens mij romantiseer jij het nogal omdat Zlatan de speler is die hij is geworden, maar destijds zagen de supporters hem liever gaan dan blijven, totdat hij een geweldig EK speelde en een dito doelpunt maakte tegen NAC.
2 -1
Schwalbino
Hij werd eigenlijk lange tijd als flop gezien. Wel een speler met momenten maar niet de echte topper. Onder de streep waren we blij dat hij weg was. Waar we ons op verkeken was dat hij een absolute winnaar en prof is.
1 0