Tadic heeft langere warming-up 'gewoon nodig'

BVeenstra, 21-09-2018 om 11:00, 13968 views, Ajax Life |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic heeft een langere warming-up nodig dan de overige spelers van Ajax. Wanneer de spelers na de reguliere warming-up naar binnen gaan, gaat Tadic nog even door. De Serviër verzamelt dan enkele ballen en schiet ze op het doel.

'Voor het goede gevoel', geeft Tadic tegenover Ajax Life aan waarom hij dat doet. 'Tijdens de warming-up komen er weinig oefeningen voorbij waarbij we dribbelen en schieten. Ik hou er zelf van om dat gewoon een paar keer te doen. Het is niet iets nieuws, ik doe dit altijd', aldus de van Southampton overgekomen aanvaller.

'Het is belangrijk om vooraf het goede gevoel op te wekken en als je ouder en ouder wordt, begrijp je je lichaam steeds beter. Ik heb het gewoon nodig', aldus Tadic, die een goede start kent bij Ajax. Met zeven doelpunten en vijf assists in zijn eerste twaalf officiële Ajax-wedstrijden is de Servisch international van grote waarde gebleken.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wu44TyAJAX
Haha bedoelt hij die 2/3 rollertjes die hij dan altijd doet??? Njah als hij erin geloofd en hij blijft zo spelen mag die van mij
0 -1
chrisjuhhh
volgen de supporters van Southampton hem nog ?
0 0
Ajax27
boeit dat?
0 0
AsensioWillemsen
Vulde het perfect in als false 9, die verdedigers gingen zwemmen
3 0
Oliveira
Zeker blijven doen. Niks mis mee. Het was mij niet eens opgevallen maar het geeft gewoon aan dat hij veel van zichzelf verwacht.
1 0
L1tman3n
Echt een baas. Vond 'm bovendien de spits positie zeer verdienstelijk invullen!
4 -1
AjaxGLM
Ben ik de enige die Tadic als aanvoerder minder vond spelen. Had het gevoel dat die meer als een ''aanvoerder'' ging spelen. Bedoel hiermee meer behouden en rustig, terwijl ik van een buitenspeler liever zie dat die flitst en risicos neemt. Desondanks was die natuurlijk belangrijk weer en is die de absolute motivator van het team
1 -7
Asociaal
Vond hem niet "anders" spelen met die band om. Over 't algemeen ben ik nog steeds erg blij met hem. Geen egoïstische speler, draaft z'n acties over het algemeen niet te ver door. Wat mij echter wel opvalt, is dat ik hem vaak zie klagen bij de scheids en dat mag er van mij wel uit. Misschien is dat wel zijn manier om 't vuurtje aan te wakkeren. Hij zal er zo zijn redenen voor hebben, maar ik vind dit niet handig aangezien 't hem zomaar een onnodige kaart op kan leveren. Zal je maar net zien dat ie daardoor een belangrijke wedstrijd mist.
0 0
Amsteraaij
juist heel blij mee dat te zien. het werkt gewoon hoe vervelend het ook is. je ziet het bij elke topclub, barca, real, Chelsea noem maar op. elke beslissing in t nadeel wordt meteen door alle spelers nabij de scheids in twijfel getrokken met veel bombarie. bij Ajax zag je dat heel weinig. alles werd maar geslikt. nu zag ik Tadic en ook blind precies dat doen wat je bij die grote clubs ook ziet. Ik ben er blij mee
2 0
Bjorn
Hij was zo waanzinnig sterk aan de bal. Is er werkelijk niet af te krijgen. Geeft een bijna-assist op Nico die op de keeper kopt, leg de 2-0 pan klaar voor Donny. Wat wil je nog meer?
1 -1
AjaxGLM
Nou ja de assist op Nico was van eiting. Vond dat die ontzettend veel foute keuze maakte en balverlies had. Veel voorzetten tegen een verdediger aan ook
0 -3
Moolenbeek
Ik ben bang van wel
1 0
Mazraoui
Deze man is naast zijn voetballende kwaliteiten zo belangrijk voor dit team. Wat een topaankoop
6 0