Dolberg: 'Langer kunnen en willen spelen'

JesseTH, 21-09-2018 om 23:00, 10372 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kasper Dolberg is blij dat hij vrijdagavond minuten heeft kunnen maken met Jong Ajax tegen Go Ahead Eagles. De Deense aanvaller had echter graag langer gespeeld dan één helft, wat de gemaakte afspraak was in Amsterdam.

'Voor mij en mijn lichaam was het goed. Ik heb wat meters kunnen maken', klinkt een gematigd tevreden Dolberg tegenover FOX Sports. 'Het was het plan om een helft te spelen. Ik had meer kunnen spelen en dat had ik ook graag gewild. Als je aan het spelen bent, wil je graag door. Het was de afspraak, dus ik wist dat ik gewisseld zou worden.'

'De laatste weken stonden in het teken van het terugkrijgen van het gevoel en de onzekerheid moest weggaan', vervolgt de spits. 'Ik kom steeds dichterbij het honderd procent zeker voelen bij bepaalde bewegingen. Wanneer je speelt, denk je er niet aan. De afgelopen weken wel tijdens de training.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennizzz
Als je kijkt naar de prestaties van Huntelaar, dan zou het op dit moment onterecht zijn om Dolberg eerste spits te maken. Dolberg heeft al meer dan een jaar niet veel laten zien en moet dit seizoen laten zien dan hij beter is dan Huntelaar. Zo niet, dan moet Ajax komend seizoen kijken voor een nieuwe spits. Blijven kijken naar prestaties van het verleden en hopen dat die vorm terugkomt heeft geen zin. Je hebt zekerheid nodig. Ik hoop daarom ook echt dat Dolberg zich dit seizoen weer laat zien als die prachtige voetballer van zijn eerste seizoen.
4 0
Spuit11
Dus een nieuwe onbekende spits aantrekken, dat geeft zekerheid/garanties dat die wel slaagt?

Slaat natuurlijk nergens op, deze theorie.
1 -1
Dennizzz
Bedankt voor je genuanceerde reactie. Garantie heb je natuurlijk nooit, maar je moet als Huntelaar vertrekt wel een andere speler van vergelijkbaar niveau achter de hand hebben. Ik moet er niet aan denken dat we Huntelaar niet zouden hebben. Op dit moment maakt Dolberg het gewoon niet waar en daarom moet je een goed plan b hebben. Dat is afgelopen jaar wel gebleken.
0 0
FlyingDutchMan
Denk dat Suárez wel een aardige onbekende spitsentoevoeging zou kunnen zijn.
1 0
ghouleseddik
Rustig opbouwen. Ik hoop eigenlijk dat we hem zondag niet nodig hebben, want ik zie ze hem wel weer een rotschop geven daar in Eindhoven. Dan liever weer bij Fortuna min. maken.
0 -1
lf87
Precies, ik zou hem graag zijn trucje uit Rotterdam zien herhalen in Eindhoven, maar zie ze er daar wel voor aan om hem weer uit de wedstrijd te trappen
4 0
gi0vanni
Durven ze niet want want Nico is erbij.
1 0
insectenverdelg
Juist nu afremmen. Echt goed en sterk laten terug komen, en niet te gehaast. Als hij nu niet goed terug komt kan het wel is niet een mooie en glansrijkense carriere worden. Dan is 1 maand meer of minder om geheel terug te komen niet zoveel.

En dat Dolberg na zon lange periode graag wil en weer graag op t veld speelt is logisch. maar ben blij dat Ajax m afremt tot nu toe.
3 0
Schwalbino
Absoluut. Dit kan een echte topper worden die over 5 jaar bij een topclub speelt. Hij moet veel sterker worden. Hij is nu nog erg lichtgewicht. Zijn vlugheid is voor een deel op zijn lichte gewicht gebaseerd en op zijn techniek. Nu moet hij sterker zien te worden zonder dat hij aan vlugheid en techniek inlevert.
2 0